Chłopak jest w klubie chyba od 16 roku zycia czyli cos koło 8 lat, miał kontuzje i tułał sie na wypozyczeniacj ale nadal coach bierze go pod uwage
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lut 2007, 22:39
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lut 2007, 22:50
Tak, na dzień dzisiejszy są za słabi, dlatego Wenger ich wypożyczą.Ile sezonow mozna tak robic, jesli ktos uwaza, ze jest gotow na kolejny krok w rozwoju kariery to raczej postepuje podobnie do Stokes'a czy Lupoliego. Czy ktos był za słaby, tego sie nigdy nie dowiesz, bo nie dostali szansy.
Widzisz, Aliadier do tej pory sie tłuk po wypożyczeniach, by nabrać umiejętności, które mu pomogły przebić sie do pierwszego składu. Nie wszystkie były udane, ale to już inna historiaChłopak jest w klubie chyba od 16 roku zycia czyli cos koło 8 lat, miał kontuzje i tułał sie na wypozyczeniacj ale nadal coach bierze go pod uwage Rolling Eyes No zobaczymy co z tego bedzie bo mnie on jeszcze nie przekonał ale z moim zadaniem nikt w Arsenalu sie nie liczy Sad
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 22:56
Moze cofniemy sie kilka tygodni wstecz, jeszcze do roku 2006. Tam trudno było znalezc taka opinie. Mial dobry okres, ale ile to trwało. Np. w spotkaniu z Chelsea mi nie imponował.guru pisze:Zobacz na poczynania Aliadiere w tym sezonie.
A skad wiesz, patrz przyklad Aliadiere w Championship jak grał, w Celticuguru pisze:Tak, na dzień dzisiejszy są za słabi, dlatego Wenger ich wypożyczą.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2007, 0:16
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2007, 22:14
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 lut 2007, 22:51
Czarna rozpaczfieldy pisze:Jens, Eboue, Toure, Clichy, Hoyte, Djourou, Fabregas, Flamini, Rosicky, Diaby, Walcott, Henry, van Persie, Adebayor.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2007, 22:59
szczerze ? nie przypominam sobie tak wielkich braków.duch99 pisze:Chciałoby się powiedzieć, że lista absencji wygląda jak w najgorszych momentach
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 lut 2007, 23:08
Wiadomo, że nie aż takich, ale też bywały momenty kiedy do sklecenia drużyny potrzebny był spory zaciąg z rezerw. Chociaż faktycznie teraz 3/4 ekipy to piłkarze, którzy w normalnych okolicznościach za dużo by nie pograli.fieldy pisze:szczerze ? nie przypominam sobie tak wielkich braków.
Przynajmniej z nimi linia pomocy nie będzie wyglądała aż tak kulawo. Odpowiedzialność spora, ale każdy z nich będzie musiał grać za dwóch. Byle jeszcze oni nie trafili na czarną listę Arsenalufieldy pisze:Hleb i Gilberto.
W takich warunkach piłkarz pokroju Baptisty jest na wagę złota, więc nie ma co narzekać, tym bardziej, że kilka ważnych bramek w tym sezonie już zdobył. Aliadiere przy boku i trzeba napisać, że jakoś to będzie. W każdym razie jestem ogromnie ciekaw tego meczu. Praktycznie każdy wynik jest możliwy, łącznie z tym, że zbierzemy batyfieldy pisze:Bo Baptistę trudno nazwac podstawowym zawodnikiem.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2007, 23:39
broń Boże nie narzekam, wiem - że ostatnio był bardzo przydatny. Po prostu nie jest on podstawowym graczem póki co. Tylko o tym pisze.Duch pisze:W takich warunkach piłkarz pokroju Baptisty jest na wagę złota, więc nie ma co narzekać, tym bardziej
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 lut 2007, 23:42
Ja tak.fieldy pisze:szczerze ? nie przypominam sobie tak wielkich braków.
Hoyte jest kontuzjowany? Pierwszy słyszę.fieldy pisze:Jens, Eboue, Toure, Clichy, Hoyte, Djourou, Fabregas, Flamini, Rosicky, Diaby, Walcott, Henry, van Persie, Adebayor.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2007, 23:45
tym razem FA oskarżyła go o powalenie Wayne'a i dostał chyba 3 mecze bana. [dostał, albo jutro dostanie, w kazdym razie ma nie grać. Bo chyba najpóźniej jutro po południu zapadnie decyzja o długości bana]guru pisze:Ja sie natomiast obawiam o Eboue. Zagra jeden lub 2 mecze i znowu pauzuje kilka spotkań. Ciekawe co tym razem.
Justin Hoyte is troubled by a hamstring strain picked up at the Millennium Stadiumguru pisze:Hoyte jest kontuzjowany? Pierwszy słyszę
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 28 lut 2007, 1:13
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lut 2007, 9:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lut 2007, 22:56
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 lut 2007, 23:17
fieldy pisze:Sedzia mógł podyktować dla nas '11' po faulu na Freddie - nie podyktował [Graham Poll]
Nawet ja tracę do niego cierpliwość.fieldy pisze:Przegraliśmy też przez bład Senderosa, który dał się ograć jak dziecko Benny'emu.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio