AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 25

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 12 sty 2006, 17:06

A moze to byl ktorys z meczow sezonu 03/04 np:
Milan - Ancon 5 - 0 Rui '71 lub
Milan - Perugia 2-1 Rui '74 ???

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 sty 2006, 17:06

Zaza sprawdziłem to, Nie był to ani mecz z Lecce czy Udine. Najprawdopodobniej Kasiorek ma racje Milan 1 : 1 Brescia
Rui Costa 14', Wome 87'. Ale gwarancji 100% nie mam że to ten mecz.

Co do najładniejszej bramki to Gila nie grał wtedy w Milanie więc wiesz... Mi bardzo się podobał szczał Szewy w meczu LM z Interem - ten strzał lewą nogą, piłka dostała niezłej rotacji. :twisted:

Ostry66 napewno nie, to był zeszły sezon - tak mi się wydaje :lol:
Ostatnio zmieniony 12 sty 2006, 17:09 przez Łukasz_, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 12 sty 2006, 17:07

Ta bramka w sezonie 2003/2004 padła.... Też ją pamiętam, miałem kiedyś filmik z wszystkimi bramkami MIlanu z tamtego sezonu, no ale właśnie.... jestem pewien że na San Siro ale z kim to nie bardzo... wiem napewno że to jaoś środek sezonu był.... Jak dla mnie najpiękniejszego gola Rui strzelił ANgli na Euro, coś niesamowitego, przegrywali 80 minut, strzelają w końcówce... Rui wchodzi, później Figo podchodzi do niego i na ucho mu coś mówi... trwa dogrywka, Portugalczycy się modlą... a on przebiega 40 metrów z piłką i strzela z niewiarygodną siła.... bramkarz nawet nie wiedział co się dzieje chyba, nawet nie drgnął.... fantastyczna bramka....

EDIT:
Milan dominated possession against winless Perugia but had to wait until the 74th minute for the breakthrough.

Rui Costa
Costa's freekick fired Milan to victory.

It came via a thundering free kick from 20 meters by substitute Rui Costa which crashed in off the underside of the crossbar. Having gone almost three years without a goal the Portuguese midfielder has now scored two in the last three games. Milan doubled their lead three minutes later when Pirlo converted a penalty after Perugia's Australian keeper Zeljko Kalac brought down Filippo Inzaghi. Carlo Ancelotti's side suffered a late scare, though, when defender Giuseppe Pancaro was sent off for a foul inside the area on Massimiliano Fusani and Salvatore Fresi converted the penalty. "It was a difficult game against a Perugia side that has improved a lot," said Ancelotti.

"They were more together and more compact than earlier in the season but it was a respectable performance and an important three points," he added.

To był mecz z Perugią wygrany 2:1 przez Milan, wszystkie bramki padły w ostatnich 15 minutach, a rui otworzył wynik....

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 12 sty 2006, 17:17

Tu jest bramka przeciwko Bresci z ubieglego sezonu:
http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=12J8 ... DXINN73PEY

Niestety tych z sezonu 03/04 nie posiadam bo mi wcielo archiwum:(

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 sty 2006, 17:18

Łukasz[ACM] pisze:Zaza sprawdziłem to, Nie był to ani mecz z Lecce czy Udine. Najprawdopodobniej Kasiorek ma racje Milan 1 : 1 Brescia
Rui Costa 14', Wome 87'. Ale gwarancji 100% nie mam że to ten meczu

Łukasz[ACM] ale Ty wciąsz masz na mysli rzut wolny Rui Costy od poprzeczki ? bo w takim razie ta bramka o której mówi Kasiorek nie nie ta o której Ty myslisz.

Bramka z Brescia 1;1 jest opisana 5 postów wcześniej. Rui Costa na lewej stronie scina do środka, poczatek pola karnego a w zasadzie róg i te wali po długim w okno taki rogalem :]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 sty 2006, 17:25

Zaza nie myśle o żadnej bramce z wolnego. To był strzał po dłgum rogu samo okno, tak to mnie więcej wyglądało - czyli myśle o tym co było już opisane wyżej.
Zaza pisze:Bramka z Brescia 1;1 jest opisana 5 postów wcześniej. Rui Costa na lewej stronie scina do środka, poczatek pola karnego a w zasadzie róg i te wali po długim w okno taki rogalem
Dokładnie o tym cały czas myślałem :wink:

Hmm bramka z wolnego od poprzeczki :think: bramke pamiętam ale nie mam zielonego pojęcia w jakim meczu gdzie i z kim. Ale ta bramka z Brescią bardziej mi sie podoba.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 sty 2006, 17:37

Łukasz dokladnie ta bramka Costy. Miód :] majstersztyk ...

No to panowie odświeżliśmy sobie pamięc i archiwum :wink: teraz czas na bierzące tematy :)

Coś cicho o Amoroso ? zanosiło sie na to że już o tej porze bedzie oficjal ze strony klubu a tu prosze cisza :) Jak narazie tylko portale pewne swego :lol: czekają do jutra ? :roll: Pewnie i tak z Roma nie bedzie brany pod uwage :) jak to z tymi klubami z Brazyli papiery itd. Choć przeciesz on może mieć jest ze sobą jest wolny .

