Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 26 paź 2015, 23:13
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 26 paź 2015, 23:13
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 paź 2015, 23:15
Będę szczery - dla mnie to co Kamil mówił było włąśnie w tym wszystkim najtragiczniejsze. PiS będzie najlepszy, bo nie spełni obietnic wyborczych..MazurXIII pisze:Kompletne niezrozumienie dlaczego ludzie głosowali na PiS i dlaczego tak na prawdę mają ich obietnice wyborcze w dupie.
Dlaczego uważasz min. 11% wyborców za "plankton"?MazurXIII pisze:tak jak mówiełm - głośny bo głośny - ale plankton
Trochę tak, chociaż wydaje mi się, że wśród wielu bardziej hmm populistycznych wyborców Wipler przez takie coś jak akcja z policją (niezależnie ood tego, kto tam miał rację) jest dość spalony. W domu rodzinnym od babci i innych ludzi słyszałem że "ten pijak od Korwina" i nie była to jednorazowa opinia. Czy słuszna łatka czy nie trzeba pamiętać o czymś takim.Dr.Football1 pisze:Juz ma takiego. Wipler.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 26 paź 2015, 23:29
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 26 paź 2015, 23:35
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 paź 2015, 23:41
"Chciałbym być emerytowanym zbawcą narodu"
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 paź 2015, 23:47
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 paź 2015, 23:51
Widziałem, jak większość wywiadów Jarkacza, które są dostępne w necie, ale chciałem się podzielić z forumowiczami. Niektóre słowa zyskały teraz na aktualności.maciek_88 pisze:Nie widziałeś tego wcześniej? Dobry jest moment, jak wylicza wagi w boksie
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 paź 2015, 0:03
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 paź 2015, 0:06
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 27 paź 2015, 0:28
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 paź 2015, 0:41
Taki syf że nie mam 10 tysięcy dolarów długu za z powodu skorzystania z lekarza. Lubię taki syf.myhalek_acm pisze:Przeciez Demokraci w USa tez zrobili syf.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 paź 2015, 0:49
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 27 paź 2015, 1:22
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 27 paź 2015, 4:18
JKM jest wodzem.W stylu Tuska czy też Leszka Millera.Namaszczenie kogoś przez JKM byłby dla namaszczonego swoistym " pocałunkiem śmierci politycznej".Kluchman pisze:Rzeczywistość jest taka, że Korwin jest już w na tyle zaawansowanym wieku i ma tak spaprany wizerunek, że po prostu powinien odsunąć się w cień. Niech sobie pisze w tym internecie, jest w tym bardzo dobry, ale powinien namaścić innego lidera partii.
PietroBosman
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio