Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 25

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 sie 2006, 17:21

No właśnie widziałem tą reklamę, przed dworcem, na Targach, widać ją z kilometra ;) A co do gry Dębiny nie jest jeszcze tak fatalnie ;)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sie 2006, 10:43

Czy w czorajszym meczu Lecha z Cracovia był spalony przy 4 golu dla KOLEJORZA. Niestety na stadionie powtorek nie ma i nie wiem czy okrzyki łysy ch.. były nie na wysrost. choc i tak pan z łysina nie dostosował sie jeszcze nawet do poziomu OE. i druga sprawa czy był faul w srodku na pilkarzu Lecha przy akcji Cracovi z ktorej padła bramka.

Co do samego meczu to dla mnei z wysokosci nowej dziw brała obecnosc na prawej Zająca. Dla mnie zero przydatnosci. Podobnie Zaki w lini napadu to dla mnie bład Smudy. A juz zaciag w naszej lini defensywy dwójki z Amici to porazka na całej lini, nie wliczajac lidera naszej druzyny Wasilewskiego, ktory ewidentnie wali w króla. Moze go lepiej na prawej pomocy ustaiwc, badz dac szanse wreszcie Kikutowi.
Swietne wejscie Baka Wachowicza i z 0-3 na 3-3 az dziw bierze dlaczego Lech potrzebuje stracic juz nie 2 a 3 bramki aby zaczac grac....

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 sie 2006, 10:58

Messi E2 Ronaldinho pisze:Czy w czorajszym meczu Lecha z Cracovia był spalony przy 4 golu dla KOLEJORZA.
Nie bylo spalonego :!: nie wiem co zauwazyl liniowy :!: -
Messi E2 Ronaldinho pisze:nie wiem czy okrzyki łysy ch.. były nie na wysrost.
absolutnie nie :wink:

Werder dal dupy i tyle - gdyby nie ta pomylka Lech pewnie wygralby to spotkanie - z 3:0 na 3:4 :lol: - bo gol zwyciezki dla Craxy byl niejako konsekwecja decyzji sedziego

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 sie 2006, 12:05

hehe :) no dla mni to i dobrze ze tak sie stalo (chodzi tu o tą koncowke) ... Przynjmniej Lechici uswiadomili se ze wiecznie nie będą sie slizgali (jak niemcy w WM :D)

Jednak to nie zmienia faktu ze troche jest mi szkoda tych wszystkich kibicow ktorzy juz przezyli ten szok .

Ale warto wspomniec takie zwyciestwo Cracovi nad Legią 2 sezony temu (po smierci Papieza) kiedy to w 90 min Legia dostala karnego , wszsyscy mysleli ze juz po meczu , a tu nagle Kielbowicz nie strzelil , i chwile pozniej Bojarski zdobyl gola dla Craxow w 93 min :o

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 20 sie 2006, 13:58

Sorry, ale jaki jest sens grania, gdy niema kto sędziować!? Takie rzeczy jak ta pomyłka to na prawdę za wiele. W końcu to I liga, a nie okręgówka... Jak dla mnie mecz opowinien zostać powtórzony, ale przecież nikt w PZPN niema jaj, by uderzyć pięścią w stół, przyznać się do błędu i go naprawić...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 sie 2006, 14:11

Nawet na stronie PZPNu nic o tym nie wspomnieli :o
Wyjątkowych emocji dostarczają kibicom w rundzie jesiennej spotkania z udziałem Lecha Poznań. Tym raz dreszczowiec na stadionie przy ul. Bułgarskiej zakończył się niepomyślnie dla „Kolejorza”. Mimo, iż Lech, odrobił stratę trzech goli do Cracovii, nie zdołał wywalczyć choćby punktu. Decydujący cios zadał w ostatniej minucie pomocnik „Pasów” Piotr Giza.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 sie 2006, 14:11

kaczy pisze:Przynjmniej Lechici uswiadomili se ze wiecznie nie będą sie slizgali (jak niemcy w WM )
Uwazasz ze Niecmcy brazowy medal i drugie z rzedu podium na mundialu zdobyli dzieki:
a) sedziom
b) przypadkowi
????

Lech juz 3 mecz gra z serii " Wy uciekacie, my gonimy". Kiedys ten fart sie musial skonczyc. Najpierw bylo wyciagniete zwyciestwo z Wisla Plock, potem remis a teraz porazka. Tendencja spadkowa :lol:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 sie 2006, 14:16

Martinho pisze:Uwazasz ze Niecmcy brazowy medal i drugie z rzedu podium na mundialu zdobyli dzieki:
a) sedziom
b) przypadkowi
????

Hehehe :lol: po twojej sygnaturce moglem tylko czekac kiedy napiszesz cos na ten temat :)
a) sedziom
- Niemcy - Argentyna
b) przypadkowi
- Niemcy - Polska

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sie 2006, 19:31

Lech pokazał, że ma spore mozliwosci i ogromne pokłady ambicji, ale sorry jak liniowy(łysy) widzi jak metr od niego wychodzi pilka na aut, a tak nie jest to naprawde wiele dobrego o nim nie mowi. A spalony to była moze i trudna sytuacja, ale skoro ktos nie potrafi sie dobrze ustawic to nei powinien byc sedzia. Inna sprawa, ze liniowy sadzil, ze jest spalony a głowny wskazał na srodek :P

W końcu to I liga, a nie okręgówka... Jak dla mnie mecz opowinien zostać powtórzony, ale przecież nikt w PZPN niema jaj, by uderzyć pięścią w stół, przyznać się do błędu i go naprawić...
pzpn, pzpn j...., j..... pzpn

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 21 sie 2006, 10:53

Postawą Lecha do 60 min. byłem zupełnie nie zaskoczony. Nic nie grali. Dopiero później się ocknęli. Zawału można dostać... Ewidentne 3 punkty dla Kolejorza. Nie było mowy o żadnym spalonym. Oglądałem powtórki w Liga+ i nic nie było. Przyznam rację koledzę kilka postów wsześniej że mecz powinien zostać powtórzony. Choć znając naszych sędziów mógłby być powtarzany kilka razy :D W meczu z Wisła liczę na debiut Kikuta. Moje ustawienie na Wisłę: Linka - Wasilewski, Bosacki, Kucharski, Wojtkowiak - Wilk, Bąk, Murawski, Wachowicz - Kikut, Reiss.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 21 sie 2006, 11:08

Kikut w ataku?:D Dobra inwencja, ale on jest prawym pomocnikiem. No ale dobra. Co do meczu to powtórzenie nie wchodzi wogóle w grze. Na tej zasadzie całe MŚ Korea, Japonia powinny być powtórzone ;P

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 21 sie 2006, 12:55

lisek_chz pisze:Co do meczu to powtórzenie nie wchodzi wogóle w grze
W zasadzie mecz mógłby zostać tylko dokończony... od chwili, gdy sędzie uznał nam czwartego gola. Ale niestety... przepisy, czy tzw. "władze" nie mają dobrego podejściado rzeczy najprostszych. Wolą oddać punkty zespołom które na to nie zasłużyły, niż tym które uczciwie je zdobyły, bo... !? Tego już nie wiem, chyba tylko w związku to wiedzą.
FIFA, UEFA, PZPN i inne federacje pozwalają na oszustwa, a zwykły kibic nawet nie może z tym walczyć!!

PS Dla mnie to Lech wygrał 4-3!!

bragiel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bragiel » 27 sie 2006, 21:32

Lech znowu bez kompletu punktów. Pięc meczów, jedno zwycięstwo, katastrofalna gra obonna-nie tak miała wyglądać ta rzekoma potęga kuchenno-piwna(Amica +Warka) -jak na razie wygląda to jak ciepłe piwo i tak też powinno smakować poznańskim kibicom.

Lech gra źle. Lech gra koszmarnie w obronie-ma obecnie najgorszą defensywe w lidze , a jka tak dalej pójdzie, to może wyśrubować rekord bodaj Siarki Tarnobrzeg, w ilośći bramke straconych w jednym sezonie.

Nie rozumiem kibiców z Poznania, którzy tak egzaltują się tym, że Lech tyle strzela, a zapominają , że traci tyle i takie bramki, że to aż wstyd pisać.
Myślę , że włodarze Lecha powinni jescze dać szansę Smudzie, ale gdy znowu będzie taka gra i wyniki , które sytuują Lecha na 9 miejscu w tabeli, to należałoby się zastanowić nad zmianą szkoleniowca.

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 28 sie 2006, 0:04

[quote="bragiel moimi "oczami""]Ble...ble... ble...nie tak miała wyglądać ta rzekoma potęga kuchenno-piwna(Amica +Warka)... Ble... ble... ble... ciepłe piwo Ble... ble... ble... ma obecnie najgorszą defensywe w lidze Ble... ble... ble... Siarki Tarnobrzeg Ble... ble... ble... Nie rozumiem kibiców z Poznania Ble... ble... ble... 9 miejscu w tabeli[/quote]
Jak tu nie kochać Lech'a!?
Może i ten zespół nie jest na szczyycie tabeli, może i traci sporo goli, może i nie znajdzie się w PUEFA w przyszłym sezonie, ale TAK!! Lech spełnia wymagania swoich kibiców. Ludzie z chęcią oglądają Kolejorza w akcji, a to jest najważniejsze.
Hmm... A może wg Ciebie Lech powinien grać jak Płock!? W pucharach, ale za to bez kibiców i bez widowiska?! Oj kolego! Takiego Lech'a nikt nie chce już oglądać. W tej chwili mimo wielu błędów to my mamy reprezentantów, najlepszych kibiców i uwielbianą przez wszystkich drużynę.
Wszyscy dookoła mówią, że Nasza liga jest nudna, nieciekawa i w ogóle bleee... i ja właśnie tego nie mogę zrozumieć. Ale dlatego, że widzę ją przez "różowe okulary", którymi jest Lech 8)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 sie 2006, 8:35

Niestety, ale na mecze Lecha warto chodzić, przynajmniej jest pewnosc,ze beda bramki i swietna atmosfera. O innych min. Odrze, Groclinie mozna powiedziec"Po ch...gracie skoro kibicow nie macie"

Kto potrafi tyle nastrzelac Wisle? chyba tylko Legia i teraz Lech. Mamy słąba obrone, ale tylko w defensywie, Wasilewski wymiata, podobnie Bosy. fakt ze defensywa nasza strzelila sobie juz 3 brameczki zbyt dobrze o niej nie swiadczy, ale dlaczego mamy 2 reprezentantow... Nie wiem czego sie niektorzy spodziewali po nowym Lechu. Widac, ze potencjał jest ogromny tylko nadal czegos nam brakuje. Troche szkoda straconych "3" z Cracovia i Wisła, ale taka jest gra. Zostało jeszcze troche okienka wiec moze jeszcze jakiegos defensora sprowadzimy, moze Kłosa. 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”