dziekuje za uwage, znajac zycie i tak moje uwagi nie zostana wziete pod uwage no ale dziekuje
pozdro !!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 20 sty 2005, 12:36
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 sty 2005, 13:58
i przez wzglad na siebie nie przestane (ani przez wzglad na nic innego)smitu pisze:i prosze was ze wzglad na siebie przestancie ublizac mojemu ukochanemu klubowi
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 20 sty 2005, 14:07
dokladnie, wiedzialem ze to skomentujesz, trudno musze znosic twoje obelgi, a jezeli chodzi o wrzucenia na przeciwnika to rob to chociarz na swoim temacie o barciezawdi pisze:jak zapewne sie domyslales, nie zostawie tego bez odpowiedzi![]()
ja nie widze w tym dokladnie nic dziwnego, ze sie ciesze z porazki znienawidzonego klubu, dziwi mnie, ze ty sie temu dziwisz. masz racje - uwazam real za gowniany klub, a wiekszosc jego kibicow za zyjacych w paranoi i nadziei dzieciakow (ale uwazalem tak zawsze a nie tylko w tym sezonie), i w tym rownierz nie widze nic dziwnego i znow dziwi mnie, ze to dziwi ciebie.
nazywasz mnie zalosnym bo ciesze sie z porazki realu??? jak ty bys sie cieszyl z porazki barcy nie uwazalbym, ze jestes zalosny. to chyba normalne, czy sie myle
barca i real to nie sa rozniace sie kluby tylko nienawidzace sie. mam pisac ze real jest wielki
otoz nie napisze tak
![]()
![]()
![]()
wracajac do meczu, nie napisalem ze real jest slabszy od valladolid, tylko ze przegral (co mnie niezmiernie ucieszylo), gral w rezerwowym skladzie, ok, nie zmienia to faktu ze odpadl. a swoim postem skomentowalem porazke, nie wywyzszalem tu swojego klubu w pierwszym poscie, a w drugim zostalem sprowokowany przez niejakiego figo11.
i przez wzglad na siebie nie przestane (ani przez wzglad na nic innego)smitu pisze:i prosze was ze wzglad na siebie przestancie ublizac mojemu ukochanemu klubowi
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 14:24
I to jest przykład mowy prawdziwego kibica.zawdi pisze:barca i real to nie sa rozniace sie kluby tylko nienawidzace sie.
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 20 sty 2005, 20:47
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 9:56
Betico

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 11:47
Betico pisze:Wszyscy kibice Realu, ktorzy mysla ze przyjscie Gravesena cos zmieni, myla sie. Dlaczego? Bo, jak wiecie, jedna jaskolka wiosny nie czyni, co w przeniesieniu na przklad Realu, brzmialoby - jeden walczak nie wprowadzi atmosfery walki o kazda pilke do zgrai zepsutych gwiazdorow. Szczerze mowiac, juz po odjesciu Makelele zaczalem myslec o koncu Realu, jednak jeszcze chwile pociagneli - w zeszlym sezonie koniec stal sie faktem i wedlug mnie transfer Dunczyka wiele nie zmieni. Oczywiscie, warto wierzyc i miec nadzieje, ale jak tylko jednemu pomocnikowi chce sie biegac, to gdzie maja byc sukcesy. Nie chce nikogo obrazac i szczerze mowiac, nie chce, zeby tak zasluzony dla futbolu klub, jak Real Madryt rozmienial sie na drobne, ale w ostatnim czasie, tak sie dzieje.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 13:28
Wiem, jak bardzo ciezko jest przyznac komus racje, ale nie moge sie z Toba nie zgodzic - owszem Barca zaczela gonic czolowke jak zawital do nich Davids. Ale zauwaz, ze Barca juz powoli zaczynala grac lepiej, jeszcze zanim Holender pojawil sie na Camp Nou - natomiast w Realu mamy odwrotna sytuacje: druzyna grala slabo, teraz gra troszke lepiej, ale chyba znowu zaczyna sie degrengolada pilkarzy, bo watpie, aby odpadniecie z drugoligowym zespolem na wlasnym stadionie, bylo pwodem do dumy.smitu pisze:Betico pisze:Wszyscy kibice Realu, ktorzy mysla ze przyjscie Gravesena cos zmieni, myla sie. Dlaczego? Bo, jak wiecie, jedna jaskolka wiosny nie czyni, co w przeniesieniu na przklad Realu, brzmialoby - jeden walczak nie wprowadzi atmosfery walki o kazda pilke do zgrai zepsutych gwiazdorow. Szczerze mowiac, juz po odjesciu Makelele zaczalem myslec o koncu Realu, jednak jeszcze chwile pociagneli - w zeszlym sezonie koniec stal sie faktem i wedlug mnie transfer Dunczyka wiele nie zmieni. Oczywiscie, warto wierzyc i miec nadzieje, ale jak tylko jednemu pomocnikowi chce sie biegac, to gdzie maja byc sukcesy. Nie chce nikogo obrazac i szczerze mowiac, nie chce, zeby tak zasluzony dla futbolu klub, jak Real Madryt rozmienial sie na drobne, ale w ostatnim czasie, tak sie dzieje.
hehehe smieszny jestes, a pamietasz jak w zeszlym roku do barcy przyszedl Davids, to dzieki niemu ten klub, zespol odzyskal ducha
Betico

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 13:33
Betico pisze:Wiem, jak bardzo ciezko jest przyznac komus racje, ale nie moge sie z Toba nie zgodzic - owszem Barca zaczela gonic czolowke jak zawital do nich Davids. Ale zauwaz, ze Barca juz powoli zaczynala grac lepiej, jeszcze zanim Holender pojawil sie na Camp Nou - natomiast w Realu mamy odwrotna sytuacje: druzyna grala slabo, teraz gra troszke lepiej, ale chyba znowu zaczyna sie degrengolada pilkarzy, bo watpie, aby odpadniecie z drugoligowym zespolem na wlasnym stadionie, bylo pwodem do dumy.smitu pisze:Betico pisze:Wszyscy kibice Realu, ktorzy mysla ze przyjscie Gravesena cos zmieni, myla sie. Dlaczego? Bo, jak wiecie, jedna jaskolka wiosny nie czyni, co w przeniesieniu na przklad Realu, brzmialoby - jeden walczak nie wprowadzi atmosfery walki o kazda pilke do zgrai zepsutych gwiazdorow. Szczerze mowiac, juz po odjesciu Makelele zaczalem myslec o koncu Realu, jednak jeszcze chwile pociagneli - w zeszlym sezonie koniec stal sie faktem i wedlug mnie transfer Dunczyka wiele nie zmieni. Oczywiscie, warto wierzyc i miec nadzieje, ale jak tylko jednemu pomocnikowi chce sie biegac, to gdzie maja byc sukcesy. Nie chce nikogo obrazac i szczerze mowiac, nie chce, zeby tak zasluzony dla futbolu klub, jak Real Madryt rozmienial sie na drobne, ale w ostatnim czasie, tak sie dzieje.
hehehe smieszny jestes, a pamietasz jak w zeszlym roku do barcy przyszedl Davids, to dzieki niemu ten klub, zespol odzyskal ducha
A na koniec - nie wiem, na jakiej podstawie, nazywasz mnie smiesznym?...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 13:58
Peace? Przeciez od poczatku nie bylo ostrej wymiany zdan czy tez innego rodzaju klotni wiec w zaden sposob mnie nie uraziles i nie mamy z czego robic pokojusmitu pisze:Betico pisze:Wiem, jak bardzo ciezko jest przyznac komus racje, ale nie moge sie z Toba nie zgodzic - owszem Barca zaczela gonic czolowke jak zawital do nich Davids. Ale zauwaz, ze Barca juz powoli zaczynala grac lepiej, jeszcze zanim Holender pojawil sie na Camp Nou - natomiast w Realu mamy odwrotna sytuacje: druzyna grala slabo, teraz gra troszke lepiej, ale chyba znowu zaczyna sie degrengolada pilkarzy, bo watpie, aby odpadniecie z drugoligowym zespolem na wlasnym stadionie, bylo pwodem do dumy.smitu pisze:
A na koniec - nie wiem, na jakiej podstawie, nazywasz mnie smiesznym?...
na takiej ze,
real gra coraz lepiej a przyjscie gravesena moze jeszcze poprawic gre, a to ze odpadli nie oznacza ze graja znow slabiej, grali w skladzie totalnie rezerwowym i na pewno jakby grali wszyscy z podstawowej 11, wynik bylby inny; wtedy barca tez grala slabo, odpadla ze slabym zespolem z Copa del Rey i sytuacja realu jest bardzo ale to bardzo podobna z ta jaka byla z barca rok temu, nowy trener, nowi zawodnicy, powolna wzwyzka formy
pozdro, a tak w ogole jezeli cie urazilem to przepraszam nie bylo to moim celempeace ?
Betico

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 14:01
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sty 2005, 14:23
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 14:27
Betico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 14:30
Czyli krotko mowiac - caly AZ Alkmaar. To ja proponuje zrobic z holenderskiego klubu, tzw. klub satelitarny. Wtedy nie trzeba sie bedzie ytac o pozwolenie, a ewentualne transfery stalaby sie formalnoscia.Figo11 pisze:Pożyjemy zobaczymy![]()
Ponoć Real będzie obserwował dwóch defensywnych pomocników (Mascherano, Landzaat), środkowego defensora Mathijsena, bocznego pomocnika lub obrońcę w osobie Krompkampa i Huysegemsa, napastnika.
HALA MADRID![]()
![]()
Betico

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 14:35
Betico pisze:Czyli krotko mowiac - caly AZ Alkmaar. To ja proponuje zrobic z holenderskiego klubu, tzw. klub satelitarny. Wtedy nie trzeba sie bedzie ytac o pozwolenie, a ewentualne transfery stalaby sie formalnoscia.Figo11 pisze:Pożyjemy zobaczymy![]()
Ponoć Real będzie obserwował dwóch defensywnych pomocników (Mascherano, Landzaat), środkowego defensora Mathijsena, bocznego pomocnika lub obrońcę w osobie Krompkampa i Huysegemsa, napastnika.
HALA MADRID![]()
![]()
smitu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio