Z naciskiem na lubił.Babel pisze:Stefek lubił gwłacic malych chlopcow.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 lip 2012, 22:49
Z naciskiem na lubił.Babel pisze:Stefek lubił gwłacic malych chlopcow.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 lip 2012, 23:26
Nie to jest pokazanie jaki jesteś zabawny w ocenianiu ludzi.Czy to jest proba obrony Piecha?
Głosując na Palikota czy jego partię wybierałeś go jako reprezentanta twoich poglądów w sejmie. Łapiesz czy to za ciężkie? Więc skoro kogoś uznałeś za godnego reprezentowania twoich poglądów, to chyba uważasz, że ktoś jest wiarygodny czy się mylę? Bo w sumie jak zwykle mogłeś sobie marne kpiny urządzać jak z wszystkiego.Cytujac klasyka: wskaz mi paluszkiem gdzie napisalem ze Palikot to moj idol. To ze na kogos glosowalem nie czyni go zadnym idolem dla mnie ani autorytetem. Dla mnie polityka to nie jest sprawa zycia i smierci co najwyrazniej ma miejsce w twoim przypadku.
Oczywiście, że każdy ma prawo zmienić poglądy i nikomu nie odbieram do tego prawa. Ludzie to nie krowy. Lecz każdy w takim przypadku narażony jest na to czy jest szczery, bo skoro raz zmienił to może i zmienić kolejny raz. Wówczas taki człowiek powinien wyjaśnić dlaczegóż zmienił pogląd, jakie miał motywy, co go do tego skłoniło. I na podstawie tego każdy sobie wyciąga wniosek czy ktoś jest wiarygodny czy nie. Łapiesz czy za cieżkie i należałoby powtórzyć?( Dziś mam dobry dzień na tłumaczenie oczywistych rzeczy ćwierćinteligentom, starającym się udawać intelektualistów.) Jeśli tak to jedziemy dalej. Poglądy ludzi zwykle ewoluują tj. nikt kto jest fanatykiem jednego poglądu, nagle nie staje się fanatykiem drugiego poglądu. Stopniowo się to zmienia, A więc tak jeśli człowiek który był fanatykiem jednej strony tj. miał radyklane prawicowe poglądy w stylu zakaz pedałowania, chciał stać się ikoną, która poprowadzi masy w nauczaniu JPII, jak to się mówiło dzieci JP II, w przeciągu paru lat zmiena radyklanie poglądy o 180 stopni i staje się ikoną lewicy to coś tu jest nie tak. Jeśli facet który robił z siebie liberała, który wprowadzi wolny rynek, prowadzi komisje przyjazne państwo, nagle chce budować fabryki i głosi teksty zero bezrobocia to coś tu jest nie tak. Biorąc również pod uwagę fakt, że za to zmianą poglądów stał się ikoną mainstreamowych mediów i miał z tej zmiany poglądów różne inne korzyści, należy stwierdzić, że jest po prostu bezidowym cynikiem i konikturalistą. Wystarczy do tego odrobina dedukcji i przenalizowania faktów, żeby to stwierdzić.Tak zmienil poglady. Od jakbys zapewne powiedzial zabijania nienarodzonych dzieci do karania za probe "nienaturalnego" zajacia w ciaze. Kamil wyrozumialy dla politykow PiS i daje druga szanse. Ale tylko w przypadku gdy "nawrocenie" jest zgodne z jego swiatopogladem. Dla Palikota taki przychylny juz nie jest.
Kolejny raz pokazujesz swoja wybiorcza moralnosc ale do nazywania innych hipokrytami to zawsze byles tutaj pierwszy.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 09 lip 2012, 23:44
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 lip 2012, 0:19
Kamil232 pisze:Nie to jest pokazanie jaki jesteś zabawny w ocenianiu ludzi.
Ty i ad personam? Tego sie nie spodziewalem.Kamil232 pisze:( Dziś mam dobry dzień na tłumaczenie oczywistych rzeczy ćwierćinteligentom, starającym się udawać intelektualistów.)
Sprawdz sobie w slowniku roznice miedzy idol a reprezentant.Kamil232 pisze:Głosując na Palikota czy jego partię wybierałeś go jako reprezentanta twoich poglądów w sejmie. Łapiesz czy to za ciężkie? Więc skoro kogoś uznałeś za godnego reprezentowania twoich poglądów, to chyba uważasz, że ktoś jest wiarygodny czy się mylę? Bo w sumie jak zwykle mogłeś sobie marne kpiny urządzać jak z wszystkiego.
To sie nie udalo. Zawiodles.Kamil232 pisze:Jakby to patetycznie powiedzieć, nie po to moi dziadkowie walczyli o wolny kraj, żebym teraz głosował na pajaców.
Jezeli komus nie chcialo sie tego czytac to w skrocie chodzi o to ze kazdy moze zmieniac poglady jak zmienia na te wlasciwe to ok jak z prawej na lewa przechodzi to jest be i jest to hipokryzja.Kamil232 pisze:Oczywiście, że każdy ma prawo zmienić poglądy i nikomu nie odbieram do tego prawa. Ludzie to nie krowy. Lecz każdy w takim przypadku narażony jest na to czy jest szczery, bo skoro raz zmienił to może i zmienić kolejny raz. Wówczas taki człowiek powinien wyjaśnić dlaczegóż zmienił pogląd, jakie miał motywy, co go do tego skłoniło. I na podstawie tego każdy sobie wyciąga wniosek czy ktoś jest wiarygodny czy nie. Łapiesz czy za cieżkie i należałoby powtórzyć?( Dziś mam dobry dzień na tłumaczenie oczywistych rzeczy ćwierćinteligentom, starającym się udawać intelektualistów.) Jeśli tak to jedziemy dalej. Poglądy ludzi zwykle ewoluują tj. nikt kto jest fanatykiem jednego poglądu, nagle nie staje się fanatykiem drugiego poglądu. Stopniowo się to zmienia, A więc tak jeśli człowiek który był fanatykiem jednej strony tj. miał radyklane prawicowe poglądy w stylu zakaz pedałowania, chciał stać się ikoną, która poprowadzi masy w nauczaniu JPII, jak to się mówiło dzieci JP II, w przeciągu paru lat zmiena radyklanie poglądy o 180 stopni i staje się ikoną lewicy to coś tu jest nie tak. Jeśli facet który robił z siebie liberała, który wprowadzi wolny rynek, prowadzi komisje przyjazne państwo, nagle chce budować fabryki i głosi teksty zero bezrobocia to coś tu jest nie tak. Biorąc również pod uwagę fakt, że za to zmianą poglądów stał się ikoną mainstreamowych mediów i miał z tej zmiany poglądów różne inne korzyści, należy stwierdzić, że jest po prostu bezidowym cynikiem i konikturalistą. Wystarczy do tego odrobina dedukcji i przenalizowania faktów, żeby to stwierdzić.
To on w ogole pozno zaczal sie nad tym zastanawiac.Kamil232 pisze:Więc teraz chciałbym poznać co z tego miał Piecha, że zmienił poglądy. Jakie odniósł korzyści, co mu to dało, jakie były motywy zmiany jego poglądów. Czy wcześniej był fanatykiem aborcji, który żądał jej zaalgalizowania i walczył oto publicznie i nagle stał się fanatykiem drugiej strony? Czy może po prostu był bezrefeksyjnym lekarzem, który specjalnie się nad tym nie zastanawiał, a jak już się zastanowił to stwierdził, ze to obrzydliwe jest?
Naprawde myslisz ze poswiecilem godzine zeby obejrzec ten filmik? To gratuluje fantazji.Kamil232 pisze:Chciałeś koleżko dyskutować poważnie, na poważne sprawy, więc czekam na komentarz filmu, jak się do niego odniesiesz?
Jasne podyskutujmy. Zacznijmy od tego ze dla mnie nie sa to ludzie tylko zarodki. W przyrodzie selekcja naturalna jest czyms normalnym i wskazanym nie widze nic zlego w selekcjonowaniu zarodkow. Ma to na celu zwiekszenie szansy na przyjecie sie takiego zarodka i w konsekwencji zdrowe dziecko o co w tym wszystkim chodzi. Blokowanie tego procesu spowoduje ze bedzie po prostu mniej dzieci i szczesliwych rodzin. Zarodkow sie nie ocali.Kamil232 pisze:Co powiesz na temat selekcji zarodków podczas metody in vitro? czy to nie jest czasem wybieranie lepszego człowieka? Co powiesz na temat wyrzucania zamorożonych zarodków do śmieci? Czyli krótko mówiąc małych ludzi, to jest wg. Ciebie ok? Itd. itp. Raz jeszcze wkleje link, co byś nie zapomniał. zaczyna się o iv vintro od 42 minuty, chociaż wcześniej też mogło coś być.
Podyskutujmy więc o poważnych sprawach, skoro tak się tego domagałeś.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 lip 2012, 2:08
muehehhe. Wiedziałem, że to napiszesz, zanim jeszcze wysyłałem tamten post, więc już wtedy wiedziałem co odpisze. A więc po pierwszeTy i ad personam? Tego sie nie spodziewalem.
Moje zdanie o sobie znasz. Inni tez pewnie maja wyrobione zdanie na twoj temat wiec nie bede sie powtarzal.
Kto zaczął ad personam. A no jak zwykle Chłopaczek i jak ktoś mu odpowiada w ten sam deseń, to zaczyna płakać. Przez laty przyzwyczaiłeś się na tym forum, że jesteście w wiekszości, udawało ci się z forumowymi kompanami przekrzykiwać mających inne poglądy i miałeś pewność że za ataki ad personam w stronę prawicowej braci nikt Cie nie wytyka palcami, tylko im to się wypomina. Zupełnie jak w tej chwilii w mediach. Ale poźnej pojawiłem się ja, przetarłem szlaki i inni też przestali się bać tej waszej wiekszości, która innych zakrzycza. Każdy widzi, że jesteście bandą hipokrytów, którzy innych by atakowali i używali sobie po nich, a jak wam się odpowie równie mocno to zaczyna się płacz.Chłopaczek pisze:Dla mnie polityka to nie jest sprawa zycia i smierci co najwyrazniej ma miejsce w twoim przypadku.
Sprawdź w słowniku słowo sarkazm.Sprawdz sobie w slowniku roznice miedzy idol a reprezentant.
Rzecz jasna jak zwykle bredzisz. Każdy może zmienić poglądy, nikomu tego nie odmawiam czy z lewa czy z prawa. Ale na każdy przypadek trzeba spojrzeć indywidualnie. Ale jeśli ktoś zmienia poglądy co pół roku, jeśli ktoś zmienia poglądy o 180 stopni i z fanatyka jednej strony, staje się drugą to należy zachować odpowiedni dystans i przeanalizować tą jego zmianę. A szczególnie należy tu zrobić u każdego polityka, bo wówczas zachodzi prawdopodobieństwo koniunkturalizmu. Czy Piecha był politykiem jak zmieniał swoje poglądy? Chyba nie.Jezeli komus nie chcialo sie tego czytac to w skrocie chodzi o to ze kazdy moze zmieniac poglady jak zmienia na te wlasciwe to ok jak z prawej na lewa przechodzi to jest be i jest to hipokryzja.
Najlepsze jest to ze ja o tym pozalowania godnym czlowieku wspomnialem glownie dlatego ze bylem ciekaw reakcji.
Twoja powinna byc taka: ten czlowiek budzi moje obrzydzenie najchetniej dalbym mu w morde gdybym go spotkal nigdy nie powinien zostac przyjety do PiS ze wzgledu na swoja przeszlosc. Na szczescie nie zawiodles (wiedze ze arek tez). Jestescie w stanie usprawiedliwic kazdego jezeli ostatecznie poniesie wasz sztandar. Piech to nie jest juz "morderca nienarodzonych dzieci" to czlowiek ktory "zaczal sie zastanawiac" i doszedl do jedynego slusznego wniosku ze skrobanka to jednak nie jest dobry sposob na zycie.
Czy Palikot zmienił tylko poglądy gospodarze? wtf?Mysle ze zmiana pogladow w tematach gospodarki ma troche lzejszy ciezar gatunkowy niz usuniecie tysiaca ciaz i przejscie na strone pro-life z usmiechem ze zrobilo sie to zanim przeprowadzanie aborcji stalo sie w Polsce karalne.
Porownywanie do niego Palikota jest - hmm jakiego slowa szukam? dzieki arek - zenujace.
No jasne. Nawet nie wiesz co było powodem zmiany tej poglądów, nie doszukałeś tego, ale cóż sądzisz, że znalazłeś maczuge na przeciwników, więc używasz tego przykładu, żeby pokazać naszą rzekomą hipokryzję.To on w ogole pozno zaczal sie nad tym zastanawiac.
A jakie mial korzysci? Na mojego oko to altruista. Najpierw pomagal kobietom w usuwaniu ciazy a teraz chce im pomoc w nie zachodzeniu w ciaze. Chyba nie lubi dzieci.
Nie. Ale chciałem tylko pokazać, że te twoje nawoływania o rzeczową dyskuje w tym temacie to brednie. Brakuje ci na tym forum starego kurwidołka, w postaci tego tematu, w którym mogłeś brylować i swoje brednie wypisywać, słysząc tylko: celnie chłopaczku, masz rację, jak zwykle kapitalnie. Teraz jest tutaj wiekszość która co najwyżej może parsknąć śmiechem na twoje wywody i dlatego wyraziłeś swój żal co się stało z tym tematem. Rzeczowej dyskusji nigdy nie prowadziłeś i jej nie umiałeś prowadzić, bo poza marnymi kpinami nic nie prezentujesz i nie potrafisz zaprezentować, bo do tego trzeba mieć odrobiny wiedzy. A i nawet te twoje drwiny są marne jak marne są polskie folie co było widać w momencie twoich kpin na temat roli Kościoła za zaborów. Struszyłeś piórka tutaj i na haxie, gdzie niby tego uczą, w gimnazach Katolickich, w których niby ksiażka/podręcznikach? Dawaj screeny, no gdzie te screeny. A jak dostałeś i dałem jasny przykład, że tego uczą w normalnych gimnazjach, to podkuliłeś jajca i zacząłeś obracać dyskusje, że niby moja wiedza to tylko gimnazjum, pogrążając się jeszcze bardziej bo przecież 5 minut wcześniej pisałeś, że w gimnazjach tego nie uczy się.Naprawde myslisz ze poswiecilem godzine zeby obejrzec ten filmik? To gratuluje fantazji.
Zarodek to człowiek. Wystarczy spytać byle jakiego lekarza co widzi pod mikroskopem dzien czy dwa po zapołodnieniu przez pleminka komórki jajowej. Tak więc w przypadku tym powstaje 8 zarodków, czyli malutkich ludzi, którzy gdy je się umieści w macicy po 9 miesiącach przyjdą na świat i będą normalnie płakać, rzuszać rączkami i nogami, odychać.Jasne podyskutujmy. Zacznijmy od tego ze dla mnie nie sa to ludzie tylko zarodki. W przyrodzie selekcja naturalna jest czyms normalnym i wskazanym nie widze nic zlego w selekcjonowaniu zarodkow. Ma to na celu zwiekszenie szansy na przyjecie sie takiego zarodka i w konsekwencji zdrowe dziecko o co w tym wszystkim chodzi.
Blokowanie tego procesu spowoduje ze bedzie po prostu mniej dzieci i szczesliwych rodzin. Zarodkow sie nie ocali.
Oczywiście, że chodzi o dobro choćby matek. Wiekszość kobiet które dokonało skrobanki, bo ludzie podobego pokroju jak ty im wmawali, że to nic złego, poźniej ma syndrom poaborcyjny i do końca życia żałuje tego kroku. Mając ogromne wyrzuty sumienia i nie mogąc sobie z tym poradzić. Wiele razy się zdarza, że jak już chcą mieć dzieciaka to w wyniku źle przeprowadzonej aborcji już nie mogą. Ale o takich sprawach głosząc te swoje gównianie poglądy nie myślicie. Że tymi bredniami możecie wielu osobom złamać życie, które w to uwierzą. Ale tak tak to prawcia się nie troszczy o dobro ludzi, tylko lewica.Od razu mozemy umowic sie tez co do jednej rzeczy. Prawicy nie chodzi o dobro kobiet matek czy rodzicow. Maja gdzies ludzkie uczucia. Najwazniejsze jest zeby bylo tak jak oni chca niewazne jakim kosztem i sposobem.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 lip 2012, 13:01
Kamil pionier. Prawica byla gnebiona na forum przyszedl Kamil postawil tame zepchnal lewice do podziemi. Zmienil oblicze ziemi tej ziemi.Kamil232 pisze:Przez laty przyzwyczaiłeś się na tym forum, że jesteście w wiekszości, udawało ci się z forumowymi kompanami przekrzykiwać mających inne poglądy i miałeś pewność że za ataki ad personam w stronę prawicowej braci nikt Cie nie wytyka palcami, tylko im to się wypomina. Zupełnie jak w tej chwilii w mediach. Ale poźnej pojawiłem się ja, przetarłem szlaki i inni też przestali się bać tej waszej wiekszości, która innych zakrzycza. Każdy widzi, że jesteście bandą hipokrytów, którzy innych by atakowali i używali sobie po nich, a jak wam się odpowie równie mocno to zaczyna się płacz.
Jednym z twoich dodajmy licznych problemow jest przerost formy nad trescia co skutuje bardzo dlugimi postami. Drugim ze wplatasz do tego jakies watki osobiste i opowiadasz o sobie jakby to kogos obchodzilo. Wlasnie wtedy walanales podobnego posta i celnie to podsumowano cytuje "[k****], niektórzy to naprawdę muszą mieć smutne jak pizda życie, żeby w sobotę przy tak ładnej pogodzie pisać elaboraty o sobie. kogo to obchodzi?"Kamil232 pisze:Nie dawno w innym temacie jakieś rupiecie czy heldery, zaczęły uderzać we mnie ad personam, na temat mojego życia seksualnego, towarzyskiego itd. itp. Co zrobił wówczas pan Chłopaczek? A no wbił i dał ikonę "". Wówczas te ataki ad personam mu nie przeszkadzały, wówczas klaskał uszami. Oto cały obraz tego pożal się boże moralisty.
Kamil232 pisze:Nic więcej niż to co wyżej nie mam do powiedzenia. Każdy ma prawo zmienić poglądy i nikomu nie można tego odmawiać. Jest takie ładne powiedzenie Łacińskie Hominis est errare, insipientis in errore perseverare (pewnie nie kumasz, cóż zajrzyj na google, przyda Ci się, może przy okazji trafisz na inne ciekawe strony w których zdobędziesz trochę wiedzy).
Kamil232 pisze:Czy Palikot zmienił tylko poglądy gospodarze? wtf?Masz rację porównanie go do Palikota to żenada, bo mało kogo da się do niego porównać. To jest taki książkowy przykład "zmiany" poglądów dla celów koniunkturalnych i w wiarygodność tej zmiany mogą tylko wierzyć ćwierćinteligenci.
Zadziwiajaco jak latwo ci przyszla proba usprawiedliwienia Piecha. Nawet jednego zlego slowa na niego nie napisales. Tylko bajdurzenie o tym ze kazdy ma prawo sie zmienic i nie odbierajmy nikomu tego prawa. I zaslanianie Piecha piersia Palikota. Spodziewalem sie ze twoja zero-jedynkowa moralnosc jest troche na pokaz mimo wszystko nie spodziewalem sie ze jest tak mialka i plytka. To troche rzuca swiatla na sposob prowadzenia z toba polemik i w ogole ich sens.Kamil232 pisze:No jasne. Nawet nie wiesz co było powodem zmiany tej poglądów, nie doszukałeś tego, ale cóż sądzisz, że znalazłeś maczuge na przeciwników, więc używasz tego przykładu, żeby pokazać naszą rzekomą hipokryzję.
Widze ze dyskusja staje sie powazna. Hax i odgrzewamy twoje najlepsze przeboje. Pare ich bylo.Kamil232 pisze:Nie. Ale chciałem tylko pokazać, że te twoje nawoływania o rzeczową dyskuje w tym temacie to brednie. Brakuje ci na tym forum starego kurwidołka, w postaci tego tematu, w którym mogłeś brylować i swoje brednie wypisywać, słysząc tylko: celnie chłopaczku, masz rację, jak zwykle kapitalnie. Teraz jest tutaj wiekszość która co najwyżej może parsknąć śmiechem na twoje wywody i dlatego wyraziłeś swój żal co się stało z tym tematem. Rzeczowej dyskusji nigdy nie prowadziłeś i jej nie umiałeś prowadzić, bo poza marnymi kpinami nic nie prezentujesz i nie potrafisz zaprezentować, bo do tego trzeba mieć odrobiny wiedzy. A i nawet te twoje drwiny są marne jak marne są polskie folie co było widać w momencie twoich kpin na temat roli Kościoła za zaborów. Struszyłeś piórka tutaj i na haxie, gdzie niby tego uczą, w gimnazach Katolickich, w których niby ksiażka/podręcznikach? Dawaj screeny, no gdzie te screeny. A jak dostałeś i dałem jasny przykład, że tego uczą w normalnych gimnazjach, to podkuliłeś jajca i zacząłeś obracać dyskusje, że niby moja wiedza to tylko gimnazjum, pogrążając się jeszcze bardziej bo przecież 5 minut wcześniej pisałeś, że w gimnazjach tego nie uczy się.
Masz racje jezeli lekarz bedzie byle jaki to moze tak powiedziec.Kamil232 pisze:Zarodek to człowiek. Wystarczy spytać byle jakiego lekarza co widzi pod mikroskopem dzien czy dwa po zapołodnieniu przez pleminka komórki jajowej.
Pomijam juz ze zarodek to nie czlowiek. Rozbij jajko i zrob z niego piers z kurczaka.Kamil232 pisze:Tak więc w przypadku tym powstaje 8 zarodków, czyli malutkich ludzi, którzy gdy je się umieści w macicy po 9 miesiącach przyjdą na świat i będą normalnie płakać, rzuszać rączkami i nogami, odychać.
Nie uważam, wieć, żeby należało zabijać 7 ludzi, żeby mógł przyjść na świat jeden.
Doskonale dedykujesz. Nie nalezy rowniez leczyc chorob i w ogole zlikwidowac sluzbe zdrowia. A jezeli ja zostawic to tylko dla niewierzacych. Wierzacy nie powinni z niej korzystac coby szybciej mogli obcowac ze swoim stworca.Kamil232 pisze:Mówisz, że selecja naturalna jest czymś normalnym i wskazanym. Oho w takim razie uważasz również, że nie należałoby ratować dzieci które przyjdą zbyt wcześnie na świat i są za słabe na przeżycie bez inkubatora tak? No bo przecież skoro są za słabe zbyt wczesnie przyszły na świata to cóż selekcja.
Dalej chorych dzieci, które przyjdą na świat i np. ich organizm nie zaczyna nabywać odproności również nie należy ratować. Cóż selekcja, skoro są słabe nie potrafią sobie poradzić po wyjściu z macicy, ich problem, niech umrą? Dobrze dedukuje?
Musisz dostrzec roznice miedzy dzieckiem chcianym a niechcianym. Chciane to sa te z in vitro niechciane to takie ktore kobieta chce usunac. Zapamietaj to sobie pozwoli ci to nie traktowac obcych dzieci tak przedmiotowo.Kamil232 pisze:HIMALAJE OBŁUDY. Zwolennika aborcji, nagle obchodzi, że będzie mniej dzieci? Nawet nie wiem co napisać, bo brakuje słów, żeby oddać to co teraz zaprezentowałeś. Nie przeszkadza Ci, że morduję się miliony dzieciaków poprzez skrobanki, ale przeszkadza Ci, że przez to, że nie ma in vitro, jest za mało dzieci i bolejesz nad tym. .
Przeciez moga sie zmienic i nie bedzie to "polityczne" ani "koniunkturalne". Nie nalezy im dac drugiej szansy? Jak komus kto "zamordowal tysiac malutkich nienarodzonych dzieci"?Kamil232 pisze:Typowy kretynizm dla lewactwa(podobny zresztą jak choćby z przeciwnością wobec kary śmierci. Zbrodniarzy nie należy wieszać, no bo jak to tak prawa człowieka i w ogóle. Ale dzieciaki nienarodzone dawaj im prawa żadne nie przysługują)
Niektorzy chca miec wlasne dziecko. Urodzone przez siebie ktore ma czesciowy kod genetyczy rodzicow.Kamil232 pisze:To samo ze szcześliwymi rodzinami. Sprawa jest prosta, zamiast nawoływać do mordowana nienarodzonych dzieci, niech te laski oddają niechciane dzieciaki do adopcji, wówczas Ci którzy nie mogą mieć dzieci, a kochają je będą miały kim się zaopiekować.
Chlopaczek
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 10 lip 2012, 19:06
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 lip 2012, 19:27
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 lip 2012, 20:28
Oczywiście, że pisząc idol polityczny nie pisałem tego dosłownie. Nie raz nie dwa używa się nieco ironicznych słów dla wyolbrzymienia przekazu osób.To, że tego nie skumałeś wcale mnie nie dziwi. Wręcz niczego innego się nie spodziewałem.Uzywasz slow ktore w danej sytuacji nie pasuja a gdy zwracam ci na to uwage zaslaniasz sie sarkazmem.
To, że ty w swoich lewackich książeczkach nie masz nic co możesz przyswoić i potem zapamiętać to mnie wcale nie dziwi. Wiekszość tego bełkotu jest tak miałka intelektualnie, że do niczego to się poźniej nie przydaje. Ale nie mierz wszystkich swoich miarą, niektórzy czytają nieco poważniejszą literaturę, dzięki której trafiają na bardzo zacne złote mysli.Zobaczyles gdzies lacinska sekwencje przemyciles ja do tego posta i odsylasz mnie do google. Madrala
Nie po prostu, mam tyle argumentów, żeby masakrować ten wasz bełkot, że aż tyle tego wychodzi, mimo, że się ogarniczam. Ty takowych nie posiadasz, poza marnymi kpinami, argumentów w twoich postach jest nie wiele, stąd nie ma ani formy, ani treści.Jednym z twoich dodajmy licznych problemow jest przerost formy nad trescia co skutuje bardzo dlugimi postami
J/w miałem setki argumentów by pokazać, że z kompleksem Barcelony nie mam nic wspólnego i je wyartykułowałem, tak że poza marnimi kpinami i atakami ad personam już nie było nic do powiedzenia, bo do żadnego argumentu nikt się nie odniósł. Dla ciebie oczywiście ten atak na mnie ad personam, był zabawny. No bo przecież każdy atak ad personam na prawicowego oszołoma jest zabawny, ale na "postępowego" lewaczka nie. Wtedy to obrzydliwie. Gadaj zdrów kolego, każdy widzi te twoje podwójne standardy i himalaje hipokryzji gdy potem sam wyskakujesz z płaczem na podobne ataki, kiedy sam takie uskuteczniasz.Wlasnie wtedy walanales podobnego posta i celnie to podsumowano cytuje "[k****], niektórzy to naprawdę muszą mieć smutne jak pizda życie, żeby w sobotę przy tak ładnej pogodzie pisać elaboraty o sobie. kogo to obchodzi?"
To bylo bardzo zabawne. Ogranicz swoja grafomanie to wszystkim wyjdzie to na dobre.
Nie bardzo wiem co mam po raz kolejny opisać, bo już trzeci raz piszę jak ćwierćinteligentowi to samo. Na każdy przypadek trzeba spojrzeć indwywidualnie, przenalizować tą zmianę i wyciągnąć wnioski. A nie jak małe dziecko gadać o ten i ten zmienił poglądy więc obaj to hipokryci, nie wgłębiając się w szczegóły co jednego i drugiego skłoniło do tej zmiany. To jest tak płytkie, że to nawet poziom przedszkola nie jest. I ty coś mówiłeś o zero jedynkowym spojrzeniu na życieZadziwiajaco jak latwo ci przyszla proba usprawiedliwienia Piecha. Nawet jednego zlego slowa na niego nie napisales. Tylko bajdurzenie o tym ze kazdy ma prawo sie zmienic i nie odbierajmy nikomu tego prawa. I zaslanianie Piecha piersia Palikota. Spodziewalem sie ze twoja zero-jedynkowa moralnosc jest troche na pokaz mimo wszystko nie spodziewalem sie ze jest tak mialka i plytka. To troche rzuca swiatla na sposob prowadzenia z toba polemik i w ogole ich sens.
ty natomiast o polityce żadnego pojęcia nie masz, więc dobrze by było, żebyś na jej temat przestał się wypowiadać.O tyle o ile masz jakies tam pojecie o polityce bo sie nia interesujesz i dyskusje na ten temat jako tako mona z toba podjac to jezeli chodzi o dyskusje na tematy swiatopogladowe niewiele masz do zaoferowania
he he he. No tak iśc w zaparte i swoją największą wtopę obrócić w wielkie zwycięstwo, typowe zagranie. Cóż więcej mogę powiedzieć: Ale jak to przecież w książkach do historii NIC się nie wspomina o roli Kościoła za zaborów, DAWAJ SCREENY!Widze ze dyskusja staje sie powazna. Hax i odgrzewamy twoje najlepsze przeboje. Pare ich bylo.
Asensowny wywod o mnie i wracanie do dyskusji o ksiazkach w gimnazjum gdzie czarno na bialym udowodnilem ci ze pisales brednie jakoby kler uratowal polskosc?
Jestes prawdziwym prawicowcem porazke wywieszasz na sztandar i sie z nia obnosisz.
No tak wiadomo, już przy dyskusji o pederastach pokazałeś, że co jak co ale żaden lekarz z tobą się równać nie może. Co tam jakiś internista ktoś tam ktoś tam, to nie to co ty prawdziwy ekspert i miszcz.Masz racje jezeli lekarz bedzie byle jaki to moze tak powiedziec.
Jak to co się stanie. NIe będzie ich, jak będzie zakazane In vitro to nie będzie można robić sztucznego zapłodnienia. Co tutaj jest nie do skumania?A co sie stanie z zarodkami ktore nie zostana umieszczone w macicy bo in vitro bedzie zakazane? Po paru latach zaloza im szkole i profile na fejsie czy jak to bedzie?
Doskonale dedykujesz. Nie nalezy rowniez leczyc chorob i w ogole zlikwidowac sluzbe zdrowia. A jezeli ja zostawic to tylko dla niewierzacych. Wierzacy nie powinni z niej korzystac coby szybciej mogli obcowac ze swoim stworca.
Doskonale dedykujesz. Nie nalezy rowniez leczyc chorob i w ogole zlikwidowac sluzbe zdrowia. A jezeli ja zostawic to tylko dla niewierzacych. Wierzacy nie powinni z niej korzystac coby szybciej mogli obcowac ze swoim stworca.
Wyrażnie napisałeś, że bez in vitro będzie mniej dzieci, więc spytałem od kiedy to cie obchodzi. Teraz nie zasłaniaj się chcianymi czy nie chcianymi.Musisz dostrzec roznice miedzy dzieckiem chcianym a niechcianym. Chciane to sa te z in vitro niechciane to takie ktore kobieta chce usunac. Zapamietaj to sobie pozwoli ci to nie traktowac obcych dzieci tak przedmiotowo.
Mnie nie obchodzi ogolna ilosc dzieci. Co ja ZUS jestem? Duzo bardziej jestem zainteresowany ludzkim szczesciem. Prawica podobnie jak kosciol jest szczesliwa gdy narzuci ogolowi swoje spojrzenie na swiat. Ja bylbym troche bardziej szczesliwy w swiecie gdzie kazdy decyduje o sobie dzieci sa chciane a rodzice je chca
Są zwyrodnialce którzy nie gwarantują żadnej szansy na zmianę. Ale oczywiście do każdego przypadku należy podejść indywidualnie, a nie dzieciinie jak ty w przypadku zmiany poglądów. Ktoś kto chciał skroić portfel bo nie miał na chleb i przypadkowo kogoś dżgnął nożem i zabił, to nie to samo co ktoś kto przez parę tygodniu planuje zbrodnie, a potem znęca się na zwłokami. Być może dla ciebie jak w przypadku zmiany poglądów jedno i drugie to morderstwo, nie wgłębiasz się w szczególy i pewnie osądziłbyś ich podobnie. I ty coś mówiłeś o zero jedynkowym spojrzeniu na życie? Matko litości.Przeciez moga sie zmienic i nie bedzie to "polityczne" ani "koniunkturalne". Nie nalezy im dac drugiej szansy? Jak komus kto "zamordowal tysiac malutkich nienarodzonych dzieci"?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 lip 2012, 20:40
Przeczytalem nawet calkiem zajmujace. Obejrzal film i zaczal unikac aborcji poprzez przerzucanie odpowiedzialnosci na kolegow. Doskonale. Coz za otwarcie oczu. Jakaz wrazliwosc w nim sie narodzila.Boromir pisze:Ale pewnie szkoda Ci czasu na pierdoły, wyskoczysz z facebookowym profilem "głupoty z gościa niedzielnego" i tyle...
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 lip 2012, 21:13
Ciekawe, ze nie przeszkadza im, że powstaje 8 zarodków, z których każdy ma swój własny kod DNA, który określa jakie dziecko będzie miało kolor oczu, ile będzie miało wzrostu, czy jaki będzie miało kolor włosów. To ich nie mierzi, że zarodki z ich częsicowym kodem genetycznym lecą do kibla?Niektorzy chca miec wlasne dziecko. Urodzone przez siebie ktore ma czesciowy kod genetyczy rodzicow.
Skoro człowiek który promował na okładce swojego tygodnika zakaz pedałowania może być teraz pierwszym który walczy o prawa pederastów i ty mu wierzysz, to czemu masz wątpliwości co do pana Piecha co?Chodzi o to czy czlowiek ktory dokonywal aborcji albo chowal sie za plecami kolegow zeby nie stracic pracy ma teraz jakiekolwiek prawo zeby pouczac innych i jeszcze czynnie walczyc z in vitro wplywajac na zycie kobiet jezeli jego pomysly dojda do skutku. W imie czego? Zadoscuczynienia zeby mogl z powrotem powiesic lustra w domu i bez zalu spojrzec na siebie?
Widze ze w PiS nie maja takich dylematow i prawicowi userzy ktorzy tutaj sie wypowiadaja na ten temat rozniez ich nie maja. Skruszonego zomowca albo esbeka tez byscie tak wyrozumiale potraktowali? W sumie palowanie to nie zabijanie dzieci a pewnie niejeden z nich popadl potem w alkoholizm i bylo mu smutno
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 lip 2012, 21:32
Ale Tobie nie chodzi o to, czy akurat Piecha może walczyć z in vitro, bo wg Ciebie sama walka z in vitro nie ma sensu. Uczepiłeś się kogoś, kto od dwóch dekad działa na rzecz ruchu pro life, no sorry, ale argument o hipokryzji jest tutaj absolutnie nie na miejscu.Chlopaczek pisze:Chodzi o to czy czlowiek ktory dokonywal aborcji albo chowal sie za plecami kolegow zeby nie stracic pracy ma teraz jakiekolwiek prawo zeby pouczac innych i jeszcze czynnie walczyc z in vitro wplywajac na zycie kobiet jezeli jego pomysly dojda do skutku. W imie czego? Zadoscuczynienia zeby mogl z powrotem powiesic lustra w domu i bez zalu spojrzec na siebie?
Byli ludzie, którzy pałowali z przymusu i byli tacy, co na tym zrobili niezłą karierę. Ale wg Ciebie ich wszystkich powinno się traktować jednakowo, bo gdyby ten pierwszy powiedział, że żałuje, to byłyby himalaje hipokryzji.Chlopaczek pisze:Skruszonego zomowca albo esbeka tez byscie tak wyrozumiale potraktowali?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 11 lip 2012, 12:45
j1mmy

NoName1989
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio