Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 14 kwie 2005, 15:28
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2005, 15:52
Skandalista cloner pisze:przypomnijcie sobie poprzednie sezony, gdy Real gral na Barcelonie i rzuty wolne oraz rozne wykonywal FIGO !! dzialo sie to samo, tez lecialy komorki i monety i inne, i jakos wiekszych kar sobie nie przypominam !! a to ze race teraz polecialy to mialy one byc odpalone na koniec meczu, mialo byc piekne widowisko, nietety jakis Niemiec nie uznal bramki !!
cloner pisze:wspomnialem o tym, dlatego zeby przypomniec o podobnych wybrykach, i przypomnijcie sobie jakies sankcje miala pozniej BarcelonaNiggaz pisze:Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie Czy to coś zmienia w tym momencie
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 kwie 2005, 21:59
prosze o ukaranie moderatora Piwusa !! za obrazanie !!!piwus pisze:PS. "Cloner jesteś denny"![]()
![]()
![]()
pisalem konkretnie i nigdzie nie wspominalem o bezsensownym przerywaniu spotkania !!Piwus pisze:Sądzę, że moje wnioski nie są błędne, więc jak chcesz być dobrze zrozumianym to pisz konkretnie.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek99 » 14 kwie 2005, 22:07
bartek99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 kwie 2005, 22:09
co to ma byc ??? jaki skandalista ?? ja prosze po raz drugi o ukaranie moderatora Piwusa !!!piwus pisze:Skandalista cloner pisze:przypomnijcie sobie poprzednie sezony, gdy Real gral na Barcelonie i rzuty wolne oraz rozne wykonywal FIGO !! dzialo sie to samo, tez lecialy komorki i monety i inne, i jakos wiekszych kar sobie nie przypominam !! a to ze race teraz polecialy to mialy one byc odpalone na koniec meczu, mialo byc piekne widowisko, nietety jakis Niemiec nie uznal bramki !!
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2005, 22:24
cloner pisze:prosze o ukaranie moderatora Piwusa !! za obrazanie !!!piwus pisze:PS. "Cloner jesteś denny"![]()
![]()
![]()
i moderatorzy - nie prosze nie edytowac tychze postow !!!
Piwus : to ze napisales te wyrazy w cudzyslowie to nic nie zmienia !!
pisalem konkretnie i nigdzie nie wspominalem o bezsensownym przerywaniu spotkania !!Piwus pisze:Sądzę, że moje wnioski nie są błędne, więc jak chcesz być dobrze zrozumianym to pisz konkretnie.
Prośba została rozpatrzona i odrzuconacloner pisze:co to ma byc ??? jaki skandalista ?? ja prosze po raz drugi o ukaranie moderatora Piwusa !!!piwus pisze:Skandalista cloner pisze:przypomnijcie sobie poprzednie sezony, gdy Real gral na Barcelonie i rzuty wolne oraz rozne wykonywal FIGO !! dzialo sie to samo, tez lecialy komorki i monety i inne, i jakos wiekszych kar sobie nie przypominam !! a to ze race teraz polecialy to mialy one byc odpalone na koniec meczu, mialo byc piekne widowisko, nietety jakis Niemiec nie uznal bramki !!
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 kwie 2005, 22:29
o co walcze ?? o sprawiedliwosc, skoro ktos mnie obraza to taka osobe nalezy ukarac - to chyba logiczne, w koncu serwis pilka.pl nie moze sobie pozwolic zeby moderator tak sie zachowywal, na moim forum jakby jakis mod kogos obrazal to od razu ma warna !!Niggaz pisze: Prośba została rozpatrzona i odrzucona![]()
![]()
![]()
![]()
cloner o co walczysz![]()
![]()
Możesz już zakończyć (przynajmniej na jakiś czas - nudów nie może być za dużo też) podjudzanie atmosfery i rozkminianie nowych problemów.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2005, 22:53

petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 kwie 2005, 23:04
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2005, 23:18
Pogrubiony tekst jest dosyć ciekawy, szczególnie, że akcja wygląda na zaplanowaną (przypomniam, że służby porządkowe skonfiskowały kilkaset rac przed wejściem na stadion, a to co znalazło się na boisku to tylko część).gazeta pisze:W piątek EEFA zdecyduje, czy wyrzucić Inter z europejskich pucharów, po tym jak sędzia musiał przerwać derby Mediolanu z powodu bandyckich wybryków kibiców. - Użyjemy drastycznych środków i rozprawimy się z przemocą na stadionach - grzmi włoski rząd.
Powiedziałem sędziemu, że to, co się stało, to jego wina - przyznał Roberto Mancini, ale głos szkoleniowca Interu - nie wygrał żadnego z dziesięciu derbów ani w Rzymie, ani w Mediolanie! - był odosobniony. Całe Włochy się wstydzą i boją konsekwencji. Najłagodniejsza kara, jakiej się spodziewają, to zamknięcie San Siro na kilka spotkań, oczywiście spotkań Interu, który był gospodarzem wtorkowego ćwierćfinału. Przeważa jednak opinia, że mediolańczycy nie zostaną potraktowani tak pobłażliwie jak Roma, która musiała grać w Champions League bez publiczności, bo jeden z fanów zranił zapalniczką głowę sędziego Andresa Friska.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 14 kwie 2005, 23:25
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 kwie 2005, 23:56
Coz ja jak przebywalem w Mediolanie w 2000 czy 2001 roku nie dostrzeglem nawet cienia wrogich stosunkow miedzy kibicami zamieszkujacymi to miasto.Chodzilem sobie swobodnie w koszulce Milanu po miescie (inna sprawa ze Mediolan jest ogromny i moze nie doszedlem do tej czesci miasta w ktorej nie powinno sie nosic czerwono czarnej koszulkirebuzz pisze: Chlopaczek - gdy bylem w mediolanie w 1998 roku w trakcie wakacji a odbywaly sie mistrzostwa swiata we francji to ogladalem mecze w towarzystwie fanow interu .. i uwierz mi ze nie ma tak spokojnie jak o tym mowisz. Dla nich to jest Religia ... naprawde... dlatego im sie wczoraj nie dziwilem .. dzis sie dowiedzialem ze to byla planowana akcja .. taki manifest w kierunku zarzadu .. no coz ..wybrali taka forme ..ale wiem ze gdybym mieszkam w mediolanie i nalezal do ultrasow .. to zrobilbym to samo.
pozdrawiam
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 15 kwie 2005, 11:36
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 kwie 2005, 13:07
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 15 kwie 2005, 13:23
rebuzz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio