Real Madryt (zbiorczy) - Strona 25

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Betico
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 14:45

smitu pisze:
Betico pisze:
Figo11 pisze:Pożyjemy zobaczymy :D
Ponoć Real będzie obserwował dwóch defensywnych pomocników (Mascherano, Landzaat), środkowego defensora Mathijsena, bocznego pomocnika lub obrońcę w osobie Krompkampa i Huysegemsa, napastnika.

HALA MADRID :!: :!: :!:
Czyli krotko mowiac - caly AZ Alkmaar. To ja proponuje zrobic z holenderskiego klubu, tzw. klub satelitarny. Wtedy nie trzeba sie bedzie ytac o pozwolenie, a ewentualne transfery stalaby sie formalnoscia.

widze ze jestem nastepnym wrogiem realu :D a co do tych ziomkow z holandii to troche watpliwe, za slabi jak na real oni chyba sa, moze oprocz Landzaat'a
Czy chciales napsac, ze ja jestem kolejnym wrogiem Realu? Jesli tak, to sie mylisz - ja nie jestem wrogiem zadnego klubu; nie moge nawet powiedziec ze jakiegos klubu nienawidze, czy tez (bron Boze) nie lubie! Nie. Ja po prostu mam okreslone zdanie na wiele futbolowych tematow, w tym wiekszosc europejskich klubow. A ze mojezdanie nie zawsze zadowala fanow danego zespolu - coz, taki jest urok wolnosci slwoa i opinii.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 14:49

bo prostu juz myslalem ze jestes kolejnym fanem barcy ktory lubi sie troche ponasmiewac, ale widze ze tak nie jest

wracajac do realu, dobrze ze masz swoje zdanie, ale ja tez mam swoje, wedlug mnie real odbuduje sie, to jest zbyt wielka druzyna by byc slaba, kryzys minie, a gravesen i inni ktorzy przyjda w tym pomoga, jezeli nie w tym sezonie to nastepnym :D

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 21 sty 2005, 18:05

tez mam nadzieje ze kryzys minie, ale jak narazie nic na to niewskazuje...jeden mecz wygrają a drugi przegraja i tak w kratke...i jeszcze odpadnieciez pucharu...

a Robinho to juz na 100% podpisze z Realem?? bo chodza plotki ze jescze Romek sie wrypie z oferta

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 21 sty 2005, 18:37

FANI REALU :!: :!:
Ma ktos moze skroty z meczy Realu z Bayerem z Ligi Mistrzow :?: :?:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 20:54

Mazi pisze:tez mam nadzieje ze kryzys minie, ale jak narazie nic na to niewskazuje...jeden mecz wygrają a drugi przegraja i tak w kratke...i jeszcze odpadnieciez pucharu...

a Robinho to juz na 100% podpisze z Realem?? bo chodza plotki ze jescze Romek sie wrypie z oferta
romek to se moze, mam nadzieje ze to prawda ale okarze sie jak zobacze wiadomosc na realmadrid.com

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 21 sty 2005, 21:01

Moim zdaniem Robinho narazie nie jest potrzebny, przeciez real ma sporo napastnikow ktorzy mogli by spokojnie grac w pierwszym skladzie a teraz jak przyszedl nowy trener to on im da wycisk :wink: i moze real wkoncu zacznie cos grac, bo narazie to byla slabiutka gra :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 21:03

mimek pisze:Moim zdaniem Robinho narazie nie jest potrzebny, przeciez real ma sporo napastnikow ktorzy mogli by spokojnie grac w pierwszym skladzie a teraz jak przyszedl nowy trener to on im da wycisk :wink: i moze real wkoncu zacznie cos grac, bo narazie to byla slabiutka gra :D

robinho gra czesciej w pomocy, i bylby swietnym nastepca zizu wiec nei widze przeszkod na to by dotarl do realu w lecie

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 21 sty 2005, 21:09

no w lecie tak, ale teraz to sie nie przyda bo zanim sie zgra z druzyna to troche czasu minie, ale jak bedzie gral w pomocy to moze byc ciekawie :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 21:16

mimek pisze:no w lecie tak, ale teraz to sie nie przyda bo zanim sie zgra z druzyna to troche czasu minie, ale jak bedzie gral w pomocy to moze byc ciekawie :D

teraz nie ma nawet dla niego miejsca w skladzie poniewaz real ma juz 3 zawodnikow z poza unii wiec robinho moze wpadac w goscine dopiero jak sie choc jedno miejsce zwolni :D i wierz mi bedzie sie dzialo jak przyjdzie ten chlopak jest genialny uwielbiam go

Awatar użytkownika
Miquś
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miquś » 22 sty 2005, 11:21

Według mnie Robinho będzie wchodził w końcówki tak jak Michael Owen. Owen był gwiazdą Liverpoolu i od niego ówczesny Houlier rozpoczynał ustalanie skladu. Owen w The Reds był ikoną i legendą. Tak samo było z Robinho, tylko że on nie był jeszcze legendą klubu. A co teraz Owen robi?? Odpowiedź prosta.Grzeje ławę. Gdy w Galacticos taką samą funkcję będzie spełniał Robinho, to być może, że jego talent się zmarnuje.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 sty 2005, 12:34

Spójrzmy jak się marnują talenty w Chelsea :!: więc Miquś w Chelsea Robinho też by grzał ławe.. :twisted:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 22 sty 2005, 12:55

Figo11 pisze:Spójrzmy jak się marnują talenty w Chelsea :!: więc Miquś w Chelsea Robinho też by grzał ławe.. :twisted:
Mi się wydaję że taki utalentowany gracz Chelsea nie grzał by ławy. Tam dostrzegają młode talenty i dają im szanse grać.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 13:05

Miquś pisze:Według mnie Robinho będzie wchodził w końcówki tak jak Michael Owen. Owen był gwiazdą Liverpoolu i od niego ówczesny Houlier rozpoczynał ustalanie skladu. Owen w The Reds był ikoną i legendą. Tak samo było z Robinho, tylko że on nie był jeszcze legendą klubu. A co teraz Owen robi?? Odpowiedź prosta.Grzeje ławę. Gdy w Galacticos taką samą funkcję będzie spełniał Robinho, to być może, że jego talent się zmarnuje.

hmmm zaczne od owena, byl sciagnety do realu jako pilkarz gwiazda, lecz nie oznacza ze od razu ma grac w pierwszym skladzie, zauwarz ze on ma dopiero 24 laty, byl sciagniety po to ze gdy ronaldo i raul skoncza kariere on bedzie gral pierwsze skrzypce, jest to pilkarz perspektywistyczny, dajacy nadzieje na przyszlosc, teraz w realu pelni role jokera, gdy tylko wchodzi na boisko strzela bramke, takie jest jego zadanie z ktorego w 100 % sie wywiazuje, teraz jezeli chodzi o robinho !! czlowieku on ma 21 lat skonczonych kilka dni temu i jest pilkarzem cudownym z bajeczna technika, jest rownie dobry jak nie lepszy od ronaldinho, z pilka czyni cuda, niczym kiedys zidane, czyli jest idealnym zastepca wielkiego pilkarza w wielkim klubie, i spewnoscia sie nie zmarnuje bo to na nim za troche jezeli przejdzie do madrytu bedzie opierala sie gra realu :D

sirtomaszo pisze:
Figo11 pisze:Spójrzmy jak się marnują talenty w Chelsea :!: więc Miquś w Chelsea Robinho też by grzał ławe.. :twisted:
Mi się wydaję że taki utalentowany gracz Chelsea nie grzał by ławy. Tam dostrzegają młode talenty i dają im szanse grać.

pokazcie mi talent ktory sie tam marnuje ??!!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 13:17

smitu pisze: hmmm zaczne od owena, byl sciagnety do realu jako pilkarz gwiazda, lecz nie oznacza ze od razu ma grac w pierwszym skladzie, zauwarz ze on ma dopiero 24 laty, byl sciagniety po to ze gdy ronaldo i raul skoncza kariere on bedzie gral pierwsze skrzypce, jest to pilkarz perspektywistyczny, dajacy nadzieje na przyszlosc
ronaldo ma 29, a raul 28 lat (rocznikowo), chyba tak szybko kariery nie skoncza.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 13:20

zawdi pisze:
smitu pisze: hmmm zaczne od owena, byl sciagnety do realu jako pilkarz gwiazda, lecz nie oznacza ze od razu ma grac w pierwszym skladzie, zauwarz ze on ma dopiero 24 laty, byl sciagniety po to ze gdy ronaldo i raul skoncza kariere on bedzie gral pierwsze skrzypce, jest to pilkarz perspektywistyczny, dajacy nadzieje na przyszlosc
ronaldo ma 29, a raul 28 lat (rocznikowo), chyba tak szybko kariery nie skoncza.

szybko na pewno nie, ale owen ma 24, wiec za 5 lat nawet moze ich zastapic, z reszta jak napisalem, teraz genialnie sprawdza sie w roli jokera ...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”