Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 04 sie 2006, 1:04
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 sie 2006, 10:07
Skad wiesz ilu ludzi interesuje sie Zaglebiem? Jak chcesz pokazac wyzszosc Lecha nad Zaglebiem to raczej to nie jest trafny argumentstan_mic pisze: takie hece mógł robić w Lubinie, gdzie mało kto interesuje się klubem
Czego ty chcesz od innych klubow? Czepiasz sie kazdego. Myslisz ze Lechowi kibicujesz ty, fieldy i 80% Polakow?stan_mic pisze:może lepiej Grodziska Wlkp. tam chyba mniej ludzi będzie mieć o to do niego pretensje.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sie 2006, 13:45
Ja bym sie sugerował moze frekwencja. Bo w Grodzisku czy Lubinie nie ma zbytnio pelnych stadionow nawet na hitach.Skad wiesz ilu ludzi interesuje sie Zaglebiem?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: monia2512 » 04 sie 2006, 15:03
jak jeszcze grał w Widzewie to był jednym z naprzystojniejszych piłkarzy (według mnie oczywiście ) ... ale to było daaaaaawno i nieprawdaLookAsh pisze:czeher pisze:to ze Zajac byl niechciany w Groclinie to glownie sprawka Liczki
Poza tym w ostatnim czasie nie mial najleszego okresu gry, dlatego licze ze w LEchu bedzie gral lepiej bo jak jeszcze gral w Widzewie to byl jednym z moich ulubionych pilkarzy.
monia2512

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 04 sie 2006, 15:17
monia2512 pisze:jak jeszcze grał w Widzewie to był jednym z naprzystojniejszych piłkarzy (według mnie oczywiście ) ... ale to było daaaaaawno i nieprawda
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: monia2512 » 04 sie 2006, 22:05
LookAsh pisze:monia2512 pisze:jak jeszcze grał w Widzewie to był jednym z naprzystojniejszych piłkarzy (według mnie oczywiście ) ... ale to było daaaaaawno i nieprawda
A jednak byl ladniutki choc z moich ust to troche gejowsko moze zabrzmiec![]()
monia2512
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 04 sie 2006, 23:14
Nie, nie, nie - nie na stare lata. Gdy Smuda prowadził Legii sprowadził (on nie on?) Guliano (chyba tak się nazywał). Chłopak miał dobrą rundę, ba, nawet mozna powiedzieć, że rewelacyjną. I chyba wtedy Sumda zachorował na pomysł sprowadzania z dalekiej głuszy zawodników, których widział pół meczu na kasecie wideo. Uwierzył, że ma dar boży do wynajdywania perełek, na które jeszcze nikt nie zwrócił uwagi.stan_mic pisze:Co do Villalty to aż nieprawdopodobne jak mało profesjonalna Polska piłka!! Żal mi to pisać w odniesieniu do Lech'a, ale pewnych rzeczy jest po prostu za wiele!! Jak można akceptować sytuację, że klub próbuje pozyskać (baa!! liczy że zyska gwiazdę) zawodnika którego nikt nigdy nie widział na własne oczy!? Czy Franz dostał jakiejś choroby głowy na stare lata!?
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 05 sie 2006, 0:45
monia2512 pisze:choć patrząc na Twoj avatarek nie masz nic przeciwko parom [niemieszanym
deltinho pisze:A jego pierwszy wynalazek (Guliano) leciał za Smudą i do Widzewa i potem chyba grał w Pogoni. Miał świetną pierwszą rundę w Polsce. I w przerwie między pierwszą a drugą rundą rozsmakował się w polskiej wódzie. Jakie są jego obecne losy - nie mam pojęcia.
LookAsh
monia2512

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 05 sie 2006, 15:54
monia2512 pisze:LookAsh Arrow kombinacje ok
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 sie 2006, 16:42
Ona ma przeciez coreczke, no cos TyLookAsh pisze:Cos sugerujesz
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: monia2512 » 05 sie 2006, 20:34
nie skomentuje, bo już coś wcześniej obiecałam..Martinho pisze:Ona ma przeciez coreczke, no cos TyLookAsh pisze:Cos sugerujesz![]()
monia2512

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 05 sie 2006, 21:25
pietrek861
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 sie 2006, 13:35
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 sie 2006, 17:16
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio