Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 240

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 sie 2006, 22:16

Tobik33 pisze:Chyba tylko z nazwiska
To raczej by się tyczyło Mikela Alonso :P
Tobik33 pisze:a ty ile jego meczy widziałeś ??
5-6... :roll: Nie dużo, ale pewnie więcej od Ciebie. Nie liczę oczywiście paro minutowych skrutów, bo wtedy to wszystkie :P
Tobik33 pisze:pewnie kibicujesz nie Realowi z Madrytu tylko z Sociedad
Jest na odwrót :P
Tobik33 pisze:po pierwsze nie napisałem że jest słaby tylko napisałem że to zwykły przeciętniak... to jest różnica... przęciętny>słaby
Zapewne w tym sensie można to było odebrać. Skoro piszesz "zwykły przeciętniak". Za zwykłego przeciętniaka to można uważać raczej graczy rezerwowych no ale jak sobie chcesz. Dla mnie on jest kimś pomiędzy przeiętny - dobry. Nooo...dosyć dobry to chyba właściwe określenie.
Tobik33 pisze:przykro mi że tak cierpisz soczewki albo okulary pomogą...
Wiesz ja nie cięrpię :P Ja się cieszę, że znalazł się jakiś pyskaty kibic Barcelony, który myślał, że mnie zagnie wyżej przytoczonym wyrażeniem :lol: Nie chce mi się tutaj Ci odpowiadać w bardziej perfidny sposób, bo na WP mi nie zależy :P No ale jak chcesz...prowokuj dalej, może Ci się uda :P :lol:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 sie 2006, 22:34

skąd wiesz że widziałeś więcej meczy odemnie ?? taki jesteś pewien ?? pewnie już Ci wierze że ogladasz mecze Sociedad na bank a ze skrótów to się wiele nie dowiesz wiesz mi :)

RealFan nie chce wchodzić w polemikę każdy ma swoje zdanie :) zobaczymy w przyszłości kto będzie miał racje :)

sam zacząłeś prowokacje :) mistrzu :)

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 13 sie 2006, 22:52

Tobik33 pisze:Xabiego Prieto 23 letniego już
Czyli jest tylko o 2 lata młodszy od Alonso, a różnica umiejętności z tego co mówicie duża. Xabi dla Realu nie wątpliwie byłby zbawieniem środka pola, mając za plecami Emersona. Brazylijczyk zajmowałby się destrukcją akcji przeciwnika, a Hiszpan kreowaniem gry Realu, choć sam w destrukcji jest całkiem niezły. Przez grę w Premiership Xabi napewno zyskał na sile i agresywności w odbiorze.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 sie 2006, 23:00

kapi88 który Xabi ?? :) mam nadzieje i jestem przekonany że ten z Liverpoolu a nie ten talent z Sociedad :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 sie 2006, 23:07

Tobik33 pisze:sam zacząłeś prowokacje
Tym :?: :roll:
RealFan pisze:Widziałeś jak on gra?
Czy Tym :?: :roll:
RealFan pisze:Ale dla Ciebie, ktoś, kogo nie postrzegają w Barcelonie jest słaby...no cóż, czego to zaślepienie nie robi z człowiekiem
Jeśli tym drugim to jestem w stanie to zrozumieć :wink:

Z La Liga staram się oglądać co się da. Niestety nie wszystko mogę, bo i łącze bez rewelacji :? Sociedad parę razy jednak też wpadł mi w oko :wink:

Wyciągnijmy zatem wnioski i skończmy tą rozmowę. Można zatem powiedzieć, że nie jest on złym piłkarzem, ale trudno go uznać za "diament". Na ten moment jednak to on jest następcą Xabiego Alonso w Sociedad, mimo, że ustępuje mu klasą :roll:

Jako, że jest to temat o Realu, a nie o Realu Sociedad i Xabim Prieto, kolejne posty będą dotyczyły właśnie "Królewskich" :wink: Przynajmniej moje :wink:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 sie 2006, 23:15

RealFan pisze:Ale dla Ciebie, ktoś, kogo nie postrzegają w Barcelonie jest słaby...no cóż, czego to zaślepienie nie robi z człowiekiem
tym tym :)
RealFan pisze:Z La Liga staram się oglądać co się da. Niestety nie wszystko mogę, bo i łącze bez rewelacji :? Sociedad parę razy jednak też wpadł mi w oko :wink:
dam Ci radę chcesz oglądać wszystkie mecze :) Sharing Digital+ masz co chcesz i gdzie chcesz :)
RealFan pisze:Wyciągnijmy zatem wnioski i skończmy tą rozmowę. Można zatem powiedzieć, że nie jest on złym piłkarzem, ale trudno go uznać za "diament". Na ten moment jednak to on jest następcą Xabiego Alonso w Sociedad, mimo, że ustępuje mu klasą :roll:
Widzisz da się z Tobą rozmawiać :) No niby tak ale do piłkarza Liverpoolu sporo mu brakuje...
RealFan pisze:Jako, że jest to temat o Realu, a nie o Realu Sociedad i Xabim Prieto, kolejne posty będą dotyczyły właśnie "Królewskich" :wink: Przynajmniej moje :wink:
Xabi Prieto nowym piłkarzem Realu ?? <lol> dobra kończmy :)

pozdro RealFan

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sie 2006, 0:39

RealFan pisze:Interesy, interesy...Jakim interesem dla Atletico byłaby sprzedaż najcenniejszego obecnie zawodnika w drużynie? Bo wiesz dług to jedno, a chwila obecna to drugie [...]

RealFan a co jeśli Atletico obecne transfery [za dużą kase] przeprowadza na poczet transferu Torresa ? wydali troche mimo że ostatnio nie najlepiej z wynikiami na Vincente Calderon - sukceów = kasa + sponsorzy = mercato. Bo wiesz ile Oni w ostatnim czasie budowali drużyn wokół Nino ? [lubie Atletico ale chyba przyznasz ze zawsze czegoś brakuje]

Jeleń odszedł Wisła Płock z najgożej grającej w piłke drużyny stają się jak "chłopcy z jajami" :wink: ale wyników nie ma :P

Wiesz skopiuje moją wypiwiedz z innego tematu - wybacz ale nie bede pisał dwa razy a to jest stosowne do Twojej wypowiedzi.

"Atletico buduje pake? wydali troche racja - z 35 milionów i co najważniesze wzmocnili się ale napisz starą plotke o której tu mało sie mówiło. Może dla tego ze naprawde mało realna ale ... Mianowicie że Atletico wzmacnia skład za pieniądze z transferu Torresa Rolling Eyes Mi. dla tego Sheva pojechał na mundial jako piłkarz Chelsea... Bo nie było negocjacji a jedynie czek Razz Szybciej sprzedali - szybiej działali. Wiesz nie brał tym tego na poważnie ale pamietać trzeba ze działącze z Vincente Calderon wydali troche w kasy - nie wywalczyli pucharów wiec nie ma dodaktowej kasy... A jeszcze maja długi..."

1 września do tego czasu wiemy wszystko .. i nic nie wiemy :P Szanse nie są duże ale wieksze niż kiedy kolwiek. A i uważam że szanse mamy wieksze niż rywale...
RealFan pisze:Często masz takie "kryzysy"

Nie nie :P :wink:

Czytając Wasze wypowiedz poznałem 3 opinie na temat 23 letniego już :wink: Xabiera Prieto - ale żadna mnie nie przekonała wiec musze czekać na nowy sezon i sam zobaczyć bo kto z Was ma racje ?

Bo interesuje mnie czy zastąpił tam Alonso udanie i czy też ma taką smykałke do drygowania całym zespołem. Jest młody jeszcze ale ma okazje wybić się jak wspomniany Xabi.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 14 sie 2006, 10:31

Zaza pisze:[lubie Atletico ale chyba przyznasz ze zawsze czegoś brakuje]

Zauwarz, ze gdy probowali budowac zespol wokol dzieciaka, nigdy nie dopinali wszystkiego na ostatni guzik. Zawsze kogos brakowalo, czy to dobrego rozgrywajacego, ktory poslal by dobra prostopadla pilke, czy szybkiego skrzydlowego, czy tez odpowiedniego partnera w ataku. Poza tym Torres przez te kilka lat bez sukcesow Atletico znacznie dojrzal, stal sie zawodnikiem bardziej kompletnym i odpowiedzialnym, istnym liderem druzyny.

Zaza pisze:Jest młody jeszcze ale ma okazje wybić się jak wspomniany Xabi.

Ja bym go nie przecenial, nie odbierajac mu talentu i umiejetnosci. Nie mozna kazdego mlodego i dobrze zapowiadajacego sie zawodnika traktowa jako kolejnej gwiazdy.

Poza tym, dlaczego w temacie Realowskim dyskutujecie o Atletico i innych rzeczach :P

Nie wiem czy dyskutowaliscie juz na temat okresu przygotowawczego i polityki nowego el presidente, bo na forum nie pisalem i nie czytalem niczego od ... bardzo dlugiego czasu. Dlatego musze sie troche pozalic. Gdy Calderon wygral wybory, szczerze mowiac nie spodziewalem sie fajerwerkow i mialem racje. Mijala kolejne tygodnie a pan prezydent ze swoich zapowiedzi wyborczych robi transfery, ktore "nie sa takie wazne". Ehh, narzekania na Pereza moze byly, ale ten gral fair. Calderon do pary z Mijatovicem tworza piekielny duet i na rynku transferowym plodza wiecej wrogow niz przyjaciol :/ Szkoda. Nie mowie oczywiscie ze dotychczasowe transfery sa zle, ale nie tak to mialo wygladac. Do konca okna transferowego pozostalo jeszcze kilka tygodni zobaczymy czy para MC naprawi swoje bledy.

Jezeli chodzi o sparingi, myslalem ze bedziemy je wygrywac znacznie wieksza iloscia bramek. Tak sie nie stalo, ale co piekne, tych bramek prawie nie tracimy. Defensywa w skladzie Ramos, Canna, Salgado i Carlos jest nie do przejscia. Do tego ta nowa taktyka 4-3-3 :D Cicinho w pierwszym skladzie. Nowonarodzony Raul i Cassano :D Wspaniale wrecz. Oby tylko Robinho, ktory wydaje sie nie miec zaufania w oczach trenera przebije sie do pierwszej 11stki. Gdy tak sie stanie z pewnoscia bedzie w niej gral pierwsze skrzypce.

To by bylo na tyle.

Pozdrawiam :twisted:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2006, 10:39

Zaza Myślisz, że robią zakupy z myślą, że się zwróci za Torresa? Bo na razie sam wiesz jaką będą wtedy mieli sytuację z napastnikami, a zaintereswania kimś na tą pozycję nie widać. Dla mnie to jest dość zastanawiające, bo o ile Javier Aguirre jest szkoleniowcem nieprzeciętnym, to nawet on bez wybitnego snajpera nic wielkiego może nie zrobić. Czyli czekają jak zakończą się negocjacje z Milanem i wtedy dopiero zaczną działać? Wtedy to może już być "po butach". I jeszcze jedno. Torres jest niejako symbolem Atletico, zatem wykupić go z tego zespołu to tak, jakby sprowadzić Raula z Realu, czy Gerrarda z Liverpoolu :roll: Zatem jeśli ma sięsprawdzić Twoja teoria to muszą zacząć szukać następcy, godnego następcy :roll: ...A jeśli moja to Milan wędruje dalej z latareczką po świecie :P

Teraz coś o Realu. Mianowicie Antonia Cassano miał rzekomo wypowiedzieć takie słowa...

"Jestem związany z Realem Madryt kontraktem na kolejne trzy lata i zamierzam wypełnić umowę, aby wygrać z tym zespołem ważne trofeum i odegrać rolę w historii najważniejszego klubu świata. Jednak moim głównym celem jest powrót do Włoch po wygaśnięciu kontraktu."

Trzyletni kontrakt ma Antonio, trzyletni kontrakt ma Capello :roll: Jakieś powiązanie? Zobaczymy co powie za trzy lata, bo ta wypowiedź może mieć jakiś kontekst w postaci próby powrotu do reprezentacji. Teraz jednak jak będzie grał regularnie w Realu, co raczej pewne, powinien to miejsce odzyskać...Donadoni go nie skreśla.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sie 2006, 11:12

RealFan pisze:Zaza Myślisz [...]

Ja nie mysle :P ja wiem :] hehe a tak na poważnie nie da się myśleć w czasie mercato :P

Ale nadal Cie nie rozumiem - że nie znaleźli "następcy" to nie ma tematu - ale pokili Miste a on sroce z pod ogona nie wypadł - jest 14 Maradona El Kun - moze bedzie grać jak z Milanem 4-2-3-1 wiec flanki mają a napad też.

Bo chyba nie uzależniasz wiarygodności plotek od plotek w kwesti ataku Atletico. Przeciesz on już mogli kogoś kupić np Saviole a my i prasa nic nie wiem. Bo mi wszystko zależy od meczu .... Milanu w elimnacjach LM.

Już Ci napisałem że to sa tylko spekulacje bo kto to potwierdz z klubu - ale czy nie uważasz ze jest to wielce prawdopodobne ze Atletico się wzmocnia na konto już transferu Torresa ? między innymi dla tego Sheva pojechał na mundial jako pikarz Chelsea - bo nie było negocjacji ale podana suma i transfer - teraz powiedz mi czy nie układa się to w całośc ?

Oczywiscie to jak to wygląda na papierze a jak wygląda w rzeczywistośc to już inna sprawa. Ale chyba przyznasz że ktoś kto ładnie "powiązał" i sprawił że wszystko jest proste :wink:

RealFan pisze:Mianowicie Antonia Cassano miał rzekomo wypowiedzieć takie słowa... [...]
Donadoni da mu szanse co mówi otwarcie ale nawet Antek sobie zdaje sprawe że mógł byc teraz mistrzem świata ! I jestem przekonany że załuje wyjazdu z Italii właśnie przez mundial - Poza Serie A [dotychczas] grału odrzutki - 7 odrzut pomarańczy Kubańskich :P Kadra mistrzów swiata = 100% serie A

Piszą odrzutki - nie miałem na mysli słabych piłkarzy nic z tych rzeczy ale odrzutki [Cassano, Enzo, Di Vaio, Miccoli]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2006, 11:43

Zaza pisze:ale pokili Miste a on sroce z pod ogona nie wypadł
Sroce spod ogona, czy z krocza szympansa, czy jeszcze nie wiem skąd jest raczej bez znaczenia. Faktem natomiast jest, że to nie ten Mista sprzed kilku lat, kiedy to błyszczał w Valencii :P Gdzie ta jego bramkostrzelność :roll:

Ustawienie 4-5-1. Właśnie o tym już wspominałem, że granie jednym napastnikiem (Kezman), który nie wiedzieć czemu nie gra tak dobrze jak grał jest pewnym ryzykiem. Serb ostatni naprawdę dobry sezon miał w PSV :roll: A Saviola? Na razie cicho...niby ma odejść, ale chętni się zbytnio nie napalają :roll:
Zaza pisze:teraz powiedz mi czy nie układa się to w całośc ?
W jakiś sposób. Tak czy siak oddając Shevę prawie bez negocjacji Milan zachował się dość dziwnie. Tak, jakby był pewien pozyskania czy to Torresa, czy to Teveza, a sprawa się ciągnie :roll: Dali sobie sporo czasu i być może im się uda, a być może będą szukać dalej i skończy się na Trezeguet'cie :P

Odrzutki,nie odrzutki, ale tacy Di Vaio czy Miccoli nie mieliby teraz raczej szans na wyparcie obecnych napastników Azzurich. Aaaa...Zambrotta i Cannavaro "odrzutkami" raczej nie będą mimo gry poza Serie A :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sie 2006, 13:15

RealFan przepraszam ale nie bede dwa razy pisał wiec przeczytaj TO i jak coś temat jest dalej...

Co do "odrzutków" to jak zauwazyłeś teraz nie może tak mówić :roll: ale ja też napisałem [dotychczas] - jak Mourinho zostawiłem furtke :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2006, 14:11

Milan szuka następcy Shevy. Karty rozdaje jednak Atletico. To od nich zależy, czy El Nino opuści Vincente Calderon na rzecz Rossonerich czy nie. Sam zawodnik nie powiedział ani "Zostaję w Atletico i off topic", ani "Odchodzę do Milanu, nadszedł czas nowych wyzwań". To też już inaczej niż wcześniej bo podczas poprzednich mercato zwykł ucinać wszelkie spekulacje. Real? "Nie jestem zdrajcą, nie mogę tego zrobić obecnemu klubowi" Barca? "Jedyny hiszpański klub, do którego mógłbym przejść, ale zostaję w Atletico" Premiership?...jedna i ta sama gadka. A teraz? "Mam ważny kontrakt z Atletico, ale zobaczymy co przyniosą negocjacje" (czy coś w tym stylu). Zatem po raz pierwszy El Nino nie postawił sprawy jasno :roll: Może zatem :?: No właśnie...Wszystko zależy od władz Rojiblancos. Jak się uprą, to Torres zostanie, jak pozwolą to Fernando chętnie zmieni otoczenie.

Ijeszcze poruszona przez Ciebie kwestja finansów. Nie wiemy jak stoi budżet Atletico, jednak patrząc na zaciągnięty przed kilkoma laty dług, oraz brak sukcesów :roll: Ta kasa na transfery, których już dokonano skąś się jednak bierze. Bo co jak co, ale zakupy na kredyt to najgłupsza rzecz, jaką mogliby zrobić. I tu najważniejsze pytanie. Czy Atletico ma "dziurę budżetową" czy nie. Tego nie wiemy, ale roztrzygnięcie tematu Torresa da nam w jakimś sensie na nie odpowiedź :wink:

Teraz kilka informacji (plotek :?: ) dotyczących Realu. Po pierwsze jak podają hiszpańskie dzienniki Reyes chce przejść do Królewskich. Coś na rzeczy być musi. Pamiętamy przecież wypowiedzi Wengera "Nic nie wiem o zainteresowaniu Realu Reyesem", a potem...miał okazję zakończyć plotki. Tyle, że Jose nie zagrał ani minuty w spotkaniu eliminacji do CL. Wniosek? Podwójny. Albo to nic nie znaczy, albo negocjacje z Realem są w zaawansowanym stadium i możemy się spodziewać Reyesa w Madrycie :wink:

Lyon podał także cenę za Diarrę. Jak należało się spodziewać wynosi ona dokładnie tyle co za Essiena, czyli 38 mln euro. Dla Capello Momo jest celen numer jeden, a Reyes "Jest ważny, ale nie jest naszym priorytetem". Zatem transfer Hiszpana schodzi u Capello na dalszy plan i najistotniejszy jest Malijczyk. Real podwyższył ofertę do 30 mln, więc obie strony trochę się zbliżyły. Różnica była duża, teraz się zbliżyli na 8 mln :roll: Czekamy na dalszy rozwój wypadków :wink:

Nikola Grbic
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nikola Grbic » 14 sie 2006, 14:16

Ja jestem kibicem Realu od 9 lat i wierzę w swój ukochany klub. Jestem trochę zmartwiony że nie udało się pozyskac Zambrotty ale Cicnho też jest świetnym prawym obrońcą. Transfery Cannavaro i Emersona bardzo dobre bo Real ostatnio miał problemy z obroną. Ruud pokazał już przedwczoraj że potrafi strzelac nawet jak trzeba z karnego :) . Jeszcze niech kupią Reyesa i będzie git. Szkoda że nie udało się przekonac Kaki ale cóż może za rok :( . Narazie wierzę że Real daleko zajdzie w Champions League i zdetronizuje Barcelonę w Primera Division.

Tysiąc serc , jedno bicie REAL MADRYT ponad życie :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2006, 17:47

Nikola Grbic pisze:Jeszcze niech kupią Reyesa i będzie git.
Powiem w ten sposób. Nie chcę Reyesa, jeśli ma to być powiązane z...kolejną plotką, która jednak jest dość prawdopodobna. Otóż jak już wspominałem Lyon zarządał 38 mln euro za Diarrę. Real nie jest przekonany co do celowości wykładania takiej sumy i proponuje (jak na razie) 30 mln. A co to ma wspólnego z Reyesem? Już tłumaczę. Real chciałby maksymalnie zminimalizować cenę reprezentanta Mali, w związku z czym w przeciwną stronę powędrować miałby Robinho + trochę milionów :roll: Nie wiadomo jeszcze co na to Olympique. Trudno jednak nie odnieść zatem takiego wrażenia:

:arrow: W Realu jest obecnie dwóch graczy mogących operować na lewej flance. Chodzi oczywiście o Cassano i Robinho. Reyes byłby trzeci, zatem oczywiste się wydaje, że kogoś czeka wylot z Santiago Bernabeu. Cassano jest faworyzowany przez Capello więc... :roll:

:arrow: Co za tym idzie. Diarra jest w Realu i Fabio ma swój priorytetowy cel. Królewscy tym samym zaoszczędzają sporo gotówki, zatem jest również Reyes, który w takim układzie byłby czwartym (jeszcze przed Momo) transferem obecnego zarządu.

:arrow: Jest jednak jeszcze jeden aspekt. Robinho zwolniłby miejsce dla gracza spoza Unii Europejskiej. I nie trudno się domyśleć, że tutaj faworytem dla Capello byłby środkowy defensor AS Romy Christian Chivu.

Wszystko wygląda zatem ciekawie. Poza tym, że Real straciłby swój największy "diament" :roll: Od diamentu do brylantu jest kawałek, ale dużo nie trzeba. Wiadomo jakie możliwości drzemią w Robsonie. Dlatego trochę mieszane mam uczucia co do możliwości kupna gracza Arsenalu :roll:

A przecież wszystko może zostać rozwiązane zupełnie inaczej (taka opcja bardziej by mi pasowała). Załóżmy, że negocjacje z Lyonem zakończyłyby się powodzeniem za czystą gotówkę. Jak już wiadomo jest to koszt 38 mln euro. Co dalej? Nie ma tematu o transferze Jose Antonio bo są dwaj gracze na tą właśnie pozycję. Fabio szuka jednak jeszcze środkowego defensora, bo chce aby Sergio Ramos występował na prawej stronie. Partner dla Cannavaro w opinii DonFabio jest ktoś wysoki. Nie ma jednak już miejsca dla gracza spoza Unii i tu faworytem szkoleniowca staje się inny gracz Romy, Mexes.

Obie opcje są przez zarząd rozważane. Capello nie obstaje przy żadnej z nich, dla niego ważne jest by był Diarra i środkowy obrońca, a czy oprócz tego będzie Reyes czy Robinho jest drugorzędną dla niego sprawą.

Zatem Nikola Grbic rozumiesz o co mi chodzi :?: Przyjście Reyesa jest w zasadzie równoznaczne z odejściem Robinho. Nie ma Hiszpana, zostaje Brazylijczyk. Więc :?: Przekonałem Cię, czy jednak wolisz Reyesa... :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”