Polskie kluby w europejskich pucharach - Strona 24

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Ile polskich drużyn dotrwa do IV rundy eliminacyjnej?

Wszystkie
4
20%
Trzy
1
5%
Dwa
6
30%
Jeden
2
10%
Żaden
7
35%
Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 26 wrz 2006, 16:37

Ja uważam podobnie jak cloner, Wiśle przyda się wola walki i determinacja Cantoro. Napewno gra lepiej w destrukcji niż Burns, co może okazać się kluczowe na kontraataki cofniętego Iraklisu.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 wrz 2006, 16:43

cloner pisze:aaaaaaaaaa, teraz mi sie przypomnialo, ze w czwartek mam oficjalne rozpoczecie roku akademickiego

O w morde :shock: :rotfl: To tyś sie na studia zalapał ... :pray: :rydzyk:

a co do tematu to zaczynam sie martwic o Legie , Wiselka to akurat powinna z niewielkim problemem odrobic tę strate z Krakowa , ale to co pokazuje Legia to smierdzi mi klasycznym dla polskich druzyn w EP "odpadającym remisem"

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 28 wrz 2006, 12:51

Na stronie Uefy walnęli się z godziną meczu Wisły. Mecz jest o 20:30 naszego czasu a nie o 19:30 (uefa podała godzinę wg, czasu lokalnego). Podobny błąd zrobił Polsat i w związku z tym, że mecz jest o 20:30 transmisja będzie tylko w Polsacie Sport a nie w Polsacie niekodowanym.

Jest to info nieoficjalne, ale polsat już zmienia program (telegazeta, strony internetowe).

Mecz Legii można obejrzeć w telewizji publicznej.

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 28 wrz 2006, 13:01

Czyli Legia 20:45, Wisła 20:30 tak?

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 28 wrz 2006, 13:04

Tak, Legia chyba na 2TVP, a Wisła "na żywo" tylko na Polsacie Sport. Po "Co z tą Polską" ma być retransmisja Wisły na normalnym Polsacie.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 wrz 2006, 13:10

deltinho pisze:Jest to info nieoficjalne
no chyba ze tak :!: ale patrze sobie na inne zrodla i faktycznie jest z tym klopot

http://www4.soccerstand.com/
chociaz moze wzorowali sie uefa :think:
http://www.livescore.com/
tutaj jest tak jak piszesz

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 28 wrz 2006, 13:17

Na telegazecie Polsatu, w programie, jest już oficjalna informacja o przeniesieniu transmisji na Polsat Sport. No i wedługo nowej, prawidłowej godziny.

----------------------
edit:
a poniżej link do infa na stronach stacji:
http://www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100088678

czaro7
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czaro7 » 28 wrz 2006, 13:41

MARNIE WIDZE DZISIEJSZE MECZE NASZYCG DRUZYN W PUCHARACH CHOCIAZ WYDAJE MI SIE ZE WISLA ODROBI STRATY I DALEJ BEDZIE GRALA BO LEGII Z TAKA GRĄ JAK OSTATNO NAM POKAZUJE TO NIE WROZE NIC DOBREGO W DZISIEJSZYM MECZU

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 28 wrz 2006, 13:48

czaro7 Caps Ci się zaciął.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 28 wrz 2006, 16:28

Jeśli obie polskie drużyny nie awansują to tym bardziej utwierdzi wszystkich w przekonaniu, że polski futbol jest obecnie na żenującym poziomie. Mistrz i wicemistrz Polski, 5. i 2. zespół obecnych rozgrywek OE powinni bez problemu poradzić sobie z zespołami zajmującymi ostatnie miejsca w swoich średnich europejskich ligach.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 wrz 2006, 16:33

limansky pisze:Ja uważam podobnie jak cloner, Wiśle przyda się wola walki i determinacja Cantoro. Napewno gra lepiej w destrukcji niż Burns, co może okazać się kluczowe na kontraataki cofniętego Iraklisu.
Problem w tym, że Burns nie tylko nie robi kółeczek z piłką, ale również nie asystuje rywalowi mającemu piłkę, tylko ją zabiera. Mauro Cantoro jedynie lepiej zastawia i holuje piłkę, ale to są mało kreatywne umiejętności.

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 28 wrz 2006, 16:42

piwus
Pewnie wiesz i widzisz więcej ode mnie jako kibic Wisły, ale z tego co oglądałem Białą Gwiazdę w Europejskich Pucharach i niektóre spotkania w OE Jacob Burns nie przekonał mnie do swoich umiejętności. Cantoro może i jest mniej kreatywnym zawodnikiem, ale tak jak już pisałem w Grecji przyda się zawodnik dobrze grający w destrukcji.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 wrz 2006, 16:55

No to co za kilka godzin koniec z pucharami na ten sezon dla naszych druzyn :think:
WIdze, iz niektorzy wierza w Wisle, dla mnie bardziej prawdopodobny awans Legii - i mam nadzieje ze tak sie stanie :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 wrz 2006, 17:44

Nie chce wyjść na mega optymiste, ale wierze w awans obu polskich drużyn :P

Wyniki pierwszych meczów fatalne i licze, że nasi zawodnicy zechcą się odegrać. Wdowczyk jak nie w lidze to pucharami musi zabezpieczyć sobie krzesło na ławce. Ciężko powiedzieć jak będzie wyglądała gra Legii po ostatnich porażkach z Sanokiem i Koroną, ale na wynik licze korzystny tym bardziej, że Austria nie jest poza zasięgiem. Przyszedł Okuka, ale czy przyszła nowa jakość ? przekonamy się. Tak czy inaczej FORZA WISŁA & LEGIA :!:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8748
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 wrz 2006, 18:38

Sero pisze:Nie chce wyjść na mega optymiste, ale wierze w awans obu polskich drużyn
:) Ja rowniez wierze w awans obydwu druzyn. Po meczu z Iraklisem juz Wisle skreslilem, ale zmiana trenera musi wyjsc druzynie na dobre. Zreszta bardzo czesto klubowi i pilkarzom wychodzi to na dobre, gdyz zaczyna sie walka o miejsce w skladzie u nowego trenera, kazdy bedzie zapieprzal za dwoch :wink:
Legia ma latwiejsza droge, nie dosc, ze ugrala lepszy wynik u siebie, no i gra z bardzo slaba ostatnio Austria Wieden :wink: Szybki Radovic [podobnie jak w Wisle Blaszczykowski] musi blyszczec na skrzydle :twisted: Oby Janczyk sie obudzil, bo po calkiem niezlych meczach w zeszlym sezonie, jakby przystopowal [ehhhh, co kontuzje robia z ludzi].

W obydwu meczach typuje 2-0 dla NASZYCH druzyn 8)
Tak czy inaczej FORZA WISŁA & LEGIA
j.w. 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”