Dziwne to osoby...Metal pisze:MWiele osób chwali niby 'mądrą' politykę transferową Bayernu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 maja 2009, 19:23
Dziwne to osoby...Metal pisze:MWiele osób chwali niby 'mądrą' politykę transferową Bayernu
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 maja 2009, 19:58
jeden gra na lewej obronie/pomocy a drugi na przeciwleglej stronie boiska.obaj sa bardzo dobrzi.sa nawet plotki laczace chorwata z Milanem.Zhirkow chyba jednak lepiej sie spisuje w pomocyNo ciekawa opcja, ale uważam, że powinien jeden z nich przyjść, jak sobie przypominam to gracz CSKA grał w defensywie podczas ME, a Srna gra też na obronie, ale wiem, że moga grać w pomocy, ale jak wydawać pieniądze to na jednego bo po co Bawarczykom dwaj zawodnicy na taką samą pozycję ?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 maja 2009, 20:05
I nic dziwnego, bo przy waszym systemie taktycznym Srna nadawałby się na bok boiska idealnie.mete pisze:sa nawet plotki laczace chorwata z Milanem
Jacy?mete pisze:dobrzi
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 maja 2009, 21:14
znam tylko kilku takich piłkarzy którzy potrafią zrobić coś z niczego. Z czego tak z 3 czy 4 gra w samej Barcelonie.On spowalnia każdą akcje, nie wnosi nic do ofensywy, nie potrafi sam zrobić czegoś z niczego.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 25 maja 2009, 21:32
Zapomniałeś dodać, że tylko i wyłącznie wtedy jak przyjdzie Zhirkov i Srna. Chyba nie powiedz mi, że Rosjanin ma mniejsze umiejętności od Niemca? Oczywiście chcę żeby Lahm został, ale jak będzie bardzo chciał odejść, a Bayern kupi tych dwóch graczy to droga wolna. Nie ma ludzi niezastąpionych.Akarin pisze:Nie ogarniam co wymyśliłeś Metal?
Oddać Lahma?
Ej sorry, ale chciałoby sie powiedzieć: ja pier..ole poje..ło Cie?
Nie zauważyłem tych fantastycznych strzałów, wolnych czy przerzutek w tym sezonie. Owszem wiem, że potrafi strzelić ale już nie pamiętam kiedy ostatnio 'strzelił' taką bombę z dystansu, już nie wspominając o wolnym. Ja nadal będę stał na swoim, że Bastian nie nadaje się do Bayernu, który ma walczyć o LM - no chyba, że na ławkę rezerwowych. Naprawdę doceniam jego miłość do klubu, ale to nie wszystko.znam tylko kilku takich piłkarzy którzy potrafią zrobić coś z niczego. Z czego tak z 3 czy 4 gra w samej Barcelonie.
Schweini ma swój styl. Sprowalnia często grę, to akurat fakt. Jednak ma jedne z najlepszych przerzutek na całym świecie. Do tego w miarę dobry strzał z dystansu + wolne. Dajcie mu dobrego partnera na prawą stronę, bądź też dajcie go na środek i będzie znacznie lepiej.
Metal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 maja 2009, 9:50
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 maja 2009, 9:59
Adebayor i Mexes to cele numer jeden Milanu. Nigdzie nie zostało jednoznacznie stwierdzone, że Togijczyk w Arsenalu zostaje, wręcz przeciwnie, Wenger coś mówił, że za odpowiednią kwotę go sprzeda. A Milan jest chętny. Wszystko zależy od nowego trenera.Michał M pisze:Co ciekawe, Adebayor zdecydował się zostać w Arsenalu i nie przechodzić do Milanu. Czyżby więc Toni miał powędrować do Mediolanu w ślad za swoim kolegą Oddo![]()
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 maja 2009, 10:05
Widziałem rano na niemieckiej telegazecie (SAT1) info, że Adebayor określił się w tej kwestii i że pozostaje w Arsenalu. Nie mam źródła internetowego, bo mnie aż tak bardzo ten temat nie interesuje. A dla mnie Toni może odejść gdziekolwiek, niekoniecznie do MilanuWilmore pisze:Adebayor i Mexes to cele numer jeden Milanu. Nigdzie nie zostało jednoznacznie stwierdzone, że Togijczyk w Arsenalu zostaje, wręcz przeciwnie, Wenger coś mówił, że za odpowiednią kwotę go sprzeda.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 maja 2009, 10:09
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 27 maja 2009, 10:19
No niewątpliwie. W Bayernie jest już taka tradycja, można powiedzieć.Michał M pisze:Wniosek nasuwa mi się jeden - Luca Toni jest na sprzedaż![]()
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 27 maja 2009, 10:23
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 maja 2009, 10:23
Może i tak będzie a może faktycznie nie przejdzie do Was żaden z tych graczy. Pożyjemy, zobaczymy. Toni może nawet zostać w Bayernie, większej konkurencji w naszym ataku nie można byloby sobie wtedy wyobrazić (Gomez, Toni, Klose, Olic).Wilmore pisze:stąd moje podejrzenie, że przyjdzie Adebayor, a nie Toni, któremu już niewiele gry zostało.
A wcześniej jeszcze (tj. przed Elberem) nasz ex-trener Klinsmann10 pisze:No niewątpliwie. W Bayernie jest już taka tradycja, można powiedzieć.
Elber->Makaay->Toni->Gomez
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 maja 2009, 10:39
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 maja 2009, 10:43
Nikt tego nie wie. Przyczyna jest prosta - długoletni kontrakt w Stuttgarcie (do 2012 r.), wiek piłkarza (+ narodowość - jakby nie patrzeć, wielkie kluby powinny mieć swoich najlepszych "krajowców"emdżej pisze:Przyznam szczerze, że zaskoczyła mnie kwota transferu Gomeza do Bayernu. Nie jestem pewien czy wart jest rzeczywiście aż 30 mln euro.
Nie jest wykluczone, że dojdzie do Bayernu jeszcze jeden - Srna lub Zhirkow. A może i jeden i drugi, kto wie jakie są zamysły van Gaala co do składu i ustawienia drużynyemdżej pisze:Już kiedyś mówiłem, że mam takie skrzywienie i obserwuję zawodników ze wschodu Europy.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 maja 2009, 10:57
Wenger mówił na konferencjach, że chciałby aby został. Choć nie brzmiało to przekonująco, uciekał od odpowiedzi. Mówił, że ma kontrakt i że zrobi wszystko by go zatrzymać. Nie powiedział, że na pewno zostanie.Wilmore pisze:Adebayor i Mexes to cele numer jeden Milanu. Nigdzie nie zostało jednoznacznie stwierdzone, że Togijczyk w Arsenalu zostaje, wręcz przeciwnie, Wenger coś mówił, że za odpowiednią kwotę go sprzeda. A Milan jest chętny. Wszystko zależy od nowego trenera.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio