E: a 1 czerwca kończy mu się mu się zakaz na Ł3, więc 2 czerwca będzie mógł wejść na mecz ze Śląskiem (feta?)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lut 2013, 12:48
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lut 2013, 13:06
Po nosku?bartbuks pisze:feta
guru
kaczy
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 lut 2013, 4:43
Tak jak by czegoś zabrakło w tej oprawie. Czegoś świecącego.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 25 lut 2013, 7:00
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 lut 2013, 23:28
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 28 lut 2013, 8:52
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 13 mar 2013, 17:10
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 mar 2013, 21:22
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 mar 2013, 23:48
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 mar 2013, 22:47
Tak jakby kogoś interesowałoMałopolska policja deklaruje, że wyjaśnia skandaliczne zachowanie kibiców Cracovii podczas sobotniego meczu. Z nagrania monitoringu wynika, że minutę ciszy, poświęconą dwóm tragicznie zmarłym fanom Lechii Gdańsk, przerwał zapiewajło "Pasów", czyli Radosław Rokita, syn zastępcy komendanta głównego policji.
- Nie ma żadnych podstaw do takich obaw ani też do podejrzewania mnie o jakieś naciski. Bo nigdy nie ingerowałem, gdy mój syn był zatrzymywany ani też, gdy stawał przed sądem grodzkim, a z tego, co wiem, działo się to kilkakrotnie. Mogę tylko ubolewać z tego powodu, ale niestety, nie mam wpływu na to, co robi mój 25-letni syn - mówi nadinsp. Andrzej Rokita.
Policja zapewnia, że ciągle wyjaśnia kwestię ataku na naszego dziennikarza (na początku marca) na stadionie przy ul. Kałuży (został opluty, znieważony i usłyszał groźby). Dochodzenie toczy się w sprawie gróźb karalnych. Przełomu na razie nie ma, ale jak zapewnia rzecznik małopolskiej policji, sprawcy zostali już ustaleni. Mają im zostać postawione zarzuty.
Jak na zachowanie kibiców reaguje klub? - Pracujemy nad problemem i damy znać, jak go rozwiążemy. Problem jest jasny, jest zidentyfikowany. Absolutnie potępiamy takie naganne zachowania części kibiców i staramy się rozwiązać ten problem - powiedział nam prezes Cracovii Janusz Filipiak.
Prezes krakowskiego klubu jesienią 2011 r. ugiął się pod naciskami trybun, które głośno i wulgarnie domagały się zmian w organizacji klubu, lżąc jego samego i wiceprezesa Jakuba Tabisza. Do zarządu klubu wprowadzono ówczesnego prezesa organizacji kibicowskiej Stowarzyszenie "Tylko Cracovia" Radomira Szarańca. To zagwarantowało spokój na stadionie, ale równo rok po tym w czasie listopadowego meczu z Sandecją Nowy Sącz kibice zaprezentowali oprawę, którą chełpili się z morderstwa kibica Wisły.
Od blisko miesiąca Szarańca nie ma już w klubie i co za tym idzie, nie ma tak silnego łącznika między fanami a władzami klubu. W związku z tym kibice nie mają już żadnych hamulców w swoich zachowaniach.
W czwartek sprawą zachowania się kibiców Cracovii zajmie się Wydział Dyscypliny PZPN.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 mar 2013, 23:36

DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 31 mar 2013, 15:46
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 02 kwie 2013, 13:39
Nie rozporządzaj szacunkiem na podstawie info z "kibicenetowni", do "wypędzenia lewactwa z młyna" Dyskopolo jeszcze barrrdzo daleka droga. Zresztą po selekcji w myśli tego rodzaju kryteriów - niewiele by z tego młyna zastałoDudek pisze:Szacun dla Polonii za wypędzenie lewactwa z młyna!
Bębniarz atakujący adwersarzy pałkami - nie ładnie. Ze sprzętem dla nikogo nie jesteś wzoremNoName1989 pisze:
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio