Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 wrz 2006, 10:57
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 wrz 2006, 11:45
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 wrz 2006, 12:05
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 wrz 2006, 12:33
To jaki to jest pomysł w Twoim odczuciu ? 4-4-2 czy 4-3-3 ? 4-3-1-2 z Figo na środku - bez rozgrywajacych - gra skrzydłami ? jaka to gra ? Jak Ty to widzisz ?Babel pisze:Bo pomysł na prowadzenie Interu ma dobry, jednak z realizacja tego pomysłu jest gorzej.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 wrz 2006, 13:16
Ogólnie chodzi o nastawienie sie przede wszystkim na gre ofensywna, oczywiscie zachowując odpowiednie proporcje z gra obronną. Inter teraz gra w piłke, u Cupera czasami chodziło tylko aby nie stracic bramki. Czasami brakuje takiej żelaznej konsekwencji w grze obronnej.Zaza pisze:czego oczekujesz od Interu w optymalnej formie [i nie mam na mysli wyników ale stylu] ? Coś co cechuje Inter w grze ?
Mowa. Tylko tu widze rożnice w myśleniu, sledzac temat o ustawieniu Barcelony cały czas spierliście się o liczby czy to jest 4-3-3 czy inne itp. Dla mnie nie jest wazna ustawienie zawodnika na papierze tylko realizacja założeń na boisku i maksymalne wykorzystanie umiejętnosci zawodnika na boisku. Oczywiscie gra Interu opiera się o system 4-4-2 i wszystkie inne ustawienia nerazzurrich są tylko mutacjami 4-4-2. Tak jak ostatnio z Viola gdzie Mancini wyszedł 3DM, było praktycznie pewne, że Ibrahimovic bedzie schodził do skrzydła i gra ofensywna będzie oparta na nim i na Figo. Oczywiście Cambiasso przy asekuracji Dacourta mogł troche więcej uczestniczyc w ofensywie. Dobra zostawmy te liczby.Zaza pisze:Spróbój opisać mi to jak możesz
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 wrz 2006, 13:46
Babel pisze:Ogólnie chodzi o nastawienie sie przede wszystkim na gre ofensywna, oczywiscie zachowując odpowiednie proporcje z gra obronną. Inter teraz gra w piłke, u Cupera czasami chodziło tylko aby nie stracic bramki. Czasami brakuje takiej żelaznej konsekwencji w grze obronnej.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 wrz 2006, 14:04
Bo chyba normalne, że każdy kibic nie tylko calcio, tego oczekuje od własnej drużyny.Zaza pisze:Ale to jest taka odpowiedz każdego fana piłki
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 wrz 2006, 14:31
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 wrz 2006, 18:27
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 wrz 2006, 18:41
Chlopaczek pisze:Tylko kibicow jeszcze nie wymielili przez ostatnia dekade moze tu tkwi problem?
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: NY » 19 wrz 2006, 7:10
NY
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uraturs » 19 wrz 2006, 18:36
Uraturs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 19 wrz 2006, 18:41
no nie wiem...nawet buki najwiecej placa za remis..ja z wiadomych wzgledow licze na Rome, ale wiem ze bedzie ciezko..Uraturs pisze:wydaję się i na 99%
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 wrz 2006, 18:44
kursami sie nie sugeruj - one najmniej ci powiedzą, na remis zawsze najwyższy kurs jest [jeśli poziom druzyn jest wyrównany]dzieciol pisze:nawet buki najwiecej placa za remis
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 wrz 2006, 18:45
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio