FMy - Strona 239

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Q

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 29 wrz 2005, 15:32

Tomusmc pisze:Ja z nudów zacząłem grać Betisem Sevilla i muszę przyznać, że trafiłem znakomicie. Mimo, że dużo piłkarzy nie znam towkomponowałem się w ten klub bez mniejszych problemów. Po pierwszym sezonie zdobyłem mistrzostwo z jednym punktem przewagi nad Realem. Niestety w środku sezonu musiałem sprzedać Joaquina bo chciał za dużo zarabiać i odmawiał podpisania kontraktuy. Za niego kupiłem Olivere i Kapo i wcale nie żałuje 8)

-------------------Contreras---------------------
----Varela----Lembo-----Juanito-----Castellini
----Olivera---Kapo-------Assuncao--Benjamin
---------------Fernando---Alonso---------------

Najlepszym strzelcem był Fernando, a zaraz za nim niesamowity pomocnik Assuncao. Najlepszym zawodnikiem był Benjamin i Olivera.

Mam jeszcze takie małe pytanie. Kiedyś ktoś pisał, że można się ubiegać o zmianę obywatelstwa piłkarzowi, można tak? i jak to zrobić? bo denerwuje mnie to, że można mieć tylko trzech zawodników spoza Unii :?
Po pięciu latach gry w tym samym klubie w hiszpanii zawodnik dostaje obywatelstwo tego kraju.Dzięki sbQ za newsa.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 29 wrz 2005, 19:57

FM 2006 Gold Demo już jest!

Pobierz - kiepski transfer ale jakoś się ściąga

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 paź 2005, 1:00

gianbuffon pisze:i mam 2 pytanko: gilardino, lee, sanchez, niedzielan i ktos tam jeszcze przyjda do mnie za free za jakis miesiac (1.7 a mam 5.czerwiec
) i wzialem ich po to, aby ich sprzedac i miec kase i chcialem zapytac czy mozna ich od razu sprzedac czy trzeba poczekac jakies pol roku, jak cos to wycofam oferte.
a moze by tak zostawic gilardino, jak on gra???
Viktor pisze:masz bardzo dobry skład,ale wydaje mi sie że chyba ci piłkarze nie beda w tym samym okienku zmienić klubów,ale nie jestem pewien i kup freda w tej grze i w rzeczywistości jest naprawde dobry.
A ja myślę że może ci się udać. :peace: Jak ustawisz im w opcjach, że sa niepotrzebni w klubie, udzielisz im ostrzeżenia i będziesz oferował innym klubom to masz szansę. Jednak sam wiem jakie trudne jest sprzedanie przeciętnych zawodników(nie mówię o twoich). Pewnie po zaniżonej ofercie sprzedasz niektórych z nich. U mnie Niedzielan przez trzy sezony dwa razy zmnienił klub więc są na niego chętni. Sam zdecyduj wkońcu to ty jesteś managerem :king:
BartiX_FCI pisze:Ja ostatnio gram Manchesterem i poszukuje juz kogos kto by mogl zastapic Keane...ma juz swoje lata...moglby ktos mi doradzic kogo kupic mlodego na jego pozycje....zastanawiam sie an dkupnem Tuncaya, Pizarro i Diego z porto... a kogo wy byscie mi doradzili ?
Ja proponuje ci De Rossiego z Romy jako DP (gra u mnie w Barcelonie i po sezonie gry ciągle ktoś chce go kupić) jako osfensywny pomocnik: Rosicki (u mnie w grze trafił do Liverpoolu i po roku został graczem ligi), także Diego (gra w PSG i po przeciętnym początku teraz się rozkręca). :roll:

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Prośba

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 01 paź 2005, 12:40

Mam prośbe.Mam grę football manager 2005 w jezyku angielskim.Czy wie ktos gdzie znajde spolszczenie??

Awatar użytkownika
Golum
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Golum » 01 paź 2005, 13:04

Ja gram Barcą 3 sezon i mam świety skład a ponatto tylko raz przegrałem Lige Mistrzów a La Laiga non stop wygrywam A oto mój skład:

------------------Casillias-------------
--------Puyol---Ferdinand---Yobo-------
-------L.Garcia---Baptista-----C.Ronaldo----
------Philips-----------------------Robben---
------------Torres--------Cisse----

rezerwy:Valdes. Gallas , Motta Adriano Roni Yakubu Rooney i jeszcze jacys młodzi ( Aha bardzo dobry jest Frayne z Liverpoolu 17 lat i wymiata) :D

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 01 paź 2005, 13:09

wrucilem bo bardzo dlugim banie...i mam pytanie?? jak zrobic zeby pilkarz odgrywal wazniejsza role w druzynie bo gallas chce odemnie odejsc....

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 01 paź 2005, 13:14

gikerek pisze:wrucilem bo bardzo dlugim banie...i mam pytanie?? jak zrobic zeby pilkarz odgrywal wazniejsza role w druzynie bo gallas chce odemnie odejsc....

Częściej wpuszczać go do gry, najlepiej niech występuje w pierwszym składzie.

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 01 paź 2005, 13:16

gianbuffon pisze:jak daleko moge zajsc w premiership takim skladem (gram hull city i wlasnie awansowalem z 2 miejsca do premiership, zaczynam 3 seon):

saja
o'shea-------------naldo-----------scullion----------pander
----------------------------guarin-----------------------------
grisales-------------------d.zawadzki----------------khanye
----------------------------------------------------------------
---------------------riki-------------teran--------------------

o'shea, riki i teran to jedni z najwiekszych talentow w grze(ale nie ma ich w rzeczywistosci) i naprawde wymiataja:o'shea-krycie, odbior po 20, glowa 18. riki-strzal 17, podania, dosrodk. po 19, super psychika, ale slabe p. fizyczne. teran- strzal, drybl., podania po 19

REZERWA: staw, chico = golanski-betao, szymiczek. bjarnasson-collen = f.fernandes, korzym- jeziorny, pablo sanz- ederson- andersson, lekoelea, gargula = nowak, roberto, niedzielan, GILARDINO !!!, raul sanchez, alan lee.
CO MYSLICIE O TAKIM SKLADZIE, w planach mam jeszcze: freda(mam pierwokup na 7 mln euro), kone(nie chca mu dac pozwolenia a moze przyjsc za free :( ) i mokoene (gra w valencii, ale chce odejsc)

i mam 2 pytanko: gilardino, lee, sanchez, niedzielan i ktos tam jeszcze przyjda do mnie za free za jakis miesiac (1.7 a mam 5.czerwiec
) i wzialem ich po to, aby ich sprzedac i miec kase :twisted: i chcialem zapytac czy mozna ich od razu sprzedac czy trzeba poczekac jakies pol roku, jak cos to wycofam oferte.
a moze by tak zostawic gilardino, jak on gra???
HELP :P
spokojenie mozesz ich sprzedac w tym samym okknie trensferwoym tylko jest jedno ale oni moga nie chciec daletgo dorazu ustwa im ze sa nie potrzebni klubowi i wystwieni na liste transferowa a co do gilardiono to chlopak jest dobry i dosyc mlody wiec polecam ci go zostawic

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 paź 2005, 13:16

Golum pisze:Ja gram Barcą 3 sezon i mam świety skład a ponatto tylko raz przegrałem Lige Mistrzów a La Laiga non stop wygrywam A oto mój skład:

rezerwy:Valdes. Gallas , Motta Adriano Roni Yakubu Rooney i jeszcze jacys młodzi ( Aha bardzo dobry jest Frayne z Liverpoolu 17 lat i wymiata) :D
<lol> Ja za Casilliasa dawałem Realowi 100 milionów jak grałem Barceloną i sie nie zgadzali, chcieli 130 i sie zgodziłem ale kiedy chciałem kontrakt z nim podpisać mówił że nie jest zainteresowany wyczuwam tu jakieś oszustwo. Na te transfery musiałbyś mieć grubo ponad 300 milionów Euro :twisted:

Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 01 paź 2005, 14:32

Tobik33 pisze:
Golum pisze:Ja gram Barcą 3 sezon i mam świety skład a ponatto tylko raz przegrałem Lige Mistrzów a La Laiga non stop wygrywam A oto mój skład:

<lol> Ja za Casilliasa dawałem Realowi 100 milionów jak grałem Barceloną i sie nie zgadzali, chcieli 130 i sie zgodziłem ale kiedy chciałem kontrakt z nim podpisać mówił że nie jest zainteresowany wyczuwam tu jakieś oszustwo. Na te transfery musiałbyś mieć grubo ponad 300 milionów Euro :twisted:
tu sie musze zgodzic po 2 sezonach taki sklad to jest praktycznie nie mozliwe..chyba ze edytorem..w zyciu nie bylo by cie stac na takie zakupy barca.

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 01 paź 2005, 16:58

PROSZE O POMOC!!!!!!
MAM ANGIELSKA WERSJE FM05 I NIC NIE KUMAM.GDZIE ZNAJDE SPOLSZCZENIE????
POMOSZCIE!!!

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 01 paź 2005, 17:06

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 paź 2005, 20:31

Co sądzicie o tym składzie? (FC Basel)

Coltorti
Vanden Borre Radoi Naldo M.Jeziorny
Guarin
Kristiansen/Gokdeniz Mitea
M.Zidan
Carignano Fred

Na ławie mam:
C.Diogo , Zawadzkiego , Gołosia , Speroniego , Fredhaima Holma i innych.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 paź 2005, 20:45

Gram w managery już mnóstwo czasu (zaczynałem na cm4) , ale nie mogę zrozumieć jednej rzeczy. Dlaczego taki Inter może mieć w składzie 14 zawodników poza Europy ( ja tak miałem) a słabsze/biedniejsze kluby mają mniej miejsc?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 01 paź 2005, 20:51

Gram w managery już mnóstwo czasu (zaczynałem na cm4) , ale nie mogę zrozumieć jednej rzeczy. Dlaczego taki Inter może mieć w składzie 14 zawodników poza Europy ( ja tak miałem) a słabsze/biedniejsze kluby mają mniej miejsc?

Bo jesli przed sezonem bedziesz mial 5 obcokrajowcow, to limit na caly sezon bedzie wynosil 6, jesli bedziesz mial 14 obcokjrajowcow, to limit bedzie wynoisl 15, itp.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”