Bayer Leverkusen (zbiorczy) - Strona 24

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 sie 2005, 10:38

Castro to bardzo dobry zawodnik, może jeszcze mało doświadczony ale już pokazywał że potrafi dobrze sobie poradzić na boisku. Co innego że Augenthaler musiał ustawiac go na pozycji obrońcy (z powodu wielu kontuzji obrony), gdzie Castro nie radzi sobie tak dobrze jak w pomocy czy ataku.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 sie 2005, 11:52

Jednak bardzo szkoda mi Pontego i Francy. Robson Ponte byl przecież bardzo waleczny, walczyl o każdy cm boiska, zaliczał bardzo dobre wystepy w barwach Aptekarzy. Za to Franca byl bardzo niedoceniany. Wchodzil w końcowkach i strzelal gole, jednak to nie przekonało Augenthalera aby na niego postawił zamiast slabego Andrija Voronina.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 sie 2005, 12:04

Mikusinski pisze:Za to Franca byl bardzo niedoceniany. Wchodzil w końcowkach i strzelal gole, jednak to nie przekonało Augenthalera aby na niego postawił zamiast slabego Andrija Voronina
Franca dobrze grał tylko na początku sezonu. Potem już nie miał takiej formy w przeciwieństwie do Voronina, który strzelił kilkanaście goli dla Leverkusen.
Więc, nie pisz, że Voronin był słaby, bo był lepszy od Francy, który kiedy stracił formę już tylko bezużytecznie pałętał się po murawie. Voronin potrafił razić nieskutecznością w niektórych meczach, ale przynajmniej potrafił sobie wypracować sytuację bramkową.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 sie 2005, 12:09

Mikusinski pisze:Jednak bardzo szkoda mi Pontego i Francy. Robson Ponte byl przecież bardzo waleczny, walczyl o każdy cm boiska, zaliczał bardzo dobre wystepy w barwach Aptekarzy. Za to Franca byl bardzo niedoceniany. Wchodzil w końcowkach i strzelal gole, jednak to nie przekonało Augenthalera aby na niego postawił zamiast slabego Andrija Voronina.
Z tym sie nie zgodzę, Franca jest gorszy od Voronina. Ukrainiec gra świetną piłkę, trener Augenthaler też patrzył na zaangażowanie piłkarza nie tylko w treningach ale i w meczach, a tego Francy często brakowało. Prawda że Franca czarował na początku sezonu 2004-2005 ale sie wypalił, Voronin zaś utrzymuje wyrównany pozion, a na dodatek pomaga także w pomocy czego Brazylijczykowi brakowało.

P.S. Mikusinski jak coś piszesz to pisz na tematy na których sie znasz, ale ci to zapewne nie robi różnicy wkońcu licznik rośnie, a ludzie i tak mają o tobie już wyrobine zdanie.
Ostatnio zmieniony 05 sie 2005, 17:33 przez Andreyew, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 05 sie 2005, 16:49

Voronin jest to bardzo ambitny i poukladany gracz. Nawet jak ma slabszy dzien i proboje ale cos nie wychodzi to walczy, stara sie, biega i jest aktywny. I to wlasnie czyni z niego lepszego napastnika od Francy i w ogole bardzo dobrego zawodnika. Ciezka praca zdobyl bardzo duzo i zapewne na tym nie bedzie poprzestawal. Oby jak najwiecej zawodnikow takich jak on w kadrze Leverkusen!
Bardzo dobre wrazenie robi tez mlodziutki Castro - moze i brakuje mu troche ogrania i wyszkolenia ale to mu przyjdzie z czasem. Moim zdaniem to on powinien zastapic Robsona Ponte! Wielkie nadzieje i naprawde ogromny talent, a takze pracowitosc - bedzie z niego za pare lat naprawde swietny zawodnik, bo dobry to on juz teraz jest.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 sie 2005, 19:04

Możliwy skład niedzielnego meczu Eintracht-Bayer:

Eintracht Frankfurt: Pröll - Ochs, Rehmer, Vasoski, Spycher - Preuß, Huggel - D.-R. Cha, A. Meier, Köhler- van Lent

Rezerwy: Nikolov, Stroh-Engel, Wiedener, Lenze, Jones, Lexa, Weissenberger, Husterer, Cimen, Amanatidis, Copado, A. Huber, Chris, Chaftar

Bayer 04 Leverkusen: Butt - Castro, Juan, Roque Junior, Athirson - Freier, Schneider, Ramelow, Krzynowek - Voronin, Berbatov

Rezerwy: Starke, Adler, Callsen-Bracker, Rolfes, Barnetta, Babic, Madouni, Röttger

Castro znowu na obronie :cry: .

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 05 sie 2005, 19:14

Andreyew pisze: Castro znowu na obronie :cry: .
No niestety... On zeby sie rozwijac i pokazac swoj prawdziwy talent powinien grac jako ofensywny pomocnik. Mozna by za to Schneidera przesunac na pozycje w rodzaju ofensywnego obroncy. Sklad mi sie podoba. Niestety lawka rezerwowych o wiele mniej... Mam nadzieje ze nie bedzie zbyt duzo kontuzji tak jak to bylo w tamtym sezonie.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 06 sie 2005, 9:23

Mikusinski pisze:jednak to nie przekonało Augenthalera aby na niego postawił zamiast slabego Andrija Voronina

Mikusinski własnie widze jak sie znasz na Bundeslidze.Voronin był o niebo lepszy od |Francy. Franca nic niegrał a Voronin?? Strzelał gole mi utkwił gol bodajze z Hertha BSC w koncówce meczu

Jak chcesz Mikusinki to sie udzielaj w temacie o The Blues a nie o |Leverkusne skoro chcesz sobie nabic i |WP złapac

POZDRO niepisz bzdet

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 06 sie 2005, 12:00

Rudi Völler upatrzył kolejnego piłkarza którym Bayer mógłby być zainteresowany. Graczem tym jest Shabani Nonda.
Nonda Shabani Attaquant
Narodowość : Congo
Data urodzenia : 06-03-1977
Miejscie urodzenia : Bujumbura (Burundi)
Wzrost : 181 cm
Waga : 85 kg

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 07 sie 2005, 19:26

Bayer 4-1 Eintracht !!!!!!!!! Extra :!: brawo Aptekarze!! najpierw stracony gol ale potem Eintracht dostał lanie. Berbatov, Voronin, Schneider, Krzynówek :!: :!: :!: :twisted:

Aspiryny!!! teraz Bayern... 8)

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 19:32

no brawo Bayer :!: Super...oglądałem cały mecz i jestem bardzo dumny z Krzynówka i paczki :wink: Bramka Krzynia :wink: elegancko...
tylko nie podobał mi się ten gest Voronina :? a mianowicie kiedy strzelał na bramkę nogę dostawił Krzynio a Voronin mu się odwdzięczył wystawiająć środkowy palec :evil: to było nieładne :roll:

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 07 sie 2005, 19:33

R@f@ł pisze:no brawo Bayer :!: Super...oglądałem cały mecz i jestem bardzo dumny z Krzynówka i paczki :wink: Bramka Krzynia :wink: elegancko...
tylko nie podobał mi się ten gest Voronina :? a mianowicie kiedy strzelał na bramkę nogę dostawił Krzynio a Voronin mu się odwdzięczył wystawiająć środkowy palec :evil: to było nieładne :roll:
R@f@ł luz... on to zrobił żartobliwie..:) nie widziałeś ze potem sie śmiali ?? 8)

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 19:35

franconaldo pisze:
R@f@ł pisze:no brawo Bayer :!: Super...oglądałem cały mecz i jestem bardzo dumny z Krzynówka i paczki :wink: Bramka Krzynia :wink: elegancko...
R@f@ł luz... on to zrobił żartobliwie..:) nie widziałeś ze potem sie śmiali ??
widziałem że się śmiał...no ale pomyśl sobie...jesteś na spotkaniu z prezydentem podajesz mu butelkę szampana a on Ci daje w zamian faksa :lol: to jest właśnie taki sam przypadek....trochę zle to Voronin rozegrał :roll:

No ale ważne jest w tym to że Aptekarze wygrali swoje pierwsze spotkanie w nowym sezonie :)

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 07 sie 2005, 19:40

Krzynek też się śmiał :)

No ważne że przed meczem z Bayernem Monachium są dobre nastroje :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 19:44

To była dla jaj widac że atmosfera w drużynie jest dobra i sobie chłoapki beke robią . Mecz w wykonaniu Bayeru nie za dobry ale liczy sie wygrana , spodziewałem się troche więcej po Krzynówkach :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”