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 sty 2006, 17:46

Zaza pisze:Coś cicho o Amoroso ? zanosiło sie na to że już o tej porze bedzie oficjal ze strony klubu a tu prosze cisza
Nie mam zamiaru z tego powodu płakać, przyjdzie lub nie. O wiele bardziej martwi mnie to że o obronie nic nie słychać :!: :evil: Może nagle będzie informacje że jakiś obrońca oficjalnie w Milanie :lol: Ehh nasi działacze gdy mają działać to są bez formy. :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 sty 2006, 17:58

To żebyś sie nie zdziwił Łukasz jak jednak będzie to tylko Brazylijczyk :wink: już pisałem nie dawno w zimie nie może robić taki transferów, bo na rynku są gracze ale jedem na udział w LM, drugi w UEFA, trzeci wraca po rocznek kontuzji itd. Jaknie przyjdzie Lugano w zimie to nie kupia obrońcy :) Bo tylko Diego spełnia chyba takie podstawowe kryteria nie jest spalony w pucharach, grać potrafi i cena też nie szokuje. A jak nie to nie, może i dobrze przeciesz Nesta czy Stam nie zapomnieli jak się gra tylko musza być wszyscy zdrowi i grać jedna podstawową linia. A nie 7 podstawowych :roll:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 sty 2006, 18:05

Ja z samego Lugano będę bardzo zadowolony, nie licze teraz na jakieś szalone transfery. Może nasi już mają jakieś wstępne umowy na pierwszeństwo kupna na lato :wink: Ale jeden obrońca musi teraz przyjść :!: Cafu jest teraz zdrowy, długo nie grał więc pewnie sobie odpoczoł. Myśle że będziemy mogli na niego liczyć do końca sezonu. " Prawa strona boiska ... Cafu mija zwodem - dośrodkowywuje - Szewczenko GOL :!: 8) :smile2: "

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 12 sty 2006, 18:43

ostry66 pisze:A moze to byl ktorys z meczow sezonu 03/04 np:
Milan - Ancon 5 - 0 Rui '71
Dokladnie to jest ta bramka o którą mi chodzi!
Wolny Manuela z lewego narożnika pola karnego..
Rozbieg, strzał ..poprzeczka...gol :wink:
Jakby ktoś znalazł to jestem wdzięczny.
:wink:

aiii... Panowie ale do tego jest odpowiedni temat :) //maestro

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 12 sty 2006, 18:50

Ta bramka Costy o ktorej mowilem to jest taka o ktorej mowi Zaza. Rui biegnie z lewej strony mija jednego obronce, skreca w strone pola karnego mniej wiecej w okolicach rogu pola karnego przymierza w samo okienko. BUDA!!!!!!!!!
FORZA GRANDE JUVE!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 sty 2006, 0:25

Kolejny mecz przed nami.Konczacy pierwsza runde.
Gramy na wyjezdzie z Roma.
Teoretycznie rywal trudny ale wierze w nasze zwyciestwo i mam ku temu podstawy.
Roma zagra prawdopodobnie bez klasycznych napastnikow.Bo i Nonda i Montella (moze wroci ale bedzie swiezo po kontuzji) sa kontuzjowani.Cassano wiadomo sprzedany.W takim wypadku ciezar zdobywania bramek wezmie na siebie Totti wspomagany przez Manciniego i Taddeiego (ktory tez odniosl niedawno kontuzje ale pewnie zagra).Do listy kontuzjowanych pilkarzy Romy nalezy tez dopisac Kuffoura.Zawieszony jest Dacourt.
W Milanie nie zagra Maldini oraz Cafu a poza tym gra gitara.
Licze na podtrzymanie swietnej passy bramkowej i lepsza gre obronna niz w ostatnich dwoch spotkaniach.
Analizy nie chce mi sie pisac bo i tak wiekszosc domyslow bierze w leb podczas meczu.
Grac i wygrywac.
Mecz w niedziele na Canal+ Sport 2 o 20.30.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 14 sty 2006, 1:02

hmmm...generalnie zostalem lekko obsmiany,gdy w zeszlym tygondiu mowilem ze jest PEWNA nadzieja na remis Parmy na San Siro...teraz smiem twierdzic ze remis-bylby,przy tak dramatycznie slabej dormacji defensywnej ACM,bardzo dobrym wyjazdowym wynikiem dla Rossonerich...Roma u siebie jest calkeim wymagajcym przeciwnikiem...jak dla mnie,bradzo dobry bylby remis w tym meczu itego bym sobie jako kibic Bella Signora zyczyl...i nie jest to rozstrzygnieciem nierealnym...

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 14 sty 2006, 12:46

Remis nie jest dobrym wynikiem w tej sytuacji... przewaga Juve jest taka, że teraz każdy punkt jest na wagę złota i remis wiadomo co może oznaczać...

Co do meczu to mam nadzieję, że jeśli zaliczy debiut to bardzo udany Marcio... Cafu ciekawe czy już zagra... nieciekawą sytuację się okazało ma :roll:

A widzieliście 19 miejsce Vikasha jeśli chodzi o najlep[szego piłkarza Milanu :?: Niby nie jest wysokie, ale zdziwiło mnei, że wogóle się znalazł na liście z tymi ogonami... strach pomyśleć co by było, jakby mu Carlo dał więcej pograć... Ale już to nieaktualne więc zostanie 19...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”