Bayer Leverkusen (zbiorczy) - Strona 25

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 07 sie 2005, 19:47

Rossi pisze:(...)spodziewałem się troche więcej po Krzynówkach :wink:
nie wiedziałem że Bayer ma też taki przydomek :shock:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 sie 2005, 20:42

Andreyew pisze:
Mikusinski pisze:Jednak bardzo szkoda mi Pontego i Francy. Robson Ponte byl przecież bardzo waleczny, walczyl o każdy cm boiska, zaliczał bardzo dobre wystepy w barwach Aptekarzy. Za to Franca byl bardzo niedoceniany. Wchodzil w końcowkach i strzelal gole, jednak to nie przekonało Augenthalera aby na niego postawił zamiast slabego Andrija Voronina.
Z tym sie nie zgodzę, Franca jest gorszy od Voronina. Ukrainiec gra świetną piłkę, trener Augenthaler też patrzył na zaangażowanie piłkarza nie tylko w treningach ale i w meczach, a tego Francy często brakowało. Prawda że Franca czarował na początku sezonu 2004-2005 ale sie wypalił, Voronin zaś utrzymuje wyrównany pozion, a na dodatek pomaga także w pomocy czego Brazylijczykowi brakowało.

P.S. Mikusinski jak coś piszesz to pisz na tematy na których sie znasz, ale ci to zapewne nie robi różnicy wkońcu licznik rośnie, a ludzie i tak mają o tobie już wyrobine zdanie.
Ja widzialem Voronina. Niektóre mecze miał dobre, a niektóre po prostu mu nie wyszly. Jednak dalej będę uważal, że było błędem sprzedanie Francy.

Dzisiaj pieknie Beyer zaingurował sezon. Wygrana 4:1 z trudnym beniaminkiem, to najlepsze rozpoczęcie jakie może być. Bramki strzelili Berbatov, Voronin, Schneider i Krzynek co mnie ogromnie cieszy. Jedna brameczke dla Eintrachtu strzelił Vasoski. Brawo, Brawo Bayer :!: :!: :!:

POZDRO

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sie 2005, 20:59

Początek meczu koszmarny w wykonaniu Bayeru....Zasłużone prowadzenie dla Eintrachtu. Z wolnego strzelił Vasoski. Po bramce Bayer nie mógł wyprowadzić porządnych akcji aż do minuty 24 kiedy Freier pięknie podał na główkę Berbatov'owi. Przy tej bramce popełnił błąd bramkarz i obrońcy. Później przestałem oglądać mecz, a teraz żałuje :? Niewiem jak wszystko się dalej potoczyło, ale najważniejsze, że Krzynio dołożył swoje parę groszy do zwycięstwa 8) Weekend polaków :twisted:

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 07 sie 2005, 21:22

Tomusmc pisze: Z wolnego strzelił Vasoski. :
chyba nie oglądałeś meczu :evil: to było z rożnego na głowe Vasoskiego

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sie 2005, 23:06

franconaldo pisze:
Tomusmc pisze: Z wolnego strzelił Vasoski. :
chyba nie oglądałeś meczu :evil: to było z rożnego na głowe Vasoskiego

Yyy mój błąd sorki. Niewiem czemu napisałem z wolnego 8) Masz rację meczu nie oglądałem bo jak już mówiłem widziałem pierwsze 30 minut :lol:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 sie 2005, 23:10

Tomusmc pisze:widziałem pierwsze 30 minut Laughing
chyba jednak nie ogladałes w ogóle Vasoski strzelił w 7 minucie :D

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 07 sie 2005, 23:16

Ale mecz :wink: .
Nie wiem jak ktoś może mieć pretensje do Voronina za jego gest w strone Krzynówka - to pojazuje jaka z nich jest zajebista paczka. Athirson troche zawalił pierwszą połowe za bardzo do przodu wychodził, a Krzynówek musiał sie cofać, w drugiej widać było że Augenthaler powiedzial mu gdzie ma biegać. Ta akcja na 1-3 przepiękna - piękna asysta Voronina dokładne wykończenie Schneidera. I ta sytuacja (gol) Krzynówka naśmiałem sie nieźle, jeszcze ten palec Voronina :rotfl2: . Była to jedna z najbardziej sympatycznych sytuacji jakie wogóle widziałem w piłce nożnej.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sie 2005, 23:31

fanfci18 pisze:
Tomusmc pisze:widziałem pierwsze 30 minut Laughing
chyba jednak nie ogladałes w ogóle Vasoski strzelił w 7 minucie :D
Czy wy umiecie czytac ze zrozumieniem? napisałem, że oglądałem meczi i bramkę Vasoskiego też widziałem tylko niewiem dlaczego napisałem, że strzelił z wolnego, a nie z rożnego (żebyście nie mówili, że bezpośrednio, tak wiem strzelił z główki 8) ). Mój błąd jak już powiedziałem wcześniej

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 08 sie 2005, 0:47

no rzeczywiscie "Fuck You" w wykonaniu Voronina bylo smieszne :) tzn wyszlo w sumie przyjacielsko , ale mimo to napewno prasa odpowiednio sie rozpisze na ten temat w niemczech,

ogolnie jestem zaskoczony Bayer po slabych towarzyskich zaczol z mocnego uderzenia ... oby tak dalej :wink:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 sie 2005, 9:22

Bayer zaskoczył mnie pozytywnie w drugiej połowie. Widać było niepewność w pierszej odsłonie. Athirson grał za blisko pola karnego Eintrachtu. A tu w drugiej połowie 3 brameczki. Brawo Augentahler. Dobre spotkanie zagrał Castro :wink:

Gest Voronina... Wiadomo czuł niedosyt, bo na napastników czeka armata, ale przyjaźnią się z Jackiem, także wszystko będzie OK. W najblizszym meczu ligowym Krzynio odwdzięczy się ukraincowi.

Były zawodnik Bayeru Jermaine Jones zagrał bardzo dobre spotkanie. Teraz trochę szkoda, e odszedł z BayArena.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 08 sie 2005, 10:35

Bamki z wczorajszego meczu Eintracht-Bayer:
1-0
1-1
1-2
1-3
1-4

berbatov87
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: berbatov87 » 08 sie 2005, 12:27

Andreyew pisze:
serek408 pisze:Ja nic odnosnie Herthy nie wiem. Co do Bayeru to wsrod Polskich kibicow pilkarskich wszystko dzieje sie wokol J.Krzynowka
Niekoniecznie bo ja bardziej od Krzynowka lubie Berbatova i Placente
Otóż to. Ja również wole Berbatova, a Krzyniu...jest to jest:)

Awatar użytkownika
mokotowiec
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mokotowiec » 09 sie 2005, 11:58

Ja tam wole z piłkarzy Bayeru Krzynówka i Voronina

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 09 sie 2005, 12:22

narazie nikt z pilkarzy z leverkusen nie zyskal mojej sympati , ale kiedys podobala mi sie gra Ulfa Kirstena :wink:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 sie 2005, 11:49

Bayer Leverkusen wygrał sparingowy mecz z SC Jülich 7-0. Bramki strzalali Tranquillo Barnetta, Dimitar Berbatov (karny), Jacek Krzynówek (karny), Simon Rolfes, Josip Tadic, René Schnitzler i Marko Babic.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”