Plebiscyt forumowy - komentarze - Strona 230

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.

Głosowanie

Tajne
9
23%
Jawne
30
77%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8711
Kontakt:

Plebiscyt forumowy - komentarze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sty 2023, 20:36

Kesz pisze:
07 sty 2023, 20:31
tylko w stosunku do mnie zauważyłem, że jest to wypominane
Czy ty jesteś normalny?
Przecież ja tu praktycznie wszystkim błędy wypominam, a koleżanka @Ilka to już musiała antydepresanty kupować :lol2: :wink:
A ile razy w "podzięce" mnie błędy wyłapywano :rotfl: takie tam forumowe uszczypliwości :mrgreen: Jeśli chcesz to możemy się traktować per pan, ale na forum lepiej jak jest jedna wielka rodzina, czyli czasem żarcik, czasem szpileczka, ale w gruncie rzeczy powinniśmy się kochać :love: i cieszyć swoją obecnością, bo tworzymy jednak fajną społeczność :)
Kesz pisze:
Na forum na pewno obecnie mam źle relacje z DDK, Herskiem, Clonerem
To zmień to ziomuś. Ja mam z tobą dobre relacje.

@Hersk ja czytam wszystko.

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4388
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 07 sty 2023, 20:40

Ej właśnie sobie przypomniałem o zurze śląskim z ziemniakami i cebulką ❤️

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 07 sty 2023, 20:42

Że też się komuś chce to czytać. Dałoby się to wszystko napisać 5 razy krócej, ale kolega ma wyjątkową zdolność do lania wody

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 sty 2023, 20:43

Kesz uprawia luzacki foruming na wyjebce z nutka kontrowersji dzieki czemu dostaje atencje bo sie spinacie.
Gdzies to juz widzialem.

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2793
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 07 sty 2023, 20:43

@cloner Meliska, póki co Meliska ;) Szczerze to irytuje mnie to bardzo, ale dzięki temu zwracam bardziej uwagę na pisownię ;) Choć wpadki się jeszcze zdarzają :wink:

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8401

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 sty 2023, 20:55

Kesz pisze:
Poza tym mam prawo jednak czuć się osaczony przynajmniej przez kilku użytkowników no i też te pieski jakie szczekają tam gdzie szczekają inne psy.
tworzysz jakąś spiralę. Im bardziej twierdzisz, że cię osaczono, tym bardziej inni się do tego odnoszą, tym bardziej czujesz się osaczony. Tyle że to były albo pierdoły, albo reakcje na jakieś prowokacyjne teksty. Bo jeśli na ten tekst porównujący Messiego do dziwki odpowiadam ci, żebyś się leczył, to nie jest raczej czepialstwo, tylko normalna reakcja.

Ale żeby nie było, bo mam wrażenie, że kolejny raz przywołujesz mnie do dyskusji, jakbym tu prowadził jakiś gang mięśniaków i jakbyśmy się nad tobą znęcali niczym w amerykańskim filmie o nastolatkach. No nie, nawet sobie poprzeglądałem moje posty w odpowiedzi do twoich i albo były to normalne dyskusje, albo właśnie reakcje na jakieś takie zaczepki. Może nie grzebałem 2-3 lata wstecz, ale nie czułem takiej potrzeby, podobno ostatnio cię tu prześladuję. No i trafiłem na:

viewtopic.php?p=1656011#p1656011
viewtopic.php?p=1660899#p1660899

(fakt, miesiąc po miesiącu, bo zauważyłem, że dalej tak piszesz [ponoć robisz to po złości, bo właśnie się ciebie czepiają, ale po dwóch zwykłych postach bez jakiejś agresji dalej tak pisałeś, więc masz niską tolerancję na krytykę albo po prostu w poważaniu masz to, czy piszesz poprawnie. Nie wnikam], ale znajdź mi tu jakieś prześladowanie, to stawiam dobre piwo)

Poza tym napisałeś nieprawdę, jakobym sprokurował jakąś nagonkę, po której chciałeś odejść. Nawet znalazłem te posty, tak, wypowiedziałem się w tym temacie, ale żebym rozpoczął tu cokolwiek, to nie mogę znaleźć takiej wypowiedzi:
viewtopic.php?p=1667830#p1667830

No palnąłeś tam głupstwo i gdybyś normalnie napisał, że takowe palnąłeś, to by pewnie nikt nie ciągnął dyskusji. Ale znów pojawia się naturalny mechanizm obronny, że się na ciebie ktoś uwziął, to temat się rozdmuchał.

I to tak najczęściej wygląda. Mnie to trochę bawi, bo wyrastam tu na jakiegoś bossa, który pociąga za sznurki i nasyła na ciebie swoje pieski. No nie, ja raczej bym na twoim miejscu się zastanowił, czy tak duża liczba reakcji na to, co piszesz, nie świadczy o tym, że jednak po twojej stronie jest coś nie tak. Ale to już zostawiam tobie.

W każdym razie to trochę jak w tym memie, że ktoś tam coś gada do telefonu, a drugi odpowiada "ale to ty dzwonisz". Sam rozpoczynasz dyskusję o tym, że się ciebie czepiają i na każde zwrócenie uwagi reagujesz, jakby ktoś cię atakował, a potem się dziwisz, że ludzie się do tego odnoszą. Rozdmuchana ta sprawa, bo tak naprawdę to są pierdoły i ja takie uwagi jak te, które ci się zwraca, pewnie bym wywalił z pamięci po chwili, a ty to za mocno przeżywasz i robisz z igły widły.

Kończę już, bo w zasadzie temat się wyczerpał. W każdym razie popatrzyłem sobie na moje posty i żeby tam widzieć jakąś wielką złośliwość, to trzeba patrzeć przez lupę, bo to są takie posty jak zawsze. Nie wszyscy musimy się lubić i nawet lubić czytać, ale już nie róbmy dramy z takich pierdół, no kaman.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 07 sty 2023, 21:07

O czym jest właściwie ta dyskusja? Kesza się czepiają, podobnie jak wielu userow na forum. To nie jest żaden wyjątkowy przypadek.

Awatar użytkownika
Quercus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 403
Kibicuję: MUFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 07 sty 2023, 21:08

Kesz pisze:
Ty faktycznie pierwszy raz zwróciłeś na to uwagę, ale to wytykanie trwa już od roku i nawet nie chodzi o ten błąd. Na forum wiele osób robi masę błędów w swoich wypowiedziach, ale tylko w stosunku do mnie zauważyłem, że jest to wypominane, nie wiem, może po prostu jestem nadwrażliwy i tak to odbieram.
Twoje "jakowanie" brzmi nienaturalnie, więc od razu rzuca się w oczy. Tak samo byłoby w trakcie rozmowy na żywo.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sty 2023, 21:11

Ja też nie do końca kumam tę spinę

Awatar użytkownika
1234
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1938

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 07 sty 2023, 21:20

Z tego co sobie poczytałem to keszowi się uroiło, że wszyscy są przeciwko niemu :) Dodatkowo będąc świadom, że na jego pewne zachowania i styl pisania będzie zwracana mu uwaga brnie w to dalej (już w pełni świadomie) prowokując dalsze spory żeby jeszcze bardziej się nad sobą poużalać :D

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2486
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 07 sty 2023, 21:21

Ojciecdyrektor pisze:
07 sty 2023, 17:23
napadł na pocztę

Chyba nawet wiem kto to był. I pomyśleć, że Delpiero codziennie musi z takimi Gregami się użerać.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2068
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 07 sty 2023, 22:33

Dziękuję wszystkim za głosy :) i @Magnum, że mnie zaprosił :D

W przyszłym roku już debiutu nie będzie, to trzeba upatrzyć sobie inną kategorię. Najfajniejszy użytkownik raczej odpada i byle nie trafić do ostatnich trzech, ale może nad jakimś avatarem trzeba pomyśleć ;)

@piotrcies :beer:

Awatar użytkownika
1234
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1938

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 07 sty 2023, 22:34

Dzięki za wszystkie głosy w kategorii debiut roku :beer: gdy wchodziłem w temat to widziałem, że na mnie i @Mr.Chris jest w tej kategorii najwięcej głosów ale nie sądziłem, że różnica wyniesie tylko 2 :D

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4388
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 07 sty 2023, 22:50

O w cebulkę krojony 😳.

W zeszłym roku dostałem Najfajniejszego Usera ex aequo i nie myślałem że w tym roku to przebije. A jednak. I to z taką przewagą że aż łezkę uroniłem ❤️

Dziękuję moim fanom. Również tym którzy dali mi wyróżnienia specjalne. Aby na ziemi zapanował Pokój. Miłość. I Melanż.

Obrazek

No i gratki dla wszystkich wygranych i nominowanych. Zdrowie 😎
Ostatnio zmieniony 07 sty 2023, 23:01 przez Eyesmon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 07 sty 2023, 22:51

Zasłużone dziadzia :witam:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”