Telefony komorkowe (zbiorczy) - Strona 25

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 03 sie 2007, 12:32

Ja posiadam tel. SE k750i na początku byłem z niego zadowolony do momentu az:
- padł mi soft
- zepsuł się aparat.

Wydaje mi się ze SE pod wzgledem funkcji są jedne z najtanszych lecz pod wzgledem wytrzym alosci jedne z najgorszych:) Nokia to Nokia

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8756
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 sie 2007, 13:01

Martinho pisze:Kupilem telefon LG KU311 i pierwszym razem telefon chcial sie wlaczayc, jednak po wylaczeniu go i ponownym wlaczeniu juz nie chce sie zalaczyc... Na ekranie pojawia sie jedynie plansza z logo LG i nic wiecej, nie mozena tego wylaczyc, chyba ze wyjmujac i wkaldajac baterie. Tak sie dzieje za kazdym razem kiedy probuje wlaczyc aparat... Ktos wie co jest grane?
Sorry, ze tak pozno, ale odpowiedz prosta : kupiles telefon LG :lol2:
Ja korzystalem przez 2 lata z telefonu marki Samsung i dzialal bez zarzutu, nigdy sie nie zawiesil, dzialal szybko, nie raz spadl mi na kafelki, czy beton na dworze i nigdy sie nie rozwalil. Od 2 miesiecy uzytkuje go moja mama i rowniez dziala bez zarzutu 8) Modem x450 :wink:

Obecnie mam Sagema My600x, poza tym, ze dziala wolno, zawiesza sie raz na tydzien, jest okey :P

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 sie 2007, 13:03

cloner oddalem go do serwisu, probowali wgrac oprogramowanie ale powiedzieli ze nie dalo sie bo jest brak komunikacji... No coz pozostaje czekac...

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 03 sie 2007, 13:27

Ja miałem K750 upadł pare razy tez działał bez zarzutu az pewnego razu niewiedzac czemu padł wyswietlacz :/ opchnołem go tanio i teraz uzytkuje motke L7 jak narazie bezuwieszek i awarii

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 sie 2007, 13:51

Ja jestem szczęśliwym posiadaczem SE D750. Używam go już ponad pół roku i wszystko działa bez zarzutu. Polecam ten telefon, dlatego, że posiada wszystko co potrzebne (karciucha pamięciochy, empetruchy i słuchafony w zestawie), a do tego jest tani jak na swoją zawartość.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 03 sie 2007, 14:03

Ja posiadam tel. SE k750i na początku byłem z niego zadowolony do momentu az:
- padł mi soft
- zepsuł się aparat.

Wydaje mi się ze SE pod wzgledem funkcji są jedne z najtanszych lecz pod wzgledem wytrzym alosci jedne z najgorszych:) Nokia to Nokia
Muszę się z tym nie zgodzić ;) Po prostu trafił Ci się trefny model, zdarza się każdemu producentowi :P

Sam nigdy nie miałem Nokii, natomiast mój brat przez wiele lat używał modelu 3330 :P Sam telefon działał bez zarzutu, zmieniał tylko baterie, ale te telefony są bardziej znane ze swoich wysokich cen. Do języka powinno wejść takie powiedzenie- płacić jak za Nokie :P Aczkolwiek, nie zwracając uwagi na cene, podoba mi się seria N ;)

Ale bardziej chciałbym się odnieść do SE. Sam posiadam k508i od dwóch (lub trzech :think: ) lat i bardzo sobie chwalę. Nie chcę go nawet wymieniać na lepszy model. Ale jeśli w przyszłości będę wymieniał, to tylko na innego SE. W ciągu 2 lat zawiesił mi się tylko 3-4 razy (ale przy całkowicie zapchanej pamięci). Minusem jest joystick, który trzeba co jakiś czas czyścić ale nie jest to problem. Poza tym w nowszych modelach już naprawili tą wadę ;) Raz też mi porządnie upadł, jednak założyłem spowrotem baterie i wio. Mój tata ma wiekowy model T610. Znalazł go jakieś 3-4 lata temu na wczasach :lol: Obudowa już była w kiepskim stanie, jednak tata używa go do dziś i nie chce wymienić na nowszy za żadne skarby. Po prostu spełnia jego oczekiwania w 100%. Wujaszek niedawno wziął na firme 2 SE. Sobie k800i, a ciotce k750i (wcześniej też miała SE ale nie pamietam jaki model, dosyc stary). Są z nich cholernie zadowoleni. Kolega 2 dni temu kupował telefon do 400zł. Poradziłem mu, żeby wybrał jeden z dwóch- k510i lub w200. Wybrał k510i i czeka na przesyłke :] W ramach prezentu dla brata, siostra może wziąć mu telefon w o2, za punkty (czyt za darmo). W gre wchdziły raczej modele: k550i, Samsung J600 i różowy :lol: Samsung E900. No i za darmo. Mimo urody J600, wybierzemy k550i. Wiem, że ma bardzo niewygodne przyciski ale wybór nie był za duży. No i ogólnie główną zaletą SE jest cena, nie ma co :] Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić telefony tej marki, ponieważ nigdy się na nich nie zawiodłem, a mam z nimi dużo do czynienia ;)

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 03 sie 2007, 20:32

maestro pisze:Muszę się z tym nie zgodzić Po prostu trafił Ci się trefny model, zdarza się każdemu producentowi

Z tym że zdarza się to każdemu producentowi również się zgodze, ja równiez darze sympatia SE, gdyż jest to moj 3 telefon z tej firmy , z każdym się coś działo więc może poporstu mam pecha. Ale również nigdy nie kupie Noki, myślę że zostane przy Se bo przynajmniej wiesz za co płacisz ( same bajery :P ) natomiast w Noki jak to powiedziałeś płaci się za firme no i może za wytrzymałośc.

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 04 sie 2007, 15:16

jaki telefon polecilibyscie gdzieś tak do 400 zł? nie chodzi mi o aparat itp, mam do gdzieś, ale przydałby się w tym telefonie odtwarzacz mp3. i duża pojemnośc karty. jeśli 400 zł do za mało dawajcie lepsze modele tylko, zeby było mp3. z góry dzięki za pomoc.

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 04 sie 2007, 16:40

sagem my501x

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 04 sie 2007, 17:14

mam sagema i strasznie wolno chodzi. to chyba główna wada tych telefonów. myslałem o nokii 5300 albo SE W...i czaicie ta serie?

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 04 sie 2007, 17:23

Bruno Banani pisze: czaicie ta serie?

Walkmanów? :) bo nie wiem o co ci chodzi. i napisz nowego czy uzywanego chcesz miec fona :!: pozdro

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 04 sie 2007, 17:36

no tak np. W880i takie muzyczne telefony. chce mieć telefon na który wejdzie dużo muzy mp3. jakieś 5 godzin najlepiej albo conajmniej 0,5 Gb pamieci na karcie. nie musi to być nowiutki telefon. napewno nie wydam 1000 zl na fona bo mi szkoda tyle kasy i w ogole tyle nie posiadam, ale 500 zł jestem w stanie dać. jakieś propozycje. moze coś polecicie?

Awatar użytkownika
rook
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rook » 04 sie 2007, 17:46

Witam!

Otóz mysle ze dobry byłby W800i. Świetny(sam jestem posiadaczem-D750i przerobiony na Walkmana i jeszcze słuchaweczki :) ). Nowiutki koszuje mniej wiecej 500-600 zł zaś jesli chcesz kupic ponizej 400 zł powiem szczerze-super jakos tego telefonu nie bedzie, poniewaz dla mnie taki fon za 4 stówki jest lekko ekhm...poniszczony :wink: Twój wybór.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 sie 2007, 23:37

jaki telefon polecilibyscie gdzieś tak do 400 zł? nie chodzi mi o aparat itp, mam do gdzieś, ale przydałby się w tym telefonie odtwarzacz mp3. i duża pojemnośc karty. jeśli 400 zł do za mało dawajcie lepsze modele tylko, zeby było mp3. z góry dzięki za pomoc.
maestro pisze:Kolega 2 dni temu kupował telefon do 400zł. Poradziłem mu, żeby wybrał jeden z dwóch- k510i lub w200. Wybrał k510i i czeka na przesyłke
Jeśli interesuje Cię głównie odtwarzacz mp3, to polecam SE, któregoś z serii W. W cenie do 400zł (oczywiście jeśli mówimy o nowiutkim, nieużywanym telefonie), to chyba tylko wspomniany przeze mnie w200, on kosztuje troszke ponad 400. w300 też jest dosyć tani, ale cholernie brzydki i ma bardzo niewygodną klawiaturkę. Jeśli chodzi o w200 (pamiec wbudowana- 27mb), to czasem w standardzie dostaje sie karte pamieci 128mb (lekko odbija sie na cenie telefonu, bo np na allegro mozna tez kupic bez karty) ale osobiscie radzilbym kupic telefon bez karty, bedzie minimalnie tanszy, a za 25zł mozesz juz sam dokupic karte 256mb (za 70-80zł 1gb) I moim zdaniem to chyba najlepsze rozwiązanie w tej cenie ;) Nowy w800 jest drogi, a osobiście sam nie preferuję i każdemu odradzam kupowanie używanych telefonów ale to już zależy od Ciebie :)

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 05 sie 2007, 10:11

Dzięki za rady. Mam jeszcze jedno pytanie. Jaka jest jakoś tej muzyki w W200i? bo osobiście miałem okazje słuchać tylko piosenek na W800i i sie nie orientuje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”