Niemcy - Transfery (zbiorczy) - Strona 24

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 cze 2006, 13:29

Ebi pisze:Na prawej Deisler, na lewej Schweinstier, a środek?
Ja bardziej na lewej stronie widzialbym Hargreavesa a Schweini w srodku pomocy razem z Demichelisem.Chyba ze kogo bysmy kupili na srodek pomocy, to wtedy Bastian walczylby z Deislerem o miejsce w skladzie ;) Taki Lincoln czy VdV przydalby sie na pewno... Tylko ze w pomocy obecnie nie mamy takiego kreatora gry jak Effenberg czy chociazby Ballack...

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 cze 2006, 13:44

Martinho pisze:
Ebi pisze:Na prawej Deisler, na lewej Schweinstier, a środek?
Ja bardziej na lewej stronie widzialbym Hargreavesa a Schweini w srodku pomocy razem z Demichelisem.Chyba ze kogo bysmy kupili na srodek pomocy, to wtedy Bastian walczylby z Deislerem o miejsce w skladzie ;) Taki Lincoln czy VdV przydalby sie na pewno... Tylko ze w pomocy obecnie nie mamy takiego kreatora gry jak Effenberg czy chociazby Ballack...
Jak dla mnie Schweinsteiger to na lewej .Raze z Lahmem tworzyliby i tworzą niezłą lewą stronę, dużo akcvji, podań, dośrodkowan. W środku by.c jakiś światowej klasy pomocnik. To może być np. Sneijder, van der Vaart, Riquelme.

Awatar użytkownika
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: #10 » 18 cze 2006, 13:51

Ebi pisze:To może być np. Sneijder, van der Vaart, Riquelme
Sneijder jak widac nie prezentuje sie obecnie najlepiej wiec klasy swiatowej bym go pomocnikiem nie nzawał :roll:

Van der Vart to swietny zawodnik ale chyba nie przejdzie z HSV do bayernu jak coś to odejdzie gdzies do innej ligi włoskiej, hiszpańskiej moze angielskiej

Romek to nie dla Bayernu :wink: nie ten klimat moim zdaniem przy wyborze transferu dlaniego to słysząłem że MUTD chce go ...Real ..Inter wiec kluby raczej po 1 bardziej majetne po 2 chyba bardziej popularne i grajace w leprzej lidze niz Bayern :!:

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 22 cze 2006, 14:15

Isaac Boakye(Arminia Bielefeld) :arrow: VfL Wolfsburg --- 1,2 mln euro
Marco Engelhardt(1.FC Kaiserslautern) :arrow: 1. FC Nürnberg
Jesper Grönkjaer (VFB) :arrow: FC Kopenhaga --- 2 mln euro
Sebastian Svard,23 lata,pomocnik,kontrakt na 3 lata( Vitoria Guimaraes) :arrow: Borussia
Mönchengladbach

Bayern gdy nie uda sie sprowadzic V.Nistelrooya to jest zainteresowany V.Bojinovem z Fiorentiny.Juz nim sie interesowali w zimowym oknie transferowym.Bulgarem sie interesuje kilka klubow z Anglii i Francji oraz powaznie HSV Hamburg.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 cze 2006, 15:02

robo-bvb pisze:Isaac Boakye(Arminia Bielefeld) :arrow: VfL Wolfsburg --- 1,2 mln euro
Marco Engelhardt(1.FC Kaiserslautern) :arrow: 1. FC Nürnberg
Jesper Grönkjaer (VFB) :arrow: FC Kopenhaga --- 2 mln euro
Sebastian Svard,23 lata,pomocnik,kontrakt na 3 lata( Vitoria Guimaraes) :arrow: Borussia
Mönchengladbach

Bayern gdy nie uda sie sprowadzic V.Nistelrooya to jest zainteresowany V.Bojinovem z Fiorentiny.Juz nim sie interesowali w zimowym oknie transferowym.Bulgarem sie interesuje kilka klubow z Anglii i Francji oraz powaznie HSV Hamburg.
Ten Bojinov w ogóle mnie nie przekonuje. Jakoś nie widze go w Bayernie. Wolałbm już Ruuda.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 22 cze 2006, 15:25

Ebi pisze:Ten Bojinov w ogóle mnie nie przekonuje. Jakoś nie widze go w Bayernie. Wolałbm już Ruuda.

Nooo, Van Nisterlooy to klasa światowa a w Manchesterze nie czuje się ostatnio najlepiej, więc transfer jego doBayernu jest dosyć prawdopodobny. Ale Ruud może jednak wybrać AC Milan, a Bojinov słyszałem że nie zawodzi w Fiorentinie, słyszałem że gra na wysokim, dobrym poziomie, ale osobiście nigdy to nie widziałem go w akcjii.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 cze 2006, 15:49

a Bojinov słyszałem że nie zawodzi w Fiorentinie, słyszałem że gra na wysokim, dobrym poziomie, ale osobiście nigdy to nie widziałem go w akcjii
:P
Pora troszeczke poogladac skoro chce sie o czyms pisac :?:
Dla mnie transfer Boijnova do Bayernu to kompletna nowosc, od jakiegos czasu chodza plotki o staraniach ale HSV :roll: Bayern naprawde mnie zadziwia, naprawde chca zagrac ofensywny football skoro chca do 4 dobrych napastnikow kupic jeszcze jednego ciekawe jak ustawia trojke Ruud-Poldi Makaay :?: Tylko z tego wzgledu mozna powiedziec, ze ten transfer nie moze dojsc od skutku :P

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 cze 2006, 15:58

Messi E2 Ronaldinho pisze:Dla mnie transfer Boijnova do Bayernu to kompletna nowosc, od jakiegos czasu chodza plotki o staraniach ale HSV
O Bojinovie juz slychac bylo w przerwie zimowej, ze Bayern wykazuje nim zainteresowanie. No ale wtedy nic z tego nie wyszlo...
Messi E2 Ronaldinho pisze:ciekawe jak ustawia trojke Ruud-Poldi Makaay
A kto powiedziao ze zagramy 3 napastnikami :?: To ze 2 linia jest oslabiona to nie znaczy ze zagramy 3 zawodnikami w srodku pola...

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 22 cze 2006, 16:31

Martinho pisze:
Messi E2 Ronaldinho pisze:ciekawe jak ustawia trojke Ruud-Poldi Makaay
A kto powiedziao ze zagramy 3 napastnikami :?: To ze 2 linia jest oslabiona to nie znaczy ze zagramy 3 zawodnikami w srodku pola...
Oj Martinho....

Pomyśl troche, chodziło mu o to, że jakby ustawił pierwszy skład Magath jeżeli będziemy mieć takich graczy jak Poldi, Roy i Ruud. Mam racje "trio" ??
No bo chyba nie stara sie o to kto zagra bardziej z prawej albo kto z lewej strony...

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 23 cze 2006, 18:41

Andreas Hinkel(VFB) :arrow: FC Sevilla ---4 mln euro,kontrakt na 4 lata
Mariusz Kukielka(Dynamo Dresden) :arrow: FC Energie Cottbus --- przeszedl za darmo,kontrakt na 2 lata
Ze Roberto--ciagle zainteresowanie wykazuje Bordeaux lecz wlaczyl sie do walki o niego Olympiakos Pireus,ktory chce go w skladzie obok Rivaldo.
Miroslav Klose--- pojawily sie plotki o rzekomym zainteresowaniu ze strony: Arsenalu i Man. Utd i wladze Werderu powiedzialy,ze jest nie na sprzedaz choc podobno Anglicy sa sklonni zaplacic ok 15 mlnfuntow!! ale podkreslam ze sa to plotki tylko...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 cze 2006, 18:46

Kukielka :P przynajmniej znowu grono Polakow bedzie wieksze 8) Andreas Hinkel w Sevilli, to zapowiedz tego, ze Alves odhcodzi :twisted: A co do Miro Klose to dobrze by bylo gdyby wyrwal sie z marazmu Bundesligi, ale o jego zainsteresowaniu slyszalem jedynie z klubow SerieA no MU i Arsenal to nowosc :roll:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 cze 2006, 21:43

robo-bvb pisze:Andreas Hinkel(VFB) :arrow: FC Sevilla ---4 mln euro,kontrakt na 4 lata
Mariusz Kukielka(Dynamo Dresden) :arrow: FC Energie Cottbus --- przeszedl za darmo,kontrakt na 2 lata
Ze Roberto--ciagle zainteresowanie wykazuje Bordeaux lecz wlaczyl sie do walki o niego Olympiakos Pireus,ktory chce go w skladzie obok Rivaldo.
Miroslav Klose--- pojawily sie plotki o rzekomym zainteresowaniu ze strony: Arsenalu i Man. Utd i wladze Werderu powiedzialy,ze jest nie na sprzedaz choc podobno Anglicy sa sklonni zaplacic ok 15 mlnfuntow!! ale podkreslam ze sa to plotki tylko...
Swoją drogą Ze Roberto jak już chce odejśc to niech odejdzie do klasowego klubu na poziomie Bayernu a nie jakiś Bordeuax czy oIlpipiakos.

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 23 cze 2006, 22:03

Racja ja właśnie nie rozumiem Ze Roberto opuszcza Bayern dla jakiegoś Olimipakosu bo mu więcej zapłacą ... i tak ma kupę kasy więc po co mu jeszcze więcej. Ja bym na jego miejscu wolał walczyć o najwyższe cele a nie o wyjście z grupy LM... ale oczywiście szanuje gracza ;) za to co dla nas zrobił. Bardzo mi się podobają wzmocnienia Cottbus mają Kukiełkę ciekawe jak on się spisze w Bundeslidze ;) bo mi się wydaje, że pójdzie mu nieźle ;) i wypatrzy go Wolfsburg czy coś w tym stylu.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 24 cze 2006, 19:30

Messi E2 Ronaldinho pisze:A co do Miro Klose to dobrze by bylo gdyby wyrwal sie z marazmu Bundesligi
heh :roll: kretyn...

Mistrzem swiata jestes. Powaznie. Wczoraj za post w takim samym stylu dostales WP, po czym go skasowalem. Dzisiaj napisales to znow, wiec znow dostaniesz WP. I to 2, jako ze drugi raz, to nieco lagodniej :lol: I tym razem nie kasuje, tak zebys nie napisal 3 raz :lol: Genialnie... :roll: // K.J.

prosil Cie ktos o kasowanie mojego postu :?: :roll: jakos sobie nie przypominam...dobrze zrobiles ze nie kasujesz tego bo tak naprawde oddaje on prawdziwy obraz calej tej sprawie.

rozumiesz :idea:

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 30 cze 2006, 12:41

Nikon Jevtic[13 lat,wielki talent] FC Valencia :arrow: FC Schalke 04 -- za darmo,kontrakt do 2009. zainteresowane byly nim czolowe kluby hiszpanskie jak i Bayern M. i PSV.
Sotirios Kyrgiakos,26 lat[Glasgow Rangers] :arrow: Eintracht Frankfurt -- za darmo,kontrakt na 2 lata
Stefan Blank [29lat,pomocnik] 1. FC Kaiserslautern :arrow: MSV Duisburg -- kontrakt do 2008
Alex Frei [Stade Rennes] :arrow: Borussia Dortmund -- 27lat,kontrakt na 4 lata,w/g roznych zrodel cena od 4 do 5 mln euro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”