Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 24

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 06 paź 2005, 22:00

Najbardziej podoba mi sie ten fragment :) :
Zico_FCI pisze:My jesteśmy tu na stałe.
Wy - chwilowi najemnicy.
Zabierz swoją łysą pałę
Jak najdalej od stolicy.
Rzeczywiście nie dzieje sie teraz dobrze i w sto(L)icy i w Szczecine. ale trzymajmy się razem a będzie dobrze. Jestem dobrej myśli.
A melanż trawa... :) (dla wtajemniczonych). Pozdrawiam wszystkich kumpli z Warszawy 8)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 06 paź 2005, 22:03

http://hip-hop.pl/ustawki/photos.php?us ... 8627318116

Tak bedzie wyglądała Legia w 2006 po letnim mercato ;)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 paź 2005, 22:21

Alkoholiko pisze:http://hip-hop.pl/ustawki/photos.php?us ... 8627318116

Tak bedzie wyglądała Legia w 2006 po letnim mercato ;)
To musi być bardzo mocne " :wink:".

Mimo to policzę wam to "mercato" :lol2:.... no dobra nie chcę mi się. Ale na oko 3 mln euro. Poza tym patrząc na ten dream team i niejakiego Burkhardta to jestem dziwnie spokojny, że to nie z Legia będziemy walczyć o majstra. Pomijam już to, że Sikora jest dla Legii nie "do wyjęcia".

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 paź 2005, 22:28

To musi być bardzo mocne " ".

Mimo to policzę wam to "mercato" .... no dobra nie chcę mi się. Ale na oko 3 mln euro. Poza tym patrząc na ten dream team i niejakiego Burkhardta to jestem dziwnie spokojny, że to nie z Legia będziemy walczyć o majstra. Pomijam już to, że Sikora jest dla Legii nie "do wyjęcia".

W Kaźmierczaka też śmiem wątpić, bliżej mu na pewno do Wisły niż do eLki.Kłos i Bronowicki mogą być Wasi, jednak póki co to zawodnicy jeszcze nie ułożeni, więc mogą się spalić w Legii.Zakrzewski ? Hmm, jak się nie mylę to rodowity Poznaniak, więc trudno Wam będzie, a przykład Kaczora akurat będzie nie na miejscu, więc może być ciężko.Podzielam zdanie, że Sikora też trudno dostępny, a przy obecnej formie Burego, wstawiłbym tam Smolińskiego.

Czy ja dobrze widzę ... "Przybyli : Lech (Górnik Zabrze)" :roll: .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 paź 2005, 1:03

Bogi pisze:Zakrzewski ? Hmm, jak się nie mylę to rodowity Poznaniak, więc trudno Wam będzie
A Zaki sam się nigdy nie zgodzi przejśc do Legii. No chyba, że Mourinho kupi Legię i podkusi Zakiego :lol:
Bogi pisze:"Przybyli : Lech (Górnik Zabrze)" Rolling Eyes
zapewne na trenera bramkarzy, a może jeszcze J. Jojko :lol:
Bogi pisze:a przy obecnej formie Burego, wstawiłbym tam Smolińskiego.
hehe Bogi, przeciez Burkhardt to spoko ziom - zawsze znajdzie czas i miejsce na jedno jesne pełne :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 paź 2005, 11:48

Kaczorowki rozwiazal dzisiaj kontrakt z Legia - w sumie mysle ze dobrze zrobil nie mozna zagrac dobrego meczu jak slyszy sie gwizdy swoich kibicow!!!
Najprawdopodobniej Kaczor wroci na stare smieci :arrow: Lech Poznan czyzby pomogl kolejorzowi w bloku defensywnym :?: bo jak narazie to maja tam problemy chociaz osobiscie mysle ze to glownie wina Kotorowskiego

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 paź 2005, 12:03

Nie grał w cale Kaczor w tym sezonie. Nic a nic nie zagrał. A to dziwne bo jak grał w popszednim to sie pozytywnie wyrózniał. Nawet bramki strzelał jak sie nie myle.

Czeher tylko czy wróci ? do Lecha. Wiesz teraz powrót na Bługraską może być gorszy niż wyjazd z Poznania :roll:

Ja stawiam że Bobo Kaczmarek i Łeczna go "przechwycą" po drodze. Bez umowy czyli za free. A przyda im sie. Chyba że Lech jest pozytywnie nastawiony go niego :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 paź 2005, 12:29

W sumie moze i tak byc, Bobo pewnie chetnie by go wzial pod swoje skrzydla ale jak media informuja teraz Kaczor jest w Poznaniu i gada z zarzadem, wlasciwie to moze byc roznie w Lechu z kibicami, rowniez moga mu "umilic" zycie jak w Legii :arrow: wkoncu zdrajca lub tez potraktuja jako syna marnotrawnego

Ja widze jeszcze taki kierunek :arrow: Engel bedzie chcial swojego bylego zawodnika jezeli jest za free

Tak na marginesie to Kaczorowki kiedys uratowal nam tylek :arrow: pod przewodnictwem wspanialego Bonka w meczu z San Marino :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 paź 2005, 13:49

*_For_zaza_Milan_* pisze:tylko czy wróci ? do Lecha. Wiesz teraz powrót na Bługraską może być gorszy niż wyjazd z Poznania
jeśli sioę odważy - to ... odważny zniego człek :lol:
czeher pisze:Ja widze jeszcze taki kierunek Arrow Engel bedzie chcial swojego bylego zawodnika jezeli jest za free
jak Engel będzie sprowadzał starych zaufanych - Kryszął teraz kaczor - to nawet votum zaufanie mu nie pomorze
czeher pisze:Tak na marginesie to Kaczorowki kiedys uratowal nam tylek Arrow pod przewodnictwem wspanialego Bonka w meczu z San Marino Exclamation Exclamation Exclamation
strzelił na 1:0 a potem jeszcze Kukiełka główką poprawił

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 paź 2005, 14:20

tak strzelil na 1:0 chyba gdzies 20 pare minut przed koncem ale jakby nie on to watpie czy by wpadla jakas bramka przeciez ten mecz byl tragiczny!!! A Kukielka walnal jak dobrze pamietam juz pod koniec meczu 80tych minutach

A co do Kaczorowskiego to najblizsze dni wyjasnia wszytsko

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 09 paź 2005, 22:53

Kaczora już nie ma.Wdowczyk zrobił Legii obozik,uważał że za mało biegają,jestem za.Zrobił tak jak kiedyś Okuka,nie macie techniki do wybiegacie przeciwników,zobaczymy czy poskutkuje.Legia nie gra dobrze,teraz czeka ich mecz z Wisłą Płocko zobaczym,y czy obóz coś polepszy

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 09 paź 2005, 23:01

Tomi pisze:Kaczora już nie ma.Wdowczyk zrobił Legii obozik,uważał że za mało biegają,jestem za.Zrobił tak jak kiedyś Okuka,nie macie techniki do wybiegacie przeciwników,zobaczymy czy poskutkuje.Legia nie gra dobrze,teraz czeka ich mecz z Wisłą Płocko zobaczym,y czy obóz coś polepszy

miejmy nadzieje , że tak,
choć oczywiście trzeba liczyć na wzmocnienia w przewie zimowej,
napewno jest potrzebny środkowy pomocnik i napastnik oraz obrońca,

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 09 paź 2005, 23:04

Nie ma żadnego kreatora gry,jakim miałbyś Vuko lub Burek,Włodar wypracowuje akcje ale skuteczności jest beznadziejna.Obrona wiecznie kontujzowana.Wdowiec musi wzmocnić Legie,żeby mogła walczyć o Mistrzopstwo,Legia to klub z ambicjami i musi walczyć o mistrzostwo

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 09 paź 2005, 23:14

Tomi pisze:Nie ma żadnego kreatora gry,jakim miałbyś Vuko lub Burek,Włodar wypracowuje akcje ale skuteczności jest beznadziejna.Obrona wiecznie kontujzowana.Wdowiec musi wzmocnić Legie,żeby mogła walczyć o Mistrzopstwo,Legia to klub z ambicjami i musi walczyć o mistrzostwo

włąsnie dokłądnie sięz TOba zgadzam, to co mówisz to prawda.

jeszcze raz piszę, potzreba nam dobrego pomocnika, napastnika i obrońcy,

jeżeli Legia wzomcni się conajmniej trzema piłkarzami naprawdę dość dużej klasy, ze sporymi umiejetnościami to można liczyć że zawalczy o wysoką pozycję na koniec sezonu.

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 09 paź 2005, 23:16

Jestem ciekaw czy w końcu kupią Kazimierczaka.Gadają o nim i gadają a w końcu przejdzie do jakiegoś zagranicznego

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”