Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 17 maja 2018, 18:04
Delpiero14
fillion
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 21 maja 2018, 0:33
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mbcz » 21 maja 2018, 23:03
mbcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 maja 2018, 23:16
Zaczynając czytać to zdanie i wiedziałem dokąd zmierzasz.
Nie wiem, ale chyba Carbon napisał, że wam go zazdrości czy coś takiego.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 21 maja 2018, 23:26
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 maja 2018, 23:44
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 maja 2018, 0:23
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 22 maja 2018, 1:09
Wojtekb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 maja 2018, 6:15
Widzisz, w Barcelonie jest tak że jak dana legenda czuje że jej czas dobiega końca i widzi że nie daje już na boisku tyle co za najlepszych lat, sama decyduje się odejść. Tak było z Puyolem, Xavim czy teraz Iniestą. Tak pewnie będzie również z Messim. W Realu natomiast odkąd pamiętam już od czasów pierwszych Galacticos piłkarze mieli do powiedzenia więcej niż trenerzy. Piknikowe treningi, płacze w mediach i kaprysy były częstym zjawiskiem. I takim nietykalnym gwiazdkom ciężko później zrozumieć że pora ustąpić młodszym, głodniejszym zawodnikom. Tak było bodaj już z Figo, który chyba też nie żegnał się z Realem w najlepszych okolicznościach. Potem Raul, Guti czy Casillas czyli całe towarzystwo wzajemnej adoracji które rządziło szatnią. Mourinho musiał to rozpieprzyć w pizdu chcąc mieć autorytet i posłuch wśród piłkarzy. Nie było im to w smak, zapewne każdy z nich liczył że zakończy karierę na Bernabeu mając status świętej krowy której przez zasługi i staż w klubie nikt nie będzie mógł nic złego powiedzieć. I tu się pomylili. W Barcelonie dyscyplina i samo pojęcie drużyny jest na zupełnie innym poziomie, to się tam wpaja od małego i to działa. Nikt nie jest ważniejszy niż drużyna. Może to był jeden z powodów odejścia Neymara, który chce by wszystko kręciło się wokół niego, pragnie być w centrum uwagi. Bardziej z tą mentalnością pasuje przez to do Realu niż Barcelony i nie zdziwię się jak kiedyś tam trafi.moody90 pisze: moze jestem nieobiektywny, ale dla mnie niewyobrazalne jest, zeby w barcelonie potraktowano jakiegos wychowanka jak raula, ktorego w praktyce wypychano z klubu, pozegnanie casillasa z ktorego zrobiono kreta czyli jakas smutna konferencja, na ktorej nie pojawil sie nawet perez, to tez byla prowizorka
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 maja 2018, 8:33
Smutne, ale jeszcze bardziej znamiennym będzie fakt, że godne pożegnania dostaną Ronaldo i Ramos aniżeli wychowankowie. Perez spieprzył to koncertowo....Jak podaje oficjalny serwis internetowy Realu Madryt, jutro o godzinie 13.00 odbędzie się na Estadio Santiago Bernabéu pożegnalna konferencja Raúla Gonzáleza Blanco. Na konferencji obecni będą Florentine Pérez i Jorge Valdano. Bezpośrednią transmisję przeprowadzi RealMadridTV.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 22 maja 2018, 10:13
Wojtekb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 22 maja 2018, 13:04
Owszem, ja to pisałem i to podtrzymuję.
Nie zgodzę się, na Iniestę narzekają kibice Barcelony od 2-3 lat, gość ma dobrą opinię dziś tylko dlatego, że koledzy z drużyny zakrywali jego wady na boisku, mowa o ostatnim czasie oczywiście.
Carbon
RoyKeane
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio