Naj - Strona 24

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Ella
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ella » 06 mar 2005, 11:57

Napewno Ajax Amsterdam, ale ja wymieniłabym też Liverpool: Owen, Gerrard a wczesniej Fowler...

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 06 mar 2005, 12:07

Wiadomo że Ajax, do grona które już zostało wymienione dodałbym Ol.Lyon.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 06 mar 2005, 12:10

ja tekże myśle że ajax potem man utd,liverpool,milan :),atletico madryt

Awatar użytkownika
Tsubasa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 06 mar 2005, 12:51

Wklejam to już dziś po raz któryś. Jakby ktoś miał wątpliwości z Ajaxem:

:arrow: Ajax - Kluivert, Bergkamp, Davids, Seedorf, Overmars, bracia de Boer, Riijkaard, Cruiyff, Nando Rafael, Sneijder, Babel i wielu innych

:arrow: River Plate - di Stefano, Caniggia, Cavenaghi, Crespo, D'Alessandro, Placente, Saviola, Masherano...

:arrow: Cannes - Vieira, Zidane, Micoud, Clichy...

Żeby udowodnić, że szkółka jest dobra po prostu wpisujcie wychowanków.

Awatar użytkownika
Tsubasa
Skład B
Skład B

najbardziej widowiskowa gra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 06 mar 2005, 13:11

Wpisujcie zawodników, których zwody, dryblingi i sztuczki najbardziej się wam podobają. Moje typy:

:arrow: Baggio
:arrow: Okocha
:arrow: Denilson
:arrow: Recoba

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 06 mar 2005, 13:14

Dla przypomnienia, wklejasz to dziś trzeci raz. I dopiero za trzecim we właściwym miejscu :roll:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 06 mar 2005, 13:15

to ja może z dzisiejszej piłki nożnej ;)

:arrow: ronaldinho
:arrow: c ronaldo
:arrow: robben

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 06 mar 2005, 13:16

Naj tu, naj tam, zamykamy.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 mar 2005, 13:21

Wg mnie najlepszą szkółkę piłkarską ma oczywiście Ajax Amsterdam. Grają tylko swoimi wychowankami w składzie i z żadka zakupują graczy z zewnątrz. Obecnie ze szkółki grają tam Van Der Vaart, Sneider, Heitinga, Babel (do niedawna Ibrahimovic). I wszyscy oni spisują się wspaniale. Dobrą szkółkę ja też Santos (Robinho, Elano, Renato, Pele :D :D :D, Deivid). Manchester UTD ma również dobrą, ale wcale nie najlepszą....

Awatar użytkownika
Tsubasa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 06 mar 2005, 14:21

Ibrahimovic nie jest wychowankiem Ajaxu tylko szwedzkiego Malmoe.

Awatar użytkownika
becks_7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: becks_7 » 11 mar 2005, 13:20

Wg mnie najlepszy jest Ronaldinho i Zidane... Robinho tak w zasadzie tylko nogi nad pilka przeklada... kiedys widzialem jak 7 razy pod rzad nogami machal...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 14:17

becks_7 pisze:Wg mnie najlepszy jest Ronaldinho i Zidane... Robinho tak w zasadzie tylko nogi nad pilka przeklada... kiedys widzialem jak 7 razy pod rzad nogami machal...
moim zdaniem Zidane ma najgorszy drybling z wymienionej trójki. Jego drybling to sztuczki itd.. nie robi tego na pełnym biegu (C.Ronaldo, Ronaldinho, Robinho) On poprostu ma technike ale dryblingu nie ... takie jest moje zdanie ...

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 11 mar 2005, 14:20

Zidane ma też dobry drybling, bo robi to spokojnie, flegmatycznie, "od niechcenia"a mimo to potrafi z łatwością wyminąć rywali.Ronaldo czy też Ronaldinho robią to w biegu i wygląda bardziej efektownie.Mimo wszystko, ruleta Zizou rulez :].Ale najlepszy jest Cristiano a później Ronni.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 11 mar 2005, 14:29

Osobiście najbardziej lubie Zidane'a więc obstaje przy tym , ze on jest najlepszy w tym. Ale tak szczerze mówiąc to chyba ja jestem najlepszy tylko wstyd się przyznać :D bo zbyt skromny jestem

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 11 mar 2005, 15:02

:arrow: C. Ronaldo
:arrow: Robinho
:arrow: Okocha
:arrow: Ronaldinho

A teraz odpowiednio:

C.Ronaldo - drybling dobry, jednak używa powszechnych zwodów, tylko powszechnych, jednak sek w tym, że on z nich korzysta za każdym razem, w każym dryblinu, zamiast pójśc w prawo, to rpzęłoży lewa nogę nad piłką i pójdzie w prawo, tak samo z innych sztuczek, np.: biegnie po prawej stronie mają obok obrońcę, czy przeciwnika, no to uderza piłke prawa nogą i tak aby ona przeleciała pod lewą (coś takiego jak J.Cole w meczu LM co padł potem gol na 2-0), do tego czasem dodaje przęłożenie lewą nogą i pujście w prawo, jednak jest szybki, zwinny i ma szybkie nogi, że tak powiem, osobiście nadużywa dryblingu, lecz jego gra jest efektowna, a zwody opanował bardzo dobrze.

Jay-Jay Okocha - tutaj sprawa ma sie inaczej, on po prostu ma czucie piłki, nie robi jakis tam cudownych zwodów, że to tak nazwe, nie kiwa sie jak głupi, jego poprzednik w tym temacie ^, jednak tez często powtarza swój zwód. Noge prawą kładzie na, znaczy sie stope kłądzie na piłce, posówa ja w lewo, a lewą nogą przekłąda w prawo nad piłką, tylko efektownie wygląda, ale nic poza tym. Ocyzwiście widac, iż coś robi na boisku, a nie jak 97% piłkarzy, któzy są podobni do reszty, bez cudownej techniki, zagrań itp.

Ronaldinho - to jest cud 'tehcniki'! Kiedy trzeba to poda, kiedy trzeba to przedrybluje, ogółem, ma wszystkie cechy, jakie powinien posiadac doskonały, najlepszy piłkarz. I nie raz nam to udowodnił!

Robinho - tutaj nie wiem, nie wypowiadam sie, nie znam go za dobrze.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”