FMy - Strona 238

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 28 wrz 2005, 15:32

Kogo polecacie mi na lewą pomoc do Sportingu za Około 1 mln € ?

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 28 wrz 2005, 15:36

Kup sobie Wendera z Bragi gośc nieźle wymiata w Portugalii chociaz nie jest za młody

Awatar użytkownika
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 28 wrz 2005, 15:41

majo pisze:Kup sobie Wendera z Bragi gośc nieźle wymiata w Portugalii chociaz nie jest za młody
Kupie go bo sezon się zbliża,choć jest kontuzjowany ,ale jak polecasz...

Pabolo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pabolo » 28 wrz 2005, 16:37

No tak jeśli chodzi o pytanie Lukaza to chyba nie to, jemu jakiś komunikat wyskakiwał, a mi nic ni ewyskakuje po prostu nie ma w okienku do wczytywania tego, już kilak dni z rzewdu zaczynam nową drużyną i ciągle nici :/

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 28 wrz 2005, 17:21

Bardzo polecam u mnie nie schodził w Sportingu poniżej 8

Awatar użytkownika
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 28 wrz 2005, 19:23

Pabolo pisze:Ja zaczynam grać Realem Madrid (Hala Madrid! ;p) Ale mam problem, zapisuje grę, tworzy się plik sava w Moich Dokumentach aleeeeee.... Niestety przy próbie wczytania FM '05 "nie widzi" tych plików i nie da sie wczytać mimo savy istnieja :/ Wie ktoś może co zrobić?
Zainstalluj FM na dysku C ,bo jak zainstalowałes na innym to nie masz stworzonego tego katalogu...bedzie OK

Pabolo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pabolo » 28 wrz 2005, 20:23

Humm... dzięx, spróbuje chociaż mam już na dysku c i mi sie ma domysle zapisywać w Moich Dokumentach, może to przez to że mam kilka profili (2) ?
A najsmoeszniejsze jest to, że przy zapisywaniu co prawda nei wyświetlaja mi sie zapisane już stany gry, ale jak chce zapisać z taką samą nazwą to pyta "Plik Pawel juz istnieje, czy chcesz..." :/

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 29 wrz 2005, 12:45

Ja ostatnio gram Manchesterem i poszukuje juz kogos kto by mogl zastapic Keane...ma juz swoje lata...moglby ktos mi doradzic kogo kupic mlodego na jego pozycje....zastanawiam sie an dkupnem Tuncaya, Pizarro i Diego z porto... a kogo wy byscie mi doradzili ?

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 29 wrz 2005, 12:53

Ja bym ci poradził Macherano albo Pedro Mendesa z Tottenhamu oboje nieźle wymiatają. Możesz się równiż przyjżec Hugo Vianie z Sportingu

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 29 wrz 2005, 13:00

Chodzi Tobie o defensywnego pomocnika?? Jako zastępce Roya Keana!!
Zdecydowanie Javier Mascherano..Zajebisty defensywny pomocnik
Kosztuje coś okolo 10 mln Euro...jesli nie gra już w jakimś europejskim klubie!!

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 29 wrz 2005, 14:13

Jako środkowego pomocnika zdecydowanie polecam ci Pizarro. Bardzo dobry zawodnik. U mnie w każdej lidze sie sprawdzil. Cena ok 6mln
A jeśli chcesz bardziej ofensywnego pomocnika to kup sobie Diego. Weź wymiata. Acha i jeszcze polecam ci Baptiste i Rosickeigo

Awatar użytkownika
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 29 wrz 2005, 14:48

BartiX_FCI pisze:Ja ostatnio gram Manchesterem i poszukuje juz kogos kto by mogl zastapic Keane...ma juz swoje lata...moglby ktos mi doradzic kogo kupic mlodego na jego pozycje....zastanawiam sie an dkupnem Tuncaya, Pizarro i Diego z porto... a kogo wy byscie mi doradzili ?
Chodzi ci o DPŚ takiego wojownika, czy bardziej o OPŚ technika,dryblera? No bo jak DPŚ to dobry jest Tinga ze Sportingu,również M'bami z PSG, D.Pizarro też ,a OPŚ to Słoweniec Krajncar lub Diego.

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 29 wrz 2005, 14:56

jak daleko moge zajsc w premiership takim skladem (gram hull city i wlasnie awansowalem z 2 miejsca do premiership, zaczynam 3 seon):

saja
o'shea-------------naldo-----------scullion----------pander
----------------------------guarin-----------------------------
grisales-------------------d.zawadzki----------------khanye
----------------------------------------------------------------
---------------------riki-------------teran--------------------

o'shea, riki i teran to jedni z najwiekszych talentow w grze(ale nie ma ich w rzeczywistosci) i naprawde wymiataja:o'shea-krycie, odbior po 20, glowa 18. riki-strzal 17, podania, dosrodk. po 19, super psychika, ale slabe p. fizyczne. teran- strzal, drybl., podania po 19

REZERWA: staw, chico = golanski-betao, szymiczek. bjarnasson-collen = f.fernandes, korzym- jeziorny, pablo sanz- ederson- andersson, lekoelea, gargula = nowak, roberto, niedzielan, GILARDINO !!!, raul sanchez, alan lee.
CO MYSLICIE O TAKIM SKLADZIE, w planach mam jeszcze: freda(mam pierwokup na 7 mln euro), kone(nie chca mu dac pozwolenia a moze przyjsc za free :( ) i mokoene (gra w valencii, ale chce odejsc)

i mam 2 pytanko: gilardino, lee, sanchez, niedzielan i ktos tam jeszcze przyjda do mnie za free za jakis miesiac (1.7 a mam 5.czerwiec
) i wzialem ich po to, aby ich sprzedac i miec kase :twisted: i chcialem zapytac czy mozna ich od razu sprzedac czy trzeba poczekac jakies pol roku, jak cos to wycofam oferte.
a moze by tak zostawic gilardino, jak on gra???
HELP :P

Awatar użytkownika
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 29 wrz 2005, 15:11

gianbuffon pisze:jak daleko moge zajsc w premiership takim skladem (gram hull city i wlasnie awansowalem z 2 miejsca do premiership, zaczynam 3 seon):

saja
o'shea-------------naldo-----------scullion----------pander
----------------------------guarin-----------------------------
grisales-------------------d.zawadzki----------------khanye
----------------------------------------------------------------
---------------------riki-------------teran--------------------

o'shea, riki i teran to jedni z najwiekszych talentow w grze(ale nie ma ich w rzeczywistosci) i naprawde wymiataja:o'shea-krycie, odbior po 20, glowa 18. riki-strzal 17, podania, dosrodk. po 19, super psychika, ale slabe p. fizyczne. teran- strzal, drybl., podania po 19

REZERWA: staw, chico = golanski-betao, szymiczek. bjarnasson-collen = f.fernandes, korzym- jeziorny, pablo sanz- ederson- andersson, lekoelea, gargula = nowak, roberto, niedzielan, GILARDINO !!!, raul sanchez, alan lee.
CO MYSLICIE O TAKIM SKLADZIE, w planach mam jeszcze: freda(mam pierwokup na 7 mln euro), kone(nie chca mu dac pozwolenia a moze przyjsc za free :( ) i mokoene (gra w valencii, ale chce odejsc)

i mam 2 pytanko: gilardino, lee, sanchez, niedzielan i ktos tam jeszcze przyjda do mnie za free za jakis miesiac (1.7 a mam 5.czerwiec
) i wzialem ich po to, aby ich sprzedac i miec kase :twisted: i chcialem zapytac czy mozna ich od razu sprzedac czy trzeba poczekac jakies pol roku, jak cos to wycofam oferte.
a moze by tak zostawic gilardino, jak on gra???
HELP :P
masz bardzo dobry skład,ale wydaje mi sie że chyba ci piłkarze nie beda w tym samym okienku zmienić klubów,ale nie jestem pewien i kup freda w tej grze i w rzeczywistości jest naprawde dobry.
Jakie macie plany po skończeniu grania obecnymi klubami ,czy czekacie na kolejną częśc czy jeszcze zaczniecie grać jakimś klubem? wie ktoś jakie bedzie miał wymagania nowy FM?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 wrz 2005, 15:21

Ja z nudów zacząłem grać Betisem Sevilla i muszę przyznać, że trafiłem znakomicie. Mimo, że dużo piłkarzy nie znam towkomponowałem się w ten klub bez mniejszych problemów. Po pierwszym sezonie zdobyłem mistrzostwo z jednym punktem przewagi nad Realem. Niestety w środku sezonu musiałem sprzedać Joaquina bo chciał za dużo zarabiać i odmawiał podpisania kontraktuy. Za niego kupiłem Olivere i Kapo i wcale nie żałuje 8)

-------------------Contreras---------------------
----Varela----Lembo-----Juanito-----Castellini
----Olivera---Kapo-------Assuncao--Benjamin
---------------Fernando---Alonso---------------

Najlepszym strzelcem był Fernando, a zaraz za nim niesamowity pomocnik Assuncao. Najlepszym zawodnikiem był Benjamin i Olivera.

Mam jeszcze takie małe pytanie. Kiedyś ktoś pisał, że można się ubiegać o zmianę obywatelstwa piłkarzowi, można tak? i jak to zrobić? bo denerwuje mnie to, że można mieć tylko trzech zawodników spoza Unii :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”