Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 24

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 20 maja 2005, 18:26

lucass pisze:Miklusiński ... od jak dawna kibicujesz CHELSEA???

proszę o szczerą odpowiedź....
Ja, dokładnie od 6 lat, niedawno widzieliście w moim avatarze symbol Juve, tylko go tak wkleiłem, nic do tego klubu nic nadzwczajnego nie czuję. Moimi marzeniami są do the Blues:
:arrow: Gilardinio-moje marzenie, śni się po nocach, jednak może nie wypalić.
:arrow: Adriano-podbnie jak u Gilardinio, jakby Włoch nie wypalil, to chociaż niech Mourinho sprowadzi Brazylijczyka :!: :!: :!: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 maja 2005, 20:36

Czy to prawda, że środkowy obrońca PSV, Alex jest i byl tak naprawde graczem Chelsea :?: ponoć jest tam on obecnie na wypożyczeniu :?: wiecie coś na ten temat :roll:

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 23 maja 2005, 23:06

Figo11 pisze:Czy to prawda, że środkowy obrońca PSV, Alex jest i byl tak naprawde graczem Chelsea :?: ponoć jest tam on obecnie na wypożyczeniu :?: wiecie coś na ten temat :roll:

z tego co wiem to jest ściema ...
Alex został KUPIONY przez PSV z Santosu za 5 000 000 ojro
i ma podpisany kontrakt z Holendrami do 2009 roku

Tilo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tilo » 24 maja 2005, 10:48

Z tego co ja czytalem jak Robben i Kezman przechodzili rok temu do Chelsea, to Abramowicz mial wylozyc kase za Alexa i na 2 lata wypozyczyc go do PSV. Ale nie wiem na pewno czy to prawda.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 24 maja 2005, 18:11

Fajnie, bo młody obrońca Athleticu Bilbao-Asier Del Horno, jest już jedną nogą w Chelsea i być może podpisał już wstępny kontrakt. Wreszcie moje marzenie zostało spełnione!!!Jeszcze Gilardinio i będzie wtedy spox.

Awatar użytkownika
J4[3k
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 24 maja 2005, 18:16

Szkoda bybyło jakby taki talent zmarnowal sie w spadajacej do Serie B parmie a w Chelsea przydal by sie jakis napastnik bo drogba z kerzmanem to dwa niewypaly

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 24 maja 2005, 18:29

Mateja to wielki niewypał The Blues.

Zobaczcie sobie jego grę w Chelsea a w PSV. W Holandii królował a w Anglii ledwo się łapie na ławkę rezerwowych. Niech odejdzie do Holandii, na jego miejsce chcemy Gilardinio lub Adriano!!! :twisted: :twisted:

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 maja 2005, 18:36

A nie sądzisz, ze poprostu dosawal za malo sznas? O ile Drogba nie spelnil w 100% pokladanych w nim nadziei to Kezman gral poprostu za malo.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2185
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 maja 2005, 18:36

Kezman - fakt, ogromne rozczarowanie, ale nie byłabym taka pewna, czy Drogba jest takim niewypałem :roll:
Poza tym rację ma Mona - Mateja naprawdę wiele szans nie dostawał...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 24 maja 2005, 18:50

Drogba niewypalem!!??

Niewypałem jest Keżman, który nie strzelił nawet 10 bramek w sezonie, we wszytskich rozgrywkach. Drogba, świetnie aż tak nie gra w Chelsea, jednak strzelił w lidze 16 bramek, ale jednak Didier publicznie był rozgoryzcony swoją postawą w Chelsea w tym sezonie. Jednak jestem dla niego wyrozumiały, pierwszy sezon w zimnej i mokrej Premiership, to jest trudny okres, jednak Drogba strzelił 16 bramek w lidze, dołożył kilka w innych meczach, więc tak fatalnie to nie jest. Poza tym jak już wspominałem, Didier musiał słoneczna i piekną Marsylię, na zimny, mroźny Londyn.

Jednym słowem- Didier!!!Jesteśmy z tobą!!!!

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 18:56

Didier Drogba jest znakomitym napastnikiem, świetny fizycznie, ale jego wadą jest wykańczanie akcji. Gdyby nie to byłby jednym z najlepszych strzelców nawet w historii. Jak oglądam ligowy mecz Chelsea i są 3 sytuacjie "sam na sam", a Drogba je przestrzeliwuje to ręce opadają. Ale ogólnie lubie go. Tylko Chelsea za niego trochę przepłaciła :wink: .

A co do Kezmana to jest gorzej niż nie wypał. Po co go sciągali???? Można powiedzieć, że Chelsea gra jednym wysuniętym napastnikiem, a Mateja takim nie jest....

POZDRO!!!!!!

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 22:37

Mikusinski pisze:Drogba niewypalem!!??

Niewypałem jest Keżman, który nie strzelił nawet 10 bramek w sezonie, we wszytskich rozgrywkach. Drogba, świetnie aż tak nie gra w Chelsea, jednak strzelił w lidze 16 bramek, ale jednak Didier publicznie był rozgoryzcony swoją postawą w Chelsea w tym sezonie. Jednak jestem dla niego wyrozumiały, pierwszy sezon w zimnej i mokrej Premiership, to jest trudny okres, jednak Drogba strzelił 16 bramek w lidze, dołożył kilka w innych meczach, więc tak fatalnie to nie jest. Poza tym jak już wspominałem, Didier musiał słoneczna i piekną Marsylię, na zimny, mroźny Londyn.

Jednym słowem- Didier!!!Jesteśmy z tobą!!!!

A nie uważasz że Keżman dostał za mało szans? Drogba występował w każdym meczu w który był do tego zdolny <nie miał kontuzji> a trener Chelsea nie stawiał na Keżmana z prostego powodu - taktyka Chelsea opiera się na długich piłkach adresowanych na wysokiego napastnika który ją strąca do któregoś ze skrzydłowych <duff robben lub cole> a Keżman w PSV grał wysuniętego środkowego napastnika i nie grali długich piłek tylko krótko i kombinacyjnie... Pod koniec sezonu myślę że Murinho się delikatnie mówiąc zdenerwował na Serba który wypowiadał się w prasie że jeśli jego sytuacja w Chelsea się nie zmiani to odejdzie do innego klubu. To zaowocowało tym że nie siadał nawet na ławce w meczach które były "o nic" oraz nie poleciał na mecz do Korei. Ale niestety Chelsea już mnie przyzwyczaiła do tego że potrafi zniszczyć karierę niejednemu piłkarzowi więc nie jestem zdziwiony że Drogba i Keżman są następni. Jedyne czego życzę Gillardino i Adriano to żeby nie polecieli na kasę i ominęli Chelsea wielkim łukiem.Ale to takie moje skromne zdanie.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 25 maja 2005, 8:13

radekutd pisze:Didier Drogba jest znakomitym napastnikiem, świetny fizycznie, ale jego wadą jest wykańczanie akcji. Gdyby nie to byłby jednym z najlepszych strzelców nawet w historii. Jak oglądam ligowy mecz Chelsea i są 3 sytuacjie "sam na sam", a Drogba je przestrzeliwuje to ręce opadają. Ale ogólnie lubie go. Tylko Chelsea za niego trochę przepłaciła :wink: .

A co do Kezmana to jest gorzej niż nie wypał. Po co go sciągali???? Można powiedzieć, że Chelsea gra jednym wysuniętym napastnikiem, a Mateja takim nie jest....

POZDRO!!!!!!
Zgadzam się w 100%. Chelsea za dużo dała kasy Marsylii, o 15 mln Euro za dużo. Drogba fantastycznie glówkuje, z czego to idzie do partnerów i rozkręca się akcja.
Drogba był już kontuzjowany, cały październik 2004, przesiedział na ławie, wtedy Mourinho dawał szanse Keżmanowi, jednak on, tylko 2,3 bramki ledwo, z czego wszystkie były, żeby wepchnąć piłkę do pustej bramki. Niech Mateja odejdzie.

Awatar użytkownika
J4[3k
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 25 maja 2005, 19:01

Najlepiej by bylo jak by nie kupowali drogby i kerzmana tylko zostawili J.F Hasselbainka

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 25 maja 2005, 19:28

Żałuję bardzo Hasselbainka, to świetny, rasowy zawodnik. Keżman musi odejść do PSV, podobno Parker może odejść. Del Horno jest już prawie nasz, Ferreira jak wróci będzie miał z kim rywalizować 8) 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”