Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2006, 12:16
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 wrz 2006, 12:29
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2006, 12:42
to jest koszlisek_chz pisze:no czeher obawiam się, że może Ci nie wejść Wink No Grecja - Hiszpania na awans to będzie ciężko, przeciez Hiszpania też jest dobra ( w koncu lozano zrobił swoje Wink)
to tez koszlisek_chz pisze:Polska - Bułgaria - może być różnie bo mają Zetovą a nasz 'Złotka' nie grają za dobrze
Belgia - Rosja - jaka dyscyplina?Smile
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2006, 19:57
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2006, 20:04
fieldy pisze:Bośnia - Węgry 1 1.89
Bosniacy roznieśli w pył Maltę [tak, wiem, to żadna sztuka Very Happy] ale biorac pod uwage wysoka porażkę wegrów ze średnia Norwegia - można się poważnie zastanowić nady tym meczem.
fieldy pisze:Islandia - Dania 2 1.83
Islandia co prawda wysoko ograła Irlandie płn. na wyjeździe, ale to Duńczycy [zwłaszcza Niklas] sa ostatnio w rewelacyjnej formie - kto oglądał mecz z Portugalią, ten wie co pokazali. A ten kto nie widział, to po wyniku 4:2 można sobie wyobrazić co się działo Razz Duńczycy sa bez wątpienia faworytami meczu. A kurs nawet wysoki.
fieldy pisze:Macedonia - Anglia 2 1.46
Typowy mecz na podniesienie AKO, Anglicy pokazali swoją aktualną dyspozycję w mecze wczorajszym - zwłaszcza z dobrej strony pokazali sie napasatnicy Crouch i Defoe - powinni bez problemów strzelić także coś z Macedonią.
fieldy pisze:Irlandia płn. - Hiszpania 2 1.36
Jak wyżej - mecz, który może lekko podnieść AKO, a jest na 99 % pewny. Hiszpanie bez problemu zaaplikowali drużynie Lichtensteinu 4 gole, a Irladnia płn - u siebie dostała 3 gole - chyba nie ma watpliwości jaki bedzie wynik.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 wrz 2006, 20:07
Polecasz jak nigdyfieldy pisze:Martinho się pewnie cieszy, ze polecam Arsenal
Wegrzy beda chcieli zamzzac swoja kleske w pierwszym meczu eliminacyjnym i mysle ze nie oddadza 3 pkt slabszej badz co badz Bosni.fieldy pisze:Bośnia - Węgry 1 1.89
Duzo osob wtopilo na Islandii w meczu z Irlandia bo stawialo na Irlandczykow... Teraz moze byc podobnie. Islandia to bardzo grozny rywal dla kazdego, tym bardziej jak gra u siebie... Mecz podwyzszonego ryzyka ogolnie rzecz bioracfieldy pisze:Islandia - Dania 2 1.83
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2006, 20:08
ale bekaczeher pisze:Nie wiem jakie beda kursy ale ja mam takie propozycje
Francja - Wlochy 1
tutaj bardziej skłaniałbym się ku remisowi, Chorwacja, to solidna drużyna, choć Rusków teraz trenuje Guus, tak ? dla mnie będzie remis.czeher pisze:Rosja - Chorwacja 1
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2006, 20:12
A dlaczego sadzisz ze Bosnia jest slabszaMartinho pisze:Wegrzy beda chcieli zamzzac swoja kleske w pierwszym meczu eliminacyjnym i nie mysle ze nie oddadza 3 pkt slabszej badz co badz Bosni.
jasne ze warto a to pewniak moim zdaniem, Wlosi sa bez formy przez to iz liga dopiero ruszy, a pewnie zostana przywitani ... gwizdami - napewno bedzie im sie ciezko gralofieldy pisze:tez na Francję, kurs 1.99 - czyli warto IMO
Guus cudotworcafieldy pisze:tutaj bardziej skłaniałbym się ku remisowi, Chorwacja, to solidna drużyna, choć Rusków teraz trenuje Guus, tak ? dla mnie będzie remis.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 03 wrz 2006, 20:27
Bo nie ma juz Hasanaczeher pisze: A dlaczego sadzisz ze Bosnia jest slabsza
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 wrz 2006, 20:36
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 wrz 2006, 20:44
czeher pisze:A dlaczego sadzisz ze Bosnia jest slabsza
Dzieki olson, wyreczyles mnieolson pisze:Bo nie ma juz Hasana .
No nie wiem czy z tym sie zgodzic....lisek_chz pisze:Pff Hasan tam wiele nie dawał
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 wrz 2006, 21:48
co by tu nie mówić, w ostatnim (bo chyba później już nie spotykali się ze sobą) meczu tych drużyn w Porto w 2002 roku, Portugalczycy dostali łomot 1:4, więc taki pewien nie był bym czy wygrają teraz, poza tym Jari i reszta uwieżyli w siebie po meczu z nami i mają większe ambicjefieldy pisze:Finladnia - Portugalia 2 1.91
Finowie pokazali sie z dobrej strony w meczu z nami, zagrali poprawnie, ale nie rewelacyjnie [to raczej my beznadziejnie, co nie jest żadną nowością ] Portugalczycy dostali po dupie od Danii - niemneij jednak, była to potyczka towarzyska - Portugalia na pewno zna wynik Finów z nami, jak i ich grę - więc wiedza na co ich stać - na pewno ich nie zlekceważą, co może zaowocować pewną wygraną
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 wrz 2006, 15:36
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 wrz 2006, 15:40
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 wrz 2006, 18:12
i zagrany za najmniejsza stawkefieldy pisze:Najbardziej ryzykowny I kupon
bo wkoncu to takie derbyfieldy pisze:Czechy łatwo się nie poddadzą mimo wszytsko
ale ostatecznie wygralafieldy pisze:a z tą II liga polską też cięzko - wczoraj widziałes co Jaga robiła Very Happy
obys sie nie mylilfieldy pisze:Norwegia, Turcja, Dania - jak dla mnie pewniaki Wink
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio