Opisz poprzednika - Strona 24

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 sie 2005, 10:09

Wazi. Fan Bayernu. Pisze ciekawe posty. W miarę spokojny forumowicz. Nie widziałem, żeby się z kimś kiedyś pokłócił.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2222
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sie 2005, 10:24

Corinthians - nauczyłam się już, że jest fanem piłki południowoamerykańskiej. I to takim największym na forum - brawo :D Ogromny fan drużyny Corinthians [nie znam, muszę przyznać :( :oops:].
Szczerze mówiąc bardzo kolegę podziwiam, bo chyba trudno jest oglądać gdzieś mecze z tak dalekich lig :P ;) [trudno - w sensie, że w żadnej polskiej stacji nie leci ;)].

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 22 sie 2005, 10:55

Fajny temat chodz dość żadko jestem na forum chętnie kogoś opisze :wink:

Futbolowa- reprezentuje płeć piękną na forum. Zagorzała fanka Cantony, z tego co pamiętam kibicuje także MU. Po przeczytaniu kilku jej wypowiedzi stwierdzam, że ma jak na dziewczynę :lol: bardzo duże pojęcie o futbolu (niech nikt mnie tu nie posądza o dyskryminacje, ale dziewczyny na ogół nie wiedzą zbyt dużo o piłce) :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sie 2005, 13:20

Kamilo - fan bundesligi, w szczególności Bayernu [to widać na pierwszy rzut oka :D] ;)
Na forum jest już dosyć długo, ale pisze niewiele ;)
Przweażnie bywa w dziale 'Bundesliga', do którego ja nie zaglądam, dlatego też bytnio kolegi nie kojarzę ;) ;)

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 22 sie 2005, 13:49

Futbolowa - wielka fanka Cantony i MU. Z tego co ma napisane w podpisie to jest : oczytana, wesoła, towarzyska i troszkę inteligentna, nie wiem ile w tym prawdy :wink:, ale na piłce sie zna :D. Nie interesuje sie piłką niemicką. Aha, jeszcze kibicuje Rakowowi (tak to sie odmienia?? :lol:) Częstochowa.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 14:42

mlody_10

fan talentu Messi'ego. Wnioskuje z tego, że pewnie też Barcelony ;).

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2005, 15:13

bagg - jeden z mlodszych uzytkownikow forum. Bodajze fan Juve gdyz kilka razy zdarzylo mu sie bronic ten klub przed "najezdzcami" z Interu :twisted:
mlody_10- znam go tylko z tematu "pytania pilkarskie" nigdzie wiecej go nie widzialem
Kamilo- chyba zadko tu bywa :roll: Jak wnioskuje po avatrze fan Bayernu.

Futbolowa opisywalem wczesniej

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 22 sie 2005, 15:25

serek408 - zagorzaly fan Interu Mediolan :D Lubi wypowiadac sie na kazdy temat, jest na tym forum juz troche dlugo. Szczegolnie przesiaduje w dziale Wlochy. Ogolnie spoko koles :D

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sie 2005, 15:25

serek408 kibic Interu (wiem, to nie bylo zbyt odkrywcze :? ) zaciekle walczy z fanami Juventusu i nie lubi Juve do tego stopnia, ze az zapedzil sie na moje pseudoforum :lol: pamietam jego specyficzny podpis skladajacy sie z jakiejs listy potepionych (?) :shock: ale albo zaczal wszystkich lubic, albo mu moderatorzy ja zwineli. nie lubi kilku forumowiczow, ale za to lubi Zdenka Zemmana :D chyba jest niegrzecznym mlodym czlowiekiem, bo ma 6 :shock: ostrzezen :lol: nic dobrego z niego nie wyrosnie. proponuje wloski na 2mm i kompanie Strzelcow Podhalanskich, tudziez bialy kask i jednostke Antyterrorystyczna. a noz spotka na meczu jakiegos fana Juve :lol: :twisted:
Ps. zastanawia mnie jeszcze jedno - byc moze sie myle, ale bardziej nie lubi Juve niz Milanu... dziwne.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 15:27

Serek - napinacz, fanatyczny kibic Interu. Bawią go listy umieszczane w podpisach, w ten sposób leczy kompleksy w internecie. Za Inter dałby sobie uciąć ten tego, ale Inter odwdzięcza mu się Pucharem i Superpucharem Włoch. Ogólnie pisałby ciekawie, gdyby nie jego napinkowa natura. Niedługo zaczyna się sezon i pewnie się uspokoji.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 22 sie 2005, 15:30

Snipp - Fan bianconerich jak ja!! spoko koles nielubi serka jak chyba wielu. mozna z nim spokojnie porozmawaic fajny koles

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sie 2005, 15:32

bobi - fan jednego z moich trzech ukochanych klubów, co rzuca się w oczy ;) Ostatnio widywany głównie w temacie 'pojedynki grafików'. Ogólnie pozytywna postać na forum :)

Snipp_ - wzbudza kontrowersje, jak zauważyłam ;) Fan włoskiej piłki, za którą ja nie przepadam. Kojarzę go głównie z jego wypowiedzi w temacie o ManU, w której ładnie 'naprostowal' jednego z użytkowników ;)

O K.J. nic nowego powiedzieć nie mogę 8) ;)

Aaaaa... Zostałam uprzedzona znów ;) O Bartku12 wiem tylko tyle, że w konkursie dla grafików startuje i jest fanem niemieckiej piłki ;)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 22 sie 2005, 15:37

futbolowa - jedna z nielicznych dam na forum, pisze mądre, długie posty. Potrafi to co sądzi uargumentować. Fanka Cantony :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 sie 2005, 15:39

kama_reda - fan niemieckiej piłki, a dokładnie BAyernu Monachium. Często wypowiada się w tematach o Bundeslidze. Wiem, że kibicuje też Arce Gdyni za co ma "-" :wink: Ogólnie jest w porządku, nie nabija i pisze to co musi. Należy do użytkowników w pełni pozytywnych. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2005, 15:40

Snipp_ pisze:Niedługo zaczyna się sezon i pewnie się uspokoji
Widze , iz ostatnio stales prowokatorem. Nie tylko ja mam sie uspokoic (choc i tak tego nie zrobie :twisted: ), ale takze Juventusy. Komplesow nie mam gdyz jestem milym , kultularnym itd ... w dodatku kibicuje Interowi 8)

Jarzyna - to fakt , ze bardziej nie lubie Juve. Ale to juz chyba mam od urodzenia :lol:

bobi - Fan Gauchos los Gauchos :wink: Dobrze , ze kibicuje Barcelonie bo to chyba jedyny klub z Hiszpani jaki lubie. Zadko przesiadujemy w tych samych dzialach ...

Krzysztof Jarzyna - co tu duzo gadac. Barwna postac forum :D
Snipp_ - prowokator choc kiedys mial inny styl... Widac Juventus zmienny jest
bartek12 - mam klopot z jednoznacznym stwierdzeniem komu kibicuje. W avatrze Atletico (Torres ?) , w sigu Bundenslige , a sam mowi , ze kibicuje Juve. Wiec jak to jest ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”