Post Wyświetl pojedynczy post autor: super_dziwka » 26 sty 2005, 13:58
super_dziwka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Śledź » 26 sty 2005, 13:58
Śledź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 sty 2005, 13:59
Pawel

smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 26 sty 2005, 14:09
Ale są jeszcze takie strony z muzami za darmoche?smitu pisze:Kotek pisze:Piractwo?
nie koniecznie sa dj krorzy udostepniaja muze za free![]()
www.djwitek.prv.pl![]()
To był żart?paweł pisze:ale pamietaj ! jak dostaniesz link to po 24 h usuń piosenke !
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 sty 2005, 14:09
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 sty 2005, 14:16
oczywiście że NIE ! jeśli po 24 h nie usuniesz piosenki sciągnietej z np. kazaa`y to zalicza się to do piractwasirtomaszo pisze:Ale są jeszcze takie strony z muzami za darmoche?smitu pisze:Kotek pisze:Piractwo?
www.djwitek.prv.pl
To był żart?paweł pisze:ale pamietaj ! jak dostaniesz link to po 24 h usuń piosenke !
Pawel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 sty 2005, 14:18
sirtomaszo pisze:Ale są jeszcze takie strony z muzami za darmoche?smitu pisze:Kotek pisze:Piractwo?
www.djwitek.prv.pl
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 26 sty 2005, 15:03
Ile z tym ściąganiem roboty... Nie będę płacił kilku dolarów za piosenki, mała przesada. Szkoda, kto to wymyślił że trzeba płacić za muze w necie?smitu pisze:sirtomaszo pisze:Ale są jeszcze takie strony z muzami za darmoche?To był żart?paweł pisze:ale pamietaj ! jak dostaniesz link to po 24 h usuń piosenke !
sa ale glownie zagraniczne, polskie str sa bardzo slabe, albo wymaga sie kasy, wejdz sobie w google.pl wpisz mp3 download i znajdzie ci na pewno jakies stronki, jak nie to podaje taki adres www.mp3mediaworld.net
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 sty 2005, 15:13
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 26 sty 2005, 15:24
A czy nie wydaje mi się że chyba kazaa ściąga tyle wirusów, że aż się płakać chce. Tylko nie wiem dokładnie czy to jest prawda, bo się boję tego instalować bo komp już ledwo zipi. No cóż kiedyś trzeba będzie to zrobić...smitu pisze:jest kilka ustaw apropo oplat za muzyke, ale nie wszystkie strony sa platnelepiej sobie poprostu zaintaluj kaze revolution wedlug mnie najlepsza wtedy bedzie mial kazda muze
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 sty 2005, 15:28
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 sty 2005, 15:29
sirtomaszo pisze:A czy nie wydaje mi się że chyba kazaa ściąga tyle wirusów, że aż się płakać chce. Tylko nie wiem dokładnie czy to jest prawda, bo się boję tego instalować bo komp już ledwo zipi. No cóż kiedyś trzeba będzie to zrobić...smitu pisze:jest kilka ustaw apropo oplat za muzyke, ale nie wszystkie strony sa platnelepiej sobie poprostu zaintaluj kaze revolution wedlug mnie najlepsza wtedy bedzie mial kazda muze
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 28 sty 2005, 15:20
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 28 sty 2005, 15:25
t_JB
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio