Liga Mistrzów: Bayern - Arsenal - Strona 24

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Liga Mistrzów: Bayern - Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 mar 2014, 13:22

Bardzo podobał mi się duet Koscielny-Per w tych 18- minutach, ok popełnili pare blędow(karnego na Robbenie nie licze) ale przy tej ilosci udanych interwencji,świetnego ustawienia, mało który duet na świecie zrobiłby mniej błędow. Ozil jak to zwykle bywa w wielkich meczach-znika i go nie ma. Tak własnie sobie przypomniałem z tego sezonu- United 2 słabe mecze, z Liverpoolem 1 słaby i 1 żenujacy,z City słaby, z Chelsea to nie pamietam więc słaby, z Dortmundem 2 słabe mecze, z Bayernem poza akcją z karnym żenada.
Arsenal mogłby coś zrobić w tym meczu jakby był Theo i jakiś pełnosprawny napastnik, z całym szacunkiem dla Francuza ale to nie ta połka a na kontre nadaje się jak Ozil do pressingu.
Bayern nie zagrał wielkiego meczu ale nie musiał by awansować, brawa dla Arsenalu za jakiekolwiek emocje bo chyba jak każdy poza Ebim :mrgreen: czuł mecz do 1 bramki.

Awatar użytkownika
Szymon Fras
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon Fras » 12 mar 2014, 13:25

Ebi pisze:Nie wiem kto się napinał. Na pewno nie kibice Arsenalu. Zresztą poczytaj ich wypowiedzi po losowaniu, przed pierwszym i drugim meczem. W każdym przypadku pisali głównie o tym, żeby uniknąć pogromu.
Nie po losowaniu, tylko po zakończonym dwumeczu rok temu. Czytaj ze zrozumieniem i bez emocji.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 12 mar 2014, 13:27

Szymon Fras pisze:
Ebi pisze:Nie wiem kto się napinał. Na pewno nie kibice Arsenalu. Zresztą poczytaj ich wypowiedzi po losowaniu, przed pierwszym i drugim meczem. W każdym przypadku pisali głównie o tym, żeby uniknąć pogromu.
Nie po losowaniu, tylko po zakończonym dwumeczu rok temu. Czytaj ze zrozumieniem i bez emocji.
No to rok temu oni byli w emocjach. I mogli pisać różne rzeczy. Poza tym przytaczać wypowiedzi spred 12 miesięcy, kiedy sytuacja kadrowa itp była zgoła inna?

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 12 mar 2014, 13:28

guru pisze:Nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz i po jakich stronach chodzisz, ale jakoś nie spotkałem się z opiniami kibiców Arsenalu, że przy następnej okazji zniszczą Bayern. :badziewie:
Bo ani Ty ani Ebi nie czytacie strony głównej - jest taki koleś, hotterthanfire, czy jak mu tam, który właśnie takimi tekstami serwował. I to po losowaniu tegorocznym, nie po dwumeczu :!: Ale jego chyba nie ma co brać na poważnie, bo raczej w innym świecie żyje - jeszcze rok temu twierdził np., że Wilshere jest lepszy od któregokolwiek z pomocników Bayernu :haha:

Awatar użytkownika
Szymon Fras
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon Fras » 12 mar 2014, 13:32

guru pisze:Nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz i po jakich stronach chodzisz, ale jakoś nie spotkałem się z opiniami kibiców Arsenalu, że przy następnej okazji zniszczą Bayern. :badziewie:
Naprawdę czytasz wszystkie tysiące komentarzy po każdym meczu?
Nie pisali dosłownie, ale że Bayern awansował fuksem, że jest słaby, że nie zasłużył, że Arsenal jest lepszy, że rozjadą szwabów przy następnej okazji.
A jak wyszło? Wszyscy to wiedzą, że byli jeszcze dalej od awansu niż rok temu. A za rok przegrają, jeśli w ogóle awansują do LM 1:6. Zresztą za rok lamentu już nie będzie, gdyż Arsenal awansuje do pucharów, ale Ligi Europy :haha:

Awatar użytkownika
Szymon Fras
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon Fras » 12 mar 2014, 13:35

Michał M pisze:Bo ani Ty ani Ebi nie czytacie strony głównej - jest taki koleś, hotterthanfire, czy jak mu tam, który właśnie takimi tekstami serwował.
No właśnie daleko nie trzeba szukać. Ciekawe, gdzie ten gościu teraz jest. A miał niejednego fifka po swojej stronie.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 mar 2014, 15:08

Szymon Fras pisze:Zresztą za rok lamentu już nie będzie, gdyż Arsenal awansuje do pucharów, ale Ligi Europy
Napinka na poziomie gimnazjum. Opierasz sie na komentarzach kibców Arsenalu co są na Twoim poziomie, wszędzie są trolle. Jak chcesz to sobie hejtuj na innych stronach, jeżeli wypowiadasz się na tym forum to bierz pod uwagę co tutaj kibice Arsenalu piszą. Swoim bezsensownym gadaniem obrażasz nas kibiców Arsenalu z tego forum, bo wrzucasz nas do worka z jakimiś gimbazami co spamują po onetach.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6307
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 mar 2014, 15:15

Z Barcą graliśmy emocjonujące pojedynki i długo byliśmy w grze, aż wreszcie Barca wrzucała 5 bieg i nas rozbijała. Bayern ograł nas nie wrzucając w ogóle 5 biegu. Można patrzeć na to z dwóch perspektyw. Sceptycy powiedzą, że nie wrzucali 5 biegu bo go nie mają, entuzjaści - że 4 bieg Bayernu jest po prostu tak mocny, że wyższego wrzucać nie muszą. Wenger może mówić co chce, ale już sam fakt że Bayern jest porównywany z tamtą Barceloną jest wielkim komplementem.

Dla mnie, jako kibica Arsenalu, fakt że Bayern ograł nas nie pokazując nic wielkiego jest bardziej kompromitujący, niż gdyby rozjechali nas po porywającej grze. Niemcy wygrali ten dwumecz z przysłowiowym palcem w dupie.
Szymon Fras pisze:Wszyscy kibice Arsenalu napinali się rok temu, że jak będą mieli okazję to następnym razem zniszczą Bayern.
Mocne :lol: Czekamy na cytaty.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 12 mar 2014, 15:30

sickstick pisze:Z Barcą graliśmy emocjonujące pojedynki i długo byliśmy w grze, aż wreszcie Barca wrzucała 5 bieg i nas rozbijała. Bayern ograł nas nie wrzucając w ogóle 5 biegu. Można patrzeć na to z dwóch perspektyw. Sceptycy powiedzą, że nie wrzucali 5 biegu bo go nie mają, entuzjaści - że 4 bieg Bayernu jest po prostu tak mocny, że wyższego wrzucać nie muszą. Wenger może mówić co chce, ale już sam fakt że Bayern jest porównywany z tamtą Barceloną jest wielkim komplementem..
Jest tez takie wyjscie ze "tamten" Arsenal byl chyba silniejszy niz obecny. I aby go rozbic trzeba bylo wrzucac 5 bieg. Dla mnie, bezwzglednie silniejszy. Ten Arsenal z wczoraj czy sprzed roku to juz nie to. Ten zespol z Cesciem, Nasrim, Persim to byla druzyna ktora mogla pokonac kazdego w Europie(inna sprawa, ze nie wykorzystala potencjalu, byli tak jakby krotkodystansowcami). Dzis takiego wrazenia nie mam.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 mar 2014, 15:34

FRYDERYK SZOPEN pisze:Jest tez takie wyjscie ze "tamten" Arsenal byl chyba silniejszy niz obecny. I aby go rozbic trzeba bylo wrzucac 5 bieg. Dla mnie, bezwzglednie silniejszy. Ten Arsenal z wczoraj czy sprzed roku to juz nie to. Ten zespol z Cesciem, Nasrim, Persim to byla druzyna ktora mogla pokonac kazdego w Europie. Dzis takiego wrazenia nie mam.
Zgadzam się z tym. Naprawdę przed meczami z Barceloną nawet człowiek mógł mieć jakąś nadzieje.

Teraz w lidze natomiast sytuacja się odwróciła, Arsenal wygrywa z drużynami teoretycznie słabszymi, ale z tymi silniejszymi już jest problem. Przygotowanie mentalne leży i kwiczy. Kiedyś Arsenal miał problem z tymi słabszymi drużynami i traciliśmy masę punktów.

Awatar użytkownika
Szymon Fras
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon Fras » 12 mar 2014, 15:46

guru pisze:Napinka na poziomie gimnazjum. Opierasz sie na komentarzach kibców Arsenalu co są na Twoim poziomie, wszędzie są trolle. Jak chcesz to sobie hejtuj na innych stronach, jeżeli wypowiadasz się na tym forum to bierz pod uwagę co tutaj kibice Arsenalu piszą. Swoim bezsensownym gadaniem obrażasz nas kibiców Arsenalu z tego forum, bo wrzucasz nas do worka z jakimiś gimbazami co spamują po onetach.
Czyli Twoim zdaniem mam sobie wybierać, tak jak Ty to robisz kto jest gimbazem a kto nie? Słowa to słowa, Ty i on jesteście kibicami Arsenalu. A może on powie o Tobie, że jesteś debilem, skoro tak uważasz.
I nikogo nie obrażam tylko piszę jak było.
I jeszcze coś, pozdrów swojego "kolegę z drużyny" hotterthanfire, który jest na tym forum!!!

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 mar 2014, 15:54

Szymon Fras pisze:
guru pisze:Napinka na poziomie gimnazjum. Opierasz sie na komentarzach kibców Arsenalu co są na Twoim poziomie, wszędzie są trolle. Jak chcesz to sobie hejtuj na innych stronach, jeżeli wypowiadasz się na tym forum to bierz pod uwagę co tutaj kibice Arsenalu piszą. Swoim bezsensownym gadaniem obrażasz nas kibiców Arsenalu z tego forum, bo wrzucasz nas do worka z jakimiś gimbazami co spamują po onetach.
Czyli Twoim zdaniem mam sobie wybierać, tak jak Ty to robisz kto jest gimbazem a kto nie? Słowa to słowa, Ty i on jesteście kibicami Arsenalu. A może on powie o Tobie, że jesteś debilem, skoro tak uważasz.
I nikogo nie obrażam tylko piszę jak było.
I jeszcze coś, pozdrów swojego "kolegę z drużyny" hotterthanfire, który jest na tym forum!!!
Argument rodem z piaskownicy.
Każdy odpowiada za siebie. To, że Martinho okradł Internacjonalistycznego, to nie znaczy, że wszyscy na forum kradną.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6307
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 mar 2014, 15:56

Nie wiem kim jest Szymon Fras, podobnie jak nie wiem kim jest hotterthanfire i inni jego dotychczasowi partnerzy do dyskusji, ale trochę pomyliłeś klimaty. Po pierwsze, jak słusznie zauważył guru, obrażasz nas - forumowych kibiców Arsenalu, wrzucając nas do jednego worka z onetowymi trollami. Zapewniam Cie, że na tym forum chyba ŻADEN kibic Arsenalu nie pisał nic o czym mówisz. Po drugie, jesteś też nie w porządku dla wspomianego hotterthanfire, bo jadąc po nim w miejscu w które nie zagląda, nie dajesz mu szans na obronienie swojego zdania (jakkolwiek byłoby ono bzdurne). Jesteśmy poważnymi ludźmi i rozmawiajmy konkretnie, a nie bawmy się w 'tato a marcin powiedział'.
FRYDERYK SZOPEN pisze:Jest tez takie wyjscie ze "tamten" Arsenal byl chyba silniejszy niz obecny. I aby go rozbic trzeba bylo wrzucac 5 bieg. Dla mnie, bezwzglednie silniejszy. Ten Arsenal z wczoraj czy sprzed roku to juz nie to. Ten zespol z Cesciem, Nasrim, Persim to byla druzyna ktora mogla pokonac kazdego w Europie. Dzis takiego wrazenia nie mam.
Ja tam kocham mój Arsenal i żyję w przeświadczeniu, że z roku na rok jest coraz lepiej. ;)

Awatar użytkownika
Szymon Fras
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon Fras » 12 mar 2014, 16:18

sickstick pisze:Zapewniam Cie, że na tym forum chyba ŻADEN kibic Arsenalu nie pisał nic o czym mówisz. Po drugie, jesteś też nie w porządku dla wspomianego hotterthanfire, bo jadąc po nim w miejscu w które nie zagląda, nie dajesz mu szans na obronienie swojego zdania (jakkolwiek byłoby ono bzdurne). Jesteśmy poważnymi ludźmi i rozmawiajmy konkretnie, a nie bawmy się w 'tato a marcin powiedział'.
Naprawdę rozśmieszasz mnie swoimi słowami.
Po pierwsze, czy się obroni, czy nie, to mnie to nie interesuje a to dlatego, że on się tylko pojawia jak Arsenal wygrywa. Taki sobie kibic Arsenalu.
maciek_88 pisze:Argument rodem z piaskownicy.

Ciężko się z Tobą rozmawia. A wiesz dlaczego? Bo jesteś zapatrzony w siebie i swój Arsenal i nie przyjmujesz do siebie nic co byłoby dla Ciebie niewygodne.

Awatar użytkownika
Szymon Fras
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon Fras » 12 mar 2014, 16:21

sickstick pisze:Nie wiem kim jest Szymon Fras
Tak samo ja nie wiem kim Ty jesteś. I pamiętaj, że każdy ma prawo do swojego zdania, bez obrażania, kłamstw i przekleństw. Nie trzeba być prezydentem, aby mieć możliwość napisania tego co ma się na myśli.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”