Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 242

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 12 paź 2006, 7:22

Zaza pisze:Ale nie tylko Tribal pisał o tym że oba kluby szukają bramkarzy. Były też bardzie wierygodne żródła - może to dziwić bo Inter ma dwóch bramkarzy. Dobrych bramkarzy. Ale jeśli Mancini nie wie na kogo sie zdecydować to prasa twierdzi że Moratti sam dokona wyboru transferem :wink: Tylko najczesciej wymianiany był Buffona a po ostatnich jego słowach w kierunku Interu i jak by odpowiedzi na wypowiedz Zanettiego wątpie by sie dogadali. :wink:

Milan szuka bramkarza bo Dida chce wrócić do ojczyzny. Jego syn mógł by zacząc trenować w Milanie - kozacko mały Nelsonek wygląda :] A co do obsady bramki to chyba teraz Amelia ma najbliżej. O graczu Livrono mówi sie najwiecej i od dawna. On ma jakis aneks w umowie czy cos że mu teraz Livorno a w zasadzie postrzelony prezes Aldo - nie popsuje planów

Nie wiem czy zwróciliście uwage ale w tym sezonie jest w lidze kliku bramkarzy który sie wyrózniają. Kilku nowy jak i odkurzonych :wink:

Sebastian Frey ? była by z nim podobna sytuacja jak z Adriano :P ale czy wrócił by bo Interu ? teraz bardzie doswiatczony i ograny - tylko że Viola też wie jakie ma umiejetnosci a teraz ma już 100% jego karty [w popszednim sezonie miała 50% :wink]

Dzis też chyba coś o Gomesie z PSV i Milanie było ale wiadomo jak to jest. :wink: Zreszta teraz po Didzie - Włoch mile widziany. Albo nadal Nelson...
No jak dla mnie jesli ma byc nowy bramkarz to powinien to byc Wloch - najlepiej Buffon - mysle ze jest do wyjecia - zimą to raczej nie ale po sezonie napewno tak - ten caly Amelia tez jest OK .... A tak to juz nie ma za bardzo kogo - wiec niech sypnie Moratti kaską i bedzie git :) ale ni kupowac zadnych dziadków ponad 30 lat - takich to za miedze dać ...

[/url]

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 paź 2006, 8:42

Juras_InterFan pisze:No jak dla mnie jesli ma byc nowy bramkarz to powinien to byc Wloch - najlepiej Buffon

Buffon
"Nie chciałem do Interu, mogłem grać w Romie lub Milanie"
"To my jesteśmy mistrzami, Inter zabrał nam tytuł"
"Juventus zdobył punkty na boisku"

:? Dziwi mnie, że po takich wypowiedziach ktoś od nas może go jeszcze chcieć. Szanuje i nic nie mam do tego bramkarza nawet mimo jego antypatii do Interu. Pozatym trzeba pamiętać, że jest zamieszany w afere i grozi mu dyskwalifikacja (która pewnie nie nastąpi bo to by był zbyt duży cios dla włoskiej piłki i sam pomysł miałby wielu przeciwników, natomiast fani SD całkowicie odebrali by to jako atak na nich). Tak, więc Buffona nie widze w koszulce Nerazzurri.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2006, 10:31

To są tylko tytułu. Agnieszka wszystkiego nie napisała :wink: Ja słyszałem ze mała polemika była itd Zanetti "jestem dumny" - i riposta. Ogółem sam Gigi wyszedł by na ... :roll: Pił do Interu do graczy Juve obecnie w Interze wiec wiesz. Zreszta to taka głupia sytuacja. Buffon pozostał w Juve mimo kłopotów. I cały czas mówi jak to jest zadwolony itd a na 90% po sezonie odejdzie. Gdyż przez rok pokaze lojalnośc. I bedzie szukał nowych wyzwań. Nieczarujmy sie by Juventus powrócił pełną geba na europejskie salony trzeba wiecej niż roku. A Gigi marząc o LM nie może poprostu aż tak długo czekać. Odbudowa Juve bedzie stopniowa. I tak pokazał światu swoją decyzją że nie jest "szczurem" :wink:

Amelia wczoraj i dzis wyraził swoje podniecenie na temat transferu do Milanu.

Inter włączył sie na dobre w walce o "El Pipite" - bedzie ciekawie :]

a Milan ma magiczny plan sciągniecie Ronaldinhio :wink: A co ciekawe nawet już piłkarze numer "10" mu oddają :lol: Oczywiscie w kit bo co miał Seedorf na konferencji powiedzieć "nie wont moja "10" Zagrał taktycznie i z klasa :]

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 paź 2006, 19:11

Napastnik Atalanty Bergamo a niegdyś snajper między innymi mediolańskiego Interu - Christian Vieri zamierza domagać się od Ufficio Indagini Federcalcio odebrania zespołowi Massimo Morattiego tytułu mistrzowskiego sezonu 2005/06, który Nerazzurri "dostali w spadku" po zdegradowanym do Serie B Juventusie Turyn - twierdzi turyński "Tutto Sport".
W najbliższych dniach piłkarz złoży wniosek do Ufficio Indagini. Popularny Bobo chce, by Nerazzurri stracili scudetto z poprzedniego sezonu z przyczyn etycznych
Zastanawiam się o co mu chodzi. Może chciał dostać jakąś wiązanke na zakończenie przygody z Nerazzurri, a Moratti dał mu tylko kilka milionów.

Wszyscy mówią i piszą o odejściu Manciniego tymczasem dyrektor Oriali chce ... przedłużyć kontrakt. Po pierwsze myśle, że za wcześnie na takie decyzje gdyż do końca sezonu jeszcze długa droga, po drugie zaś czy z Mancinim na ławce możemy patrzeć spokojnie w przyszłość ? bo nikt nie podważa "umiejętności" trenerskich naszego coucha. Przynajmniej w takim wypadku nie przyszedł by wynalazek typu Eriksson czy Ranieri.
Druga sprawa - bramkarz. Media ostatnio zaczęły się rozpisywać o nowym golkiperze dla naszej bramki i tak oto na liste kandydatów trafił Ricardo :roll: czy to dobry wybór ? niech każdy sam sobie oceni, ale moim zdaniem nie jest wcale lepszy od Toldo czy Cesara. - to samo tyczy się Gomesa z PSV. Uważam go za kopie Julio C. więc nie ma sensu zamieniać siekierki na kijek.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2006, 19:37

Ciekawe do czego Bobo zmierza :roll: Pewnie czuł sie max urażony tym podsłuchem ale Moratti też nie najlepiej sie czuł gdy ten odszedł z odszkodowaniem za miedze :wink: Szopki i tyle. Zreszta teraz to co drugi bedzie chciał by scudetto zostało w sądzie. Poprostu wiarygodnośc Morattiego słabnie - znacznie. Bo jesli usadzili Lucka na podstawnie zapisów Telecom a Moratti "dowodził" śledztwem Telecom i to sponsor Interu to wybacz chcąc nie chca trzeba miec wątpliwośc ...

No niby nowa umowa ma zakończyć spekulacje :roll: ciekawe czy sie zdecydują - oby :wink:
Sero pisze:bo nikt nie podważa "umiejętności" trenerskich naszego coucha. Przynajmniej w takim wypadku nie przyszedł by wynalazek typu Eriksson czy Ranieri.

Tym poszłeś po całośc - umiejetnosci Mancio są podważane średnio dwa razy w tygodniu. Ma tylko jedną przewage nad tymi trenerami - wiek - ale sam ustal czy Inter to miejsce gdzie Mancio ma sie uczyć.

A w sumie dla czego ten temat z szukaniem bramkarza sie zaczą ? nikt nic nie mówił o odejsciu ? Przeciesz Julio Cesar podpisał nie dawno nowa umowe - tak ? a teraz niby nikt nie zadowolony na 99% odejdzie itd. Dziwne przeciesz narazie to niech sie Mancini na dobre zdecyduje kto numerem 1 a potem cos wymaga. Zaufanie. Troche dziwne bo chyba nie za każda bramka "odpowiada" - Chyba że to Moratti ma coś to brazylijczyka :)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 paź 2006, 20:23

Zaza pisze:Tym poszłeś po całośc - umiejetnosci Mancio są podważane średnio dwa razy w tygodniu
heh gdzies ty to wyczytał ? hehehe ja podwazam te "umiejetnosci" co minute

co do bramkarza nikt inny poza Buffonem ... trudno ze mówi nie za ciekawie o Interze ale odmieni mu sie jak do nas trafi :P ... to jest najlepszy golkiper na globie i nie wolno pozwolic aby siedział w 2ligowej druzynie

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 paź 2006, 20:27

coco pisze:to jest najlepszy golkiper na globie i nie wolno pozwolic aby siedział w 2ligowej druzynie

ojej, jak Buffon odejdzie, to napewno do Milanu, bo kto chcialby przejsc do druzyny ktora potrafie wywalczyc tylko CI. Poza tym, on nie siedzi tylko gra :] W druzynie ktora za rok bedzie juz 1 ligowa.

Btw. Masz na nazwisko Giertych?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 paź 2006, 20:45

Lakier pisze:ojej, jak Buffon odejdzie, to napewno do Milanu

Lub Romy.

Zaza pisze:Ciekawe do czego Bobo zmierza Pewnie czuł sie max urażony tym podsłuchem ale Moratti też nie najlepiej sie czuł gdy ten odszedł z odszkodowaniem za miedze Szopki i tyle. Zreszta teraz to co drugi bedzie chciał by scudetto zostało w sądzie. Poprostu wiarygodnośc Morattiego słabnie - znacznie. Bo jesli usadzili Lucka na podstawnie zapisów Telecom a Moratti "dowodził" śledztwem Telecom i to sponsor Interu to wybacz chcąc nie chca trzeba miec wątpliwośc ...

Jestem z Vierim :P naprawde. Niech odbiorą Interowi tego mistrza bo to co się dzieje staje się nie do zniesienia. Nie chcę tego Scudetto, które będzie tylko zapisane w statystykach. Jeśli już niech Inter wywalczy je na boisku. Tylko, że jeśli wygramy znów zaczną się komentarze, że "liga bez Juve" "główni rywale z minusowymi pkt" itp. ale wtedy żaden kibic Interu nie będzie się wstydził. Niech władze je sprzedadzą, albo oddadzą Romie, która - zdaniem Moggiego - zasłużyła na mistrza.

Zaza J.Cesar nie podpisał nowego kontraktu.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2006, 20:58

W czasie mercato najbliżej pozostanie w Juve był Fabio Cannavaro bo Juventus dał mu wrócic do zycia mimo że tak krótko grał - na moje oko - wiemy co sie stało - wiec teraz nawet pozostanie Buffona na dłużej nie bedzie już szokiem. Narazie pokazał że nie ma tematu bo z pewnoscia mógł odejśc w lecie. A nie jeden klub mu da wszystko by grał dla nich...

Sero zauważ że Juventusowi zabrali dwa mistrzostwa a przydzielili Interowi ... jedno. Wiec mogli zrobić dwa razy tak samo "nie przyznać tytułu" - ale to był mini proces a teraz wychodza inne tematy :? Jak by teraz Milanowi zredukowali do zera liczbe punktów minusowych to pewnie tez sie zacznie inne film :na temat tytułu ? Ale mam nadzieje że nie. I nikomu do głowy to nie przyjdzie - Bo jeśli Juventus nie wywaczył tego mistrzostwa to nie powinni go przydzielić i tyle. Tym bardzie że naprawde nie wiele udowodnili - ale np. cena Euro 2012 jest wysoka :roll:
Sero pisze:ylko, że jeśli wygramy znów zaczną się komentarze, że "liga bez Juve" "główni rywale z minusowymi pkt" itp. ale wtedy żaden kibic Interu nie będzie się wstydził

To już jest inna sprawa :roll: ale z tym nie wygracz nawet drogą sądową :wink: wiesz jak jest ilu kibiców tylu trenerów :wink:

Nie podpisał umowy ? hmmm to miałem zwidy :roll:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 paź 2006, 9:16

Zaza pisze:Sero zauważ że Juventusowi zabrali dwa mistrzostwa a przydzielili Interowi ... jedno. Wiec mogli zrobić dwa razy tak samo "nie przyznać tytułu

Ale Lega Calcio chciała pozostawić bezkrólewie gdy do gry wkroczyła UEFA. I to oni pod groźbą zawieszenia Italii nakazali nadać mistrza innej drużynie. A za sezon 2004-2005 pewnie tak bardzo im nie zależało i po prostu nie nagłaśniali sprawy. Zresztą tyle już o tym powiedziano (złośliwego) że jestem z Vierim za odebraniem tego mistrzostwa, nawet jeśli to pozostaje w kwestii nierealnej. Bo to mistrzostwo przynosi Interowi narazie więcej złego niż dobrego i tak będzie dalej. Wiesz Zaza Milanowi raczej nie zredukują punktów do zera. Bo skoro maczali palce, to Juventus zarząda przywrócenia do Serie A, natomiast Fiorentina europejskich pucharów :P Decyzje co do punktow powinny zapaść przed sezonem, żeby każdy wiedział o co grać. Może z tych -8 do -5\-6 zredukują Rossonerrim, nie więcej moim zdaniem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2006, 9:57

Sero UEFA nie UFEA - pamietam jak w czasie całego cyrku gdy nie było jeszcze wyroków i śledztwo stało w miejscu. Prasa pisała komu scudetto itd. Adriano i Zanetti mówili "non grazie" wywalczymy tytuł na boisku, nie chcemy spadku po Juve itd. Gdy zapadł wyrok i przyznano scudetto
Sero pisze:er mówi "jestem dumny" Mistrz Włoch - ja rozumiem że jeśli musieli przydzielić mistrza to przydzielili tym którzy byli teoretycznie najwyżej. Ale troche to śmiesznie wygląda. Zwróć też uwage na to że w całej tej aferze pojawiły sie inne ciekawe temat ale cały czas sa daąeko od Romy.
Sero pisze:Wiesz Zaza Milanowi raczej nie zredukują punktów do zera. Bo skoro maczali palce, to Juventus zarząda przywrócenia do Serie A, natomiast Fiorentina europejskich pucharów Razz

Sęk w tym że celem jest udowodnienie że nie maczali palców, wczoraj chyba La Gazzetta pisała że gdyby zredukowali punkty do zera - a naprawde jest taka możliwośc - to wtedy prawnie Milan jest nie winny. A jak nie winny to był przed Interem i zaczyna sie znów cyrk - Nawet bedzie sie domagał odszkodowanie za runde wstępna LM :roll: Wiesz to już jest wybieganie w przyszłość, bo może być tak że pozostawią jeden karny punkt ale to zamyka inne furtki działacza.

Dla mnie to scudetto powinno zostać albo z Juve albo pozostać w sądzie. I nie dla tego że dostał je Inter ale dla tego że nic mi nie wróci tego rozczarowanie po tym sezonie. Tyle emocji. Wojny, bramek karnych kartek czy nawet napinek :P Bo jak na spokojnie przesledziłem wydarzenia z tego sezonu które mogły być "ułożone" to bedąc max obiektywnym trudno było je dostrzec ale były niestety, były. Kiedyś nawet chyba Moratti powiedział że Juventus mógł wygrywac bez układów - ale system Luciano M. był rodzajem gwarancji. że jesli Trezeguet czy Nedved nie dadzą rady jest De Sentis. Może tak naprawde było bo chyba nikt nie powie że Stara Dama ustawiła 38 spotkań w sezonie. Jak np. na San Siro z Milanem przegrywała do przerwy 3:0. Oby sie to szybko skończyło i wyjaśniło bo [']

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 13 paź 2006, 20:56

Teraz trochę z innej beczki. W Argentynie powstał program w stylu Idola tyle, że wybiorą najlepszego lub też najlepiej zapowiadającego się piłkarza z przedziału wiekowego 13-17 lat. W jury będzie niejaki Griffa, który kiedyś tam odkrył Batistutę. Po co o tym piszę? Ano zwycięzca podpisze kontrakt z Interem :roll: Nie wiem czy to Moratti na to wpadł czy też ktoś z zarządu Interu, ale jeśli to prawda to mogli (jeśli już bardzo chcieli to zrobić) to zrobić we Włoszech. Chyba lepiej znaleźć jakiegoś Włocha niż kolejnego latynosa. Ogólnie pomysł... no nie wiem... taki dziwny pomysł. Nie wiem co mam o tym myśleć. Generalnie trochę to śmieszne i nie wydaje mi się aby to przysporzyło fanów Interowi. Jeśli pomysł wypali i znajdą rzeczywiście następcę Maradony czy drugiego Messiego to fajnie, ale jakoś nie wydaje mi się aby było to prawdopodobne.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 paź 2006, 8:25

Martin Pellegrino pisze:Chyba lepiej znaleźć jakiegoś Włocha niż kolejnego latynosa

Ważne by jeden był lepszy od drugiego ;)

Pomysł faktycznie nietypowy, ale nie zaszkodzi spróbować. Ale skoro Inter już tak inwestuje w Argentyńczyków to może powinien otworzyć tam szkółkę juniorów z której najzdolniejsi trafiali by do Mediolanu. Z drugiej strony i tak jakoś nikt z młodych nie wchodzi do drużyny. W tym sezonie na dobrą sprawe tylko Andreolli doszedł, choć trzeba pamiętać, że wcześniej był ciągle wypożyczany. Natomiast ostatnim zdolnym któremu udało się wybić jest Oba Martins, który gra teraz dla Newcastle.

Zaza pisze:A jak nie winny to był przed Interem i zaczyna sie znów cyrk - Nawet bedzie sie domagał odszkodowanie za runde wstępna LM Wiesz to już jest wybieganie w przyszłość, bo może być tak że pozostawią jeden karny punkt ale to zamyka inne furtki działacza.

No właśnie i choćby z powodu uniknięcia cyrku po wyrokach Milanowi pozostanie przynajmniej -1pkt. Z drugiej strony punkty dzięki którym Milan nie mógł odrazu grać w LM były odebrane w poprzednim sezonie, więc oba przypadki nie mają ze sobą związku.

Tutaj chciałem podziękować Messi E2 Ronaldinho za to, że rozbawił mnie swoim tekstem w temacie "Real-Barca". Znafcy też się przydadzą, trzymaj tak dalej :ok:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 paź 2006, 12:35

Sero zmienie temat - patrz - Agnieszka napisała wypowiedz Javiera Zanettiego...
Zanetti pisze:"Inter nie jest w kryzysie. Nie wierzcie tym, którzy twierdzą, że[...]

Czyli ewidentnie do kogoś pije :roll: A potem Mancini czy nawet Zanetti ma pretensje że ktoś tam komentuje czy wchodzi w polemiki :wink: Co ostatnio było dośc czeste, nawet mimo braku Luciano M. czy Fabio Capello :wink: Ale nie w tym rzecz...

Kryzys ? moje ulubione słowa :lol: - ale jak służnie zauważył ktoś w komentarzach - jeśli Inter zagrał tak słabe mecze - nie pod względem wynik, bo to osobny temat - ale gry, stważanie okazji, kontroli spotkanie, - to co bedzie jak bedzie w kryzysie ?

Czesto takie wypowiedz są pomijane, tak jak konferencje przed mecze itd. Zwłaszcza ze wiekszośc portali z regóły pisze tylko to co jest "ostre" a zwykłe wypowiedzi trzeba szukać - mocny tytuł przyciąga - jednak nie rozumiem tego naprawde - Inter zagrał tragiczne mecze - jest już nie tylko na "brutalnie" grającym klubem w lidze ale i w europie - czesto podkreślane jest to że nie ma koncepcji. A tu takie gadanie.

Czyli presie robią sami :roll: Bo z racji pewnych wydarzeń zostali faworytami - wielu uważało że to jeszcze bardzie zablokuje Inter jak sie mówi Oni muszą Oni mogą - a teraz patrz tego typu wypowiedzi tylko nakazują prasie pisac - "Nie ma kryzysu ida po mistrza" - Bo teraz Catania na prezełanie czyli rywal z gatunku remis = porażka - ale chyba nie Catania ma być punktem odniesiania ? :>

Zanetti pisze:"Popieramy Manciniego, który zdecydował się na grę trójką w ataku.
Ale to jak na mecz z Cagliari Mancio wystawił od początku 4-3-3 ? Bo ja nie wzróciłem na to uwagi moze Ty wiesz ? Pamietasz jak to było ?

Czy czasem zmienił system w czasie meczu gdy było 1:0 ? Bo w takim razie co tu trzeba popierać ? :shock: mieli bronić 1:0 w plecy ? No chyba normalne że szukał wyjście z sytuacji :roll: To chyba jeszcze wiecej by mu sie dostało jak by nie zmienił systemu od stanu 1:0 :?

Serie A zawsze słyneła z polemik itd ale potem piłkarze czy trener ma pretensje że ktoś ich atakuje - że ktoś ocenia itd. urazy poczatek sezonu i jeszcze wszystko sie zdarzy ale jeśli Magath przyjeżdza na San Siro i mówi - pełen luz - "Inter to nie Milan" to chyba komu jak komu ale Manciniemu i piłkarza powinno nie 2 ale 7 razy bardzie zależeć. A potem sie dziwiecie o tych głupich regółkach w stylu "mentalnośc zwyciescy"

Nie musisz mi odpisywać tylko powiedz czy nie mam racji - Jak to mówi mój koles - "gdy wzięli scudetto od sądu, wzieli jednocześnie dwa razy wieksza presie bo jak nie wywalcza tytułu teraz gdy liga w kryzysie to ich "zjedzą" - a pamietasz "Inter musi - inni mogą" :]

Warto też zwrócic uwage na jeszcze jedno - Milan też nie wygrał od 3 spotkań - 3 remisy - nie strzelił bramki - i też zaraz spadła krytyka itd Tylko że to była krytyka na napastników bo w każdym z tych spotkań Rossoneri stworzyli z 5 klarownych okazji podczas gdy rywal jedną max dwie. Zaraz zaczeło sie Dinho na San Siro itd "jestes lekiem na całe zło" Ancelotti dwa dni temu mówi wiem gdzie jest problem - wczoraj mówi że i Gila i Oliveira nie byli na meczach kadry i trenowali pod kontem skutecznośc. Przeciesz prasa też sie zastanawiam czemu nie strzelili od 3 mecz bramki - tylko w przeciwienstwie do Interu nie mogą nic zarzucić ani pomocnika ani obrońća czy Didzie. Od dyscypliny po taktyke. Galliani czy Ancelotti mógł odrwócić rozmowe w jednym kierunku - dwóch nie uznanych w 100% prawidłowych bramek - ale jak widać chyba jest "kryzys" w napadze. Z czasem to sie zmieni na 100% może i dziś ale sam widzisz że chyba lepiej budować otoczke przeciw sobie - a potem miec pretensje... Tak jak wypowiedz na temat urazów - tylko ja sie pytam kto gra najbrutalniej w całej lidze ?

Troche dziwna taktyka :wink:
Pozdro :!:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 15 paź 2006, 17:08

no i po meczu .... wielkie meczarnie Interu ze słaba Catania ... no cóz , Inter jest w kryzysie i to widac . Adriano poraz kolejny nic ... :? czyzby odrodzenie Dekiego ? widac ze na srodku gra o wiele lepiej niz przy lini efekt od razu widoczny 2 bramki ... trzeba takze powiedziec o bramce dla Catani ... gosciowi wyszedł strzał zycia i zapewne miał na wzgledzie ze miedzy słupkami stoi nasz najsłabszy bramkarz ... Cruz ----> litosci jak nie potrafi strzelic z karnego to niech nie liczy ze bedzie grał

ogółem mecz bez historii trzeba jak najszybciej o nim zapomniec i szykowac sie na nastepny

BTW brawa dla Figo bo był dzis bardzo dobry asysta i współudział przy 2 bramce

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”