Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 28 wrz 2005, 15:32
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 28 wrz 2005, 15:36
majo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 28 wrz 2005, 15:41
Kupie go bo sezon się zbliża,choć jest kontuzjowany ,ale jak polecasz...majo pisze:Kup sobie Wendera z Bragi gośc nieźle wymiata w Portugalii chociaz nie jest za młody
Viktor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pabolo » 28 wrz 2005, 16:37
Pabolo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 28 wrz 2005, 17:21
majo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 28 wrz 2005, 19:23
Zainstalluj FM na dysku C ,bo jak zainstalowałes na innym to nie masz stworzonego tego katalogu...bedzie OKPabolo pisze:Ja zaczynam grać Realem Madrid (Hala Madrid!) Ale mam problem, zapisuje grę, tworzy się plik sava w Moich Dokumentach aleeeeee.... Niestety przy próbie wczytania FM '05 "nie widzi" tych plików i nie da sie wczytać mimo savy istnieja
Wie ktoś może co zrobić?
Viktor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pabolo » 28 wrz 2005, 20:23
Pabolo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 29 wrz 2005, 12:45
BartiX_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 29 wrz 2005, 12:53
majo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 29 wrz 2005, 13:00
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 29 wrz 2005, 14:13
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 29 wrz 2005, 14:48
Chodzi ci o DPŚ takiego wojownika, czy bardziej o OPŚ technika,dryblera? No bo jak DPŚ to dobry jest Tinga ze Sportingu,również M'bami z PSG, D.Pizarro też ,a OPŚ to Słoweniec Krajncar lub Diego.BartiX_FCI pisze:Ja ostatnio gram Manchesterem i poszukuje juz kogos kto by mogl zastapic Keane...ma juz swoje lata...moglby ktos mi doradzic kogo kupic mlodego na jego pozycje....zastanawiam sie an dkupnem Tuncaya, Pizarro i Diego z porto... a kogo wy byscie mi doradzili ?
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 29 wrz 2005, 14:56
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 29 wrz 2005, 15:11
masz bardzo dobry skład,ale wydaje mi sie że chyba ci piłkarze nie beda w tym samym okienku zmienić klubów,ale nie jestem pewien i kup freda w tej grze i w rzeczywistości jest naprawde dobry.gianbuffon pisze:jak daleko moge zajsc w premiership takim skladem (gram hull city i wlasnie awansowalem z 2 miejsca do premiership, zaczynam 3 seon):
saja
o'shea-------------naldo-----------scullion----------pander
----------------------------guarin-----------------------------
grisales-------------------d.zawadzki----------------khanye
----------------------------------------------------------------
---------------------riki-------------teran--------------------
o'shea, riki i teran to jedni z najwiekszych talentow w grze(ale nie ma ich w rzeczywistosci) i naprawde wymiataja:o'shea-krycie, odbior po 20, glowa 18. riki-strzal 17, podania, dosrodk. po 19, super psychika, ale slabe p. fizyczne. teran- strzal, drybl., podania po 19
REZERWA: staw, chico = golanski-betao, szymiczek. bjarnasson-collen = f.fernandes, korzym- jeziorny, pablo sanz- ederson- andersson, lekoelea, gargula = nowak, roberto, niedzielan, GILARDINO !!!, raul sanchez, alan lee.
CO MYSLICIE O TAKIM SKLADZIE, w planach mam jeszcze: freda(mam pierwokup na 7 mln euro), kone(nie chca mu dac pozwolenia a moze przyjsc za free) i mokoene (gra w valencii, ale chce odejsc)
i mam 2 pytanko: gilardino, lee, sanchez, niedzielan i ktos tam jeszcze przyjda do mnie za free za jakis miesiac (1.7 a mam 5.czerwiec
) i wzialem ich po to, aby ich sprzedac i miec kasei chcialem zapytac czy mozna ich od razu sprzedac czy trzeba poczekac jakies pol roku, jak cos to wycofam oferte.
a moze by tak zostawic gilardino, jak on gra???
HELP
Viktor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 wrz 2005, 15:21
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio