Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 lip 2009, 22:46
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 15 lip 2009, 22:57
Maximus_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 15 lip 2009, 23:35
Odkad pamietam Jop zawsze te same bledy popelnial, czy to w reprze czy to w Wisle i nie wiem co zmieni to ze jest nowym zawodnikiem , skoro widze ze niczego sie nie nauczyl... Doslownie jakbym widzial go z dawnych lat.lisek a kiedy ogladales ostatni mecz w wykonaniu Jopa ze wystawiasz mu taka opinie? Tak naprawde nikt nie wie w jakiej jest formie, ale na nasza lige to jest jeden z lepszy defensorow. Styknie i na puchary, dopiero kilka dni jest w zespole a ty juz narzekasz ze glupi transfer.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 lip 2009, 23:40
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 15 lip 2009, 23:46
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 15 lip 2009, 23:55
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 16 lip 2009, 0:54
Wisle nie sa potrzebni rezerwowi a realne wzmocnienia jesli chca zajsc dalej niz 2 runda eliminacjiPokaz mi w polskiej lidze lepszego rezerwowego obronce od Jopa. Jak dla mnie brak. Alternatywa zajebista dla Glowackiego i Marcelo.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 lip 2009, 10:05
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 lip 2009, 11:23
A kogo byś wystawił obok Brożka w ataku i kim wtedy byś straszył z ławki?Jak grając mecz "u siebie" można wychodzić na boisko ustawieniem 4-5-1 i to z dwoma defensywnymi pomocnikami?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 lip 2009, 11:52
Zdania "Z drugiej strony ławka Wisły wyglądała dziś fatalnie." już nie doczytałeś? Przecież to przyznałem, ale mógł Ćwielong zagrać od początku. W takim meczu się gra na całego od początku, a nie liczy na "straszenie kimś z ławki".Wilmore pisze:A kogo byś wystawił obok Brożka w ataku i kim wtedy byś straszył z ławki?Jak grając mecz "u siebie" można wychodzić na boisko ustawieniem 4-5-1 i to z dwoma defensywnymi pomocnikami?
Wisła miała wczoraj 13 piłkarzy do pierwszego składu, w tym dwóch bramkarzy.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 lip 2009, 12:07
Skoro wychwyciłeś beznadziejną sytuację kadrową Wisły, to nie rozumiem, jak mogłeś skrytykować to ustawienie - każdy zespół musi mieć kim postraszyć z ławki, zawsze, niezależnie od wszystkiego, a Polacy niestety lekceważąc Levadię sądzili, że Estończyków pokonają nawet z Jirsakiem na środku obrony. Wystawienie Czecha było jak najbardziej uzasadnione. Zresztą, do Czecha po wczorajszym meczu bardzo trudno się doczepić.Zdania "Z drugiej strony ławka Wisły wyglądała dziś fatalnie." już nie doczytałeś?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 lip 2009, 13:26
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 16 lip 2009, 15:09
Aker pisze:ten co powiedział.Martinho pisze:Kirm na przyklad mnie nie przekonuje bo go ani razu w akcji nie widzialem...
Widać słabo się interesujesz Wisłą jak nie widziałeś chociażby skrótów meczy jak gra Kirm. Jeszcze się zdziwisz jak się okaże, że będzie on jednym z lepszych skrzydłowych w naszej lidze.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 16 lip 2009, 17:46
Ty w ogóle zastanowiłeś się co napisałeś? Skoro te mecze to "przygotowania" to po co tak się oburzacie na wynik?piwus pisze:Wiadomo, że Wisła na początku zawsze gra słabo, więc w trakcie przygotowań nie miała prawa zagrać dobrze, ale to co pokazali było żałosne.
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 lip 2009, 18:18
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio