Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 sie 2006, 17:21
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sie 2006, 10:43
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 sie 2006, 10:58
Nie bylo spalonegoMessi E2 Ronaldinho pisze:Czy w czorajszym meczu Lecha z Cracovia był spalony przy 4 golu dla KOLEJORZA.
absolutnie nieMessi E2 Ronaldinho pisze:nie wiem czy okrzyki łysy ch.. były nie na wysrost.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 sie 2006, 12:05
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 20 sie 2006, 13:58
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 sie 2006, 14:11
Wyjątkowych emocji dostarczają kibicom w rundzie jesiennej spotkania z udziałem Lecha Poznań. Tym raz dreszczowiec na stadionie przy ul. Bułgarskiej zakończył się niepomyślnie dla „Kolejorza”. Mimo, iż Lech, odrobił stratę trzech goli do Cracovii, nie zdołał wywalczyć choćby punktu. Decydujący cios zadał w ostatniej minucie pomocnik „Pasów” Piotr Giza.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 sie 2006, 14:11
Uwazasz ze Niecmcy brazowy medal i drugie z rzedu podium na mundialu zdobyli dzieki:kaczy pisze:Przynjmniej Lechici uswiadomili se ze wiecznie nie będą sie slizgali (jak niemcy w WM )
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 sie 2006, 14:16
Martinho pisze:Uwazasz ze Niecmcy brazowy medal i drugie z rzedu podium na mundialu zdobyli dzieki:
a) sedziom
b) przypadkowi
????
- Niemcy - Argentynaa) sedziom
- Niemcy - Polskab) przypadkowi
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sie 2006, 19:31
pzpn, pzpn j...., j..... pzpnW końcu to I liga, a nie okręgówka... Jak dla mnie mecz opowinien zostać powtórzony, ale przecież nikt w PZPN niema jaj, by uderzyć pięścią w stół, przyznać się do błędu i go naprawić...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 21 sie 2006, 10:53
davciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 21 sie 2006, 11:08
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 21 sie 2006, 12:55
W zasadzie mecz mógłby zostać tylko dokończony... od chwili, gdy sędzie uznał nam czwartego gola. Ale niestety... przepisy, czy tzw. "władze" nie mają dobrego podejściado rzeczy najprostszych. Wolą oddać punkty zespołom które na to nie zasłużyły, niż tym które uczciwie je zdobyły, bo... !? Tego już nie wiem, chyba tylko w związku to wiedzą.lisek_chz pisze:Co do meczu to powtórzenie nie wchodzi wogóle w grze
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bragiel » 27 sie 2006, 21:32
bragiel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 28 sie 2006, 0:04
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 sie 2006, 8:35
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio