Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 234

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 wrz 2008, 19:36

Chodzi mi oto że kadrowo jesteśmy słabsi od rywali (liczących się w walce o mistrzostwo). Jak sam zauważyłeś, w ostatnich meczach pojawili się u nas rezerwowi. Czy jesteś z nich zadowolony? Bo ja kompletnie się zawiodłem.Ale nie chce iść w zaparte. Poczekajmy do meczu z Liverpoolem. Wtedy okaże się gdzie jesteśmy.

Btw, szczęście tez jest potrzebne do zwycięstwa, z pompey powinniśmy wygrać 2-3 do zera ale nie wygraliśmy (coś nie tak ze skutecznością?), z Zenitem zagraliśmy tragicznie a nie tak sobie.

Tymczasem Manchester City wykłada za Ronaldo 240 milionów dolarów :warrior:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 02 wrz 2008, 20:32

BaSSu pisze:Chodzi mi oto że kadrowo jesteśmy słabsi od rywali (liczących się w walce o mistrzostwo).
Spadłem z krzesła! LFC oraz AFC są za nami daleko w tyle. Świetną, szeroką kadrę ma CFC, ale nawet wobec nich nie możemy mieć kompleksów.

Nawet nie chce mi się już mówić o poszczególnych pozycjach, bo chyba z powyższego Twojego twierdzenia śmieją się pod nosem fani rzekomo lepszych kadrowo od nas zespołów.
Jak sam zauważyłeś, w ostatnich meczach pojawili się u nas rezerwowi. Czy jesteś z nich zadowolony? Bo ja kompletnie się zawiodłem.Ale nie chce iść w zaparte. Poczekajmy do meczu z Liverpoolem. Wtedy okaże się gdzie jesteśmy.
Pewnie rok temu też po kilku meczach chciałeś 15-stu transferów.
A teraz przejdźmy do sedna - proszę Cię uprzejmie, abyś wymienił konkretne nazwiska i spotkania. Z rezerw grali ostatnio O'Shea, Fletcher, Possebon, Campbell oraz Rafael(o kimś zapomniałem?). Kto z nich zawiódł? Bo ja śmiem twierdzić, że każdy z nich zaprezentował się co najmniej dobrze.
z Zenitem zagraliśmy tragicznie a nie tak sobie.
Tego nie rozumiem. Jak to jest, że ponoć zagraliśmy tragicznie z Zenitem, a przegraliśmy ledwie 1:2, stwarzając sobie jeszcze do tego ze trzy 100% sytuacje? Przecież Zenit to nie Traktor Opoczno. Zagraliśmy przeciętnie - mieliśmy świetne momenty, jak również tragiczne. Suma sumarum przeciętny występ, którego na pewno wstydzić się nie musimy.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 wrz 2008, 20:49

Podpisuje się pod Redem85.

Chciałem podjąć dyskusje... no ale jak się czyta coś takiego...
Chodzi mi oto że kadrowo jesteśmy słabsi od rywali (liczących się w walce o mistrzostwo).
:shock:

No to o czym tu rozmawiać? Przecież to jak tłumaczenie 2+2=4 :roll:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 wrz 2008, 1:24

kadrowo MU, Chelsea i Liverpool odstaja od reszty. to chyba oczywiste

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 wrz 2008, 1:59

Chyba MU i Chelsea. Liverpool ? :shock:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 wrz 2008, 2:15

tak. liverpool. sprawdz sobie ich sklad

reszta odstaje w teorii bardzo mocno

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 wrz 2008, 2:58

Nie muszę sprawdzać. Banda średniaków z trzema graczami światowej klasy Torresem, Masche i Gerrardem. Jeśli wg. Ciebie ta kadra dorównuje United czy Chelsea, to radzę się zając swoją Primiera Division, a nie pisać bzdury o PL :glass:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 wrz 2008, 8:10

"Liverpool dorównuje kadrowo United i CFC" - no i mamy drugi hit sezonu :rotfl:

Prosiłbym o dogłębną analizę kadr zainteresowanych zespołów, bo jestem niezmiernie ciekaw, skąd takiż błyskotliwy wniosek.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 03 wrz 2008, 18:41

Cholera, nie wiedziałem, że w ramach transferu Berby do Kogutów na rok poszedł Cambpell :evil: Chyba nigdy nie doczekam się występu młodego piłkarza w trykocie United :evil:

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 03 wrz 2008, 19:17

Campbell już grał w meczu z Newcastle :) Sądzę, że wypożyczenie to bardzo dobra decyzja. Ferguson nagadał mu, że i tak sobie nie pogra, więc Campbell nie miał wyjścia. Nabierze doświadczenia i jeśli sprawdzi się w Spurs wróci po sezonie. W tym sezonie w United by sobie nie pograł. Berbatov, Tevez, Rooney i Manucho, którym zachwyca się sztab szkoleniowy. Tak więc w końcu atak wygląda solidnie. Teraz marzy mi się skrzydłowy, a konkretnie Ashley Young. Niestety brak jakiegokolwiek zainteresowania nim z naszej strony, a sam Young ma ponoć niedługo podpisać nowy kontrakt z Villą. Jednak nie zmienia to faktu, że bardzo chętnie widziałbym tego zawodnika w szeregach United.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 wrz 2008, 19:41

muszeq pisze: Nabierze doświadczenia i jeśli sprawdzi się w Spurs wróci po sezonie.
Według Ciebie siedzenie na ławce w Tottenhamie to zdobywanie większego doświadczenia niż siedzenie na ławce u Fergiego :?: Według mnie trochę nie trafiony pomysł z tym Cambellem ale jeśli tylko to dawało przejście Berby na Old Trafford to można rzec że było warto ;) A tak poza tym wie ktoś co się dzieje z Manucho :?: Ma już pozwolenie na pracę czy jak :?: Bo nie wątpliwie chętnie bym go sobie pooglądał w naszym trykocie na boiskach PL :D Jest dobrze zbudowany i dość szybki więc może to być naprawdę ciekawa mieszanka :P

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 612

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 03 wrz 2008, 20:34

majer13 pisze: A tak poza tym wie ktoś co się dzieje z Manucho :?: Ma już pozwolenie na pracę czy jak :?: Bo nie wątpliwie chętnie bym go sobie pooglądał w naszym trykocie na boiskach PL :D Jest dobrze zbudowany i dość szybki więc może to być naprawdę ciekawa mieszanka :P
Pozwolenie już ma tylko jest kontuzjowany.

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 03 wrz 2008, 21:20

majer13 pisze:
muszeq pisze: Nabierze doświadczenia i jeśli sprawdzi się w Spurs wróci po sezonie.
Według Ciebie siedzenie na ławce w Tottenhamie to zdobywanie większego doświadczenia niż siedzenie na ławce u Fergiego :?:
Tottenham ma dwóch nominalnych napastników, więc Campbell będzie pierwszym rezerwowym. U nas byłby trzecim rezerwowym za Tevezem, Rooneyem, Berbatovem i Manucho. Widzisz różnice?

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 612

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 03 wrz 2008, 21:27

muszeq pisze: Tottenham ma dwóch nominalnych napastników, więc Campbell będzie pierwszym rezerwowym. U nas byłby trzecim rezerwowym za Tevezem, Rooneyem, Berbatovem i Manucho. Widzisz różnice?
Berbe, Roo i Teveza można ustawić w wyjsciowym skłądzie także na zmiane byłby on i Manuch który wg mnie jest jedną wielką niewiadomą.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 03 wrz 2008, 21:31

Kamil232 pisze:Nie muszę sprawdzać. Banda średniaków z trzema graczami światowej klasy Torresem, Masche i Gerrardem. Jeśli wg. Ciebie ta kadra dorównuje United czy Chelsea, to radzę się zając swoją Primiera Division, a nie pisać bzdury o PL :glass:

Pisze o naszym przyszłym przeciwniku jakim będzie Liverpool:

Andrea Dossena [Udinese] 8 mln funtów
Robbie Keane [Tottenham] 20.3 mln funtów

To są przeciętniacy?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”