Real Madryt (zbiorczy) - Strona 24

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 20 sty 2005, 12:36

jak dla mnie wy kibice barcy jestescie zalosni, szmieszni, beznadziejni i niedoceniacie tego ze Real byl jest i bedzie wielki !! liczba trofeow nagrod wielkich pilkarzy czy kibicow (ktorych i barca ma wielu nie przecze), ale Wy nie potraficie docenic tego co jest wielkie, umiejszacie sile ktora jeszcze niedawno was niszczyla, teraz gdy barca gra lepiej uwazacie sie za nie wiadomo kogo, Real macie za gowniany klub kibicow za zyjacych w paranoi i nadziejach dzieciakow !! dla mnie osobiscie przepraszam za okreslenie zachowujecie sie jak frajerzy, ja nigdy nie umniejszam sily przeciwnikow moich ulubionych druzyn, a przez was pycha i wywyzszanie wprost rozpromieniewa jak slonce nad rownikiem !! jak niby nigdy nic zapominacie jak jeszcze 2, 3, 4, 5, 6, 7 lat temu Real rzadzil a barca nawet czasem nie grala w lidze mistrzow, zawodzila swych kibicow, i prosze was ze wzglad na siebie przestancie ublizac mojemu ukochanemu klubowi, poza tym wracajac do meczu Copa Del Rey, Real nie przegral kolejnego meczu z rzedu, gral w rezerwowym skladzie, a to ze Ronaldo nie strzelil to wynik tylko tego ze gral raptem 45 min, zidane tez 45 min, raul tez 45 min, Real zagral w skladzie rezerwowym odmiennym od najsilniejszego, i nei chce wam wypominac co stalo sie z barca we wczesniej fazie pucharu krola, bo to byloby zalosne z mojej strony, poza tym temat real madryt nie jest od wysmiewania tylko od komentowania gry, transferow, pilkarzy, trenera, prezesa, sukcesow, porazek, zwyciestw, nie jest miejscem w ktorym kibice barcy powinni zlosliwie komentowac i wywyzszac swoj klub

dziekuje za uwage, znajac zycie i tak moje uwagi nie zostana wziete pod uwage no ale dziekuje

pozdro !! :D 8) :lol:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 sty 2005, 13:58

jak zapewne sie domyslales, nie zostawie tego bez odpowiedzi :D

ja nie widze w tym dokladnie nic dziwnego, ze sie ciesze z porazki znienawidzonego klubu, dziwi mnie, ze ty sie temu dziwisz 8) . masz racje - uwazam real za gowniany klub, a wiekszosc jego kibicow za zyjacych w paranoi i nadziei dzieciakow (ale uwazalem tak zawsze a nie tylko w tym sezonie), i w tym rownierz nie widze nic dziwnego i znow dziwi mnie, ze to dziwi ciebie.

nazywasz mnie zalosnym bo ciesze sie z porazki realu??? jak ty bys sie cieszyl z porazki barcy nie uwazalbym, ze jestes zalosny :idea: . to chyba normalne, czy sie myle :?: barca i real to nie sa rozniace sie kluby tylko nienawidzace sie. mam pisac ze real jest wielki :?: otoz nie napisze tak :!: :!: :!:

wracajac do meczu, nie napisalem ze real jest slabszy od valladolid, tylko ze przegral (co mnie niezmiernie ucieszylo), gral w rezerwowym skladzie, ok, nie zmienia to faktu ze odpadl. a swoim postem skomentowalem porazke, nie wywyzszalem tu swojego klubu w pierwszym poscie, a w drugim zostalem sprowokowany przez niejakiego figo11.
smitu pisze:i prosze was ze wzglad na siebie przestancie ublizac mojemu ukochanemu klubowi
i przez wzglad na siebie nie przestane (ani przez wzglad na nic innego)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 20 sty 2005, 14:07

zawdi pisze:jak zapewne sie domyslales, nie zostawie tego bez odpowiedzi :D

ja nie widze w tym dokladnie nic dziwnego, ze sie ciesze z porazki znienawidzonego klubu, dziwi mnie, ze ty sie temu dziwisz 8) . masz racje - uwazam real za gowniany klub, a wiekszosc jego kibicow za zyjacych w paranoi i nadziei dzieciakow (ale uwazalem tak zawsze a nie tylko w tym sezonie), i w tym rownierz nie widze nic dziwnego i znow dziwi mnie, ze to dziwi ciebie.

nazywasz mnie zalosnym bo ciesze sie z porazki realu??? jak ty bys sie cieszyl z porazki barcy nie uwazalbym, ze jestes zalosny :idea: . to chyba normalne, czy sie myle :?: barca i real to nie sa rozniace sie kluby tylko nienawidzace sie. mam pisac ze real jest wielki :?: otoz nie napisze tak :!: :!: :!:

wracajac do meczu, nie napisalem ze real jest slabszy od valladolid, tylko ze przegral (co mnie niezmiernie ucieszylo), gral w rezerwowym skladzie, ok, nie zmienia to faktu ze odpadl. a swoim postem skomentowalem porazke, nie wywyzszalem tu swojego klubu w pierwszym poscie, a w drugim zostalem sprowokowany przez niejakiego figo11.
smitu pisze:i prosze was ze wzglad na siebie przestancie ublizac mojemu ukochanemu klubowi
i przez wzglad na siebie nie przestane (ani przez wzglad na nic innego)
dokladnie, wiedzialem ze to skomentujesz, trudno musze znosic twoje obelgi, a jezeli chodzi o wrzucenia na przeciwnika to rob to chociarz na swoim temacie o barcie :( bo mnie to wkurza :? rozumiem cie jezeli chodzi o ogol ale zrozum tez mnie, rozumiem nienawisc, tez nia palam; ja np raz tylko najechalem na barca na przekor tobie innym kibica barcy, szkoda ze nie wezmiesz pod uwage tego ze mnie krzywdzisz 8) no ale coz, zawsze sobie moge z toba pokonwersowac mimo ze kochany kluby bardzo sobie wrogie :lol:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 14:24

zawdi pisze:barca i real to nie sa rozniace sie kluby tylko nienawidzace sie.
I to jest przykład mowy prawdziwego kibica.
Już teraz chociaż wiem o co się kłucicie... 8)

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 20 sty 2005, 20:47

Usunąłem ostatnie trzy posty. Chłopaki to nie czat wirtualnej polski :wink:

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 9:56

Wszyscy kibice Realu, ktorzy mysla ze przyjscie Gravesena cos zmieni, myla sie. Dlaczego? Bo, jak wiecie, jedna jaskolka wiosny nie czyni, co w przeniesieniu na przklad Realu, brzmialoby - jeden walczak nie wprowadzi atmosfery walki o kazda pilke do zgrai zepsutych gwiazdorow. Szczerze mowiac, juz po odjesciu Makelele zaczalem myslec o koncu Realu, jednak jeszcze chwile pociagneli - w zeszlym sezonie koniec stal sie faktem i wedlug mnie transfer Dunczyka wiele nie zmieni. Oczywiscie, warto wierzyc i miec nadzieje, ale jak tylko jednemu pomocnikowi chce sie biegac, to gdzie maja byc sukcesy. Nie chce nikogo obrazac i szczerze mowiac, nie chce, zeby tak zasluzony dla futbolu klub, jak Real Madryt rozmienial sie na drobne, ale w ostatnim czasie, tak sie dzieje.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 11:47

Betico pisze:Wszyscy kibice Realu, ktorzy mysla ze przyjscie Gravesena cos zmieni, myla sie. Dlaczego? Bo, jak wiecie, jedna jaskolka wiosny nie czyni, co w przeniesieniu na przklad Realu, brzmialoby - jeden walczak nie wprowadzi atmosfery walki o kazda pilke do zgrai zepsutych gwiazdorow. Szczerze mowiac, juz po odjesciu Makelele zaczalem myslec o koncu Realu, jednak jeszcze chwile pociagneli - w zeszlym sezonie koniec stal sie faktem i wedlug mnie transfer Dunczyka wiele nie zmieni. Oczywiscie, warto wierzyc i miec nadzieje, ale jak tylko jednemu pomocnikowi chce sie biegac, to gdzie maja byc sukcesy. Nie chce nikogo obrazac i szczerze mowiac, nie chce, zeby tak zasluzony dla futbolu klub, jak Real Madryt rozmienial sie na drobne, ale w ostatnim czasie, tak sie dzieje.

hehehe smieszny jestes, a pamietasz jak w zeszlym roku do barcy przyszedl Davids, to dzieki niemu ten klub, zespol odzyskal ducha

poza tym nei chce sie podniecac ale wedlug juz kilku zrodel Robinho jest w REALU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeszcze jedna nowina, w ktora malo wierze ale jest fajna :D
mianowicie, becks ma przejsc do chelsea, z tegoz to powodu ze nowym sponsorem ma tam byc adidas z ktorym becks jest tez zwiazany :D ciekawe :D

--Piłkarz Barcelony, Ronaldinho wyznał, że jest zachwycony odpadnięciem Realu Madryt z Pucharu Króla.

„Skłamałbym, jeśli powiedziałbym, że nie cieszę się z odpadnięcia Realu z Copa del Rey."
Inny piłkarz Barçy, Rafael Marquez wyznał, że po tym jak Xavi poinformował resztę składu o odpadnięciu Realu, nastąpiła mała celebracja tego wydarzenia.

„Niektórzy piłkarze byli bardzo zadowoleni z tego powodu. Inni zaś nie zareagowali jakoś specjalnie na tą wiadomość.”

Jako jeden z nielicznych z ekipy Barcelony klasę zachował Samuel Eto’o, notabene były piłkarz „Blancos”:

„To co robi Madryt nie interesuje mnie.” – stwierdził krótko.

Podobnego zdania byli Carles Puyol i Deco. Nie zmienia to faktu, że jest to bardzo nietaktowne zachowanie ze strony piłkarzy Barcelony. Drużyna ta gra dobrze, ale jeszcze nie osiągnęła żadnego sukcesy. W ostatnich kilku latach to Real Madryt dominował, a „Blaugrana” doznawała kompromitujących porażek, a mimo to, żaden z piłkarzy Realu nie pokusił się o takie publiczne wyznania.--

zrodlo realmadryt.com.pl

i tu widac klase pilkarzy i druzyn

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 13:28

smitu pisze:
Betico pisze:Wszyscy kibice Realu, ktorzy mysla ze przyjscie Gravesena cos zmieni, myla sie. Dlaczego? Bo, jak wiecie, jedna jaskolka wiosny nie czyni, co w przeniesieniu na przklad Realu, brzmialoby - jeden walczak nie wprowadzi atmosfery walki o kazda pilke do zgrai zepsutych gwiazdorow. Szczerze mowiac, juz po odjesciu Makelele zaczalem myslec o koncu Realu, jednak jeszcze chwile pociagneli - w zeszlym sezonie koniec stal sie faktem i wedlug mnie transfer Dunczyka wiele nie zmieni. Oczywiscie, warto wierzyc i miec nadzieje, ale jak tylko jednemu pomocnikowi chce sie biegac, to gdzie maja byc sukcesy. Nie chce nikogo obrazac i szczerze mowiac, nie chce, zeby tak zasluzony dla futbolu klub, jak Real Madryt rozmienial sie na drobne, ale w ostatnim czasie, tak sie dzieje.

hehehe smieszny jestes, a pamietasz jak w zeszlym roku do barcy przyszedl Davids, to dzieki niemu ten klub, zespol odzyskal ducha
Wiem, jak bardzo ciezko jest przyznac komus racje, ale nie moge sie z Toba nie zgodzic - owszem Barca zaczela gonic czolowke jak zawital do nich Davids. Ale zauwaz, ze Barca juz powoli zaczynala grac lepiej, jeszcze zanim Holender pojawil sie na Camp Nou - natomiast w Realu mamy odwrotna sytuacje: druzyna grala slabo, teraz gra troszke lepiej, ale chyba znowu zaczyna sie degrengolada pilkarzy, bo watpie, aby odpadniecie z drugoligowym zespolem na wlasnym stadionie, bylo pwodem do dumy.
A na koniec - nie wiem, na jakiej podstawie, nazywasz mnie smiesznym?...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 13:33

Betico pisze:
smitu pisze:

Wiem, jak bardzo ciezko jest przyznac komus racje, ale nie moge sie z Toba nie zgodzic - owszem Barca zaczela gonic czolowke jak zawital do nich Davids. Ale zauwaz, ze Barca juz powoli zaczynala grac lepiej, jeszcze zanim Holender pojawil sie na Camp Nou - natomiast w Realu mamy odwrotna sytuacje: druzyna grala slabo, teraz gra troszke lepiej, ale chyba znowu zaczyna sie degrengolada pilkarzy, bo watpie, aby odpadniecie z drugoligowym zespolem na wlasnym stadionie, bylo pwodem do dumy.

na takiej ze,

real gra coraz lepiej a przyjscie gravesena moze jeszcze poprawic gre, a to ze odpadli nie oznacza ze graja znow slabiej, grali w skladzie totalnie rezerwowym i na pewno jakby grali wszyscy z podstawowej 11, wynik bylby inny; wtedy barca tez grala slabo, odpadla ze slabym zespolem z Copa del Rey i sytuacja realu jest bardzo ale to bardzo podobna z ta jaka byla z barca rok temu, nowy trener, nowi zawodnicy, powolna wzwyzka formy

pozdro, a tak w ogole jezeli cie urazilem to przepraszam nie bylo to moim celem 8) peace ?

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 13:58

smitu pisze:
Betico pisze:
smitu pisze:

na takiej ze,

real gra coraz lepiej a przyjscie gravesena moze jeszcze poprawic gre, a to ze odpadli nie oznacza ze graja znow slabiej, grali w skladzie totalnie rezerwowym i na pewno jakby grali wszyscy z podstawowej 11, wynik bylby inny; wtedy barca tez grala slabo, odpadla ze slabym zespolem z Copa del Rey i sytuacja realu jest bardzo ale to bardzo podobna z ta jaka byla z barca rok temu, nowy trener, nowi zawodnicy, powolna wzwyzka formy

pozdro, a tak w ogole jezeli cie urazilem to przepraszam nie bylo to moim celem 8) peace ?
Peace? Przeciez od poczatku nie bylo ostrej wymiany zdan czy tez innego rodzaju klotni wiec w zaden sposob mnie nie uraziles i nie mamy z czego robic pokoju :wink:
A tak na powaznie, to przewiduje jeszcze gorsza gre Realu w najblizszych meczach - zresza, sami zobaczycie i wtedy pogadamy.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 14:01

:D 8)

no sie okarze, jak bedzie ja ale na gravesenie transfery sie nie koncza :D moze byc jeszcze ciekawie, a wiec i gra moze byc lepsza :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sty 2005, 14:23

Pożyjemy zobaczymy :D
Ponoć Real będzie obserwował dwóch defensywnych pomocników (Mascherano, Landzaat), środkowego defensora Mathijsena, bocznego pomocnika lub obrońcę w osobie Krompkampa i Huysegemsa, napastnika.

HALA MADRID :!: :!: :!:

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 14:27

[quote="smitu]na gravesenie transfery sie nie koncza :D[/quote]

No i z czego tu sie cieszyc? Czy z takim podejsciem, w tym klubie kiedykolwiek stabilizacja skladu i konsolidacja zespolu? Smiem watpic.

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 14:30

Figo11 pisze:Pożyjemy zobaczymy :D
Ponoć Real będzie obserwował dwóch defensywnych pomocników (Mascherano, Landzaat), środkowego defensora Mathijsena, bocznego pomocnika lub obrońcę w osobie Krompkampa i Huysegemsa, napastnika.

Czyli krotko mowiac - caly AZ Alkmaar. To ja proponuje zrobic z holenderskiego klubu, tzw. klub satelitarny. Wtedy nie trzeba sie bedzie ytac o pozwolenie, a ewentualne transfery stalaby sie formalnoscia.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 14:35

Betico pisze:
Figo11 pisze:Pożyjemy zobaczymy :D

Czyli krotko mowiac - caly AZ Alkmaar. To ja proponuje zrobic z holenderskiego klubu, tzw. klub satelitarny. Wtedy nie trzeba sie bedzie ytac o pozwolenie, a ewentualne transfery stalaby sie formalnoscia.

widze ze jestem nastepnym wrogiem realu :D a co do tych ziomkow z holandii to troche watpliwe, za slabi jak na real oni chyba sa, moze oprocz Landzaat'a

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”