Szkoda, że nie widziałeś (chyba, że widziałeśred85 pisze:FFS, to był tylko sparing
"We should have won" - dobre ze strony Fergusona
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 lip 2009, 9:31
Szkoda, że nie widziałeś (chyba, że widziałeśred85 pisze:FFS, to był tylko sparing
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 31 lip 2009, 9:56
Gibson też był wczoraj jakoś dziwnie pobudzony, ale to chyba tylko on w naszych szeregachMichał M pisze:Szkoda, że nie widziałeś (chyba, że widziałeśred85 pisze:FFS, to był tylko sparing) co robił Flamini poprzedniego dnia...Swoją drogą, taki Gibson też nie był wczoraj niewiniątkiem, ale co tam, lepiej widzieć cudze.
"We should have won" - dobre ze strony FergusonaTym bardziej mnie cieszy wspomnienie jego końcowej miny.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 lip 2009, 10:13
Ba, w tej chwili Demichelis to nasz obrońca nr 4 - za van Buytenem, Badstuberem i Breno, także też chce się pokazać. Fakt, że nie z najlepszej strony...red85 pisze:W jego przypadku jednak jeszcze mogę zrozumieć - bardzo chce się pokazać i wywalczyć miejsce w składzie, ale taki Demichelis...
Nie? To widocznie nie zauważyłeś jego pełnego uśmiechu na twarzy, jak Manchester przed ostatnim karnym w regularnej serii prowadził 4:3. Widać było, jak jednak zależy mu na zwycięstwie (chociaż grali o czapkę gruszekred85 pisze:Nie rozumiem o co chodzi z tą miną Fergiego.
Dziwne, bo ogólny przebieg meczu był jak najbardziej na remis. Bayern miał więcej z gry, Manchester lepsze okazje, po obu stronach poprzeczka vs słupek. Remis jak nic.red85 pisze:Pewnie, powinniśmy wykorzystać te sytuacje w drugiej połowie i wygrać. Nie wiem co w tym dziwnego
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 31 lip 2009, 10:38
Ogólnie w naszych szeregach była luźna atmosfera podczas jedenastek. Śmiał się nie tylko Fergie, ale stojący również za nim Carrick czy Brown. Po prostu chłopaki mieli z czegoś(kogoś) niezły ubaw i nie wiem czemu stąd wnioski, że zależało tak bardzo Fergiemu na zwycięstwie : > W ogóle cała sytuacja mnie śmieszy, bo co niektórzy zachowują się tak, jakby to było jakieś prestiżowe spotkanieNie? To widocznie nie zauważyłeś jego pełnego uśmiechu na twarzy, jak Manchester przed ostatnim karnym w regularnej serii prowadził 4:3. Widać było, jak jednak zależy mu na zwycięstwie (chociaż grali o czapkę gruszek). Już był w ogródku, już witał się z gąską...a tu wielkie nic i wielki zawód na twarzy po karnym Evansa i następnie golu van Buytena
Stąd moja satysfakcja (nie lubię gościa).
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 lip 2009, 11:13
Dla Rensinga było z pewnością ważne, bo walczy o miejsce w 1 składzie. Kibice Bayernu traktują (no przynajmniej w większościred85 pisze: Być może dla co niektórych kibiców Bayernu i Rensinga
{...}PS Demichelis jest w tej chwili 4-tym obrońcą Bayernu? Dobre
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 sie 2009, 21:16
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 06 sie 2009, 8:26
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 sie 2009, 11:09
Możesz założyć bo wątpię aby przeprowadzono jakieś spektakularne transfery w lidze, także można podyskutowaćMichał M pisze: BTW, zakładać już temat kto zostanie mistrzem Niemiec, czy czekamy do końca okienka transferowego
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 sie 2009, 18:40
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 sie 2009, 18:55
Dokladnie. Pora wsadzic Ribery`ego w samolot do BarcelonyMichał M pisze:Panowie - macie 10 dni do końca okienka transferowego, więc zróbcie coś z tym![]()
![]()
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 sie 2009, 19:36
Bo musi grać Gomez, na którego poszła konkretna kasa. Do tej pory nie rozumiem tego transferu, który wyglądał mi na chęci zmazania plamy po "operacji Diego" niż na racjonalnym wzmacnianiu składu. Za naprawdę o wiele mniejszą kasę byli dostępni na rynku klasowi napastnicy.Michał M pisze:Jak można nie wystawić w 1 składzie Muellera i Olicia, dzięki którym tydzień temu (i również teraz!) nastąpiło zdecydowanie ożywienie w grze? Itp, itd.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 sie 2009, 20:11
Najpierw musi byc stac Barcelonę na niego.mistyk pisze:Dokladnie. Pora wsadzic Ribery`ego w samolot do Barcelony
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 sie 2009, 20:57
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 sie 2009, 21:20
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 22 sie 2009, 21:21
Diamen23
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio