Bayern München - Real Madrid - Strona 25

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto awansuje?

Real
62
60%
Bayern
42
40%
Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Bayern München - Real Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 17 kwie 2012, 21:32

nudny mecz? prosze cie.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 337

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 kwie 2012, 21:33

No Ramos tragedia, tak jak pisalem gdzies juz - wzial forme z meczy z Barca. Zmieniam zdanie i mozemy sie zastanowic nad wymiana nad T. Silve :wink:

Szkoda troche tej glupiej bramki po rykoszecie, bo polowa raczej na remis, pierwsze 15min Bayern mial problem wyjsc z polowy. Dwie fajne okazje Benzemy niewykorzystane, zobaczymy co bedzie w drugiej polowie. Obowiazkowo Kaka in.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 kwie 2012, 21:34

Etus2 pisze:nudny mecz? prosze cie.
Moze dlatego,ze nie mam cisnienia na zadna z druzyn,choc trzymam kciuki za Bayernem.

No i musze przyznac,ze ostatnie 15 minut bardzo fajne. W II polowie spodziewam sie duzo wiekszych emocji.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8804
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 kwie 2012, 21:35

Przy bramce dla Bayernu ręka i spalony. Przy rzucie wolnym CR7, ewidentna ręka i chyba rzut karny? może kolejny wolny, bo nie zwrócilem uwagi, gdzie stał mur.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 kwie 2012, 21:37

Dla mnie mecz o wielkim ładunku emocjonalnym, od czasu legendarnego ćwerćfinału z sezonu 2009/2010 nie byłem tak nagrzany na spotkanie FCB.

Pierwsza sprawa - jeśli Farsa dostała karnego w meczu z Milanem to dzisiaj Bayern tym bardziej powinien. No ale Ribery nie nazywa się Messi czy Puyol.

Real rozczarowuje - może po przerwie się odrodzą, ale na razie Pepe tylko łokciami i w stylu karate kid, Ronaldo płacze, Mourinho już macha łapkami. Czemu Real nie dostał żadnego żółta (patrz Ramos, Coentrao), a Bayern dostał dwa? Nosz [k****]. Niech ta UEFA mnie nie osłabia. Wzięli swojego największego drukarza na sędziego i takie są skutki.

Bayern gra inna galaktykę niż w lidze, ale mnie jako analityka futbolu a nie niedzielnego kibica-głąba nie dziwi. Pisałem o tym kilka razy, że Mainz a Real to inna bajeczka.

Czekam na drugą połowę. Wciąż mimo to wiążę nadzieję, że będzie co oglądać w rewanżu. To się dla mnie liczy póki co.

wp // fieldy

Awatar użytkownika
Falbor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 17 kwie 2012, 21:38

cloner pisze:Przy bramce dla Bayernu ręka i spalony. Przy rzucie wolnym CR7, ewidentna ręka i chyba rzut karny? może kolejny wolny, bo nie zwrócilem uwagi, gdzie stał mur.
kolejny wolny

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 17 kwie 2012, 21:38

Bayern München have never lost a #UCL home match after scoring the opening goal (45 wins, 7 draws). [via bbcfootball]

cruel
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 kwie 2012, 21:39

Ebi pisze:Pierwsza sprawa - jeśli Farsa dostała karnego w meczu z Milanem to dzisiaj Bayern tym bardziej powinien. No ale Ribery nie nazywa się Messi czy Puyol.
Jesli Bayern gralby z Farsa a nie Realem, to Robben by wylecial z czerwem za nakladke, jak Pepe rok temu :wink:

wp // fieldy

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 kwie 2012, 21:40

cru pisze:Zmieniam zdanie i mozemy sie zastanowic nad wymiana nad T. Silve
Wcześniej miałeś jakieś wątpliwości :?: Musielibyście dorzucić kilku grajków.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 17 kwie 2012, 21:41

Ja nie mogę jak Riberry się przy piłce utrzymuje!! SZACUN!!

Robben słabo a Gomez to drewniak jednak... jak to jest, że drużyna z takimi skrzydłami ma na środku takiego kołka?

Tak czy inaczej! Wunder Speile!!

Przed meczem mówiłem, że najlepiej by bylo gdyby Bayern wygrał dwoma bramkami.. idealny wynik to 3:1. I za to trzymam kciuki. :)
Bayern gra inna galaktykę niż w lidze, ale mnie jako analityka futbolu a nie niedzielnego kibica-głąba nie dziwi. Pisałem o tym kilka razy, że Mainz a Real to inna bajeczka.
analityk futbolu zauważył różnice między Realem i Mainz... to już jest analiza na poziomie nieosiągalnym dla większości planety!

Awatar użytkownika
Falbor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 17 kwie 2012, 21:41

ma ktoś dobrego streama do tego meczu? pierwsza polowa pod znakiem wnerwiania sie na transmisje

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 kwie 2012, 21:42

Real zawodzi póki co, za dużo indywidualnych akcji, za mało współpracy. Bayern mnie nie zawodzi, bo sie wiele nie spodziewałem, po słabym początku udało im sie strzelić i teraz dobrze się bronią, nie dają Realowi przejść w pole karne, czy groźnie uderzyć. Liczę, ze po przerwie Real jednak ruszy do ataków.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8804
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 kwie 2012, 21:43

Jakby ktoś nie wiedział, a miał dostęp, mecz jest na żywo w SAT1. 8)

cruel
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 kwie 2012, 21:43

Ramos ma to do siebie, ze gra mase meczy jak profesor, w sensie perfect w obronie + fajne wyprowadzanie pilki. Ale jak 'ma dzien', to witki opadaja naprawde, dzis jest chyba jeden z tych dni. Ale moze byc - Ramos + Altintop+ dwie czapki gruszek za Silve.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 17 kwie 2012, 21:43

karny? nie wiem jak sie mozna wywrocic po zlapaniu koszulki przez 2 palce wiec co ty gadasz czlowieku ? bramka po spalonym i rece ? nie widzialem powtorek ale jezeli tak to niech sie ciesza , niech sie ciesza tez ze Robben nie dostal czerwa bo Pepe za podobne przewinienie czerwo w tamtym roku. Podkrecmy tempo a jak nic sie nie bedzie dzialo to Granero i jedziemy z nimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”