nie wiedziałem że Bayer ma też taki przydomekRossi pisze:(...)spodziewałem się troche więcej po Krzynówkach

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 07 sie 2005, 19:47
nie wiedziałem że Bayer ma też taki przydomekRossi pisze:(...)spodziewałem się troche więcej po Krzynówkach
franconaldo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 sie 2005, 20:42
Ja widzialem Voronina. Niektóre mecze miał dobre, a niektóre po prostu mu nie wyszly. Jednak dalej będę uważal, że było błędem sprzedanie Francy.Andreyew pisze:Z tym sie nie zgodzę, Franca jest gorszy od Voronina. Ukrainiec gra świetną piłkę, trener Augenthaler też patrzył na zaangażowanie piłkarza nie tylko w treningach ale i w meczach, a tego Francy często brakowało. Prawda że Franca czarował na początku sezonu 2004-2005 ale sie wypalił, Voronin zaś utrzymuje wyrównany pozion, a na dodatek pomaga także w pomocy czego Brazylijczykowi brakowało.Mikusinski pisze:Jednak bardzo szkoda mi Pontego i Francy. Robson Ponte byl przecież bardzo waleczny, walczyl o każdy cm boiska, zaliczał bardzo dobre wystepy w barwach Aptekarzy. Za to Franca byl bardzo niedoceniany. Wchodzil w końcowkach i strzelal gole, jednak to nie przekonało Augenthalera aby na niego postawił zamiast slabego Andrija Voronina.
P.S. Mikusinski jak coś piszesz to pisz na tematy na których sie znasz, ale ci to zapewne nie robi różnicy wkońcu licznik rośnie, a ludzie i tak mają o tobie już wyrobine zdanie.
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sie 2005, 20:59
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 07 sie 2005, 21:22
chyba nie oglądałeś meczuTomusmc pisze: Z wolnego strzelił Vasoski. :
franconaldo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sie 2005, 23:06
franconaldo pisze:chyba nie oglądałeś meczuTomusmc pisze: Z wolnego strzelił Vasoski. :to było z rożnego na głowe Vasoskiego
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 sie 2005, 23:10
chyba jednak nie ogladałes w ogóle Vasoski strzelił w 7 minucieTomusmc pisze:widziałem pierwsze 30 minut Laughing
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 07 sie 2005, 23:16
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sie 2005, 23:31
Czy wy umiecie czytac ze zrozumieniem? napisałem, że oglądałem meczi i bramkę Vasoskiego też widziałem tylko niewiem dlaczego napisałem, że strzelił z wolnego, a nie z rożnego (żebyście nie mówili, że bezpośrednio, tak wiem strzelił z główkifanfci18 pisze:chyba jednak nie ogladałes w ogóle Vasoski strzelił w 7 minucieTomusmc pisze:widziałem pierwsze 30 minut Laughing
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 08 sie 2005, 0:47
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 sie 2005, 9:22
Mefiu
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: berbatov87 » 08 sie 2005, 12:27
Otóż to. Ja również wole Berbatova, a Krzyniu...jest to jest:)Andreyew pisze:Niekoniecznie bo ja bardziej od Krzynowka lubie Berbatova i Placenteserek408 pisze:Ja nic odnosnie Herthy nie wiem. Co do Bayeru to wsrod Polskich kibicow pilkarskich wszystko dzieje sie wokol J.Krzynowka
berbatov87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mokotowiec » 09 sie 2005, 11:58
mokotowiec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 09 sie 2005, 12:22
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 sie 2005, 11:49
Andreyew
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio