Gram też Sheffield Wednesday. Ostatnio zapewniłem sobie awans do Premiership i po dwóch latach bez grosza na transfery awansowałem z 2 ligi.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 wrz 2005, 14:14
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 12 wrz 2005, 19:06
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: -WTC- » 12 wrz 2005, 19:29
-WTC-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 wrz 2005, 20:06
jak mam być szczery to trochę tych trafnserów nie rozumiem.......po pierwsze: po co Miguel skoro na prawej może grać świetny(u mnie zawsze noty na 7,8 wzwyż). Pozatym kupileś 2 napastników. Nie rozumiem skoro masz Nilmar'a, który za 1-2 lata będzie geniuszem. Pozatym Frau, który jest szybki i potrafi uderzyć z dystansu.Bonso pisze:jemu chodziło o to, że w ciągu sześćdziesięciu minut to zrobił, a nie że w sześćdziesiątej minucie...pomyśl, jak czytasz jeśli jest tak niwyraźnie napisane
a ja własnie zacząłem gra Lyonem, początek sezonu, wygrałem superpuchar z PSG 3:1, potem w lidze 3:1 w pierwszej kolejce i w drugiej wygrałem... 6:4
![]()
mój skład
Coupet - Miguel-Cacapa-Pablo-Abidal - Govue-Essien-Malouda - Juninho Pernambucano - Robinho-Podolski
miałem fajne transfery
Robinho z Santosu za 12.25 mln
Podolski z Koeln za 8,5 mln
Miguel z Benfici za 7,25 mln
Pablo z Atletico w wymiane za Crisa i jeszcze 4 mln dali
hehe..zobaczymy jak mi będzie gra szła
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 12 wrz 2005, 21:22
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 wrz 2005, 21:32
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 12 wrz 2005, 21:41
Trudno... a może po MŚ jakaś repra której niezabardzo poszło a oczekiwano od niej duuużo więcej mnie dostrzeże !? Są jakieś szanse ??bagg pisze:Co do MŚ 2006 to szanse masz bardzo nikłe
Nie chce...bagg pisze:Ewentualnie jak chcesz "oszukać" to możesz sobie rzobić nowego manager'a i nim zagrać na MŚ
Ja też kupiłem Dede ( tzn. przeszedł do mnie za free bo wygasł mu kontrakt z Borussią ) i swą grą nie zachwyca jak narazie -powiem więcej... zawiodłem się jest to najgorszy mój obrońca ma note łaczna: 4bagg pisze: No i kupilem Kompany'ego i Dede
W grze jak w życiu...bagg pisze:Ten idiota Perez kupił
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 wrz 2005, 21:43
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 wrz 2005, 21:52
Grałem Barcą. Laporta kupił ligę. Zmieniasz zdanie?k@li pisze:W grze jak w życiu...
Po 1 sezonie najwyżej na Katar, jak wysępisz. Mnie przyjęli do rep. Włoch po trzecim sezonie w Sampdorii.k@li pisze:Trudno... a może po MŚ jakaś repra której niezabardzo poszło a oczekiwano od niej duuużo więcej mnie dostrzeże !? Są jakieś szanse ??
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 12 wrz 2005, 22:11
hm.... no rzeczywiście ale po Perezie to bym się wszystkiego spodziewałSnipp_ pisze:Grałem Barcą. Laporta kupił ligę. Zmieniasz zdanie?
Snipp_ pisze:Po 1 sezonie najwyżej na Katar, jak wysępisz.
Jak godziłeś prowadzenie repry z klubem - ciężko byłSnipp_ pisze:Mnie przyjęli do rep. Włoch po trzecim sezonie w Sampdorii.
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 wrz 2005, 22:19
W sumie to po każdym z G14 można sie spodziewać wszystkiegok@li pisze:hm.... no rzeczywiście ale po Perezie to bym się wszystkiego spodziewał
A prosze bardzo!k@li pisze:to ja podziękuje bardzo...
Łatwo powiedziałbym, bo i tak repry nie budowałem na moich zawodnikach ;d Zazwyczaj powoływałem tylko trzech, bo reszta z Sampy to stanieri. Łatwo gra się Włochami, bo kłopoty mam dopiero przed sobą, kiedy stara gwardia z Tottim, Canną, Nestą i innymi odejdzie w cień. Młodzież z Milanu i Juventusu, która w FMie jest zajebista jest po prostu nie równa i nie są pewni, a takich potrzebuję.k@li pisze:Jak godziłeś prowadzenie repry z klubem - ciężko był
Zajebisty - wiem. Nie bój się, za to ostrzeżonkiem nie dostaniesz. Zresztą to nie ja robiłem, tylko RoRo, który pracę miał ułatwioną bo ta pani to piękna jest, no!k@li pisze:PS: Zaje... sig
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiotis » 13 wrz 2005, 13:41
Chiotis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 13 wrz 2005, 17:57
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 13 wrz 2005, 18:03
No bo Dede to typowy lewy obrońca... Na srodku gra daremnie jak kazdy zawodnik, który nie gra na swojej nominalnej pozycji. Pochwal nam sie jak ci gra Van bommel i Van der Vaart... Bo jak widze to tez nie grają na swoich pozycjach.k@li pisze: Ja też kupiłem Dede ( tzn. przeszedł do mnie za free bo wygasł mu kontrakt z Borussią ) i swą grą nie zachwyca jak narazie -powiem więcej... zawiodłem się jest to najgorszy mój obrońca ma note łaczna: 4![]()
- nie wiem czemu tak słabo gra.
PzDR.
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ribeiro » 13 wrz 2005, 18:39
ribeiro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio