Czy chciales napsac, ze ja jestem kolejnym wrogiem Realu? Jesli tak, to sie mylisz - ja nie jestem wrogiem zadnego klubu; nie moge nawet powiedziec ze jakiegos klubu nienawidze, czy tez (bron Boze) nie lubie! Nie. Ja po prostu mam okreslone zdanie na wiele futbolowych tematow, w tym wiekszosc europejskich klubow. A ze mojezdanie nie zawsze zadowala fanow danego zespolu - coz, taki jest urok wolnosci slwoa i opinii.smitu pisze:Betico pisze:Czyli krotko mowiac - caly AZ Alkmaar. To ja proponuje zrobic z holenderskiego klubu, tzw. klub satelitarny. Wtedy nie trzeba sie bedzie ytac o pozwolenie, a ewentualne transfery stalaby sie formalnoscia.Figo11 pisze:Pożyjemy zobaczymy![]()
Ponoć Real będzie obserwował dwóch defensywnych pomocników (Mascherano, Landzaat), środkowego defensora Mathijsena, bocznego pomocnika lub obrońcę w osobie Krompkampa i Huysegemsa, napastnika.
HALA MADRID![]()
![]()
widze ze jestem nastepnym wrogiem realua co do tych ziomkow z holandii to troche watpliwe, za slabi jak na real oni chyba sa, moze oprocz Landzaat'a