Pewniak dnia - Strona 238

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Pewniak dnia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 cze 2011, 10:20

#8 Hiszpania U21 - Szwajcaria U21 X/1 4,75

Hiszpania jest zdecydowanym faworytem i myślę, że wygra, ale Szwajcarzy pokazali się ze znakomitej strony na tym turnieju. Mają świetnie zorganizowaną defensywę i myślę, że Hiszpanie się mocno namęczą, by wygrać. Do przerwy Szwajcaria powinna być w stanie utrzymać remis.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 cze 2011, 10:37

#6 USA - Meksyk 2 2.35

Czas na finał Gold Cup. Meksykanie od początku turnieju sprawiają zdecydowanie lepsze wrażenie. Mają ciekawą, młodą i głodną zwycięstw generację zawodników z Hernandezem i dos Santosem na czele, którzy na tle dość bezbarwnie grających Amerykanów prezentują się znacznie korzystniej. Jeśli nie zdarzy się nic nieoczekiwanego, Meksykanie wygrają ten mecz.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 cze 2011, 10:48

#10 USA (+1) - Meksyk X 3,90 pewniak x2 = 7,80

Akerowi został jeszcze jeden typ, więc trzeba zaryzykować coś mocniejszego. Meksykanie po piorunującej fazie grupowej nieco spuścili z tonu wygrywając z Gwatemalą tylko 2:1, a Honduras ogrywając dopiero po dogrywce. Amerykanie także jednak szału nie robią na tej imprezie i myślę, że Meksyk minimalnie ten finał wygra.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 cze 2011, 11:17

#7 River Plate - Belgrano (handicap 0:1) 1 2.32

River Plate w Nacional B? :shock: Brzmi niewiarygodnie. Pierwszy mecz Belgrano wygrało 2:0, więc na rewanż jadą z niezłą zaliczką. Gospodarze rzucą się do ataku od pierwszego gwizdka, bo tylko wysokie zwycięstwo zapewni im utrzymanie, a relegacja najbardziej utytułowanego klubu w Argentynie byłaby prawdziwą katastrofą. Najbardziej ze wszystkich muszą zdawać sobie z tego sprawę piłkarze River, z którymi kibice ucięli sobie niemiłą pogawędkę po pierwszym barażowym meczu.

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 25 cze 2011, 18:09

# 2 Odd Grenland - Molde 2 2.50 * 2 = 5.00 (pewniak)
# 3 Viking - Rosenborg 2 2.20

Łączna analiza. Za zwycięstwami gości w tych spotkaniach przemawia bardzo słaba postawa ich przeciwników w meczach granych na własnym obiekcie.
Molde to aktualny lider, który poza blamażem w spotkaniu z zespołem Haugesund gra dobrze. Mogą się pochwalić ostatnio serią zwycięstw. To nie powinien być dla nich wymagający przeciwnik. Molde ma kim straszyć z przodu, co nie jest dobrym znakiem dla kiepskiej obrony Odd Grenland.

Rosenborg z kolei jak na razie bardzo chimeryczną formą dysponuję na tym etapie rozgrywek. Jest to jednak drużyna zdecydowanie mocniejsza od Vikingu. Myślę, że ostatnie zwycięstwa pozytywnie wpłyną na drużynę i będą w stanie dalej wygrywać.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 25 cze 2011, 18:58

#5 will win both halves Spain U-21 4.25

Myślę, że Hiszpania będzie chciała zapewnić sobie jak najszybciej prowadzenie i później spokojnie bronić wyniku, zresztą według mnie Hiszpanie pokonają dziś znacząco Szwajcarię, wygrywając w obu połowach.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 cze 2011, 19:33

#4 Hiszpania- Szwajcaria U-21 Adrian strzelec pierwszej bramki 4,75 PEWNIAK x 2 = 9,50

#5 Hiszpania - Szwajcaria (+1) 1 2,82

Hiszpanie to zdecydowanie najlepszy team w mistrzostwach. Dzisiaj powinni bez wiekszych problemow pokonac szwajcarskiego kopciuszka. Znakomita forme prezentuje takze Adrian,ktory moim zdaniem uwieczni swietny dla niego turniej bramka.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 cze 2011, 16:31

#8 Viking - Rosenborg (handicap 1:0) 2 4.75

Rosenborg źle rozpoczął rozgrywki, przez co musi teraz odrabiać straty do czołówki. Ostatnio forma zaczęła się stabilizować, wygrali dwa ostatnie mecze, nie przegrali od czterech. Viking jest przedostatni w tabeli, co prawda również w dwóch ostatnich spotkaniach sięgał po komplet punktów, jednak teraz mierzyć się będą z zespołem z najwyższej półki. RBK musi zacząć seryjnie wygrywać mecze i myślę że ten powinien potoczyć się po ich myśli.

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 26 cze 2011, 16:39

# 4 Trelleborg FF - AIK 1 2.90

Gospodarze będą chcieli przed własną publicznością zmazać plamę, po laniu w spotkaniu z aktualnym liderem tabeli.
Okazja ku temu naprawę dobra. AIK to zespół typowo własnego boiska, który w roli gości kompletnie sobie nie radzi.
Trelleborg u siebie albo wygrywa, albo przegrywa. AIK jeszcze nie wróciło z trzema punktami do domu. Wychodzi więc na wygraną gospodarzy.
Statystyki wyraźnie przemawiają za Trelleborgiem. Goście na wyjazdach jak do tej pory ledwie 3 gole strzelili

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 26 cze 2011, 17:01

# 5 Halmstads BK (+1) - Helsingborgs IF 2 2.65

Te drużyny dzieli przepaść. Będzie to widać w dzisiejszym spotkaniu. Podopieczni Karlssona nie powinni mieć problemów z pewnym wywalczeniem 3 punktów w starciu z ligowym outsiderem. Potrafią grać ofensywny i skuteczny futbol, co pokazali w ostatniej kolejce aplikując rywalom aż 7 goli.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 cze 2011, 0:17

#9 MyPa Myllykoski - HJK Helsinki (handicap 1:0) 2 2.20

Goście z Helsinek złapali mega formę. Trzy ostatnie spotkania ligowe to 6:0 z TPS Turku (d), 5:0 z Haka Valkaekoski (w), 5:1 z RoPS Rovaniemi (d) MyPę ograli już 2:0 na ich terenie dwa tygodnie temu. Teraz też nie powinni mieć większych problemów z pokonaniem rywala.

Veikkausliiga rulez, uwielbiam te przerwy między sezonami 8)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 29 cze 2011, 10:59

#10 Bernard Tomic - Novak Djokovic 0:3 1,7

Młody Tomić gra turniej życia i doszedł już do ćwierćfinału, jednakże teraz wpadł na Djokovicia, który w tym roku przegrał tylko 1 mecz - z Federerem. Myślę, że ćwierćfinał to jest max na co stać Tomicia, jak dla niego to i tak wspaniały sukces. Ten sezon jednak nalezy do Novaka i myślę, że zniszczy młodego Australijczyka 3:0.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 cze 2011, 12:39

#10 Inter Turku - KuPS Kuopio (handicap 0:1) 1 2.25 x 2 = 4.50 pewniak

Za nazwę :lol: A tak serio, Inter na własnym terenie gra jak na razie bardzo dobrze i zazwyczaj wygrywa wysoko. Plasuje się na drugim miejscu w tabeli ze stratą pięciu punktów do HJK Helsinki z tym, że ma jeden rozegrany mecz mniej. Goście z Kuopio na wyjazdach ugrali ledwie dwa punkty. Nie wróżę im większych szans w tym starciu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 cze 2011, 15:57

#9 Andy Murray - Feliciano Lopez 3:1 3,50

Murray radzi sobie dość dobrze, ale nie na tyle by tu jakoś łatwo wygrać. Już w pierwszej rundzie z bliżej mi nie znanym zawodnikiem stracił seta. Z Kamke wygrał do zera, ale męczył się w jednym secie dość długo. W kolejnej rundzie znów wygrał 3:1, a w ostatniej znów do zera, choć bez tie-breaku się nie obyło. Lopez jest po ciężkim meczu z Kubotem, ale kondycyjnie wytrzymywał, więc siły powinien mieć. Na pewno stać go na wygranie choćby jednego seta i na to też liczę, zwłaszcza, że Murray nie zawsze dobrze zaczyna mecze, a jak się zacznie denerwować, to moze odpuścić i dopiero w kolejnym sezonie znów będzie grał swoje. Na to liczę.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 29 cze 2011, 16:56

6# SønderjyskE - VfL Wolfsburg 2 1.75x2=3.06 Pewniak
Wolfsburg na poważnie wziął się za przedsezonowe przygotowania, wygrywając w ostatnim sparingu 11-1, mam nadzieję, że dzisiaj Klich także coś trafi.

7# Rot-Weiß Oberhausen - Wisla Krakow 2 1.70
Wisła Kraków przygotowuje się na poważnie do eliminacyjnego meczu LM ze Skonto Ryga. W ostatnim meczu Wisła wygrała 2:1 z wyżej notowanym niż RW Oberhausen - Litexem Łowecz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”