Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 maja 2015, 10:55
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 maja 2015, 11:08
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 06 maja 2015, 11:11
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 maja 2015, 11:13
Ja w ostatnim roku pracowałem tylko kilka miesięcy, więc zarobiłem poniżej 8000. Myśle że duza cześć studentów którzy np. dorabiają, albo młodzież która pracuje na wakacjach. No i wiadomo - ludziom którzy np. wyszli z bezrobocia w drugiej czesci roku.myhalek_acm pisze:Ja to wszystko rozumiem. Ale de Facto komu zmieni sytuację podniesienie kwoty wolnej do 8000? No komu ? Menelom ?
Nie wszystko. To co mówi ze chciałby żeby było to nie znaczy że ma to w programie. To jak jak mówi ze najlepsza jest monarchia, ale nigdy nie powiedział ze w Polsce wprowadzi monarchie. Wie po prostu co mozna zrobić (podatek dochodowy) a co nie.Kamil232 pisze:Mikke?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 maja 2015, 11:35
Jutro. Postulat Kukiza już dawno został obalony, jemu to nie zrobi różnicy. Zresztą już to powiedział. Bardziej znaczące jest to, że Kukiz najprawdopodobniej słusznie zarzucił Korwinowi kłamstwo i obłudę.mete pisze:Tak przy okazji - kiedy są te wybory w Anglii? Jestem ciekaw jak zachowa się po nich Korwin i Kukiz, którego jedyny postulat może zostać obalony.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 maja 2015, 11:38
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 maja 2015, 11:44
znam, wskaz gdzie w tym programie jest napisane, że te wszystkie postulaty zostaną wprowadzone w ciągu dwóch miesięcy. wskaż albo miej honor i przyznaj się do błęduKamil232 pisze:Nie znasz programy gościa na którego chcesz głosować?
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 maja 2015, 11:48
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 06 maja 2015, 12:06
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 06 maja 2015, 12:17
Wybacz ale o jakim sposobie bycia mówisz?czarny samael pisze: NoName1989 Bronek nie jest debilem. Duda to pacynka, co wczoraj udowodnił. Komorowski doskonale zdaje sobie sprawę z tego że większość ludzi lubi jego sposób bycia. Do tego potrafi być wyluzowany a w takiej debacie to ma ogromne znaczenie. Kilka bon motów i Duda może się zblokować jak wczoraj.
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 maja 2015, 12:19
Chodzi mi o wartość merytoryczną, nie odbicie się tego na poglądy ludzi. Ludzie którzy postawili na Kukiza, jak i ci co postawili na Korwina są w nich zapatrzeni jak w obrazek. Przy czym gorzej jest z tymi od Kukiza, bo Korwin ma chociaż poglądy gospodarcze i można próbować równoważyć jego głupoty z obniżką podatków. Kukiz ma tylko JOWy.mete pisze:A ja wiem czy tak obalony? Mój fb jest zalewany informacjami typu zagłosuje na Kukiza bo zrobi JOWy także do wszystkich nie dotarł.
I to wcale nie jest atakmyhalek_acm pisze:cale go nie zaatakował, tylko pokazał pewne słabosci jego sztandarowego pomysłu.
Korwin sam się tym podkłada. Gadka o tym, że niby to nieprawda brzmi śmiesznie, kiedy są programy na żywo gdzie to mówi i które dziś można sobie odtworzyć.myhalek_acm pisze: Te wrzutki o gornikach, to wypominanie o niepelnosprawnych itp ?
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 06 maja 2015, 12:25
Wiekszosc to niestety prawda, tlyko polityczna poprawnosc ktora wkoncu zniszczy caly swiat nie pozwala wiekszosci tego [k****] przyznac.Korwin sam się tym podkłada. Gadka o tym, że niby to nieprawda brzmi śmiesznie, kiedy są programy na żywo gdzie to mówi i które dziś można sobie odtworzyć.
Zresztą to jest cały Korwin. Kobieta zmienia poglądy przez wpływ spermy, lubi być trochę gwałcona, niepełnosprawni nie powinni być pokazywani w TV (bo tylko piękni i zwycięzcy, w końcu Korwin nas wychowa, żebyśmy przypadkiem "nie złapali" gdzieś niepełnosprawności), Polacy zrobili Majdan (ale nas po tym zwykli Rosjanie i Ukraińcy pokochali), prymas na pierwszego króla Polski to dobry pomysł, rosyjska gospodarka to dla nas wzór, raz należy strzelać z ostrej amunicji do gwałtownie protestujących, a za chwilę nie można z gumowych do kiboli itd.
No daj spokój, facet już tyle razy sobie strzelił samobója... Zresztą JOWy też popierał. I gdzie ta jego niezmienność?
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 maja 2015, 12:31
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 maja 2015, 12:35
Właśnie nie do końca. Ja głosuje na Korwina, ale nie chciałbym żeby został prezydentem. Głosuje na jego poglądy, liczę na to że dzieki wysokiemu wynikowi znajdzie isę ktoś (Berkowicz?) kto po Korwinie zdobędzie władze w Polsce. Korwina mam dość, ale stoi on na czele partii która najbardziej jest mi bliska.czarny samael pisze: Chodzi mi o wartość merytoryczną, nie odbicie się tego na poglądy ludzi. Ludzie którzy postawili na Kukiza, jak i ci co postawili na Korwina są w nich zapatrzeni jak w obrazek. Przy czym gorzej jest z tymi od Kukiza, bo Korwin ma chociaż poglądy gospodarcze i można próbować równoważyć jego głupoty z obniżką podatków. Kukiz ma tylko JOWy.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 06 maja 2015, 12:37
myhalek_acm
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio