Wrogowie i kumple na forum - Strona 25

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 11:17

BUNCH pisze:
olek j pisze:
Mazurek pisze:za każdy następny Off Topicowy post polecą WP
a więc czekam ...

edit bellus /

no i się doczekałeś. Potem jeszcze ktoś powie ze moderatorzy to nie słuchają tłumu...
Bellus - postapiłeś chamsko. On chciał dobrze i miał racje.

jak chamsko ?? nie lapie ?? w czym ??

piwus pisze:
smitu pisze:moje prowokacje mialy wam dac do myslenia jednak widze ze to na marne :? lepiej powiedziec ze jeste nienormalny, niedojrzaly niz troche przez mgle nienawisci przejrzec i podyskutowac :roll: :twisted:

ps. piwus eternals to nie jest klub ... :twisted:
Tu nie chodzi o marne twoje prowokacje... Już wcześniej dowiedziałem się, że trochę za stary jesteś na poziom jaki prezentują twoje wypowiedzi (oczywiście to moje prywatne zdanie). I tak przy okazji, co miały nam dać do myślenia?
Słowo "nienormalny" po raz pierwszy zobaczyłem na tym forum w TWOIM wykonaniu, więc nie przesadzaj z tą rolą ucisnionej dziewicy :roll:. Szczególnie, że nazwał tak tylko raz cloner. A ty się czujesz urażony... Dobrze masz...

To nie jest elitarny klub? A jakbyś inaczej określił swoje forum na króre werbowałeś większość forumowiczów piłka.pl ?
ehhh, skoro taki niski poziom maja dla ciebie trudna :twisted: :roll:
a jezeli dalej nie wiesz co mialy dac do myslenia modom naszczescie oprocz ciebie to nie bede tego tlumaczyl bo juz mi sie nie chce

nienormalnym nazwal mnie tez jeden z modow tak apropopo, a czy ja jako pierwszy chyba nie :? choc nie dam sobie reki uciac
zostalem tak nazwany kilka razy i to nawet przez jednego z modow, z dziewica, ucisniona do tego mam niewiele wspolnego tak jakos sie sklada a i urazony sie nie czuje, ze mam dobrze wiem o tym doskonale, nie musisz mnie w tym utwierdzac :twisted:

zgadza sie to jest elita, ale czy od razu klub tego nie wiem, moje forum okreslil bym jako forum pilkarskie i zapraszalem na nie ludzi z pilka.pl bo tutaj najdluzej siedze, zapraszalem tych ktorych lubie, tych ktorza maja cos do powiedzenia

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 30 kwie 2005, 15:18

Szczeże to cieszę się że na forum wrócił SMITHU , gościu ma zdanie w każdym temacie i to mnie cieszy , szkoda że po powrocie się zmienił i stara się docinać starej gwardii , ale jego osobowość jest na tyle silna , że będzie się skutecznie bronił przed atakami gniewnych ..
POZDRO SMITHU działaj dalej

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 15:27

boca pisze:Szczeże to cieszę się że na forum wrócił SMITHU , gościu ma zdanie w każdym temacie i to mnie cieszy , szkoda że po powrocie się zmienił i stara się docinać starej gwardii , ale jego osobowość jest na tyle silna , że będzie się skutecznie bronił przed atakami gniewnych ..
nic dodac nic ujac moze tylko tyle ze -- nie zmienilem sie a przestalem byc grzeczny :twisted: :wink:

aaaa i pisze sie smitu :D i rowniez wielkie pozdro dla Ciebie i innych moich fanow :wink: 8) :lol:

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 30 kwie 2005, 15:38

Załuje że dodałem akcencik , który nie był dobrym pomysłem , sorka , pozdro Smitu , Luiczyłem na prowokacje twoich antyfanów , ale nie wyszło i cieszę się że masz się dobrze . POZDRO

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 kwie 2005, 15:44

smitu pisze:
boca pisze:Szczeże to cieszę się że na forum wrócił SMITHU , gościu ma zdanie w każdym temacie i to mnie cieszy , szkoda że po powrocie się zmienił i stara się docinać starej gwardii , ale jego osobowość jest na tyle silna , że będzie się skutecznie bronił przed atakami gniewnych ..
nic dodac nic ujac moze tylko tyle ze -- nie zmienilem sie a przestalem byc grzeczny :twisted: :wink:

aaaa i pisze sie smitu :D i rowniez wielkie pozdro dla Ciebie i innych moich fanow :wink: 8) :lol:
Jakich fanów?? jak jacys sa to nie sa lepsi od ciebie madritisto 8) :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 kwie 2005, 15:45

boca pisze: Luiczyłem na prowokacje twoich antyfanów
Widzę, że tu się frakcje robią. Kupcie sobie po grzechotce :roll:.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 15:52

piwus pisze:
boca pisze: Luiczyłem na prowokacje twoich antyfanów
Widzę, że tu się frakcje robią. Kupcie sobie po grzechotce :roll:.

no to moze byc mi ja oddal :roll: :twisted:

boca pisze:Załuje że dodałem akcencik , który nie był dobrym pomysłem , sorka , pozdro Smitu , Luiczyłem na prowokacje twoich antyfanów , ale nie wyszło i cieszę się że masz się dobrze . POZDRO
moi antyfani sie ujawniaja rzadko :P ale konkretnie
kulekfcb pisze:
smitu pisze:

Jakich fanów?? jak jacys sa to nie sa lepsi od ciebie madritisto 8) :twisted: :twisted:
no raczej, przecierz nikt nie jest lepszy odemnie

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 kwie 2005, 18:21

Tomusmc pisze: No no chciałoby się być moderatorem co? Hmm dlaczego jak byłeś zbanowany to nie rozkazałeś nam się odbanować skoro ci służymy? nie zauważyłem żeby któryś użytkownik, albo nawet moderator rządził tym forum więc nie pisz głupot
nie rozkazal sie odbanowac, bo pewnie wiedzial ze nie mozesz tego zrobic. chyba tylko admin moze odbanowywac.

poza tym najwyzszy czas pojsc po rozum do glowy i cos wykumac, bo takie klotnie sa bezcelowe. pewnie, ze najlepiej dac wp, ale po co jak nie ma powodu? wiadomo, nazbiera sie 10 i spokoj na 21 dni. bezsens. to jest duze forum, wiec powinniscie cos wykumac. powinno byc wiecej kompetentnych osob jako modzi, a nie tu wp, tam wp.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 30 kwie 2005, 18:22

hmm... juz troche tutaj jestem i widze dwie grupy wrogow:
MODERATORZYiUZYTKOWNICY

i tyle na ten temat

Awatar użytkownika
Puchatek
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puchatek » 30 kwie 2005, 23:12

Coś mi sie zdaje panowie że ten temat przynosi więcej szkody niż pożytku, bo czytając tak sobie forum nigdzie większych podziałow i wojen się nie dopatrzyłem a po luknięciu w ten temat odkryłem prawdziwe ognisko
zapalne. Jestem tu nowy i nie chce miec na wstępie wrogów i chyba najlepiej żeby każdy był na tym forum każdemu kumplem, więc po co roztrząsac sie nad tematami wróg czy przyjaciel. :wink:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 kwie 2005, 23:55

Kuchar pisze:hmm... juz troche tutaj jestem i widze dwie grupy wrogow:
MODERATORZYiUZYTKOWNICY

i tyle na ten temat
E tam, ja np. z modów to piwusa lubię, nie wiem jak on mnie.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 maja 2005, 10:25

A skoro mowa o moderatorach to ja lubie:

:arrow: Tumusmc
:arrow: Pisakk

Z obydwoma idzie sie dogadac a i pomoga nawet :P

POZDRO

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 01 maja 2005, 13:15

olek j pisze:
a więc czekam ...

edit bellus /

no i się doczekałeś. Potem jeszcze ktoś powie ze moderatorzy to nie słuchają tłumu...
chodziło mi w tym poście o ukaranie poprzez WP użytkowników, którzy w wypowiedziach po poście Mazurka nie mieli nic wspólnego z tematem, ale jak wypadło na mnie to trudno, kij z tym w oko.

żeby nie było kolejnego mojego off topicu, to napisze, że kumplami moimi są wszyscy kibice "The Gunners"

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 maja 2005, 13:59

olek j pisze:
olek j pisze:
a więc czekam ...

edit bellus /

chodziło mi w tym poście o ukaranie poprzez WP użytkowników, którzy w wypowiedziach po poście Mazurka nie mieli nic wspólnego z tematem, ale jak wypadło na mnie to trudno, kij z tym w oko.

żeby nie było kolejnego mojego off topicu, to napisze, że kumplami moimi są wszyscy kibice "The Gunners"
i masz ci sprawiedliwosc :? :roll: :twisted:

Jak sobie chcesz... / Piwus

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 10:19

Przyjaciele: Dzidzius, Mazurek :D :D , Beckhs, Mimek, RoRo, Nowaczek

Nieprzyjaciele: Loczek, Axel Hammond, Smitu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”