Ja nie pamiętam, kiedy w Polsce pokazywalii skrót jakiegoś meczu z WłochSero pisze:Tak na marginesie to ciekawe czy pokażą jakieś skróty w polskiej TV
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 14 kwie 2006, 9:40
Ja nie pamiętam, kiedy w Polsce pokazywalii skrót jakiegoś meczu z WłochSero pisze:Tak na marginesie to ciekawe czy pokażą jakieś skróty w polskiej TV
Jey

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 kwie 2006, 9:41
Tam dzielą i rządzą kibice Barcy....Sero pisze:Ps. coś słabo temat idzie słabiej niż Barca-Milan
Łukasz[ACM] pisze:Co do Pirlo zastanawia mnie fakt czemu napiałeś że zaczyna coś prezentować, widziałeś jakiś trening czy jak
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 14 kwie 2006, 10:26
mamba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 kwie 2006, 10:32
mamba pisze:Ja mam do was jedno pytanie... Kto jest liderem ? TYLKO JUVE ! ! !
mamba pisze:Ale jesli mialbym patrzec na aktualna forem Milanu i Interu to Milan powinine puknac Inter ze 3:0.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 14 kwie 2006, 10:51
mamba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 kwie 2006, 11:04
mamba pisze:Masz sporo racji, bo Liga Mistrzów też jest ważna, ale w Serie A w formie trzeba być przez caly sezon, a w Champions League mecze sa co 2 tygodnie.
mamba pisze:Wiem ze derby rządzą sie swoimi prawami ale sam popatrz co ostatnio gra Milan a co gra Inter...
mamba pisze:A i mam do Ciebie jedno pytanie- nie wiem czy byl blad ale na stronie www.canaplplus.pl pisalo zederby sa o 18, a o 20.25 jest Barca-Villareal. To jest pomylka ?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 kwie 2006, 11:22
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 kwie 2006, 11:34
Martinho pisze:Z moich informacji wynika ze Milan - Inter jutro o 20.25 na C+Sport, a Barca z Villarrealem gra dzisiaj o 20.30 i transmisji C+ nie przeprowadza...
Łukasz[ACM] pisze:Wiesz przecież że Milan czeka ciężki sprawdzian w Lidze Mistrzów i Carlo napewno będzie chciał mieć do dyspozycji wszystkich zwodników.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 kwie 2006, 11:39
Czy ja napisałem że będą się bardzo oszczędzaliMartinho pisze:Watpie zeby az tak bardzo sie oszczedzali
Chyba kibiców...Martinho pisze:Milan bedzie chcial ponadto wykorzystac atut wlasnego boiska...
Martinho pisze:Jest jeszcze cien sznasy ze uda sie im dogonic Juve
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 14 kwie 2006, 12:12
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 14 kwie 2006, 12:30
mamba

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 kwie 2006, 12:42
Czego Ty chcesz od DidyMamba pisze: Jesli w przyszylm sezonie Milan wzmocni sie dobrym bramkarzem
Maldini, Cafu czy Stam to nie jest klasa światowaMamba pisze:odmlodzi cala obrone oprocz Nesty bo to jest ciagle klasa swiatowa
Mamba pisze: kupi jakiegos kreatywnego srodkowego pomocnika
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 14 kwie 2006, 12:45
mamba

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 14 kwie 2006, 12:58
sjakoś mnie to nie przeszakadza bo Milan to drużyna która ma swojej kadrze 3/4 jak niewiećej doświadczonych (chodzi o wiek ) pilkarzy,ktorzy grają na wysokim poziomie . A co do pierwszego miejsca szansa jest... choc juz anwet jego kibice w to nie wierza ale ja mysle ze jest..mamba pisze:No tak tylko ze oni maja juz po okolo 35 lat. A to troche duzo jak na zawodnikow w klubie z takimi tradycjami.
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 14 kwie 2006, 17:28
Kendo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio