Real Madrid - Manchester United - Strona 25

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Awansuje:

Czas głosowania minął 06 mar 2013, 20:12

Real Madryt
14
42%
Manchester United
19
58%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Real Madrid - Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 mar 2013, 23:29

Ktos tutaj uznaje decyzje Turka?

Dajcie mi lepiej bana bo dosadniej powiem co o tej hipokryzji mysle

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 715

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 mar 2013, 23:30

prawda jest taka ze chyba nei ma druzyny ktora wygrala lm i nie skorzystala wczesniej na mniejszym czy wiekszym bledzie sedziow.
To jest dość naciągane stwierdzenie. Nie przypominam sobie, aby Milan, United czy Chelsea wygrały swoje ostatnie trofea w LM po jakimś skandalu.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 05 mar 2013, 23:32

rekinho pisze:
ale podrapanie nogi alvesa przes sneijdera i domaganie sie karnego za to z tej akcji mam beke 3 rok :roftl3:
bramką ze spalonego też sie jarasz?
nie ale nie wiem czy widzisz ten spalony jest moze z kilkunastocentymetrowy ludzkie oko ma prawo nie zauwazyc takiego niuansu w ulamku sekundy z odleglosci kilkunastu metrow poza tym powtorka nie do konca wyjasnia czy na pewno byl bo pique i milito sa tak ustawieni ze pierwszy rzut oka moze mylic. ale ok niech bedzie na twoje ze tam bramki nie bylo.nie jaram sie tym. jaram sie tym ze przyjechaliscie na san siro jako druzyna bogow i zostaliscie zjedzeni nie mogac nic zrobic swoja tiki taka. jaram sie tez tym ze jak lionel wybil zeba maiconowi to cala druzyna interu nie zbiegla sie do sedziego placzac i wymuszajac wyrzucenie go z boiska.

EOT bo to nie temat o naszych druzynach

jasne nie mowie ze kazdego roku zwyciezcy mozna przypisac jakis skandal ale kontrowersje znajda sie na pewno. tak jak napisalem wieksze lub mniejsze. ale dobrze wiemy ze o wynikach decyduja detale.dopoki sedziuje czlowiek czyli istota omylna to to sie bedzie zdarzalo a kibice wyruchani tak jak dzis fani MU beda sie wkurwiac ale nic na to niestety nie porawdzimy
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 23:34 przez TS borys IFC, łącznie zmieniany 1 raz.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 05 mar 2013, 23:34

mete pisze:Milan
Gol Inzaghiego ze spalonego w meczu z Bayernem. Niby było 0:2, ale gra inna byłaby przy 0:1.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 mar 2013, 23:35

Rekinho widzę znowu najbardziej wykrzyczany. Aż takiego skrajnego hejtera to jeszcze Real na tym forum nie miał.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 mar 2013, 23:35

Gol Inzaghiego ze spalonego w meczu z Bayernem. Niby było 0:2, ale gra inna byłaby przy 0:1.
Jesteś pierwszym kibicem Milanu który się do tego przyznał. Wszyscy na forum twierdzili, że nie było.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 mar 2013, 23:36

Tym co twierdzą, że czerwo było słuszne proponuję rozpędzić się, uderzyć w ścianę, jak zostanie trochę sił to jeszcze raz poprawić. Widać, że o piłce macie zerowe pojęcie i sympatie klubowe wam zasłaniają obraz.

Nie pisałem celowo o karnych bo IMO wszystkie byłyby śliskie i tu nie mam uwag ani pretensji. Zresztą nie podejrzewam aby wpłynęły na losy meczu w znaczący sposób. Kartka i tak go już dla nas zabiła.

RealFan napisał, że niewielki niesmak na pewno pozostaje, IMO niesmak jest ogromny. Zostaliśmy okradzeni, nawet wasz trener przyznaje, że odpadł zespół lepszy, innymi słowy tylko Turkowi możecie dzisiaj podziękować bo nawet w 11 na 10 nie prezentowaliście się świetnie. Potrafię zrozumieć radość z awansu ukochanego zespołu ale mimo wszystko okoliczności są skandaliczne.

Żeby nie było, nie mam żadnych pretensji do graczy Realu, nie było presji na arbitrze, nie wymuszali czerwa, jakieś dyskusje były ale to normalne, sam mecz mimo ostrej walki odbył się zgodnie z duchem sportowej rywalizacji. Klasa Mourinho na konferencji prasowej, przynajmniej miał odwagę nie zakłamywać rzeczywistości.

Ferguson i piłkarze są ponoć wściekli i w szoku. Szkot nie przyszedł na konferencję, wysłał Phelana.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 23:38 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bl3nd
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bl3nd » 05 mar 2013, 23:37

rekinho pisze:
ten tego, a Rafael to czasem ręką w polu karnym piłki nie dotknął?
dotknął, ale
- odleglość piłki w momencie uderzenia od jego ręki to było jakieś 20 cm, nie miał gdzie schować owej ręki
- zagranie przypadkowe
- brak ruchu ręki do piłki
- nie powiekszył powierzchni ciała, gdyby nie ręka to piłka trafiłaby go w głowę
No, no, no... To na tyle. Dziękuję, dobranoc.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 mar 2013, 23:40

RealFan pisze:Rekinho widzę znowu najbardziej wykrzyczany. Aż takiego skrajnego hejtera to jeszcze Real na tym forum nie miał.
mówi ci coś nick obsrany kibel?

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 mar 2013, 23:41

Mourinho po dzisiejszym meczu mógł być jednym z największych przegranych tego sezonu. Niewykluczone, że pośrednio (lub bezpośrednio, tego już nie ocenimy) przez decyzję Turka może po tym sezonie być pierwszym (?) trenerem, który wygrał LM z 3 różnymi klubami. Efekt motyla? :) Strasznie mi szkoda SAF, zawodników i kibiców Manchesteru, bo po prostu dzisiaj nie zasłużyli na to co się wydarzyło. Po prostu szkoda.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 mar 2013, 23:42

Dobra już wiemy, że jesteś kretynem bl3nd. Nie musisz pisać kolejnych postów. Naprawdę Ci wierzymy. Serio.

WP / maciek

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 mar 2013, 23:42

Kartkę można było dać według przepisów, ale raczej nie powinno się jej dać według zaleceń. Ale sędzia się z niej spokojnie wybroni przepisowo. Powinna być jednak żółta dla mnie. Zdecydowanie jednak nie jest to zwykła żółta tylko bardziej na granicy, ale nie jest to też kompletnie kosmiczna decyzja. Dziwna trochę, ale do wybronienia się.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 23:46 przez Magnum, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Loczki
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczki » 05 mar 2013, 23:44

bl3nd pisze:
rekinho pisze:
ten tego, a Rafael to czasem ręką w polu karnym piłki nie dotknął?
dotknął, ale
- odleglość piłki w momencie uderzenia od jego ręki to było jakieś 20 cm, nie miał gdzie schować owej ręki
- zagranie przypadkowe
- brak ruchu ręki do piłki
- nie powiekszył powierzchni ciała, gdyby nie ręka to piłka trafiłaby go w głowę
No, no, no... To na tyle. Dziękuję, dobranoc.
oj tam oj tam, dobrze sie zmontuje i jutro, już nie będzie widać czy była ręka czy nie;)

Co do tego, ze kibice Barcy wylewaja tu troche zolci dzis, no to niestety, ale musicie nas zrozumiec.. po 2 ostatnich wtopach z Realem, kazdy kibic Barcy czekal na to, az Man U pojedzie dzis Real i wyrzuci go z LM. Do 57 min tanczyliśmy i piliśmy szampany widząc jak Real nieporadnie kopie piłkę ( na zasadzie - "nie ważne, że odpadliśmy, ważne, że Ruskie też już nie grają" ) A TU NAGLE TAKI SZOK!

No i nic, też wylałem trochę, żółci, ale smsem do Cru, także już teraz jestem spokojny ;)

Manchesteru szkoda bardzo, bo na prawdę bardzo fajnie grali. No ale cóż, nie pierwszy i nie ostatni raz, lepsza drużyna odpada niezasłużenie.

Pozostaje Borussia ;)
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 23:47 przez Loczki, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 05 mar 2013, 23:45

W moim odczuciu zasłużony awans Realu. Nani jak dla mnie mógł dostać żółtą, ale sędzia wybroni się z decyzji o czerwonej. Swoją drogą piękne bramki dla Realu, zarówno bomba Modricia, jak i później akcja, którą wykończył Ronaldo. Świetnie zapowiadają się kolejne rundy LM.

Awatar użytkownika
bl3nd
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bl3nd » 05 mar 2013, 23:45

Morrow pisze:Dobra już wiemy, że jesteś kretynem bl3nd. Nie musisz pisać kolejnych postów. Naprawdę Ci wierzymy. Serio.
Czy ja Ci ubliżam? :roll: Nie. Więc po co te obelgi w moją stronę?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”