Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 24

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 04 sie 2006, 1:04

Co do Villalty to aż nieprawdopodobne jak mało profesjonalna Polska piłka!! Żal mi to pisać w odniesieniu do Lech'a, ale pewnych rzeczy jest po prostu za wiele!! Jak można akceptować sytuację, że klub próbuje pozyskać (baa!! liczy że zyska gwiazdę) zawodnika którego nikt nigdy nie widział na własne oczy!? Czy Franz dostał jakiejś choroby głowy na stare lata!? Rozumiem, że takie hece mógł robić w Lubinie, gdzie mało kto interesuje się klubem, ale z Lech'em to nie przejdzie. Jeżeli on chce oprzeć drużynę na zawodnikach, którzy może przyjadą może nie, do tego jeśli już przyją to z nie wiadomo jakimi umiejętnościami to niech lepiej wraca do Lubina, no może lepiej Grodziska Wlkp. tam chyba mniej ludzi będzie mieć o to do niego pretensje.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 sie 2006, 10:07

stan_mic pisze: takie hece mógł robić w Lubinie, gdzie mało kto interesuje się klubem
Skad wiesz ilu ludzi interesuje sie Zaglebiem? Jak chcesz pokazac wyzszosc Lecha nad Zaglebiem to raczej to nie jest trafny argument ;) Przypomnij sobie poprzedni sezon i miejsca w tabeli obydwu klubow ;)

stan_mic pisze:może lepiej Grodziska Wlkp. tam chyba mniej ludzi będzie mieć o to do niego pretensje.
Czego ty chcesz od innych klubow? Czepiasz sie kazdego. Myslisz ze Lechowi kibicujesz ty, fieldy i 80% Polakow?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sie 2006, 13:45

Skad wiesz ilu ludzi interesuje sie Zaglebiem?
Ja bym sie sugerował moze frekwencja. Bo w Grodzisku czy Lubinie nie ma zbytnio pelnych stadionow nawet na hitach.

Co do samego Villalty, to cos soba przecież powinien reprezentowac skoro ma wystepy w reprezentacji, a oczekiwano na niego bardzo długo. Niestety okazało sie, ze ma kontuzje coc jeszcze niedawno grał w swoim klubie. Troche to dziwne, ale w Lechu dawno nie było dobrego transferu obcokrajowca...

Awatar użytkownika
monia2512
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: monia2512 » 04 sie 2006, 15:03

LookAsh pisze:
czeher pisze:to ze Zajac byl niechciany w Groclinie to glownie sprawka Liczki

Poza tym w ostatnim czasie nie mial najleszego okresu gry, dlatego licze ze w LEchu bedzie gral lepiej bo jak jeszcze gral w Widzewie to byl jednym z moich ulubionych pilkarzy.
jak jeszcze grał w Widzewie to był jednym z naprzystojniejszych piłkarzy (według mnie oczywiście ) ... ale to było daaaaaawno i nieprawda :oops: :lol: :lol: :lol:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 04 sie 2006, 15:17

monia2512 pisze:jak jeszcze grał w Widzewie to był jednym z naprzystojniejszych piłkarzy (według mnie oczywiście ) ... ale to było daaaaaawno i nieprawda

A jednak byl ladniutki choc z moich ust to troche gejowsko moze zabrzmiec :oops: W Groclinie tez fajno wygladal gdy mial wlosy przefarbowane na czerwono. Kurcze tez chcialbym moc miec taka fryzure :roll:

A tak serio to szkoda chlopaka bo naprawde mial wielka przyszlosc. W szczytowym okresie jego kariery byl chyba jednnym z najszybszych napastnikow w Europie...

Awatar użytkownika
monia2512
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: monia2512 » 04 sie 2006, 22:05

LookAsh pisze:
monia2512 pisze:jak jeszcze grał w Widzewie to był jednym z naprzystojniejszych piłkarzy (według mnie oczywiście ) ... ale to było daaaaaawno i nieprawda

A jednak byl ladniutki choc z moich ust to troche gejowsko moze zabrzmiec :oops:
:ok: dobry tekst... :wink:

choć patrząc na Twoj avatarek nie masz nic przeciwko parom [niemieszanym] :lol: :lol: :lol:
i dobrze

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 04 sie 2006, 23:14

stan_mic pisze:Co do Villalty to aż nieprawdopodobne jak mało profesjonalna Polska piłka!! Żal mi to pisać w odniesieniu do Lech'a, ale pewnych rzeczy jest po prostu za wiele!! Jak można akceptować sytuację, że klub próbuje pozyskać (baa!! liczy że zyska gwiazdę) zawodnika którego nikt nigdy nie widział na własne oczy!? Czy Franz dostał jakiejś choroby głowy na stare lata!?
Nie, nie, nie - nie na stare lata. Gdy Smuda prowadził Legii sprowadził (on nie on?) Guliano (chyba tak się nazywał). Chłopak miał dobrą rundę, ba, nawet mozna powiedzieć, że rewelacyjną. I chyba wtedy Sumda zachorował na pomysł sprowadzania z dalekiej głuszy zawodników, których widział pół meczu na kasecie wideo. Uwierzył, że ma dar boży do wynajdywania perełek, na które jeszcze nikt nie zwrócił uwagi.

I będąc w Legii zachorował na kolejnego Brazylijczyka. Nazywał się chyba Elson, zdaje się, że ten sam, który był w VFB ale nie rozegrał tam meczu (choć tego nie jestem pewien). No i przez rok, co dwa tygodnie Smuda mówił "już za tydzień bedzie, przyleci. Zobaczycie - największa gwiazda w historii polskiej ligi". Opowiadał o nim niestworzone historie, a zawodnika w sumie nikt nie widział w Polsce na oczy. I tak ze zwykłego Elsona wyrósł Elson Mityczny. Na Łazienkowską nigdy nie doleciał. :roll:

A jego pierwszy wynalazek (Guliano) leciał za Smudą i do Widzewa i potem chyba grał w Pogoni. Miał świetną pierwszą rundę w Polsce. I w przerwie między pierwszą a drugą rundą rozsmakował się w polskiej wódzie. Jakie są jego obecne losy - nie mam pojęcia.

pozdrawiam
d

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 05 sie 2006, 0:45

monia2512 pisze:choć patrząc na Twoj avatarek nie masz nic przeciwko parom [niemieszanym

Haha smieszne:D Chyba nie wiesz jaka opinia tu o mnie krazy :wink:

Nie mam nic przeciwko parom nie mieszanym o ile jest to kombinacja: dziewczyna - dziewczyna badz ewentualnie: dziewczyna - ja - dziewczyna. W ostatecznosci moze byc tez ja - dziewczyna - dziewzyna :D Ale te otatnie to juz nie pary :wink:
deltinho pisze:A jego pierwszy wynalazek (Guliano) leciał za Smudą i do Widzewa i potem chyba grał w Pogoni. Miał świetną pierwszą rundę w Polsce. I w przerwie między pierwszą a drugą rundą rozsmakował się w polskiej wódzie. Jakie są jego obecne losy - nie mam pojęcia.

Troszke go nie doceniasz. Gral wiecej na dobrym poziomie niz tylko jedna runda. Caly sezon mial dobry a po przjsciu do Widzewa tez przyzwoicie gral. Ale pozniej nie wiem co sie zaczelo z nim dziac. Kolejna sprawa do programu: "Ktokolwiek slyszal, ktokolwiek wie"

Awatar użytkownika
monia2512
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: monia2512 » 05 sie 2006, 11:16

LookAsh :arrow: kombinacje ok :wink:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 05 sie 2006, 15:54

monia2512 pisze:LookAsh Arrow kombinacje ok

Cos sugerujesz :]

Dzisiaj Smuda bedzie gral przeciwko swojej poprzedniej druzynie, ktora nie gra w tym sezonie zbyt porywajaco. Bedziecie miec troche fory :wink:

Powodzenia :D

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 sie 2006, 16:42

LookAsh pisze:Cos sugerujesz
Ona ma przeciez coreczke, no cos Ty :roll:

Mam nadzieje ze Zaglebie urwie dzisiaj jakies pkt rozkokoszonym i dumnym Lechitom ;) Z Wisla Plock wygrali dzieki... Wisle Plock ;) Nafciarze nie utrzymali nalezytej koncentracji do konca spotkania i stad taki wynik. Lubinianie sa wkurzeni przegrana z Odra, podobnie jak Arka z Korona, wiec tutaj moga sie odegrac na Lechu tak jak wspomniana Arka z Wisla ;) Ciekawe czy typowany przezs "znafcow" do tytulu kinga strzelcow Piotrek Reiss popisze sie dzisiaj ;)

Awatar użytkownika
monia2512
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: monia2512 » 05 sie 2006, 20:34

Martinho pisze:
LookAsh pisze:Cos sugerujesz
Ona ma przeciez coreczke, no cos Ty :roll:
nie skomentuje, bo już coś wcześniej obiecałam..

ale powiem tylko tak...

kobieta zmienną jest :lol: :lol: :lol:

co oczywiście nie musi znaczyć, że mówię o sobie :wink:

a Zagłębie i tak dostanie po dupie :D choć musimy się spręzyć, bo nie zostało nam już dużo czasu :(

Błagam, mniej emotikon, bez kolorów, bec odstępów na linijkę :pray:. Jakby wszyscy tak pisali jak Ty obecnie, to forum byłoby całkiem nieczytelne.

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 05 sie 2006, 21:25

I po meczu... pierwsza połowa bez większych emocji, w drugiej zaczęli chłopaki grać trochę żwawiej. Rejsik był aktywny, acz jednak wyjątkowo nieskuteczny. W bramce lubinian zagrał jakiś debiutant z Czech- Vaclavik i wyprawiał niestworzone rzeczy. :!:
W sumie Lech miał lekką przewagę, ale Zagłębie też mogło strzelić gola i remis raczej nikogo nie krzywdzi.
Składy:
Zagłębie Lubin: Michal Vaclavik - Vidas Alunderis (68. Filipe), Manuel Arboleda, Michał Stasiak, Tomislav Visević - Wojciech Łobodziński, Andrzej Szczypkowski, Dariusz Jackiewicz, Łukasz Mierzejewski (73. Marcin Pietroń) - Michał Chałbiński, Maciej Iwański (90. Łukasz Piszczek).

Lech Poznań: Krzysztof Kotorowski - Grzegorz Wojtkowiak, Dawid Kucharski, Bartosz Bosacki, Marcin Wasilewski - Jakub Wilk (83. Marcin Wachowicz), Rafał Murawski, Maciej Scherfchen, Zbigniew Zakrzewski (60. Marcin Zając) - Piotr Reiss, Jacek Dembiński (89. Przemysław Pitry).

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 sie 2006, 13:35

No dawno nikt tu nie zaglądął, a w między czasie Lech zremisował z Koroną 2:2. Po ładnym meczu, w końcu podopieczni 'Franka' pokazali charakter i podniesli się z 2:0 ;) Mimo braku naszej gwiazdy, Piotrka Reissa, mamy dobrych zmienników, którzy unieśli ciężar. Cieszę się że regularnie w 1 składzie gra Wilk, bo może to być w przyszłosci bardzo dobry pomocnik. Widać, że stawiamy na młodzież (oprócz Reissa i Dembińskiego) ;)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 sie 2006, 17:16

Mecz napewno, ktory pokazał ze LECH ma ogromna wole walik i charakter. Tylko szkoda, ze budzimy sie zawsze jak jest 0-2. Ogromne błedy defensywy nie tylko przy bramkach, a mogło ich byc wiecej. Fakt Wasilewski strzelil bramke, ale to tylko on zawinił przy bramce na 2-0. aprawde trudno mi uwiezyc do tej pory jak łatwo zrezygnowano z Mowlika i Telicha. Przeciez teraz nie ma zmiennika na srodku defensywy.
Wilk :arrow: tylko chwalic, kolejna asysta i raczej wygryzł ze składu Wachowicza. Atak bardzo słabo sie spisywał. embinski chyba gra dlatego, ze jest razem z Reissem i Bosym na reklamach. Co sie dzieje z Gregorkiem...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”