Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 cze 2013, 15:26
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 cze 2013, 15:38

petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 cze 2013, 17:00
Politowanie. Szczegolnie dla tanich patriotow madrych z perspektywy czasu ktorzy okazuja pogarde dla wyborow innych ludzi gdy obecnie za ich wybory nie grozi im nabijanie dupy na noge od stolka (pieknie mozna wszystko obrocic czyz nie?).piwus pisze:Pogarda dla taniego patriotyzmu (co to za nędzna forma aktywizacji, jeśli nie grozi ci za nią nabijanie dupy na nogę od stołka) przy jednoczesnej sympatii dla komunistycznych funkcjonariuszy pokroju Jerzego Urbana, którzy tuszowali zbrodnie systemu.
Dobrze miec reprezentantow prawicy na forum zaprawionych w starciach z internetowymi komunistami.piwus pisze:Dobrze jest mieć reprezentanta lewicy na forum.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 cze 2013, 17:38
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 cze 2013, 18:01
Od pouczania to na tym forum jestes glownie Ty i Tobie podobni. To wam sie nie nudzi. Nie masz pojecia kto jest moim autorytetem a wypisujesz bzdury. To tez nic nie kosztuje.piwus pisze:Urbana przywołałem by zmusić do refleksji - co takiego sobą reprezentujesz, jakie są twoje autorytety, by na każdym kroku pouczać o patriotyzmie i tolerancji dla innych poglądów. Kolejna nieudana próba.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 cze 2013, 18:24
Chlopaczek pisze:Chyba nie zalapales ale mniejsza z tym.
Przypominam ze komunizm sie skonczyl a jedyna osoba ktora mi okazuje pogarde to raczej jestes tutaj Ty.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 cze 2013, 21:33
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 cze 2013, 23:22
To cię kompromituje. Od trzech lat (lub więcej) jedziesz personalnie, a do tej pory się nie nauczyłeś, że nigdy na Platformę nie głosowałem, ani nie popierałem jej w żadnej innej formie. Naucz się tego w końcu. To apropos szufladkowania, które z bezlitosną faszystowską bezwględnością niby czynięChlopaczek pisze:zajmij sie mlodszymi kolegami moze uchronisz ich od bledy zauroczenia PO w jaki sam kiedys popadles.
Nie możesz, bo w twojej miejscowości i (w praktycznie każdej innej, co pokazuje mobilizacja lewicy wspierana przez Jacka Żakowskiego w rocznice zabójstwa Narutowicza), byłbyś osamotniony i wyglądałbyś śmiesznie. Możesz najwyżej skopać grupę rekonstrukcyjną na Marszy Niepodległości Faszystów przy aplauzie Krytyki Politycznej.Chlopaczek pisze:Pokrzyczec i pomaszerowac (ba nawet pobiegne) to ja tez sobie moge.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 cze 2013, 23:31
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 cze 2013, 3:30
Masz racje moj blad zaszufladkowalem Ciebie do proPO a Ty byles po prostu antyPiS i anty Lech Kaczynski. Przepraszam ze nie jestem takim ekspertem od piwusa jakim Ty jestes od Chlopaczka. Z tego powodu jeszcze zdarza mi sie mieszac niektore rzeczy.piwus pisze:To cię kompromituje. Od trzech lat (lub więcej) jedziesz personalnie, a do tej pory się nie nauczyłeś, że nigdy na Platformę nie głosowałem, ani nie popierałem jej w żadnej innej formie. Naucz się tego w końcu. To apropos szufladkowania, które z bezlitosną faszystowską bezwględnością niby czynię.
Kolejny raz nie zrozumiales. Mialem na mysli prawicowe marsze i prawicowe pokrzykiwania. Przylacze sie i zostane wielkim patriota. Tak jak wspomnialem tanie to i proste.piwus pisze:Nie możesz, bo w twojej miejscowości i (w praktycznie każdej innej, co pokazuje mobilizacja lewicy wspierana przez Jacka Żakowskiego w rocznice zabójstwa Narutowicza), byłbyś osamotniony i wyglądałbyś śmiesznie. Możesz najwyżej skopać grupę rekonstrukcyjną na Marszy Niepodległości Faszystów przy aplauzie Krytyki Politycznej.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 cze 2013, 14:01
Kocham swój kraj, jestem dumny ze swojej tożsamości narodowej i tego kim jestem, bo przecież mógłbym się urodzić gdzieś na slumsach Bombaju. Jestem rad każdego razu gdy czytam o Zawiszy Czarnym, Kościuszko czy Janie Pawle II . Kiedy mam okazję przebywać za granicą zawsze staram pozostawić po sobie pozytywne wrażenie i przybliżyć ważne kwestie naszego kraju, aby ktoś z czystym sumieniem mógł powiedzieć np. "Ci Polacy to jednak całkiem spoko ludzie, wbrew obiegowym stereotypom"Chlopaczek pisze:Kolejny raz nie zrozumiales. Mialem na mysli prawicowe marsze i prawicowe pokrzykiwania. Przylacze sie i zostane wielkim patriota. Tak jak wspomnialem tanie to i proste.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 lip 2013, 13:51
Para gejów adoptowała chłopca, by go wykorzystywać
To przykład skrajnej deprawacji - tak australijska policja określiła sprawę 6-letniego chłopca adoptowanego przez parę homoseksualistów i wykorzystywanego seksualnie przez rodziców i inne osoby. O sprawie informuje agencja AFP.
Homoseksualistów-pedofilów ujęto dzięki współpracy służb bezpieczeństwa w Australii i Stanach Zjednoczonych.
Mężczyźni mieszkali w Cairns, w północnym Queensland i przedstawiali siebie, jako kochających ojców. Jednak chłopczyk, którego urodziła im rosyjska surogatka i którego adoptowali w 2005 roku, był za ich zgodą seksualnie wykorzystywany przez innych od kilku lat.
“Każda sprawa wykorzystywania dzieci jest straszna" - powiedział agencji AFP Jon Rouse, detektyw z Queensland, który dowodzi zespołem zajmującym się wykorzystywaniem nieletnich w sieci. "Ale ta sprawa jest szczególnie poruszająca przez sposób, w jaki to dziecko do nich trafiło. To ogromna tragedia i przykład skrajnej deprawacji".
Na ślad pary homoseksualistów policjanci wpadli dzięki przypadkowemu odkryciu w Nowej Zelandii. Śledczy badający sprawę pedofila w Wellington znaleźli zdjęcia chłopczyka na komputerze podejrzewanego mężczyzny. Fotografie nie były wprawdzie niezgodne z prawem, ale postawiły w stan gotowości policję w Australii. W toku dochodzenia śledczy dotarli do zapisu rozmów między parą homoseksualistów i innymi pedofilami.
Kiedy funkcjonariusze wkroczyli do domu pary, gdy ci przebywali w Stanach Zjednoczonych, znaleźli wystarczająco wiele dowodów, by doprowadzić do ich aresztowania i odebrania im chłopca. Obaj mężczyźni zostali aresztowani w Kalifornii na początku 2012 roku. W ostatni weekend jeden z nich otrzymał wyrok 40 lat więzienia. Drugi wciąż oczekuje na wynik procesu.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 03 lip 2013, 14:35
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 lip 2013, 16:18
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 lip 2013, 16:25
eee, ale tzw. geje przecież nie mogą mieć dzieci. Nikogo nie trzeba im zabierać, nie należy raczej dawaćLeague pisze:Zabrać gejom dzieci.
franz
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio