Skad masz takie informacje, że Pastore prawdopodobnie trafi do Chelsea?romantyk_emil pisze:Właśnie dyrektor sportowy Palermo powiedział, że Pastore prawdopodobnie przejdzie do Chelsea.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 23 lip 2011, 19:57
Skad masz takie informacje, że Pastore prawdopodobnie trafi do Chelsea?romantyk_emil pisze:Właśnie dyrektor sportowy Palermo powiedział, że Pastore prawdopodobnie przejdzie do Chelsea.
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lip 2011, 20:05
"Chelsea? Very likely - confirms the vice-president of Palermo, William Miccicché, on Radio Sport
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 23 lip 2011, 20:21
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 23 lip 2011, 21:29
marCHELSinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 24 lip 2011, 10:07
Jako źródło podają ASInfo.Wiceprezydent Palermo, Guglielmo Micciche przyznał, że rozgrywający klubu z Sycylii, Javier Pastore, w przyszłym sezonie najprawdopodobniej zagra w Chelsea.
22-latek jest łączony z wieloma klubami - od Realu Madryt, przez Barcelonę, aż po AC Milan oraz Inter. Tymczasem jak potwierdził jeden z dyrektorów Palermo, Argentyńczyk prawdopodobnie zagra w nadchodzącym sezonie w Chelsea.
- Jego agent pracuje nad transferem do zespołu The Blues. Będzie nam ciężko go zatrzymać, szczególnie, jeśli Roman Abramowicz spełni nasze żądania finansowe. Wygląda na to, że Pastore będzie występował na Stamford Bridge - stwierdził Micciche.
Palermo odrzuciło możliwość włączenia któregokolwiek z piłkarzy Chelsea w transfer. Włodarze drużyny z Serie A chcą sprzedać Pastore za kwotę ok. 45 milionów euro.
Sky Italia: " Pastore will be a Chelsea player by Tuesday #CFC report is around 30million"
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 24 lip 2011, 10:28
marCHELSinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 lip 2011, 11:00
A kiedy wcześniej dał 50 milionów za "kota w worku"?Roman nie da ZNÓW 50 mln za kota w worku.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 lip 2011, 11:09
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 lip 2011, 11:30
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 24 lip 2011, 12:12
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 lip 2011, 12:15
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 24 lip 2011, 12:23
Źle mnie zrozumiałeś. Miałem na myśli, że przykład Torresa powinien nauczyć Abramowicza rozsądnego wydawania gotówki.Wilmore pisze:A kiedy wcześniej dał 50 milionów za "kota w worku"?Roman nie da ZNÓW 50 mln za kota w worku.
marCHELSinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 24 lip 2011, 13:50
Abramowicz większe błędy popełnił sprowadzając Andrija Szewczenko,czy też Hernana Crespo. Ja wierzę, że poprzedni sezon to tylko chwilowy dołek Torresa i w tym sezonie pokaże się z jak najlepszej stronymarCHELSinio pisze:Źle mnie zrozumiałeś. Miałem na myśli, że przykład Torresa powinien nauczyć Abramowicza rozsądnego wydawania gotówki.
romantyk_emil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 lip 2011, 13:52
A jak inaczej miałem zrozumieć zwrot "kot w worku"?Źle mnie zrozumiałeś.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 24 lip 2011, 23:17
marCHELSinio
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio