Ribery w Realu - to nastraja optymistycznie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 09 sie 2006, 1:13
mihalinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 09 sie 2006, 10:36

Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 sie 2006, 10:54
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 11:07
tylko co to ma wspólnego z Reyesem ? chyba tylko, to, ze obaj byli łaczeni z Realem,(L)egionista pisze:Sprawa z Reyesem przypomina mi transfer Owena do Realu.Wtedy Liverpool grał 3 rundzie Eliminacji LM i wtedy właśnie Owen nie zagrał a po dwóch dniach był piłkarzem Realu.Taka moja osobista uwaga.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 09 sie 2006, 16:47
fieldy pisze:Kto wie co siedzi Wengerowi w głowie, sam fakt, że go nie wystawił, nic nie oznacza, może uznał, zę Rosicky jest na tyle przygotowany
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 16:51
mógł to zrobić, ale nie zrobił i dalej nic nie wiemy, bo dziś na oficjalnej stronie Arsenalu, powiedział że nie wystawił go właśnie za wzgledu na te plotki, tylko nie dlatego, aby mógł grać w Realu - tylko dlatego, ze jego zdaniem Reyes nie był wystarczajaco skoncentrowany na meczu, nie byl gotowy mentalnie do walki na boisku, a Rosicky był - takie jest na dzięń dzisiejszy stanowisko Wengera, dodał, ze nie chce go sprzedawać.Vianuch pisze:Myślę, że gdyby nic nie było na rzeczy z transferem do RM wpuścił by go na 10 sekund, żeby było koniec tematu.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dawdi17 » 09 sie 2006, 18:09
dawdi17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 20:40
tak ? wiesz lepiej kogo on chce ? Wenger uparcie powtarza, że nie zmaierza kupować Ribery'ego. Chyba, ze Reyes odejdzie, na pewno sam go nie będzie oferował innym klubom, jak to tu wcześniej było pisane.dawdi17 pisze:Wenger chce Ribery'ego
a teraz weź głedoki wdech, wydech, powtórz to kilka razy i przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź - albo nie bo i tak nie dasz razy skumac [skoro wcześniej nie dałes rady] więc postaram się ciebie poprowadizć jak dziecko we mgle przez zawiłe znacznie mojego posta :dawdi17 pisze:Skoncentrowany? Grając na wyjeżdzie i prowadząc już trzema bramkami Wenger mógł nawet wpuścić bramkarza na plac gry za Fabregasa. Co ty opowiadasz.
fieldy pisze:jego zdaniem [Wengera] Reyes nie był wystarczajaco skoncentrowany na meczu,
dawdi17 pisze:Skoncentrowany?
przytaczam słowa trenera Arsenalu ? teraz zrozumiałeś ?dawdi17 pisze:Co ty opowiadasz.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 09 sie 2006, 20:48
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 sie 2006, 21:15
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 21:20
dziwne zdanie, poważnie(L)egionista pisze:Perez czemu odeszłeś z Realu
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 09 sie 2006, 21:25
M@tinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 sie 2006, 21:31
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2006, 21:33
no dobrze, a czy sprowadzenie Reyesa, który w La Lidze wymiatał - będzie takim dobrym transferem ? czy też nie - bo szanse na taki transfer są(L)egionista pisze:fieldy zauważ prosze że za czasów Pereza Real żył w zgodzie z innymi klubami a teraz przez postawe władz Real traci szacunek wśród innych działaczy i kibiców.Czy ja mówie że sprowadzenie Emersona i Cannavaro to złe transfery bardzo dobre ale te transfery były pewne.Jakby Perez uparł by się na transfer jakiegoś piłkarza to by go kupił.I przytocze tu transfery:Figo,Zidane,Ronaldo,i przede wszytkim Robinho.A Calderon nie jest taki.Perez robił błędy ale dużo poprawił.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 09 sie 2006, 21:39
Kto!? Ja wierzyłem i... nadal wierzę!! Co mi w końcu zależy!!(L)egionista pisze:ciekaw jestem kto w ten transfer wierzył
Hmm... żal!! Wielki żal!! Calderon jak narazie nie wydaje się być równie dobrym prezydentem jak jego poprzednik.(L)egionista pisze:Perez czemu odeszłeś z Realu
Co Ci mówią liczby: 33, 30 i 30!? Tak, tak!! To liczby symbolizujące wiek ostatnich nabytków Królewskich. Czy uważasz, że zakup zawodników taaak zaawansowanych wiekowo opłaci się!? Ja uważam, że niestety nie, bo nawet jeśli w tym sezonie drużyna odniesie sukcesy to i tak po sezonie nadal trzeba będzie myśleć o przebudowie drużyny.fieldy pisze:nie zrobią wielkiego transferu ?
to Emerson, Capello i przede wszytskim Cannavaro - jeden z najlepszych obecnie stoperów świata - to nie są dobre transfery ?
stan_mic
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio