Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 sie 2005, 10:38
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 sie 2005, 11:52
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 sie 2005, 12:04
Franca dobrze grał tylko na początku sezonu. Potem już nie miał takiej formy w przeciwieństwie do Voronina, który strzelił kilkanaście goli dla Leverkusen.Mikusinski pisze:Za to Franca byl bardzo niedoceniany. Wchodzil w końcowkach i strzelal gole, jednak to nie przekonało Augenthalera aby na niego postawił zamiast slabego Andrija Voronina
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 sie 2005, 12:09
Z tym sie nie zgodzę, Franca jest gorszy od Voronina. Ukrainiec gra świetną piłkę, trener Augenthaler też patrzył na zaangażowanie piłkarza nie tylko w treningach ale i w meczach, a tego Francy często brakowało. Prawda że Franca czarował na początku sezonu 2004-2005 ale sie wypalił, Voronin zaś utrzymuje wyrównany pozion, a na dodatek pomaga także w pomocy czego Brazylijczykowi brakowało.Mikusinski pisze:Jednak bardzo szkoda mi Pontego i Francy. Robson Ponte byl przecież bardzo waleczny, walczyl o każdy cm boiska, zaliczał bardzo dobre wystepy w barwach Aptekarzy. Za to Franca byl bardzo niedoceniany. Wchodzil w końcowkach i strzelal gole, jednak to nie przekonało Augenthalera aby na niego postawił zamiast slabego Andrija Voronina.
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 05 sie 2005, 16:49
rapid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 sie 2005, 19:04
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 05 sie 2005, 19:14
No niestety... On zeby sie rozwijac i pokazac swoj prawdziwy talent powinien grac jako ofensywny pomocnik. Mozna by za to Schneidera przesunac na pozycje w rodzaju ofensywnego obroncy. Sklad mi sie podoba. Niestety lawka rezerwowych o wiele mniej... Mam nadzieje ze nie bedzie zbyt duzo kontuzji tak jak to bylo w tamtym sezonie.Andreyew pisze: Castro znowu na obronie.
rapid
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 06 sie 2005, 9:23
Mikusinski pisze:jednak to nie przekonało Augenthalera aby na niego postawił zamiast slabego Andrija Voronina
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 06 sie 2005, 12:00
Nonda Shabani Attaquant
Narodowość : Congo
Data urodzenia : 06-03-1977
Miejscie urodzenia : Bujumbura (Burundi)
Wzrost : 181 cm
Waga : 85 kg
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 07 sie 2005, 19:26
franconaldo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 19:32
R@f@ł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 07 sie 2005, 19:33
R@f@ł luz... on to zrobił żartobliwie..R@f@ł pisze:no brawo BayerSuper...oglądałem cały mecz i jestem bardzo dumny z Krzynówka i paczki
Bramka Krzynia
elegancko...
tylko nie podobał mi się ten gest Voroninaa mianowicie kiedy strzelał na bramkę nogę dostawił Krzynio a Voronin mu się odwdzięczył wystawiająć środkowy palec
to było nieładne
franconaldo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 19:35
widziałem że się śmiał...no ale pomyśl sobie...jesteś na spotkaniu z prezydentem podajesz mu butelkę szampana a on Ci daje w zamian faksafranconaldo pisze:R@f@ł luz... on to zrobił żartobliwie..R@f@ł pisze:no brawo BayerSuper...oglądałem cały mecz i jestem bardzo dumny z Krzynówka i paczki
Bramka Krzynia
elegancko...
tylko nie podobał mi się ten gest Voroninaa mianowicie kiedy strzelał na bramkę nogę dostawił Krzynio a Voronin mu się odwdzięczył wystawiająć środkowy palec
to było nieładne
nie widziałeś ze potem sie śmiali ??
R@f@ł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 07 sie 2005, 19:40
franconaldo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 19:44
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio