Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 06 lis 2022, 16:32
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 06 lis 2022, 17:10
Niestety, zatraciliśmy progres i od meczu z WHU gramy starego Solskjaera. To dopiero pierwsze miesiące pracy ETHa i liczę, że to chwilowe, ale zajeżdżanie zawodników nie napawa optymizmem.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lis 2022, 17:14
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 06 lis 2022, 17:20
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lis 2022, 17:23
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 06 lis 2022, 19:28
No shit Sherlock...Eryk tamten Hag pisze:They looked more fresh and more ready
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 07 lis 2022, 13:27
losiu03
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 07 lis 2022, 13:32
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 07 lis 2022, 14:34
Nikt nie mówił, że nie był. Tylko co z tego wyszło? Zadyszka w lidze i koniec końców i tak mamy Barcę. On nawet z miernymi Szeryfami u siebie wystawił tylko 3 rezerwowych.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 lis 2022, 15:08
nie, graliśmy o jeden dwumecz mniej. Tak naprawdę to bez znaczenia dla mnie, czy trafimy na Barce, czy na Szachtara, bo jak mamy wygrać LE, to i tak musimy pokonywać najgroźniejszych rywali. A nawet lepiej, ze szybko z nimi zagramy, bo jak mamy przegrać, to lepiej szybko i nie męczyć się do półfinału np., a jak wygramy, to jeden poważny rywal do walki o tytuł mniej.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 07 lis 2022, 15:14
W naszym przypadku wygrana LE daje nam również miejsce w LM w przyszłym sezonie i myśle, że właśnie to jest dla nas najważniejsze w kontekście LE.piotrcies pisze: ↑07 lis 2022, 15:08To nie LM, żeby awans do ćwierćfinału był jakimś osiągnięciem, w LE grasz albo o wygraną, albo olewasz rozgrywki, profitów finansowych we wcześniejszych rundach jest za mało, żeby się tłuc i przegrać. A jak mówiłem - takie Barcy po drodze trzeba pokonać, jeśli z nimi mamy nie dać rady, to lepiej szybciej niż w półfinale czy coś.
Problemem jest dodatkowy dwumecz, bo przy napakowanym terminarzu to może mieć znaczenie.
losiu03

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 lis 2022, 15:15
no właśnie, wygrana. Jak mówię - rywali pokroju Barcy i tak trzeba pokonać, jak ich pokonamy szybciej, to będzie łatwiej później, jak mamy z nimi odpaść, to co za różnica, czy w 1/8, czy w półfinale - nagród za piąte miejsce nie przyznają.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 07 lis 2022, 16:38
Oh come on, tylko ja widziałem sytuację jak koło 75min Martinez już nie miał siły wracać i Eriksen musiał za niego wykonać sprint w defensywie?
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 lis 2022, 17:40
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 lis 2022, 19:36
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio