Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lut 2007, 15:41
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lut 2007, 15:49
zgadza sie, jednak ty pisałeś, że liga słynie z nurkowania i że ma taką etykietkę, czy po 1 zdarzeniu, w dodatku w LM, mozna powiedzieć, ze liga z któe klub pochodzi słynie z nurków ?Jarzinho pisze:Hej, hej... Nikt nie prosil o liste pilkarzy, ktorzy conajmniej hmm 10 zanurkowali.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lut 2007, 17:31
fieldy pisze:zgadza sie, jednak ty pisałeś, że liga słynie z nurkowania i że ma taką etykietkę, czy po 1 zdarzeniu, w dodatku w LM, mozna powiedzieć, ze liga z któe klub pochodzi słynie z nurków ?
dobra, zostawmy to.
Mam taka nadzieje.fieldy pisze:A o Ronniem mozna w temacie Barcelony sobie popisac
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 lut 2007, 18:56
Nienawidze takich uogólnień. Gdy zobaczyłem po czym w derbach Sevilli arbiter odgwizdał karnego to mogłem La Liga nazwać ligą nurków...Jarzinho pisze:fieldy pisze:zgadza sie, jednak ty pisałeś, że liga słynie z nurkowania i że ma taką etykietkę, czy po 1 zdarzeniu, w dodatku w LM, mozna powiedzieć, ze liga z któe klub pochodzi słynie z nurków ?
dobra, zostawmy to.
Chyba nigdzie nie pisałem, ze uwazam tak, bo Eboue przecial wiatr w LM. Nigdy w zyciuKilka przykladow z ostatnich miesiecy. Przez przypadek pilkarze Arsenalu, bo najwiecej ich ogladam. Tyle.
Zobacz Ruud ile razy nurkował w La Liga... bo w Premiership staral sie to robic. Koniec.
Co do tego przeciagania wybicia, sam stwierdziles, ze Arsenal był ekipa lepsza, wiec w jakim celu były takie zagrywka JEnsa. To zachowanei bezsensowne, bo raczej nei myslal skoro Chris nei dostał ja takze nei dostane. Nie wiem czy mial świadomosc, ze ma 4 kartki na swoim koncie. Majac takich pilkarzy w skaldzie spokojnie mozna pilke w inny sposob przetrzymac...Mam taka nadzieje.fieldy pisze:A o Ronniem mozna w temacie Barcelony sobie popisac
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lut 2007, 19:04
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lut 2007, 17:43
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 14 lut 2007, 21:15
Co do Ljungberga myśle że będzie miał bardzo duże kłopty z wywalczeniem miejsca w składzie. Zmiennicy grający na prawej flance bardzo dobrze się spisują. Chociaż doświadczenie i regularna dobra gra szweda przydała by się w zespole ale własnie jak napisałem wyżej rezerwoi gracze godnie go zastępują. Więc wątpie że Arsene Wenger będzie na siłe wprowadzał reprezentanta szwecji do składu a oprócz tego te pogłoski o jego rzekomych transferach raczej nie wpływają dobrze na morale Frederik'a. No i własnie wracający do składu Hleb wydaje mi się że ma większe szanse na powrót do składu.fieldy pisze:edit: ależ mam genialną wiadomość do ogłoszenia![]()
Hleb i co wazniejsze - Freddie wracają do gry, będą gotowi już na jutrzejszy pojedynek z Boltonem![]()
Freddie wraca po 2 miesiącach - Hleb po 3 tyg. W końcu.
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lut 2007, 23:54
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 lut 2007, 0:12
Aliadiere? Mowa...fieldy pisze:gdy nagle piłkę z naszej połowy wyprowadza Aliadiere - genialnie mija kilku rywali, dogrywa do Freddiego i gol Cool
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 lut 2007, 0:15
Nie mówfieldy pisze:ale jeszcze mi ręce drżą
fieldy pisze:czeher - jak pewniak ? wszedł ?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2007, 0:16
jej prawo - są walentynki [byłyduch99 pisze:Nie stresuj go, pewnie gruba kasa poszła się kochać
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2007, 14:19

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2007, 14:12
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 lut 2007, 8:22
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lut 2007, 15:49
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin