Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 30 mar 2012, 9:32
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 mar 2012, 10:58
BIENIAS!! Pewnych rzeczy nawet w zartach mowic sie nie powinno!Bienias pisze:jestes kryptomierda![]()
Ale ktos tak robi?Gall pisze:Mnie wkurza tylko jedno sprowadzanie calej swiatowej pilki do pojedynku Real - Barca
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 30 mar 2012, 11:30
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 mar 2012, 12:42
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 30 mar 2012, 12:54
dexter12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 mar 2012, 13:36
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 mar 2012, 16:11
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 mar 2012, 16:28
Wszyscy przeciwko Barcelonie. Okrutny świat.Bienias pisze:w przypadku Barcy jest tak: Albo jestes cules albo je*iesz Barce.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 mar 2012, 16:41
Bienias pisze:NIe. Przeczytalem post Realfana bo interesuje mnie jego tworczosc ponad innych uzytkownikow. Jest jednym z nielicznych kibicow Realu z ktorym mozna podyskutowac i sensownie ponapinac.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 mar 2012, 16:50
Zapytaj maćka albo przeczytaj kilka poprzednich stron w tym topicu.Ozdobny pisze:Właśnie pokazałeś jaki jesteś cienki. Co ma Juve do wczorajszego meczu? Nie mam pojęcia.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 mar 2012, 16:55
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 30 mar 2012, 17:26
LOL. Szybko się uczę, poczytam więcej twoich postów. Wkrótce "domowy grzeczniutki kociaczek" powinien polecieć wyżej.( A propo mojej złośliwości chodziło mi o kontekst, ale nie będę tego rozwijać, nie warto, to nie mój poziom dyskusji)Emerald pisze:Oj moja droga... probujesz pokazać pazurki? Nie wychodzi, bo jeśli to faktycznie była zlośliwość i kpina to albo sama nie rozumiesz co kryje się pod tymi słowami, albo jesteś malutkim grzeczniutkim domowym kociaczkiem i nie potrafisz pazurków wysunąć... no niestety niskie lotyAgaM pisze:Powiało, powiało, to była złośliwość i kpina. Sprawdź w słowniku co znaczą te słowa.![]()
Skarga została odrzucona. Zdaniem UEFA murawa była do zaakceptowania nawet jeśli nie była idealna. (cyt.). Już raz było wspomniane, że jesienią graliście na gorszej, gdzie udało wam się strzelić trzy bramki, nawet jeśli jedna po kontrowersyjnym karnym i mowy o skardze nie było. Teraz jest wielki płacz. I jak dla mnie nie potrafiliście w sensowny sposób wyjaśnić brak skargi po tamtym meczu. Przez to jak się większość fanów Barcy (nawet niekoniecznie nastoletnich) zachowuje, już jakiś czas temu straciłam całą sympatię i dużą dozę szacunku do tego klubu. Po przeczytaniu informacji o skardze, z ciekawości zajrzałam na stronę Barcy i o dziwo tam większość wypowiadała się w podobnym tonie co ja, są zniesmaczeni zachowaniem zarządu. Chyba po raz pierwszy od długiego czasu, pomyślałam o nich w miarę pozytywnie, potrafią mieć więcej klasy niż zarząd ich klubu. Bo właśnie tym się mierzy klasę, zachowaniem, a nie stanem murawy. Szkoda, że na tym forum zaczyna brakować takich fanów potrafiących z dystansem spojrzeć na swój klub.AgaM pisze: Powiem tylko, że skoro Noblesse Oblige to Milan jest jak najbardziej zobowiązany gości podejmować w odpowiedznich warunkach, a nie mówić: no to co że jest kartoflisko! Arsenal grał w szambie i się nie skarżył...
AgaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 mar 2012, 17:54
AgaM pisze:Skarga została odrzucona. Zdaniem UEFA murawa była do zaakceptowania nawet jeśli nie była idealna. (cyt.). Już raz było wspomniane, że jesienią graliście na gorszej, gdzie udało wam się strzelić trzy bramki, nawet jeśli jedna po kontrowersyjnym karnym i mowy o skardze nie było. Teraz jest wielki płacz. I jak dla mnie nie potrafiliście w sensowny sposób wyjaśnić brak skargi po tamtym meczu. Przez to jak się większość fanów Barcy (nawet niekoniecznie nastoletnich) zachowuje, już jakiś czas temu straciłam całą sympatię i dużą dozę szacunku do tego klubu. Po przeczytaniu informacji o skardze, z ciekawości zajrzałam na stronę Barcy i o dziwo tam większość wypowiadała się w podobnym tonie co ja, są zniesmaczeni zachowaniem zarządu. Chyba po raz pierwszy od długiego czasu, pomyślałam o nich w miarę pozytywnie, potrafią mieć więcej klasy niż zarząd ich klubu. Bo właśnie tym się mierzy klasę, zachowaniem, a nie stanem murawy. Szkoda, że na tym forum zaczyna brakować takich fanów potrafiących z dystansem spojrzeć na swój klub.
Ja w każdym bądź razie kończę, bo zaczyna się tu robić syf jak w niektórych tematach. Mogę się rękami i nogami podpisać pod tym co napisał Salas
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 mar 2012, 18:26
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 mar 2012, 1:50
w sumie kolejny post w ten desen. Rownie dobrze mozna napisac ze Mentor nie chce sie wypowiadac na forum bo chcial sie odgrodzic od jego poziomu na ktory wplyw ma kazdy z nas jak np ty.Salas11 pisze: Ani trochę mnie nie dziwi, czemu Mentor postanowił się od tego wszystkiego odgrodzić.
okrutny swiat jest w Sosnowcu.Wszyscy przeciwko Barcelonie. Okrutny świat.
Skarga oddalona... moze nie beda pisac ze uefa nam sprzyjaJak było do przewidzenia - UEFA olała skargę FCB ciepłym moczem.Najpierw zraszacze po meczu z Interem,a teraz ta skarga na stan nawierzchni...W Katalonii rodzą się z fetyszem dbania o murawę bez względu na okoliczności, czy co?
Po prostu w katalonii na boisku lubia grac w pilke a nie wykopywac ziemnioryKatalonii rodzą się z fetyszem dbania o murawę bez względu na okoliczności, czy co?
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio