Opisz poprzednika - Strona 237

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8416

Re: Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 lis 2011, 13:07

Kurczę, miałem się tu nie udzielać, ale tego poprzednika muszę opisać :!:

Dr.Football1
Forumowy ziom. Kibic Atletico, fan Calcio, wierny hejter Barcelony i Realu. Nasz rodak w Belgii. Pierwsza osoba z forum, z którą miałem poważniejszy kontakt poza forum (choć wcześniej wymieniłem kilka PW z bartbuksem). Próbuje wszystkim wmówić, że jest groźnym człowiekiem, ale to dusza towarzystwa, przesympatyczny osobnik. Nawet kiedyś, gdy na meczu IFQ był pijany i wyzywał innych użytkowników, był w tym pocieszny. Pierwszy forumowy znajomy z facebooka :P Ostatnie zdjęcie pokazuje, że jednak ma sporo kilogramów :D Poza tym osoba, na którą nie można się gniewać, nawet gdy mnie kiedyś solidnie zdenerwował, nie potrafiłem chować urazy. Lubi sobie wypić, co pokazuje, że zachował nadal swoją polskość :P Generalnie jest to jedna z kilku postaci, które zaliczam do moich dobrych forumowych znajomków. Zajebisty koleś :!:

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 05 lis 2011, 13:26

Piotrcies

Jeden z moich forumowych ziomów :D Już nawet nie pamiętam kiedy pierwszy raz do mnie napisał, ale to chyba jakaś sprawa IFQ. Wierny przeciwnik mnie w pierwszym składzie, po cichu marzy, żebym poszedł gdzieś daleko, ale niestety nie mam takiego zamiaru :lol: Fan Beatlesów, a później równo MU, Barcelony i Interu, a za te 2 pierwsze zespoły należy mu się ogromny minus, bo Inter jeszcze ujdzie, chociaż są fajniejsze zespoły we Włoszech :lol: Pisze też na blogu, umie wymienić piłkarzy z Ostrołęki, a i on jako pierwszy widział moją karierę Burscough, z której screeny być może w najbliższym czasie wstawie. Kiedyś pomógł mi odrobić ten przeklęty j. polski. Postać na plus :)

EDIT: od jakiegoś czasu nie wyświetla mi się jego avatar

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 lis 2011, 14:14

Pawełek, jeden z młodych chłopaków zwerbowanych przez Doktorka do wspólnej zabawy. Oficjalnie bawią się w internetowy quiz, nieoficjalnie - wolę nie wiedzieć. Prywatnie zagorzały fan Chelsea i petrodolarów Romana Abramowicza, uczeń liceum, z tego co pamiętam wybrał klasę o profilu matematyczno-informatyczno-religijnym. Mieszka w Ostrołęce, która jest jego rodzinnym miastem. W swoim profilu napisał, że jego zainteresowaniem jest piłka nożna, jednak Mona Lisa widniejąca w avatarze sugeruje, że Paweł interesuje się również sztuką renesansową, a jego wzorem i życiową inspiracją jest Leonardo da Vinci. To właśnie śladem Włocha Paweł chce zostać współczesnym człowiekiem renesansu. Stąd jego szeroka gama zainteresowań - piłka nożna, sztuka, religia, informatyka, matematyka, młodzi chłopcy (vide Josh McEachran).

Lubię go.

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 lis 2011, 14:29

Daaaamian pisze:Lubię go.
A Ciebie lubią boty :P

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2335
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 lis 2011, 14:40

Daaaamian
Jeden z bardzo niewielu kibiców Liverpoolu na stronie. Wierny kibic, co potwierdził to pozostaniem przy drużynie przez trudne lata ostatnio. Bardzo miły użytkownik, z tego co zauważyłem nie zaczyna napinek, kłótni ani innych głupich rzeczy. Młody - rok starszy ode mnie - co zaskoczyło bodajże emdżeja lub kogoś innego kiedyś, gdy pisał o maturze - osobnik zaskoczony myślał, że Damiaaan już 30tka na karku. Ogólnie użytkownik bardzo na plus.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 lis 2011, 14:45

piotrcies pisze:
Daaaamian pisze:Lubię go.
A Ciebie lubią boty :P
Właśnie zauważyłem. :lol:

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 10 lis 2011, 10:58

sbQ

Staly bywalec domku (w celach poznawczych postanowilem sobie wyszukac jego posty i ciezko bylo znalezc cos spoza Hyde Parku).
Oszczedny w slowach ale jednosczesnie szybko i celnie wrzuca bezlitosnie zlosliwe uwagi.
Po avatarze wnioskuje, ze to fan Golillaz co przy odrobinie dobrej woli mozna uznac za zalete.
Nie mam pojecia jakiemu klubowi kibicuje, ale wiem na pewno, ze wybierze sie na marsz niepodleglosci, lubi piwo i pije duzo wody na kaca!

Generalnie wporzo koles.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 mar 2012, 15:01

Emerald Zawsze kojarzy mi się z serialową Esmeraldą, ale tylko ze względu na nick. Kibic Barcelony czego przedstawiać nie trzeba. Nie wiem czy się napina czy nie, bo ostatnio zaprzestałem czytania tematów dziale Hiszpania, ale zawsze miałem o nim pozytywne zdanie. Po za tym jest ekonomistą i ostatnio wrócił z delegacji w Londynie :P

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 11 mar 2012, 15:19

Kaczy. Gościu z przepięknego miasta jakim jest Kołobrzeg, kibic Kotwicy i fan Realu, który często wybiera się na SB i wyjazdy jakby chociaż ostatnio do Rosji. Miłośnik zielska, po którym zawsze opowiada jakieś kosmiczne historie na haxie. Spoko ziom, ale odrzucił kontrakt w Damy radę bez Fieldiego i to on jest głównym winowajcom, dlaczego nie jesteśmy w stanie dokończyć sezonu :wink:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 mar 2012, 15:20

kaczy

Forumowy Charles Bukowski. Jego posty ociekają alkoholem, narkotykami oraz miłosnymi przygodami. Niewątpliwie jedna z ikon tego forum - człowiek ma talent do plastycznego obrazowania w postach swoich życiowych doświadczeń. Prywatnie fan Kotwicy Kołobrzeg (pewnie wkurwia się teraz, bo Duńczycy mają użytkować ich obiekt na wyłączność do EURO) oraz student. Swego czasu jego perypetiami żyło całe forum, a na kolejnego posta czekało się co najmniej jak na nowy odcinek Dextera. Pozdro k3.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 11 mar 2012, 18:01

MVB

Bardzo fajny forumowicz, darzę go dużą sympatią ze względu na podobne gusta jedzeniowe, zakupowe i przede wszystkim muzyczne. Słucha prawdziwych klasyków jak i nowych piosenek, jest bardzo na bieżąco. Sympatyzuje z Koroną Kielce, brał udział w Amicowej forumowej akcji. Znany także z tego, że od poniedziałku do piątku budzi z głębokiego snu wszystkich forumowiczów.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 mar 2012, 18:03

Lisek

Sympatyczny uzytkownik z Poznania. Kibic Nietoperzy z Walencji. Zawsze mozna z nim pogadac na poziomie,nie widzialem jeszcze,zeby wdawal sie na forum w jakas bezsensowna napinke. Postac zdecydowanie na plus,a nawet dwa :wink:

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 mar 2012, 18:05

Lisek
Bardzo sympatyczny człowiek, jeden z najfajniejszych forumowych ziomów, nie ma żadnych wad, w ogóle ideał. Piszę tak, ponieważ chodzą słuchy, że narzekanie na niego w tym temacie może skończyć się obiciem mordy, jak podczas ostatniej imprezy sylwestrowej :P
A tak serio, spoko ziom, kibic Valencii, Wielkopolanin, student, człowiek na plus :wink:

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 11 mar 2012, 18:08

lisek_chz

20-letni student z Poznania.Lubi oglądać siatkówkę,kosza czy tenis.Jest fanem Valencii i kibicuje Lechowi Poznań.Słucha różnorakiej muzyki, lecz chyba najbardziej odpowiadają mu ostre brzmienia.Ostatnio na forum znany jest z tego, że gdy trzeba nie przebiera w środkach i jest w stanie dać porządny wpierdol.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2335
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 mar 2012, 18:10

Hyypia123

Kogut. Ale się nie napina, więc jest ok :P :lol: Ogólnie nie zauważyłem, żeby często się wypowiadał, chociaż ostatnio zwiększył aktywności (w kilku miesiącach). Użytkownik na plus z powodów wyżej wymienionych. Jest też z Zamościa, w którym to co prawda często nie bywałem, ale jest mi w pewnym stopniu bliskie bo mi się bardzo podoba i jest niedaleko mojego rodzinnego miasta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”