Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 17 sty 2005, 16:10
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziaro » 17 sty 2005, 19:23
ziaro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 17 sty 2005, 19:59
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 17 sty 2005, 20:07
Trzeba pamiętać, że wyniki w lidze to jedno a Lidze Mistrzów drugie, Barcelona może sie zmobilizować na mecz z Chelsea (podobnie było kiedy Bayern miał fatalną forme, a jak sie zmobilizowali na mecz z realem, tylko szkoda, że odpadliMikusinski pisze:Mimo iż jestem kibicem Chelsea, myślę że Barca nie sprosta The Blues i nie awansuje do następnej fazy. Ostatnio wymęcza zwycięstwa ze słabymi drużynami.
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 17 sty 2005, 20:20
pierwsze zdanie jest jest calkowicie nielogicznie.Mikusinski pisze:Mimo iż jestem kibicem Chelsea, myślę że Barca nie sprosta The Blues i nie awansuje do następnej fazy. Ostatnio wymęcza zwycięstwa ze słabymi drużynami.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 sty 2005, 20:26
W zupełności zgadzam się z przedmówcą. Mobilizacja przed jednym i to bardzo ważnym meczem przebiega w sposób zgoła odmienny, jak przed zwykłym, szarym i przeciętnym meczem w przeżutej już i wyplutej kilka razy, ojczystej lidze. Przykład? A popatrzcie na postawę drugoligowej Alemani Ahem, ktora godnie, z herbem na sercu i hymnem w ustach, kroczy bo boiskach europejskich w poszukiwaniu kolejnych potencjalnie lepszych przeciwników, by ukręcić im koronę na głowie!Kamilo pisze:Trzeba pamiętać, że wyniki w lidze to jedno a Lidze Mistrzów drugie, Barcelona może sie zmobilizować na mecz z Chelsea (podobnie było kiedy Bayern miał fatalną forme, a jak sie zmobilizowali na mecz z realem, tylko szkoda, że odpadliMikusinski pisze:Mimo iż jestem kibicem Chelsea, myślę że Barca nie sprosta The Blues i nie awansuje do następnej fazy. Ostatnio wymęcza zwycięstwa ze słabymi drużynami......)
Osobiście oceniam szanse na 60% dla Barcelony i 40% dla Chelsea.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 sty 2005, 20:36
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 17 sty 2005, 20:40
kamuflasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 sty 2005, 20:49
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 18 sty 2005, 21:16
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 sty 2005, 21:32
nie przyzwyczailes sie jeszcze?? to dziwne. nie od dzis wiadomo ze aby wygrac PD trzeba byc cos wiecej niz tylko lepszym.herdek pisze:Z Saragossą z tego co czytalem Real również wymęczył zwycięstwo. Mimo, iż wygrał 3-1...W 10 minucie Figo daje kose sędzia nic. Chwilę później ewidentny karny dla Saragossy...Nie ma co sędzia trochę pomógł...
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 18 sty 2005, 21:52
Kuchar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 19 sty 2005, 7:22
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 19 sty 2005, 8:30
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 sty 2005, 10:49
luk1208
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin