Mecze przez internet - Strona 24

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 wrz 2006, 17:10

Lakier nie ma takiego czegoś jak "za jeden mecz" - płacisz że sesje meczową - a ich to lata czy bedzie przenosił sie z Camp Nou na San Siro czy z Old Traford na Szukluszalazoglu :P :wink: Tylko ani słowa o wymaganiech :? boje sie że moja marszyna nie da rady :? nawet zadzwoniłem do nich :lol: Tam jest biuro obsługi klienta jak w Erze :P ale kobiekta wiedziała mniej niż Ci z ery :?

Ja sądzicie jakie są minimum wymagania ? by to kąsało jak trzeba ?

Fieldy przeciesz jeszcze meczu nie ma :P a po drugie to trzeba zapłacić :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 wrz 2006, 17:12

Zaza pisze:Fieldy przeciesz jeszcze meczu nie ma a po drugie to trzeba zapłacić
za kogo ty mnie masz ?
na poczatku masz taki zielony "przycisk" żeby sprawdzić czy działa w ogóle na twoim łaczu, jest rpzykładowy film.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 wrz 2006, 17:18

fieldy pisze:za kogo ty mnie masz ?

Za ... Kanoniera :] Mowa :P źle mnie zrozumiałeś to był "skrót myślowy" :P :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 wrz 2006, 17:22

skrót myślowy ..... :D

z tego co tam widać to 11 zeta za jeden dzień. czyli jakby się chciało obejrzeć 1 dziś i jeden jutro - to trza im dać 22 zeta ? dobrze rozumuje ?
choć i tak ja bym wybierał tylko jeden mecz zawsze, więc ...

a jak u was z tym filmem, dzięki któremu macie sprawdzić czy wszytsko od strony technicznej działa ?
uruchamia sie u was ?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 wrz 2006, 17:27

22 złote za dwa dni - bo ten kod nie pasuje na drugi dzień :wink:

No właśnie dupa - nie chodzi ten filmik :? nie wiem czemu - a wątpie by to była ich wina :P szkoda ale odkuje sie :P

Fieldy pozostaje nam radio :lol: hehe

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 12 wrz 2006, 17:32

jak dla mnie niestety kupa - wymagania to Jedyny Słuszny System Operacyjny. I kicha :x

edit:
ok, znalazłem jakiś stary dysk z xp. Oczywiście "działa" tylko na IE, a żadne tam opery czy liski :-/ Poza tym udaje mi się uruchomić, stream się buforuje i .... ODTWARZA SIE! Całe 3 sekundy i zdycha, za każdym razem podobnie :cry: a powinno być tego sampla pewnie z 30s

Do pełni szczęścia powinni zrobić, żeby działało :lol: , pozwolić na zakupienie jednego meczu (za 1,22 - a jak!), wywalić to każdorazowe uwierzytelnianie w wyskakujących okienkach. Nie wymagam nawet żeby działało to na innych systemach niż Windows. Ale żeby wogóle działało.

Ale krok w bardzo dobrym kierunku
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2006, 17:52 przez deltinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 wrz 2006, 17:46

Deltinho chyba nie jestem sam bo to cos za pięknie wygląda :P - bedziemy skazani na Grzegorza Kalinowaskiego o non stop cukrowanie pod Legie :P Jak to on ma w zwyczaju - kto płaci ten wymaga :P - jemu płaci ITI :P Ostatnio TVN wytransferował panią Monike Olejnik - "kupili" Wojewódzkiego może czas na komentatorów ? bo taki Grzesiu Kalinowski to porażka :roll:

Ej a wiadomo już jaka bedzie oferta tej nowej platformy ITI ? Ma ktoś cynki ?

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 12 wrz 2006, 17:58

czy to oznacza ze nie bedzie LM na normalnym kanale telewizyjnym :( ? coś na dsf jest wiem tyle :/ ale żeby na tvp nie było to masakra :/

ten filmik mi śmiga ale lekko sie tnie :P widocznie moje neo 640 jest troche za słabe :P:(

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 12 wrz 2006, 18:00

Z tego co się orientuje to ze sportu oprócz LM mają być takie hity jak np. Maraton Nowojorski :shock:
Jeszcze jakies konkursy WKKW i jazda figurowa na lodzie i biorę pakiet platinium z góry na 2 lata 8)

A poza tym jakieś przyrodnicze kanały w technologii hd. Na razie kompletują ofertę.

Mecze w tvn powinien komentować ten pan w muszcze od strefy 11 :p :
"Czy aby na pewno był karny? czy upadek napastnika nie był spowodowany niewyjaśnionymi siłami przyciągania Plutona lub złą aurą otaczającą miejscowy stadion?"
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2006, 18:06 przez deltinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 wrz 2006, 18:02

THEMANIEK pisze:czy to oznacza ze nie bedzie LM na normalnym kanale telewizyjnym Sad ? coś na dsf jest wiem tyle Confused ale żeby na tvp nie było to masakra Confused
Jest w tv - zarowno na DSF jak i na TVP jest jeden mecz na kolejke :!: zas na TVNTurbo mozesz ozbaczyc do konca fazy grupowej mecze
a reszta to juz na platformie ITI

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 12 wrz 2006, 18:04

aha ok :D kurde bo w gazecie nie ma nic :/ i w necie też że mecz jest na tvp :D JEST ! :D troche sie przestraszyłem :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 wrz 2006, 18:12

deltinho pisze:Mecze w tvn powinien komentować ten pan w muszcze od strefy 11 :P

"Czy aby na pewno był karny? czy upadek napastnika nie był spowodowany niewyjaśnionymi siłami przyciągania Plutona lub złą aurą otaczającą miejscowy stadion?"

:lol: Masz racje ! spisał by sie lepiej niż pan Kalinowski :P Już nawet lepiej niż Anita Werner prowadzi to studio :P nawet mówic nie musi :] ale może :P

To nie temat do tego ale Deltinho a nie wiesz jakie ceny beda pakietów ? oferta C+ nie przebiją chyba ceną też :P i czy znikną wtedy TVN - 7 - 24 i inne z pakietów C+ :roll:

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 12 wrz 2006, 18:36

Zaza to wszystko jest ściśle tajne, więc pewnie nie dowiemy się aż sami nie ruszą z jakąś kampanią reklamową. Na razie najwięcej wiadomo o konale sportowym:

"Wieczór z LM ma się w nowym kanale zaczynać o 20.00 i kończyć późno w nocy. Skróty wszystkich spotkań będą pokazywane następnego dnia. Oprócz LM i Pucharu UEFA kanał ma prawa do m.in. kolarskiego Tour de Suisse, tenisowego Pucharu Davisa, żeglarskiego America's Cup i Maratonu Nowojorskiego. Znacznie szerzej niż obecnie w TVN i TVN24 w nowym kanale będą omawianie mecze Orange Ekstraklasy. W programie znajdzie się także m.in. 14 programów publicystycznych."

Sądzę, że kanały tvn znikną z Cyfry - pewnie nie z dnia na dzień, ale np z końcem roku. TVN to będzie odzielna platforma - zatem nowe dekodery itd. Zostawienie swoich kanałów na platformir konkurencji byłoby co najmniej dziwne.
Swoją drogą wydaje mi się, że Walter robi sobie przczułek do skoku na Cyfrę. Nie od wczoraj mówi się, że chciałby przejąć tą platformę. Mając już jakąś część rynku byłoby na pewno łatwiej. On sobie musi zdawać sprawę, że istnienie 3 cyfrówek, do tego w nienajbogatszej Polsce nie jest na dłuższą metę opłacalne. Wszędzie na świecie jest trend łączenia, przejmowania się platform a u nas ma powstać kolejna? Chyba jako tylko środek do celu
:roll:

radko0
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radko0 » 12 wrz 2006, 19:29

gdzie bede mogl obejrzec mecz chelsea-werder w lidze mistrzow. z gory dzieki

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2414