Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 25

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 17 kwie 2005, 17:16

lucass pisze:Ibrahimovic dał dzisiaj popis i znowu jesteście lidrem. Gratulacje...
dzieki... :D

mam nadzieje, że utrzymamy to prowadzenie dłuuugo choć bedzie ciężko. cieszy, że Milan 'łatwo' stracił punkty, bo teraz znacznie ciężej bedzie je odrobić... Juve pokazał, że jak chce to potrafi... :D

teraz z Interem trza sie uporać... z remisu bede się cieszył choć to nie to samo co 3 pkt... nie mozna sie zachłysnąć tym zwycieztwem...

super!! taki mecz podniesie morale zespołu... :D

cLfS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cLfS » 17 kwie 2005, 22:12

Świetne zwycięstwo mojego ukochanego Juve !! 5:2 z druzyną z połowy stawki to jest coś ! Nie ukrywam radości z porażki Milanu,.

LIDER W TURYNIE !!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 kwie 2005, 11:29

Gratulacja zwyciestwa !!! Lecce ma cieżki zycie na wyjażdzie z Milan i Juve 5:2 dostali i Hatricki w obu meczach hehe Zlatan i Crespo jak sie nie myle. Ładne bramka ta trzecia Szwedo sprytnie ja zmieścił przy słupku... Zdenek jest super bo nie jeden by zaczą grać ostro i byle tylko utrzymac 1:0. Sezon trwa i jeszcze nic nie zostało przydzielone . chyba że przy biurku jak bo Dellas powiedzieł ....

UWAGA UWAGA !! PIERWSZY KARNY PRZECIW JUVE OD ROKU Z LIDZE !!!! HISTORYCZNY MOMENT grać Milanu wyporzyszony do Lecce SAMUEL DELLA BONA NA 5:2 :D Właśnie tylko szkoda że przy stanie 5:1 i w tym meczu a nie innym gdzie pownnien....

Suchajcie nie chce nikogo denerwować i przypominac ale wróce do LM i meczu Juve : Liverpool. ....

Dowiedziełem sie coś o czym nie wiedziełem i sie tak usmiałem że poraz kolejny Moggi bedzie wyśmiawany na maxa.

Ponoć po meczu LM powiedział że za awansem The Red`s stoi ?? .... Czerwony Romek !!! Bo sędzie z Rosji i posuchał rodaka a on sie bał Juve w 1/2 i ......

Nie wiem jak dla Was ale to mnie utwierdza w mysleniu że to prostak .... Bać sie Romek moze tylko urzedu podatkowego a nie Juve czy Moggiego tym bardziej że Liverpool pokazal tzw miejsce w szyku a Moggi przed meczem mówi jak to nie lepszy jest Juve od The Red`s .......

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 kwie 2005, 12:00

Naprawde ładne bramki ogólnie Ibrahimovica no i Nedveda także. Wczoraj chłopaki się postarali i zagrali na najwyższym poziomie, a Lecce zaczęło i skończyło. Co do Moggiego to nie bede się wypowiadał bo jest jaki jest i nikt tego nie zmieni. Ważne, że dobrze prowadzi Juventus.

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 18 kwie 2005, 14:37

Juve samotnym liderem!! Ja już zaczynam świętować, a wy?? Chociarz nie wiem, bo mogą jeszcze z interem dostać (a nie zapomnijmy jeszcze o lazio) ale mozna sobie poświętować :D :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 kwie 2005, 0:30

""Natomiast przez 3 kolejki odpocznie napastnik Juventusu Zlatan Ibrahimovic. Juventino został zdyskwalifikowany za uderzenie łokciem obrońcy Interu Ivana Ramiro Cordoby podczas wczorajszego meczu przeciwko nerazzurrim. Ibra dostał za to uderzenie 2 kolejki a dodatkowo 1 za zsumowanie jego uzbieranych żółtych kartek....."" Czyli nie zagra z Lazio w Rzymie - z Bologną w Turynie i z Milanem na San Siro !!!

Co Wy na to ?? :roll: Oj buractwo wychodzi :D Osłabil klub w takim momcie to jest jak sn hehe Nie moge z gości jeden Hattrick i już niby król a on w nastepnym meczu nie strzela i płacze i jeszcze nie wyrabie z nerwami.

MAM NADZIEJE ŻE NIE BEDZIE ODWOŁANIE :!: BO JAK CUFRE WYRYPAŁ DEL PIERO LIŚCIE W MORDE TO NIE BYŁO ODWOŁANIE ROZPARTYWANE DLA CZEGO ?? WYKOMY FRAJERSTWO ZE STADIONÓW :!: TAK PISALI NAWET KIBICE JUVE A WŁOSI BYLI ....ZA .. i swoja decyzje utrzymali ...

Co ciekawe w dzisiajszym magazynie Serie A pokazali to z innej kamery i to nie tylko Szinsza zachował sie jak cwaniak i usmiacham i oczkami sprowokował Zlatana ale już w 78 minucei chyba Toldo wybijał piłka sedzie oczym miał w druga strona a Zlatanek "dusił" a bardzie łokciem działał Cordobe hehe a ten nie skakał wiedza że sie młokosem zajmą :)

**FORZA CZYSTA SERIE A**

:arrow: Doli to jeszcze musisz zejśc na ziemie BO MISTRZ JEST JEDEN GRANDE MILAN i bedzie nadal !!! POZDRO

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 22 kwie 2005, 0:40

No wiesz, Zaza ma charakter podobny do Cassano, ale trochę bardziej łagodny.Też ma niewyparzoną buzię, oraz powiedzmy myśli, że jest pępkiem świata.Wydoroślał po przejściu do Juve i nie ma co go krytykować...każdemu się mogło zdażyć :oops: (F.T.).Szkoda dla Juve że w tak ważnym momeńcie, ale przecież "geniusz" Capello jest wielki i coś wykombinuje.Czekam na przyjazd Parmy na San Siro, po zwycięstwie z Kiewo morale w górę czyli pewno kolejne 3 punkty w Mediolanie.Oj los wszystko tak układa, żeby Scudetto rozstrzygneło się 8 maja.Czyli liczę, że Juve poradzi sobie z merdami i na ten mecz na San Siro boję się mówić o jakimkolwiek rozwiązaniu.I jak się okazuje będzie to akurat 3 mecz bez Zlatana.To już drugi plus dla Milanu bo pierwszym naturalnie jest własny teren.Zaza szykujemy piwko i ... wiesz co :D.Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 kwie 2005, 0:52

Uchi_UfFy Brak Zlatan w 3 meczach nie znaczy że Juve sie już nie liczy. Ale teraz beda mieli jak po grudzie. Nawet stawiał że z Lazio nie wygraja bez pomocy .... :roll: Oczywiście jeszcze jest czas ale meczy jest mało 6 jak sie nie myle czyli nie licząc meczu na San Srio 5 spotkań zagramy jeszcze w walce o scudetto i jedno moze kluczowe choć coraz bardzie wątpie by to było kluczowe spotkanie KADRA KLUCZEM :d

POZDRO -- OBYŚMY MIELI CO OPALAĆ I POIJAĆ JUŻ WKRÓTCE :D !!!

JARANIE TO SZANSA DLA POLSKI - TAK NA WYBORACH POWINNO PISAĆ :D LECZ PREMIER BELKA NIE CHCE JONITÓW PIZ...Ć hehehe

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 22 kwie 2005, 1:05

Tzn dokładniej mi chodziło, że mają mniejsze szanse, bo jak sam pisałeś Zlatan to 60 % ataku Juve.Ale przebudził się Alex i wystawienie go z lewej strony pomocy i wysuniętego na "szpicy" Trezegueta może być skuteczną taktyką.Mecz z ostatnio dobrze grającym Lazio będzie oczywiście trudny, ale wydaje mi się , że mimo wszystko w męczarniach wygrają.No i co do samego meczu i ewenutalnych konsekwencji...masz rację, przecież to w sumie "tylko" 3 punkty, ale zauważ, że ewentualna wygrana któregoś z zespołów przy równej liczbie punktów przed meczem, daje lepszy bilans w bezpośrednich meczach, czyli są 3 mecze na odrobienie 4 punktów...wydaje się mało realne... :).Ale "dopóki piłka w grze...".

Heh, a co do naszego drugiego tematu, to jestem jak najbardziej za.Dla mnie powinna być kara chłosty za papierosy, bo to ani zdrowe, ani nie daje dodatkowych wrażeń - no może czasem odstresowuje...- i szybko zabija.A Marysia powinna być jak najbardziej zalegalizowana, bo i tak dużo osób z tego korzysta to primo, po secundo wszystko jest dla ludzi...jeśli ktoś nie chce to nie...a jeśli chce, a nie przeszkadza innym to w czym problem... ?Wkońcu to nie politycy będą się truć. :) Pzdr ZZ :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 kwie 2005, 1:24

Ja zaczne od Ganji bo to lubie bardzie niz Juve. hehe

Szybko nie bedzie legalne niestety bo w Polsce panuje opinia "narkotyk" Jak słysze coś tekiego to mam dośc ludzie po 50. Kiedyś dawno dawno chciałem wujka [spoko] namówić na wciaganie "pasków" ale wymięk po czym wysypałem grama rajek do zlewu i ukręciłem blanta a Wujek nie palił ale pozwalał bo ja by pomyślał o prokach to wolał bym cpił .... hehe Także nie taki diabeł straszny jak go . tak starzy ludzie powwni patrzeć.. Pewnie jak Giertych czy Kaczor rzucili bu hasło Jaranie to Szansa.. To wybory ich ale pózniej by ich pozabijali w tym sejmie za worki 5 gramowe hehe...

Co do Juve ?? Tak jak napisałem Zlatan 60% siły Juve w ataku. Trezeguet wraca ale to typ gracza który potrzebuje troche czasu by sie rozegrać i sądze że ten sezon stracony jest dla niego jak dla Pippo.Zagra pewnie Del Piero który zawodzi chyba wszystkich kibiców Juve i Zalayeta który [najbardziej ] może namieszać.

Tylko warto przypomnieć że Nedved "cień " nie ma obrońców .... Zebina kontuzja Emersonn bez siły jak Włosi piszą także trzeba czekać Wcześniej Milan gra z PSV i to jest wazne by zagrał Andrea i Rui Costa i bedzie dobrze .,

POZDRO

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 22 kwie 2005, 18:14

Czy moze ktoś wie czy to prawda , że mają pomniejszyć stadion Juve ?? Bo podobno na mecze przychodzi za mało kibiców i że AC TORINO jest w Turynie popularniejsze od starej damy ??

P.S Mam nadzieje że tytuł mistrza Włoch wróci do najlepszego Włoskiego klubu .

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 kwie 2005, 18:41

Scyzoryk pisze:Czy moze ktoś wie czy to prawda , że mają pomniejszyć stadion Juve ?? Bo podobno na mecze przychodzi za mało kibiców i że AC TORINO jest w Turynie popularniejsze od starej damy ??

Mają pomniejszyć z 70tys na 30 tys :? Niby to jest prawda, że więcej kibiców przychodzi na mecze Torino niż na Juve, ale dla mnie to jakoś dziwnie brzmi. Ciekawe jak Juve pokochaja miliony czy znowu będą powiekszać stadion? :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 22 kwie 2005, 19:50

Tomusmc pisze:
Scyzoryk pisze:Czy moze ktoś wie czy to prawda , że mają pomniejszyć stadion Juve ?? Bo podobno na mecze przychodzi za mało kibiców i że AC TORINO jest w Turynie popularniejsze od starej damy ??

Mają pomniejszyć z 70tys na 30 tys :? Niby to jest prawda, że więcej kibiców przychodzi na mecze Torino niż na Juve, ale dla mnie to jakoś dziwnie brzmi. Ciekawe jak Juve pokochaja miliony czy znowu będą powiekszać stadion? :)
Tylko ze jest maly problemik :P:P:P

Na mecze SerieA owszem nei przychodzi duzo kibicow bo wiekszosc Turynczykow oddalo swoje serce Torino ... lae co z CL ?? na mece ligi mistrzow przychodza nadal tlumy wiec i przychody sa no ale z drugiej strony stadion wiekszy i wieksze koszty ekspolatacji.

A co maja powiedziec ci co maja maracane ?? Mysle ze to zly pomysl z pomniejszaniem. Mogliby go troszke udoskonalic, unowoczesnic. Cos na ksztalt ArenaAmstrdam albo Arena Auf Schalke D:D:D

pozdro

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 22 kwie 2005, 21:13

Jak to mówił Szpaku na jednym z meczy oni chcą obrócić płyte boiska o 90 stopni, zlikwidować bierznie(takie cóś do biegania), pominejszyć trybuny i unowocześnić

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 kwie 2005, 20:54

Nie chce Was smucić ale Del Piero po 20 minutach na ławce juz .. Kontuzja pleców i zmiana ...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”