Wasze prywatne typy - Strona 230

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2006, 12:16

Grecja - Hiszpanie (aw) 1
Polska - Bulgaria 1
Belgia - Rosja 2
Jaga - Lomza 1

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 wrz 2006, 12:29

no czeher obawiam się, że może Ci nie wejść ;) No Grecja - Hiszpania na awans to będzie ciężko, przeciez Hiszpania też jest dobra ( w koncu lozano zrobił swoje ;))
Polska - Bułgaria - może być różnie bo mają Zetovą a nasz 'Złotka' nie grają za dobrze
Belgia - Rosja - jaka dyscyplina?:)
Jaga - Lomza wejdzie na 90% ;)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2006, 12:42

lisek_chz pisze:no czeher obawiam się, że może Ci nie wejść Wink No Grecja - Hiszpania na awans to będzie ciężko, przeciez Hiszpania też jest dobra ( w koncu lozano zrobił swoje Wink)
to jest kosz :roll:
lisek_chz pisze:Polska - Bułgaria - może być różnie bo mają Zetovą a nasz 'Złotka' nie grają za dobrze
Belgia - Rosja - jaka dyscyplina?Smile
to tez kosz :!: :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2006, 19:57

pomału nadchodzi pora rewanżu na profku :P

teraz już jestesmy mądrzejsi o wyniki z wczoraj, wiec może być trochę łatwiej - licze na wasze cenne uwagi :lol:

Albania - Rumunia 2 1.81

Albania wywiozła remis z Białorusi, powinno im to wystarczyć, Rumunia natomaist będzie gryźć trawę u siebie, w końu nie dali rady wygrać z Bułgarią, mają podrażnioną ambicję.

Bośnia - Węgry 1 1.89

Bosniacy roznieśli w pył Maltę [tak, wiem, to żadna sztuka :D] ale biorac pod uwage wysoka porażkę wegrów ze średnia Norwegia - można się poważnie zastanowić nady tym meczem.

Finladnia - Portugalia 2 1.91

Finowie pokazali sie z dobrej strony w meczu z nami, zagrali poprawnie, ale nie rewelacyjnie [to raczej my beznadziejnie, co nie jest żadną nowością :P] Portugalczycy dostali po dupie od Danii - niemneij jednak, była to potyczka towarzyska - Portugalia na pewno zna wynik Finów z nami, jak i ich grę - więc wiedza na co ich stać - na pewno ich nie zlekceważą, co może zaowocować pewną wygraną

Islandia - Dania 2 1.83

Islandia co prawda wysoko ograła Irlandie płn. na wyjeździe, ale to Duńczycy [zwłaszcza Niklas] sa ostatnio w rewelacyjnej formie - kto oglądał mecz z Portugalią, ten wie co pokazali. A ten kto nie widział, to po wyniku 4:2 można sobie wyobrazić co się działo :P Duńczycy sa bez wątpienia faworytami meczu. A kurs nawet wysoki.

Macedonia - Anglia 2 1.46

Typowy mecz na podniesienie AKO, Anglicy pokazali swoją aktualną dyspozycję w mecze wczorajszym - zwłaszcza z dobrej strony pokazali sie napasatnicy Crouch i Defoe - powinni bez problemów strzelić także coś z Macedonią.

Irlandia płn. - Hiszpania 2 1.36

Jak wyżej - mecz, który może lekko podnieść AKO, a jest na 99 % pewny. Hiszpanie bez problemu zaaplikowali drużynie Lichtensteinu 4 gole, a Irladnia płn - u siebie dostała 3 gole - chyba nie ma watpliwości jaki bedzie wynik.

Arsenal - Boro 1 poł. 1 1.79

Kanonierzy musza zacząć w końcu wygrywać, nie bedzie lepszej okazji jak mecz u siebie z Boro, z którym zawsze nam się dobrze grało [że chociaż przypomnę wynik 7:0] Licze, ze Arsenal już po 1 połowie będzie prowadził, choć to chyba najbardziej ryzykowny typ z tej listy

Martinho się pewnie cieszy, ze polecam Arsenal :P
moze sie wypowie co do innych typów - podobnie jak cała reszta userów :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2006, 20:04

fieldy pisze:Bośnia - Węgry 1 1.89

Bosniacy roznieśli w pył Maltę [tak, wiem, to żadna sztuka Very Happy] ale biorac pod uwage wysoka porażkę wegrów ze średnia Norwegia - można się poważnie zastanowić nady tym meczem.

sam zagram ten typ - troszke dziwie sie ze dosc wysoki kurs - mysle ze bezproblemowo sobie poradza :!:

fieldy pisze:Islandia - Dania 2 1.83

Islandia co prawda wysoko ograła Irlandie płn. na wyjeździe, ale to Duńczycy [zwłaszcza Niklas] sa ostatnio w rewelacyjnej formie - kto oglądał mecz z Portugalią, ten wie co pokazali. A ten kto nie widział, to po wyniku 4:2 można sobie wyobrazić co się działo Razz Duńczycy sa bez wątpienia faworytami meczu. A kurs nawet wysoki.

uu tu tez niezly kurs, chociaz mecz troche moze byc nieprzewidywalny chociaz jednak ostatnie wygrane Dunczykow to chyba nie przypadek :?:
fieldy pisze:Macedonia - Anglia 2 1.46

Typowy mecz na podniesienie AKO, Anglicy pokazali swoją aktualną dyspozycję w mecze wczorajszym - zwłaszcza z dobrej strony pokazali sie napasatnicy Crouch i Defoe - powinni bez problemów strzelić także coś z Macedonią.

ten typ odradzam :!: Anglia znowu taka niezawodna moim zdaniem nie jest :!: a przypomina mi sie mecze z eliminacji do poprzedniego mundialu i cudny gol Bekhama - moga miec problemy

fieldy pisze:Irlandia płn. - Hiszpania 2 1.36

Jak wyżej - mecz, który może lekko podnieść AKO, a jest na 99 % pewny. Hiszpanie bez problemu zaaplikowali drużynie Lichtensteinu 4 gole, a Irladnia płn - u siebie dostała 3 gole - chyba nie ma watpliwości jaki bedzie wynik.

8) tutaj tez nie powinni miec problemow :!:

Co do Portugali to nie gralbym rowniez tego :!: Finlandia czarny kon naszej grupy a Cristioano nie lubie zimna i takiej gry jaka prowadza Finowie - a nie ma juz Figo i Topscorera :!:

Nie wiem jakie beda kursy ale ja mam takie propozycje
Francja - Wlochy 1
Rosja - Chorwacja 1
Slowacja - Czechy 1 - co to bedzie za mecz :wink:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 wrz 2006, 20:07

fieldy pisze:Martinho się pewnie cieszy, ze polecam Arsenal
Polecasz jak nigdy :P

fieldy pisze:Bośnia - Węgry 1 1.89
Wegrzy beda chcieli zamzzac swoja kleske w pierwszym meczu eliminacyjnym i mysle ze nie oddadza 3 pkt slabszej badz co badz Bosni.
fieldy pisze:Islandia - Dania 2 1.83
Duzo osob wtopilo na Islandii w meczu z Irlandia bo stawialo na Irlandczykow... Teraz moze byc podobnie. Islandia to bardzo grozny rywal dla kazdego, tym bardziej jak gra u siebie... Mecz podwyzszonego ryzyka ogolnie rzecz biorac :P
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2006, 20:08 przez Martinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2006, 20:08

czeher pisze:Nie wiem jakie beda kursy ale ja mam takie propozycje
Francja - Wlochy 1
ale beka :P

sam to maiłem i miałęm przepisać, ale przeoczyłem
tez na Francję, kurs 1.99 - czyli warto IMO
czeher pisze:Rosja - Chorwacja 1
tutaj bardziej skłaniałbym się ku remisowi, Chorwacja, to solidna drużyna, choć Rusków teraz trenuje Guus, tak ? dla mnie będzie remis.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2006, 20:12

Martinho pisze:Wegrzy beda chcieli zamzzac swoja kleske w pierwszym meczu eliminacyjnym i nie mysle ze nie oddadza 3 pkt slabszej badz co badz Bosni.
A dlaczego sadzisz ze Bosnia jest slabsza :?:
fieldy pisze:tez na Francję, kurs 1.99 - czyli warto IMO
jasne ze warto a to pewniak moim zdaniem, Wlosi sa bez formy przez to iz liga dopiero ruszy, a pewnie zostana przywitani ... gwizdami - napewno bedzie im sie ciezko gralo
fieldy pisze:tutaj bardziej skłaniałbym się ku remisowi, Chorwacja, to solidna drużyna, choć Rusków teraz trenuje Guus, tak ? dla mnie będzie remis.
Guus cudotworca :lol: maja dosc dobry sklad a Chorwacja troche rozbita - brak Prso itp

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 03 wrz 2006, 20:27

czeher pisze: A dlaczego sadzisz ze Bosnia jest slabsza
Bo nie ma juz Hasana :lol: :P.

Powinien isc jutro postawic na STSy, ale jak zwykle nie bedzie mi sie chcialo 8). Jest kilka dobrych typow, mozna na nie stawiac. Chociaz w sumie juz jutro do szkoly, bedzie po drodze :lol:.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 wrz 2006, 20:36

Pff Hasan tam wiele nie dawał. Przecież Hrgović, Barbarez i spółką są zawsze groźni ;)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 wrz 2006, 20:44

czeher pisze:A dlaczego sadzisz ze Bosnia jest slabsza
olson pisze:Bo nie ma juz Hasana .
Dzieki olson, wyreczyles mnie :D
lisek_chz pisze:Pff Hasan tam wiele nie dawał
No nie wiem czy z tym sie zgodzic....

Ja postawilem na Francja - Wlochy 1

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 wrz 2006, 21:48

fieldy pisze:Finladnia - Portugalia 2 1.91

Finowie pokazali sie z dobrej strony w meczu z nami, zagrali poprawnie, ale nie rewelacyjnie [to raczej my beznadziejnie, co nie jest żadną nowością ] Portugalczycy dostali po dupie od Danii - niemneij jednak, była to potyczka towarzyska - Portugalia na pewno zna wynik Finów z nami, jak i ich grę - więc wiedza na co ich stać - na pewno ich nie zlekceważą, co może zaowocować pewną wygraną
co by tu nie mówić, w ostatnim (bo chyba później już nie spotykali się ze sobą) meczu tych drużyn w Porto w 2002 roku, Portugalczycy dostali łomot 1:4, więc taki pewien nie był bym czy wygrają teraz, poza tym Jari i reszta uwieżyli w siebie po meczu z nami i mają większe ambicje

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 wrz 2006, 15:36

Zawisza - Miedz 1
Portugalia - Polska u21 1
Irlandia Pln - Hiszpania (1p) 2
Francja - Wlochy 1
Slowacja - Czechy 1

Izrael - Andorra 1
Norwegia - Moldawia 1
Irlandia Pln - Hiszpania 2
Portugalia - Polska u21 1
Turcja - Malta 1

Rosja - Croatia 1
Islandia - Dania 2
Bosnia - Wegry 1
Francja - Wlochy 1x

Mam nadzieje ze nasi mlodziezowcy nie zrobia mi jakiegos psikusa :!: :shock: - Na pewniaka wyrosla mi nieoczekiwanie Rosja :!: z skladu chorwatow ubyli Balaban, Srna i Olic :!: do tego nie ma juz Prso :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2006, 15:40

Najbardziej ryzykowny I kupon

Czechy łatwo się nie poddadzą mimo wszytsko
a z tą II liga polską też cięzko - wczoraj widziałes co Jaga robiła :D

Norwegia, Turcja, Dania - jak dla mnie pewniaki :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 wrz 2006, 18:12

fieldy pisze:Najbardziej ryzykowny I kupon
i zagrany za najmniejsza stawke :wink:
fieldy pisze:Czechy łatwo się nie poddadzą mimo wszytsko
bo wkoncu to takie derby :lol: mnie najbardziej ciekawi ten mecz :!: na trybunach napewno bedzie goracy doping a na murawie trzeszczace kosci 8)
Czesi od stosunkowo dlugiego okresu nie prezentuja sie jak niegdys a Slowacja systematycznie poprawia sie :!: wprawdzie po kontuzji Mintal nie jest juz tym zawodnikiem gdy zdobywa korone krola strzelcow bundelsigi ale jest kilku innych wiodacych graczy - zarowno mlodego jak i starego pokolenia
fieldy pisze:a z tą II liga polską też cięzko - wczoraj widziałes co Jaga robiła Very Happy
ale ostatecznie wygrala :wink: ale jednak z drugiej strony Zawisza nie bedzie wiecznie wygrywac :roll:
fieldy pisze:Norwegia, Turcja, Dania - jak dla mnie pewniaki Wink
obys sie nie mylil :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”